Shocking4U כתב: ↑01 ינואר 2023, 22:55
לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.
וואלה קשה לי לבוא אליו בטענות שהוא משחק בחצי הרכב.
אבל מה שכן הוא מאחר בחילופים.
Shocking4U כתב: ↑01 ינואר 2023, 22:55
לפני הפגרה ובמהלך שמעתי אותו ואת צרפתי מדברים בלי סוף על זה שהם רוצים לראות יכולת יותר טובה ומאז אנחנו נראים רק יותר גרוע. ניהול משחק מחפיר היום, לא הגיב טוב למשחק בכלל ולא עשה את השינויים המתבקשים.
וואלה קשה לי לבוא אליו בטענות שהוא משחק בחצי הרכב.
אבל מה שכן הוא מאחר בחילופים.
חצי הרכב לא תירוץ לא להגיב היום ולהוציא את פיירו ולהכניס מהירות
ניהול משחק לא טוב, איחר בחילופים וגם טעה בחלקם.
מערך הוא החליף באיחור. טעה בחילופים עצמם, היה צריך לחזק את האמצע מוקדם יותר. היה צריך להחליף את פיירו ולהכניס את ניקי וציבוטה למתפרצות אחרי שב"ש
עלו עם הרבה שחקנים להתקפה.
ברדה עשה לו בית ספר היום בהכנה למשחק. באר שבע פשוט אנסו לנו את האמצע עם היתרון המספרי.
אז בכר בחר בטקטיקה של לא להגיב לכלום ולהשאיר את הבעיה עד הדקה ה78 בערך.
יצא מהמשחק הזה במזל אדיר, הכנה לקויה וניהול משחק נורא ואיום. הרג את ההתקפה שלנו כשבחר להוציא את אצילי במקום שרי שהסריח את הדשא. לא החליף את פיירו למרות שהשופט התיר לויטור לעשות עליו פולסא דנורא והיה ברור שהוא כבר לא יעשה כלום.
הקבוצה ניצחה למרות בכר ולא בזכותו היום.
קפא היום בחילופים. איך רק דקה 90 מאוויס וניקי נכנסים. איך פיירו סוגר ככ הרבה דקות שהוא ככה חלש. ולמה דין ממשיך לשחק באגף. הוא חלש בכל מה שקשור בהנעת כדור. בהבקעת שערים הוא מצטיין. די עם החרטא הזאת של השחקן אגף. שים אותו בשפיץ ושים מאוויס עד שדולב חוזר.
אני מת על ברק אבל באמת שההופעה אתמול ברמת איביץ
חילופים הזויים ובכללי אנחנו נראים ממש לא טוב מאז שחזרה הפגרה, שזה מפתיע כי היה מלא זמן לשחקנים לנוח. אין סיבה שתיהיה ירידה כל כך חדה ביכולת 6 נקודות פער זה נחמד אבל זה לא משקף לאור היכולת האחרונה
כל ההבדל ביכולת לטעמי זה החסרון של נטע. הוא לא רק הורס התקפות, אלא הוא גם משתחרר מלחץ ודוחף קדימה התקפות שלנו מה שפאני ובמיוחד עלי ממעטים לעשות כמוהו. זה כל ההבדל ביכולת וזה משפיע על כל הקבוצה. אם תשימו לב המון התקופות שלנו שהסתיימו בגולים התחילו מחילוץ גבוה של נטע / השתחררות מהירה שלו, שבירת לחץ ודחיפה קדימה
איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע
Jerry כתב: ↑08 ינואר 2023, 23:03
איזה מאמן מדהים, לא להאמין מה שהוא בנה כאן, כמה אופי, להיזכר איפה היינו לפני 5 שנים מול אותו דורה באחד הרגעים הכי מגעילים שלי כאוהד מכבי ואיפה אנחנו עכשיו, שלא ייגמר לעולם. חשוב להזכיר דווקא בתקופות הטובות שחייב לתמוך בו לא משנה מה, אסור לחזור על הטעות של באר שבע
לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. בשנה וחצי האחרונות לבכר כבר לא הייתה את הקבוצה שתשחק את הכדורגל שלו. אז כבר לא הייתה כל כך פואנטה שישאר שם.
יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.
לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.
לא חושב, לא מאמין שבכר ממהר לעזוב, טוב לו כאן. לא כולם מחפשים להתקדם וקריירה אירופית למאמן שונה לגמרי מקריירה של שחקן. מאמין שהתחנה הבאה שלו תהיה נבחרת
ומסכים לגבי עניין חידוש הקבוצה, עשו יופי של רכש בקיץ בחלק מהעמדות, צריך להמשיך באותה מגמה ולתת לו כל מה שהוא מבקש בלי משחקים. זה מאמן שמחזיר כל שקל ואפילו משאיר עודף, שנתיים רצוף בתים באירופה, הכנסות שיא ממנויים כרטיסים ומרצ'נדייז, בסופו של דבר הכל מתחיל ממנו
הכל שאלה של כמה שחקנים ישחררו לו. אם נטע זה הסנונית הראשונה ובקיץ שחקן שבכר מאוהב בו כמו חזיזה יעזוב והוא ירגיש שלא נותנים לו את הכלים כדי להביא מחליפים אז הוא לא ישאר.
