עלו תלונות על כך שפיירו בלי דריבל ולא מסוגל לקחת כדור בכנף וליצור מעצמו משם שער.benrey כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:17לא הבנתי מה הנקודה
אמרתי שלא זכור לי בשנים האחרונות חלוץ בליגה שכן ידע לעשות דברים כאלה ברמה גבוהה ובתדירות גבוהה
מנהל: Shocking4U
עלו תלונות על כך שפיירו בלי דריבל ולא מסוגל לקחת כדור בכנף וליצור מעצמו משם שער.benrey כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:17לא הבנתי מה הנקודה
ניקיטה, יובאנוביץ, זהבי, דין דוד ותורג׳מן זה רק כמה דוגמאותKevinDurant כתב: ↑12 נובמבר 2022, 12:39לא, רק חלוץRakMaccabi31 כתב: ↑11 נובמבר 2022, 23:48אתה מחשיב שחקני כנף כחלוצים? כי יש מלאKevinDurant כתב: ↑10 נובמבר 2022, 15:41 לא עניתם לי איזה חלוץ בליגה ב3-4 שנים האחרונות יכל לקבל כדור בכנף ולהבקיע?
תראה לי שער אחד כזה של של אחד מהחלוצים האלו.Shocking4U כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:31ניקיטה, יובאנוביץ, זהבי, דין דוד ותורג׳מן זה רק כמה דוגמאות
Hulk כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:33תראה לי שער אחד כזה של של אחד מהחלוצים האלו למעט דין אולי.
תורג’מן נתן הרבה שערים כאלה אצלנו. ניקיטה ב2-2 מול הצהבת בסמי באליפות הראשונה, יובאנוביץ נתן כזה בדרבי שנה שעברה אם אני לא טועה. זהבי אין לי כוח לחפש אבל אמצא ותורגמן יודע לשחק גם בחוד וגם באגף אז כמובן שיודע לכבוש בשניהםHulk כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:33תראה לי שער אחד כזה של של אחד מהחלוצים האלו.
ניקיטה הבקיע אז בעיטה חדה מה16 ממש לא מהקו וכן לא רואה את פיירו מבקיע שער כזה. שוב אף אחד מהשחקנים הללו לא אחד שייקח כדור יעבור שחקן ויבקיע, כן הם יותר חדים וטכניים אבל מהצד השני לא תורמים כמו פיירו באספקטים אחרים.Shocking4U כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:40תורג’מן נתן הרבה שערים כאלה אצלנו. ניקיטה ב2-2 מול הצהבת בסמי באליפות הראשונה, יובאנוביץ נתן כזה בדרבי שנה שעברה אם אני לא טועה. זהבי אין לי כוח לחפש אבל אמצא ותורגמן יודע לשחק גם בחוד וגם באגף אז כמובן שיודע לכבוש בשניהם
יובאנוביץ' תורם מחוץ לרחבה הרבה פחות מפיירוHulk כתב: ↑12 נובמבר 2022, 18:29ניקיטה הבקיע אז בעיטה חדה מה16 ממש לא מהקו וכן לא רואה את פיירו מבקיע שער כזה. שוב אף אחד מהשחקנים הללו לא אחד שייקח כדור יעבור שחקן ויבקיע, כן הם יותר חדים וטכניים אבל מהצד השני לא תורמים כמו פיירו באספקטים אחרים.Shocking4U כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:40תורג’מן נתן הרבה שערים כאלה אצלנו. ניקיטה ב2-2 מול הצהבת בסמי באליפות הראשונה, יובאנוביץ נתן כזה בדרבי שנה שעברה אם אני לא טועה. זהבי אין לי כוח לחפש אבל אמצא ותורגמן יודע לשחק גם בחוד וגם באגף אז כמובן שיודע לכבוש בשניהם
אם אפשר למכור את פיירו ולהביא חלוץ מפלץ ב3 מיליון יורו שגם טכני אז אני איתך, ביחס לחלוצים פה הוא מצוין.
לא אמרתי שהוא לא חלוץ מצויין. אני מבסוט עליו. אני פשוט רוצה שהוא לא ינסה בכוח לעשות דברים שהוא לא טוב בהם כמו לנסות דריבלים על הקו עם הראש בקירHulk כתב: ↑12 נובמבר 2022, 18:29ניקיטה הבקיע אז בעיטה חדה מה16 ממש לא מהקו וכן לא רואה את פיירו מבקיע שער כזה. שוב אף אחד מהשחקנים הללו לא אחד שייקח כדור יעבור שחקן ויבקיע, כן הם יותר חדים וטכניים אבל מהצד השני לא תורמים כמו פיירו באספקטים אחרים.Shocking4U כתב: ↑12 נובמבר 2022, 17:40תורג’מן נתן הרבה שערים כאלה אצלנו. ניקיטה ב2-2 מול הצהבת בסמי באליפות הראשונה, יובאנוביץ נתן כזה בדרבי שנה שעברה אם אני לא טועה. זהבי אין לי כוח לחפש אבל אמצא ותורגמן יודע לשחק גם בחוד וגם באגף אז כמובן שיודע לכבוש בשניהם
אם אפשר למכור את פיירו ולהביא חלוץ מפלץ ב3 מיליון יורו שגם טכני אז אני איתך, ביחס לחלוצים פה הוא מצוין.
