רז מאיר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
רז מאיר - נושא רשמי
רז מאיר
תאריך לידה: 30.11.1996
מקום לידה: ראשון לציון
גדל בהפועל ראשון לציון
קריירה
2013 - 2014 הפועל ראשון לציון
2015 - 2016 בני יהודה(השאלה)
2016 - 2017 הפועל אשקלון(השאלה)
תארים
אליפות עם מכבי חיפה - 2020/21
אלוף האלופים עם מכבי חיפה - 2021
גביע הטוטו עם מכבי חיפה - 2021/22
מ - 2014 שחקן מכבי חיפה
ליגת העל: 99(76) הופ', 3 שערים, 11 בישולים, 9 צהובים, 1 אדומים. גביע: 11(10) הופ', 1 צהובים. אלוף האלופים: 1(1) הופ', 1 צהובים. גביע אירופה: 17(15) הופ', 1 בישולים, 1 צהובים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- קפטן ירוק
Re: רז מאיר - נושא רשמי
השחקן הכי לא מוערך בסגל, אם הוא במקום התייר מצרפת אנחנו עם 10 נקודות יותר.
אצילי מסכן שהוא משחק איתו.
אצילי מסכן שהוא משחק איתו.
- Liberman
- מנהל הבורד
מכבי חיפה היו צריכים לעשות יותר בעמדה הזו. הם חשבו על פלסטר וזה מה שיצא.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
געגועים
- KevinDurant
- חבר בבורד
הערכתי והחמאתי לרז מאיר עוד לפני שהוא נפצע ועוד לפני אלפונס.חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:31אני חושב שהנוכחות של האנטי כדורגל המופרע אלפונס גרמה לך לחשוב שרז מאיר הוא מראדונה. זה לא המקרה. רז מאיר אולי ובדגש על אולי מתאים לספסל של פלייאוף עליון ולדעתי האישית כמעט חצי מהמגנים הימניים בליגה עדיפים עליו. זה שהיה לו את אצילי מקדימה ופלאניץ מצד שמאל בהחלט שיפר לו את הסטטיסטיקותKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 19:47ג'ראלדש של פעם, לא סתם מכבי ת''א רוצים לזרוק אותו והאוהדים שלהם לא מחזיקים ממנו יותר, הוא חזר רע מאוד מחול.
שיש לך מגן שנותן לך שקט מוחלט הגנתית ועשה התקדמות טובה התקפית השנה עד הפציעה, בטח ובטח שהוא ישראלי זה מעולה.
אגב, ראינו את אצילי ואת פלאניץ' מאז שרז מאיר נפצע. לא רוצה לקשר בין זה לבין זה בהכרח אבל מאז שרז הפסיק לשחק שניהם בירידה משמעותית ביכולת
בן ביטון יותר טוב מרז מאיר? כארם ג'אבר? קונסטנטין? ספורקלדזה? דדיה?
רז מאיר עולה על כל אלה בפער. אם הוא היה משחק בנתניה הייתם מדברים על להביא אותו ולשלם עליו חצי מיליון יורו
אתם עדיין תקועים ברז מאיר של לפני שנתיים ולא מוכנים להשלים עם זה שהוא עשה קפיצת מדרגה התקפית בנוסף לזה שהוא תמיד היה מעולה הגנתית.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
הוצאת לי תמילים מהפהKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 20:38הערכתי והחמאתי לרז מאיר עוד לפני שהוא נפצע ועוד לפני אלפונס.חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:31אני חושב שהנוכחות של האנטי כדורגל המופרע אלפונס גרמה לך לחשוב שרז מאיר הוא מראדונה. זה לא המקרה. רז מאיר אולי ובדגש על אולי מתאים לספסל של פלייאוף עליון ולדעתי האישית כמעט חצי מהמגנים הימניים בליגה עדיפים עליו. זה שהיה לו את אצילי מקדימה ופלאניץ מצד שמאל בהחלט שיפר לו את הסטטיסטיקותKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 19:47
ג'ראלדש של פעם, לא סתם מכבי ת''א רוצים לזרוק אותו והאוהדים שלהם לא מחזיקים ממנו יותר, הוא חזר רע מאוד מחול.
