אז אנחנו עלולים לקבל שם בראש, הקישור שלנו נגד ב״ש בסמי לא נגע בכדור תחשבו מה יהיה נגדם במשחק חוץ.
אני רוצה להאמין שבכר לא יתן לזה לקרות ויעמוד על זה שהוא ישאר עד המשחק נגדם.
אז אנחנו עלולים לקבל שם בראש, הקישור שלנו נגד ב״ש בסמי לא נגע בכדור תחשבו מה יהיה נגדם במשחק חוץ.
אני רוצה להאמין שבכר לא יתן לזה לקרות ויעמוד על זה שהוא ישאר עד המשחק נגדם.
הפליאוף הנוכחי זה הפליאוף הכי גרוע עבורנו. קטמון שנגדנו הם ברצלונה 2011 ונגד הצהבת חוזרים להיות קטמון והסרדינים שהם 6 נקודות בטוחות לצהבת ויבואו רק כדי לחרב לנו. מקווה שזה ישתנה.
Smurk כתב: ↑07 ינואר 2023, 22:13
הפליאוף הנוכחי זה הפליאוף הכי גרוע עבורנו. קטמון שנגדנו הם ברצלונה 2011 ונגד הצהבת חוזרים להיות קטמון והסרדינים שהם 6 נקודות בטוחות לצהבת ויבואו רק כדי לחרב לנו. מקווה שזה ישתנה.
וביתר שמתאבדים מולנו ועושים חיים קלים תמיד לצהבת שהם הקבוצה השנייה של רוב האוהדים שם. פלייאוף מזעזע מסתמן. אנחנו צריכים את אשדוד וסכנין.
וביתר שמתאבדים מולנו ועושים חיים קלים תמיד לצהבת שהם הקבוצה השנייה של רוב האוהדים שם. פלייאוף מזעזע מסתמן. אנחנו צריכים את אשדוד וסכנין.
לא רוצה אשדוד וסכנין - מגרשים על הפנים.
חוצמזה בקצב הזה וביכולת הזאת סכנין מועמדים חזקים להאבק נגד הירידה עד הסוף
סכנין מסורתית קבוצה
שעושה חיים קשים לצהובים. גם אשדוד.
Apoc כתב: ↑07 ינואר 2023, 18:08
אני אגיד שוב שגיל כהן לדעתי זה הדבר הבא באשדוד, מעניין מתי יעלה 8 מיליון יורו לפי ג'קי
ראיתי המון משחקים שלו בנוער במגרש (שיחק עם בן דוד שלי בנוער ונערים א באשדוד). הוא טכני טכני טכני ממש. יודע להוביל כדור מצוין. אבל הוא טיפה נמוך לבלם. אם היה לו כובה הוא בלם ברמה אירופית.
Shocking4U כתב: ↑07 ינואר 2023, 22:27
סכנין מסורתית קבוצה
שעושה חיים קשים לצהובים. גם אשדוד.
הכי חשוב שחדרה וריינה לא יהיו בפלייאוף העליון וככה זה נראה כרגע לפי המגמה אבל עוד מוקדם מאוד.
בית"ר והפועל חיפה לוקחות לצהבת לדעתי יותר נקודות מלנו בשלוש עונות האחרונות.
הייתי רוצה גם את סכנין/אשדוד/הפועל ת"א/נתניה/נס ציונה/ק"ש על חשבון הפועל ירושלים שהם מנחוסים גדולים מאוד שלנו ושטיח של הצהבת אבל אין סיכוי שזה יקרה.
חשוב לזכור שגם ב"ש קבוצה שלוקחת יותר נקודות לת"א מאשר לנו סטטיסטית.
בכל מקרה, הכל יכול להשתנות בפלייאוף והכל יכול להשתנות עד הפלייאוף.
הייתי לוקח בכיף לסגל את אחד מהקשרים של ב״ש (אליאס/שמיר/גורדנה) כולם אחלה שחקנים לרוטציה. לדעתי עשינו טעות שלא הבאנו את שמיר. הוא לגמרי קשר סבבה שיודע להצטרף יפה לרחבה ומוסיף אפילו עוד כוח בנייחים.