המשחק האחרון לא מדד ליכולת של פיירו. זה באמת היה משחק מזעזע. אבל הוא דווקא אחד שמחפש את החברים לקבוצה למסירות. הבעיה ששולחים אותו להיות לבד עם כדורעל 2 או שלושה יריבים. גם שרי במצב הזה יאבד את רוב הכדוריםbenrey כתב: ↑12 נובמבר 2022, 20:08 במשחק האחרון היו לפחות שני מצבים שהוא קיבל את הכדור בהתקפת מעבר ויכל להשאר את דין דוד מול שוער ולא הצליח
כשהוא עם הכדור, הוא עם העיניים על הכדור, וכל מה שהוא חושב עליו זה איך לשמור על הכדור ולא לאבד אותו.
ירדן שועה לדוגמא, כל מה שקשור לראיית משחק וטכניקת מסירה הוא טופ מבין החלוצים בארץ
ועדיין, לא הייתי מחליף אותו באף חלוץ ובטח לא בשועה, זו טעות מלכתחילה שהוא מגיע למצב שהוא צריך לנהל משחק, ואז לא היינו צריכים לנהל את השיחה הזאת
אני אומר כבר הרבה זמן שחסרה לנו הצטרפות לרחבה. היחידים שמצטרפים לרחבה זה אצילי, שרי, דין ומדי פעם אבו פאני. אצלהם כמעט כל הקשרים (גולסה, ריקן, קניקובסקי ופרץ) עושים תנועה לרחבה. אנחנו צריכים עוד קשר שיתן מספרים. לא יתכן שהיחיד בקישור שיתן מספרים זה שרי ואבו פאני עם 2 גולים בעונה.Ganjot כתב: ↑12 נובמבר 2022, 22:02 אם אתם רוצים להבין למה לפעמים הוא כל כך מתקשה - תסתכלו על המשחק של מכבי תא היום.
לא אומר את זה בקטע של "הם טובים יותר ובלהבלה", אלא יש משהו במשחק שלהם, וזה עוד לפני איביץ', שהם יודעים להצטרף להתקפה וליצור עומס ברחבה (דבר שבלי קשר מוביל להרבה ריבאונדים, פנדלים וכו') ואז החלוץ יכול להתפנות.
אצלנו זה זועק לשמיים כמה לא מצטרפים לרחבה, והחלוץ נשאר לבד.
נגד ק"ש נגיד, כן הייתה הצטרפות כל הזמן של שרי וגם דין דוד היה ליד פיירו, ואז לפיירו היה הרבה יותר חופש.
זה היה ככה עם דין דוד שנה שעברה, והיה ככה עם ניקיטה לפני.. המגנים לא נכנסים לרחבה, הקשרים לא נכנסים לרחבה, שרי גם כשהוא שם הוא לא ממש משגע שחקנים אלא נטו מחכה שיפול לו כדור באזור ה 16.
אם רוצים לפרק בליגה כשחוזרים מהפגרה, ורוצים לא להתקשות כל פעם עם איזה גול מגעיל עד דקות הסיום, צריך להתחיל לשלוח שחקנים לרחבה, וברגע שזה יקרה פיירו יבקיע יותר ממה שהבקיע עד עכשיו, יתחיל גם לתת הרבה שערים בראש כנראה.
דין דוידKevinDurant כתב: ↑10 נובמבר 2022, 15:41 לא עניתם לי איזה חלוץ בליגה ב3-4 שנים האחרונות יכל לקבל כדור בכנף ולהבקיע?
איזה גניבת דעת.. כן, הוא אשם בזה שירד השטף, לא זה שהובלנו 4-1 (או 5-1?) בשלב הזה + עייפות של כל השחקנים מסביב + הגנה שבורה מתחת ונטע שהיה גמור, שאוטומטית גרמו לכל המשחק ההתקפי שלנו להראות הרבה פחות טוב.RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:14 לא חושב שהינו משחקים בקצב ובשטף ככ גבוהה אתמול אם היה פותח
וכשהוא נכנס בהחלט ירד השטף והקצב. יכול להיות שבכר ראה את זה מראש
אבל בשנה שעברה בשלישית התקפה של אצילי דויד וחזיזה דרסנו תליגה עם מספרים שלא ראו כאן מאז וואקמה ובכר בבש
דין דוידKevinDurant כתב: ↑10 נובמבר 2022, 15:41 לא עניתם לי איזה חלוץ בליגה ב3-4 שנים האחרונות יכל לקבל כדור בכנף ולהבקיע?