שיש לך מגן שנותן לך שקט מוחלט הגנתית ועשה התקדמות טובה התקפית השנה עד הפציעה, בטח ובטח שהוא ישראלי זה מעולה.
אגב, ראינו את אצילי ואת פלאניץ' מאז שרז מאיר נפצע. לא רוצה לקשר בין זה לבין זה בהכרח אבל מאז שרז הפסיק לשחק שניהם בירידה משמעותית ביכולת
רז מאיר עולה על כל אלה בפער. אם הוא היה משחק בנתניה הייתם מדברים על להביא אותו ולשלם עליו חצי מיליון יורו
אתם עדיין תקועים ברז מאיר של לפני שנתיים ולא מוכנים להשלים עם זה שהוא עשה קפיצת מדרגה התקפית בנוסף לזה שהוא תמיד היה מעולה הגנתית.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הענק הירוק
KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 20:38הערכתי והחמאתי לרז מאיר עוד לפני שהוא נפצע ועוד לפני אלפונס.חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:31אני חושב שהנוכחות של האנטי כדורגל המופרע אלפונס גרמה לך לחשוב שרז מאיר הוא מראדונה. זה לא המקרה. רז מאיר אולי ובדגש על אולי מתאים לספסל של פלייאוף עליון ולדעתי האישית כמעט חצי מהמגנים הימניים בליגה עדיפים עליו. זה שהיה לו את אצילי מקדימה ופלאניץ מצד שמאל בהחלט שיפר לו את הסטטיסטיקותKevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 19:47
ג'ראלדש של פעם, לא סתם מכבי ת''א רוצים לזרוק אותו והאוהדים שלהם לא מחזיקים ממנו יותר, הוא חזר רע מאוד מחול.
אף אחד לא תקוע, אם רז מאיר היה מפלצת של כדורגל שהייתי זוכר איזשהו מהלך אחד שלו יוצא דופן של מגן ימני תאמין לי שכולם היו מסכימים איתך. אני רואה את רז מאיר על הדשא כל שבוע וזה לא מגן נבחרת, עם כל הצער והאהבה למחויבות שלו, והיכולת המקסימה למסור לאצילי ולא להפריע לו. מה אתה חושב שהאינטרס פה? אף אחד לא מתנכל לו בגלל הצבע עיניים שלו
*ולשאלתך אף אחד לא יותר גרוע משי קונסטנטין. כארם ג׳אבר יותר טוב מרז מאיר, בטח.
- KevinDurant
- חבר בבורד
במה כארם ג'אבר יותר טוב מרז מאיר? למה ג'אבר לא פתח בנתניה בפלייאוף גם שהיה כשיר?חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:56KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 20:38הערכתי והחמאתי לרז מאיר עוד לפני שהוא נפצע ועוד לפני אלפונס.חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:31
אני חושב שהנוכחות של האנטי כדורגל המופרע אלפונס גרמה לך לחשוב שרז מאיר הוא מראדונה. זה לא המקרה. רז מאיר אולי ובדגש על אולי מתאים לספסל של פלייאוף עליון ולדעתי האישית כמעט חצי מהמגנים הימניים בליגה עדיפים עליו. זה שהיה לו את אצילי מקדימה ופלאניץ מצד שמאל בהחלט שיפר לו את הסטטיסטיקות
אף אחד לא תקוע, אם רז מאיר היה מפלצת של כדורגל שהייתי זוכר איזשהו מהלך אחד שלו יוצא דופן של מגן ימני תאמין לי שכולם היו מסכימים איתך. אני רואה את רז מאיר על הדשא כל שבוע וזה לא מגן נבחרת, עם כל הצער והאהבה למחויבות שלו. מה אתה חושב שהאינטרס פה? אף אחד לא מתנכל לו בגלל הצבע עיניים שלו
איך אתה מסביר את הירידה ברמה של פלאניץ' ואצילי מאז הפציעה של רז? והירידה בכושר של הקבוצה?