אני אומר את זה על סמך ראיונות והתרשמות אישית שזה לא אומר הרבה, אבל לי נראה שיותר קורץ לו לאמן בנבחרת ולכבוש עוד פסגה איתה (בהנחה שאלון חזן לא יעשה את זה לפני כן עם התחת שלו) מאשר ללכת לאמן איזה קבוצה ברמה של ברוז' או צ'מפיונשיפ שעל זה הוא יצטרך להתפשר לפחות בהתחלה שלו.
מאוד קשה למאמנים ישראלים לצאת, גם כי כמעט ולא מסתכלים עליהם וגם כי הם לא שחקנים צעירים בלי דאגות ואחריות
Jerry כתב: ↑08 ינואר 2023, 23:10
אני אומר את זה על סמך ראיונות והתרשמות אישית שזה לא אומר הרבה, אבל לי נראה שיותר קורץ לו לאמן בנבחרת ולכבוש עוד פסגה איתה (בהנחה שאלון חזן לא יעשה את זה לפני כן עם התחת שלו) מאשר ללכת לאמן איזה קבוצה ברמה של ברוז' או צ'מפיונשיפ שעל זה הוא יצטרך להתפשר לפחות בהתחלה שלו.
מאוד קשה למאמנים ישראלים לצאת, גם כי כמעט ולא מסתכלים עליהם וגם כי הם לא שחקנים צעירים בלי דאגות ואחריות
שתי סיבות למה לא נבחרת:
99 אחוז שתכשל שם ולא תשיג עליה לאנשהו.
וגם כי בכל הקריירה הנבחרת תמיד תהיה פתוחה בפניו. תראה איזה מאמנים זבל אימנו אותה ותבין שביום שבכר ירצה לאמן את הנבחרת הוא יהיה שם תוך רגע. הסטנדרט נמוך מאוד.
לא לחזור על הטעות של ב"ש זה אומר לחדש נכון את הקבוצה. בשנה וחצי האחרונות לבכר כבר לא הייתה את הקבוצה שתשחק את הכדורגל שלו. אז כבר לא הייתה כל כך פואנטה שישאר שם.
יחד עם זאת אני חוזר וטוען המערכת צריכה להיות חזקה בפני עצמה. מניח שבשלב מסוים בכר פשוט יתקדם לחו"ל.
אולי זה ישמע מצחיק אבל יש לי תחושה שיש פה גם אישיו עם האנגלית. בחיים לא שמעתי אותו אומר מילה באנגלית, ובכל סרטון אי פעם שהמועדון העלה מאימון או משהו כזה צרפתי/מישהו מתרגם אותו לזרים. הוא מאמן שמתבסס המון על להקרין ביטחון ומוטיבציה לשחקנים ויכול להיות שיש לו חשש לצאת ככה לחו״ל. זה מאמן אדיר וזה הזוי שחוץ מידיעה וחצי לא שמענו על אף קבוצה שמעוניינת בו, גם בקדנציה בבש. מקווה שאנלא פותח פה
לא נראה לי ששפה זה בעיה, כדורגל הוא השפה ובדרך כלל קל מאוד לתקשר ככה.
בלי קשר, מביאים מתורגמן לאנגלית לא ביג דיל.. הביאו לפה מתרגם סרבי למאמן הדביל הקודם של עמלק.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
אני גם לא אף פעם לא מבין את הדיבור של מיצה פה הכל, כאילו יש גבול לאליפויות שאפשר לקחת, כל אליפות מרגשת מחדש, ולהגיע פעם שנייה לליגת אלופות לא מספק?
אבל אולי אני חושב יותר מידי כמו אוהד
Amit Green כתב: ↑09 ינואר 2023, 17:20
אני גם לא אף פעם לא מבין את הדיבור של מיצה פה הכל, כאילו יש גבול לאליפויות שאפשר לקחת, כל אליפות מרגשת מחדש, ולהגיע פעם שנייה לליגת אלופות לא מספק?
אם זה היה ככה הוא גם לא היה עוזב את באר שבע.
מאמנים מגיעים למיצוי אחרי כמה שנים בקבוצה אחת.
מקרים כמו פרגוסון שהיה יותר מעשור בקבוצה אחת הם נדירים מאוד.
Amit Green כתב: ↑09 ינואר 2023, 17:20
אם זה היה ככה הוא גם לא היה עוזב את באר שבע.
מאמנים מגיעים למיצוי אחרי כמה שנים בקבוצה אחת.
מקרים כמו פרגוסון שהיה יותר מעשור בקבוצה אחת הם נדירים מאוד.
הוא עזב את ב''ש כי בעונה האחרונה שלו שם הוא היה במקום רביעי עם 14 פער ממקום ראשון ו8 פער ממקום שלישי במחזור 17 ובעונה לפני הוא סיים 33 נק' מתחת למכבי ת''א ובקושי עשה פלייאוף עליון