Judokan כתב: 07 ינואר 2023, 17:52
יותר קרוב ל10 האמת.
נגיד אני לא רואה אותו נכנס במקום אבו פאני לשחק ליד מוחמד במשחק כלשהו. הרבה יותר ריאלי כניסה שלו להחליף את שרי
יותר קרוב ל10 האמת.
נגיד אני לא רואה אותו נכנס במקום אבו פאני לשחק ליד מוחמד במשחק כלשהו. הרבה יותר ריאלי כניסה שלו להחליף את שרי
לא מסכים, הכי ריאלי שיש שיכנס גם ליד מוחמד או פאני במשחק שאנחנו רוצים להיות יותר התקפיים. הוא יכול לשחק 8.
יותר קרוב ל10 האמת.
תודה. אז בעצם הוא בא על המשבצת של מאור לוי ( )
נעליים גדולות להכנס אליהן
אבל שים לב שמאור לוי יותר רכרוכי בפיזיות במרכז המגרש מזערורה
יותר קרוב ל10 האמת.
לא מסכים, הכי ריאלי שיש שיכנס גם ליד מוחמד או פאני במשחק שאנחנו רוצים להיות יותר התקפיים. הוא יכול לשחק 8.
שמע, אני לא יכול לראות סרט שהוא משחק ליד פאני כשני היחידים בקישור כי שניהם אמנם יכולים לחלץ כדור מדי פעם אבל ממש אין להם מחויבות הגנתית מספיקה לספק בלי אחורי אחר. זה מתכון לטיילת במרכז השדה.
אולי זה יהיה אפשרי בשלושה בלמים מאחוריהם ועם מגנים שמבינים כדורגל והם לא חורים.
לשחק ליד מוחמד אולי יכול לקרות בסיטואציות מסוימות. אבל בכל מקרה זערורה הרבה יותר התקפי מפאני וג'אבר מבחינת סגנון הכדורגל.
יותר קרוב ל10 האמת.
שמע, אני לא יכול לראות סרט שהוא משחק ליד פאני כשני היחידים בקישור כי שניהם אמנם יכולים לחלץ כדור מדי פעם אבל ממש אין להם מחויבות הגנתית מספיקה לספק בלי אחורי אחר. זה מתכון לטיילת במרכז השדה.
אולי זה יהיה אפשרי בשלושה בלמים מאחוריהם ועם מגנים שמבינים כדורגל והם לא חורים.
לשחק ליד מוחמד אולי יכול לקרות בסיטואציות מסוימות. אבל בכל מקרה זערורה הרבה יותר התקפי מפאני וג'אבר מבחינת סגנון הכדורגל.
נגד קבוצות שמתגוננות נגדנו אין בעיה. זה לא שהוא משחק את האחרון. אם במקום עלי מוחמד ואבופאני נשחק עם עלי מוחמד וזערורה איזה משחק נגד חדרה אני לא ארגיש שזה בעייתי מדי.
היה נחמד לראות שהוא קיבל היום סביב ה15 דק (כולל תוספת זמן).
בהחלט נראה עדיף על מאור לוי וצריך שיהיה שחקן כזה צעיר ששווה לתת לו 15-20 דקות ולראות לאן זה הולך איתו.
נקווה שיהיה משחקים שנכריע מהר יותר מהיום והוא יוכל לקבל יותר דקות שנוכל לגבש עליו דעה.