לא אמרתי שרז מאיר מפלצת של כדורגל אבל הוא מצוין הגנתית, קשה לי להיזכר בטעות הגנתית שלו וגם התקפית הוא עשה שיפור במשחק שלו.
-
- תוקע יתד בהרכב
קשה להיזכר בטעות הגנתית שלו? אז בוא אני אזכיר לך.. אין משחק נגד מכבי תל אביב שהוא לא צילם גול בתוך הרחבה. שאר הקבוצות ששיחקנו נגדן לא בדיוק משחקות התקפה אבל הרבה פעמים היו לו טעויות.KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 21:04במה כארם ג'אבר יותר טוב מרז מאיר? למה ג'אבר לא פתח בנתניה בפלייאוף גם שהיה כשיר?חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:56KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 20:38
הערכתי והחמאתי לרז מאיר עוד לפני שהוא נפצע ועוד לפני אלפונס.
אף אחד לא תקוע, אם רז מאיר היה מפלצת של כדורגל שהייתי זוכר איזשהו מהלך אחד שלו יוצא דופן של מגן ימני תאמין לי שכולם היו מסכימים איתך. אני רואה את רז מאיר על הדשא כל שבוע וזה לא מגן נבחרת, עם כל הצער והאהבה למחויבות שלו. מה אתה חושב שהאינטרס פה? אף אחד לא מתנכל לו בגלל הצבע עיניים שלו
איך אתה מסביר את הירידה ברמה של פלאניץ' ואצילי מאז הפציעה של רז? והירידה בכושר של הקבוצה?
לא אמרתי שרז מאיר מפלצת של כדורגל אבל הוא מצוין הגנתית, קשה לי להיזכר בטעות הגנתית שלו וגם התקפית הוא עשה שיפור במשחק שלו.
את הירידה ביכולת של פלאניץ׳ אתה באמת מקשר לרז מאיר? לי זכור דווקא שהיה איזה משחק שהוא התחרפן ממנו אז לא נראה לי שהוא מחזיק ממנו יותר מדי.
והיכולת ההתקפית שלו זה ממש לא שיפור. כל כדור שהוא מקבל הוא עוצר במקרה הטוב ותוקע הכל, נבהל במקרה הרע ומאבד.
כן הוא שחקן סבבה לספסל והוא עם אישיות מאוד נוחה ולמען האמת באופן יחסי נתן עונה לא רעה. אבל כנראה שהזיכרון שלכם מאוד קצר אם אתם כותבים דברים כאלו והופכים אותו למגן פותח לגיטימי.
- Liberman
- מנהל הבורד
Rmc כתב: ↑05 יוני 2022, 09:56קשה להיזכר בטעות הגנתית שלו? אז בוא אני אזכיר לך.. אין משחק נגד מכבי תל אביב שהוא לא צילם גול בתוך הרחבה. שאר הקבוצות ששיחקנו נגדן לא בדיוק משחקות התקפה אבל הרבה פעמים היו לו טעויות.KevinDurant כתב: ↑04 יוני 2022, 21:04במה כארם ג'אבר יותר טוב מרז מאיר? למה ג'אבר לא פתח בנתניה בפלייאוף גם שהיה כשיר?חזיזוש כתב: ↑04 יוני 2022, 20:56
את הירידה ביכולת של פלאניץ׳ אתה באמת מקשר לרז מאיר? לי זכור דווקא שהיה איזה משחק שהוא התחרפן ממנו אז לא נראה לי שהוא מחזיק ממנו יותר מדי.
והיכולת ההתקפית שלו זה ממש לא שיפור. כל כדור שהוא מקבל הוא עוצר במקרה הטוב ותוקע הכל, נבהל במקרה הרע ומאבד.