זה סימן שאלה יותר, אבל העיקר לקפוץ. אתה טוען שבנתניה כשנכנס השטף עלה וזה סותר וזו טענה לגיטימיתGanjot כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:17איזה גניבת דעת.. כן, הוא אשם בזה שירד השטף, לא זה שהובלנו 4-1 (או 5-1?) בשלב הזה + עייפות של כל השחקנים מסביב + הגנה שבורה מתחת ונטע שהיה גמור, שאוטומטית גרמו לכל המשחק ההתקפי שלנו להראות הרבה פחות טוב.RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:14 לא חושב שהינו משחקים בקצב ובשטף ככ גבוהה אתמול אם היה פותח
אבל בשנה שעברה בשלישית התקפה של אצילי דויד וחזיזה דרסנו תליגה עם מספרים שלא ראו כאן מאז וואקמה ובכר בבש
כשדרסת את נתניה כשהוא נכנס למשחק יחד עם אצילי ושרי, גם אמרת שירד הקצב?
נניח וגם זה בקושי. הליגה הלכה לחלוצי מטרה שמסיימים ברחבה ופחות לוירטואוזים.RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:14 לא חושב שהינו משחקים בקצב ובשטף ככ גבוהה אתמול אם היה פותח
אנחנו בהחלט יותר בכיוון של באיירן 2013 שהיצירתיות יותר מגיעה מהכנפיים. ועדיין חלוץ עם סט תכונות רחב יותר שיש לו בארסנל גם יכולת ליצר מצבים לעצמו לעבור שחקן זה יתרון משמעותיKevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:49נניח וגם זה בקושי. הליגה הלכה לחלוצי מטרה שמסיימים ברחבה ופחות לוירטואוזים.RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:14 לא חושב שהינו משחקים בקצב ובשטף ככ גבוהה אתמול אם היה פותח
שיש לך את אצילי, שרי וחזיזה אתה צריך מישהו שידחוק ברחבה ויסיים את המצבים שהם מסדרים לו, אין צורך שייצר לעצמו
במה דין דוד יותר טוב השנה משנה שעברה? הוא חושך מצרים באגף והוא נאבד שם לגמרי.RakMaccabi31 כתב: ↑16 נובמבר 2022, 08:54אנחנו בהחלט יותר בכיוון של באיירן 2013 שהיצירתיות יותר מגיעה מהכנפיים. ועדיין חלוץ עם סט תכונות רחב יותר שיש לו בארסנל גם יכולת ליצר מצבים לעצמו לעבור שחקן זה יתרון משמעותיKevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:49נניח וגם זה בקושי. הליגה הלכה לחלוצי מטרה שמסיימים ברחבה ופחות לוירטואוזים.RakMaccabi31 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 15:14 לא חושב שהינו משחקים בקצב ובשטף ככ גבוהה אתמול אם היה פותח
דין דויד
שיש לך את אצילי, שרי וחזיזה אתה צריך מישהו שידחוק ברחבה ויסיים את המצבים שהם מסדרים לו, אין צורך שייצר לעצמו
תראה את דין דויד של השנה לעומת שנה שעברה. הרבה יותר טוב מהדחקן שהוא היה
לא זכור לי, אין בו שום תכונה של שחקן כנף.
מעניין שלא זכור לך. אויש כמה צעקת שהוא שחקן קו.KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 20:32לא זכור לי, אין בו שום תכונה של שחקן כנף.
במה הוא יותר טוב מעונה שעברה? המספרים שלו הרבה פחות טובים, היכולות שלו בכנף לא באות לידי ביטוי וזה פוגע גם בו וגם בנו
אני צעקתי שהוא שחקן קו? אתה בטוח?Liberman כתב: ↑17 נובמבר 2022, 09:37מעניין שלא זכור לך. אויש כמה צעקת שהוא שחקן קו.KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 20:32לא זכור לי, אין בו שום תכונה של שחקן כנף.
במה הוא יותר טוב מעונה שעברה? המספרים שלו הרבה פחות טובים, היכולות שלו בכנף לא באות לידי ביטוי וזה פוגע גם בו וגם בנו
בכל מקרה,
לא מדבר על תפוקת השערים שלו כי מן הסתם הוא ירד בה אחרי שפיירו לקח לו את ההרכב.
הוא סוג של לומד או מתנסה בעמדה חדשה שברור שהוא לא טוב בה ועדיין נראה שיפור במהירות, בטקטיקה ואפילו בחוכמה ובסיומת (ולא רק דחיקות).
בעיית נבדלים עדיין קיימת, שיעבוד על זה.
ההשתלטות שלו על כדורים בטח מהאוויר (כמו בשערים גגד התא ומתא)KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 20:32לא זכור לי, אין בו שום תכונה של שחקן כנף.
RakMaccabi31 כתב: ↑18 נובמבר 2022, 13:42ההשתלטות שלו על כדורים בטח מהאוויר (כמו בשערים גגד התא ומתא)KevinDurant כתב: ↑16 נובמבר 2022, 20:32לא זכור לי, אין בו שום תכונה של שחקן כנף.
מוצא זווית בעיטה כשיש עליו שומר ומצליח לשחרר הטעיה או בעיטה (גם כמו נגד התא ומתא)
הובלת כדור. לא ממש של פיווט אבל בהתקפות מעבר הוא יכול לדרבל ולהוביל מתפרצת (כמו נגד יובה)
כל אלה דברים שהוא לא עשה בשנה שעברה ולא עשה אותן בצורה חדה