כן הוא שחקן סבבה לספסל והוא עם אישיות מאוד נוחה ולמען האמת באופן יחסי נתן עונה לא רעה. אבל כנראה שהזיכרון שלכם מאוד קצר אם אתם כותבים דברים כאלו והופכים אותו למגן פותח לגיטימי.
פושעי דילן לדין
- Apoc
- יו״ר הבורד
לרז מאיר יש לקות בסגירה אלכסונית (השער שקיבלנו נגד סכנין שאצילי הציל אותנו ב2-1 במחזור 2 בליגה העונה)
והוא גם לא סוגר נכון שחקנים שבאים לבעוט לשער ונותן להם את כל המרחב לעשות את זה (ככה קיבלנו את הגול הראשון בהפסד לק"ש)
הוא גם לא נשאר צמוד לשחקנים ברחבה (הגול של בריירו בניצחון 2-1 על ב"ש בסיבוב השני בליגה לא היה קורה אם מאיר נצמד אליו כמו שצריך, כנ"ל הפעולה שייני עשה על ארד שהובילה לשער הניצחון של פריצה ב2-1 בבלומפילד בסיבוב הראשון)
אבל בסה"כ הוא שחקן סגל לגיטימי שעושה הרבה עבודה שחורה
דווקא עם כל האמור לעיל הוא יותר גרוע התקפית מהגנתית, שזה מוזר בהתחשב בזה שהוא היה בעברו בכלל קיצוני בהתקפה
הוא ממעט להצטרף להתקפה וגם כשהוא מקבל את הכדור בהתקפה הוא תמיד יחזיר אחורה
מצד אחד זה טוב כי הוא ממעט לאבד כדורים ככה, מצד שני הוא פשוט לא סומך על הדריבל שלו ועל היכולת לעבור שחקן שומר בהתקפה ולכן אנחנו מאבדים הרבה אפשרויות בהתקפה
שחקן כמו מאבוקה למשל שהיה פשוט רץ ומגביה על אוטומט לפחות היה מייצר לנו המון מצבים בהתקפה כי הוא תמיד היה מקבל את הכדור ומחליט כן לרוץ על השומר שלו ולהגביה קרוס לרחבה
אפשר לשדרג מאוד את העמדה שלו וזה מה שחשוב, חובה שחקן זר לעמדת המגן הימני
והוא גם לא סוגר נכון שחקנים שבאים לבעוט לשער ונותן להם את כל המרחב לעשות את זה (ככה קיבלנו את הגול הראשון בהפסד לק"ש)
הוא גם לא נשאר צמוד לשחקנים ברחבה (הגול של בריירו בניצחון 2-1 על ב"ש בסיבוב השני בליגה לא היה קורה אם מאיר נצמד אליו כמו שצריך, כנ"ל הפעולה שייני עשה על ארד שהובילה לשער הניצחון של פריצה ב2-1 בבלומפילד בסיבוב הראשון)
אבל בסה"כ הוא שחקן סגל לגיטימי שעושה הרבה עבודה שחורה
דווקא עם כל האמור לעיל הוא יותר גרוע התקפית מהגנתית, שזה מוזר בהתחשב בזה שהוא היה בעברו בכלל קיצוני בהתקפה
הוא ממעט להצטרף להתקפה וגם כשהוא מקבל את הכדור בהתקפה הוא תמיד יחזיר אחורה
מצד אחד זה טוב כי הוא ממעט לאבד כדורים ככה, מצד שני הוא פשוט לא סומך על הדריבל שלו ועל היכולת לעבור שחקן שומר בהתקפה ולכן אנחנו מאבדים הרבה אפשרויות בהתקפה
שחקן כמו מאבוקה למשל שהיה פשוט רץ ומגביה על אוטומט לפחות היה מייצר לנו המון מצבים בהתקפה כי הוא תמיד היה מקבל את הכדור ומחליט כן לרוץ על השומר שלו ולהגביה קרוס לרחבה
אפשר לשדרג מאוד את העמדה שלו וזה מה שחשוב, חובה שחקן זר לעמדת המגן הימני
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
לפי בן דור צפוי לפתוח נגד נס ציונה
-
- אלוף המדינה
לשחרר את אליהו אם ככה. לא צריך להשאיר אותו בגלל העיניים היפות שלו. נשבר לי מהאבטלה הסמויה שהולכת בתוך הסגל, אנשים כמו דהן ושהר שמקבלים הרבה כסף בלי לשחק, מגעיל
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
סוף נפצע בגלל תיקול, אין קשר לזה שהוא לא שיחק.Shocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2022, 15:55רעיון טוב לזרוק שחקן שלא שיחק חצי שנה למגרש ישר להרכב. זה גם עבד מצויין שזרקו את סוף במשחק צ׳מפיונס אז למה לא להמשיך עם זה
אני רוצה להאמין שאם רז יפתח זה כי הוא כשיר ויכול לשחק
- benrey
- הענק הירוק
זה הרבה יותר מחצי שנה…Shocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2022, 15:55רעיון טוב לזרוק שחקן שלא שיחק חצי שנה למגרש ישר להרכב. זה גם עבד מצויין שזרקו את סוף במשחק צ׳מפיונס אז למה לא להמשיך עם זה
הוא נפצע לפני שנה וחצי, שנה שלמה שיחק עם כאבים שרק החמירו; ולפני חצי שנה עשה ניתוח.
אמרו לו שלא בטוח יוכל לחזור לשחק כדורגל. זה שהוא כשיר לסגל זה כבר מעורר השראה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כמה התגעגעתי אליו. אנדרייטד ובחור נשמה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה שבטוח זה שאם הוא כשיר ויחזור לעצמו זה יהיה מצויין כי אני מעדיף אותו בכל רגע נתון על ינון אליהו
- KevinDurant
- חבר בבורד
צריך לציין שהוא מתאמן כבר זמן מה וגם שיחק עם קבוצת הנוער במשחק ידידות.
חיזוק משמעותי לסגל שלנו כשיחזור לעצמו, התגעגענו
חיזוק משמעותי לסגל שלנו כשיחזור לעצמו, התגעגענו
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
שיר חדש לרז מאיר
שאף בן זונה לא יגיד ש׳תה לא יודע
שאף חרטטן לא יגיד ש׳תה לא יכול
שאף מנוול לא יגיד שאין לך סוואגה
אל תאמין להם עזוב אותם אל תתערבב
וכלב מי שלא אוהב את רז כלב מי שלא אוהב
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
- Judokan
- סמל ירוק
זה אמיתי הדבר הזה?...GKagelmacher כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 18:15 שיר חדש לרז מאיר
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רק האוהדים הגזורים שלנו יארגנו שיר לרז מאיר לפני עלי מוחמד, אצילי או גולדברג
- Judokan
- סמל ירוק
הגיוני ששחקן בית שנמצא כבר 7 או 8 עונות במועדון יקבל שיר שחקן קודם. דווקא כאן אני חושב שזה מאוד הגיוני.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מה הבעיה? ביציע נשמע אשJudokan כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 18:52זה אמיתי הדבר הזה?...GKagelmacher כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 18:15 שיר חדש לרז מאיר
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
ממידע פנימי מהקופים. בגלל זה הכל הושהה. חושבים שזה לא הגיוני לתת לעלי/עומר שיר לפניו. הגיון מובן.
- Judokan
- סמל ירוק
אולי עם המנגינה זה יישמע טוב.GKagelmacher כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 20:09מה הבעיה? ביציע נשמע אשJudokan כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 18:52זה אמיתי הדבר הזה?...GKagelmacher כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 18:15 שיר חדש לרז מאיר
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
רז מאיר עולה עולה עולהו
רז מאיר עולה עולה עולה
אבל אני לא אוהב שיר שחקן שכולו שלילי ולא מרים לשחקן. לא יודע, כנראה דפקה שלי.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק