לא בטוח שאתה צודק. פאני הוחזר לפה מחדרה באמצע העונה. יכול להיות שהיה איזה פיצוי, אבל אני מתקשה לזכור.Judokan כתב: ↑21 ינואר 2023, 21:08כשאתה מדבר על השאלה לקבוצת הבת שלך, כן. כל החוזים כוללים סעיפים כאלה.Shocking4U כתב: ↑21 ינואר 2023, 21:03אפשר לבטל השאלה. כמו שראינו עם זערורה וכיוף. סמוך על אברמוב שידע להתקמבן כמו שצריך.
לא רואה סרט שקבוצות כמו בית"ר ונס ציונה נתנו לדחוף סעיף כזה לשחקנים שהם שחקני רוטציה והרכב שמשחקים אצלם המון.
חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: חלון הפיכת שולחנות של ינואר 2023 ע"ש יארוסלב קנטוש
-
- הענק הירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הזייה שכמעט עבר כל החלון מפה לשם ולא נחת פה כלום. העיקר אלברמן לא ישן בלילה
-
- קודם כל נאמנות
הכי חלום זה תמונה פתאום של דניאל מקבל מעמד של תושב ארעי
זה יכול לשנות את כל התמונה, אני בטוח שיש משהו בקנה, אין סיכוי שלא יהיה רכש לפחות של שחקן אחד משמעותי.
זה יכול לשנות את כל התמונה, אני בטוח שיש משהו בקנה, אין סיכוי שלא יהיה רכש לפחות של שחקן אחד משמעותי.
-
- הענק הירוק
ואז התעוררת… ונזכרת מי זה יענקלה שבעונת הצמפיונס הקודמת הביא את דוטרה ושטרכמן לחיזוקירוק רפואי כתב: ↑22 ינואר 2023, 09:50 הכי חלום זה תמונה פתאום של דניאל מקבל מעמד של תושב ארעי
-
- מכונת תארים
באותה עונה אימן פטריה שהודה כל יום לשחר על זה שהוא במכבי חיפה. בכר זה לא אלישע.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תלוי מה אתה מחשיב כשחקן משמעותי. גוני נאור זה שחקן משמעותי? כרגע החלון הזה הוא בסימן התחלשות משמעותית ולא חיזוק בהתחשב בזה שנטע עוזב. גם אם גוני נאור מגיע זה עדיין היחלשות משמעותית.
-
- הענק הירוק
ביזיון גדול שלא מביאים כלום מעבר לזה שיש צורך מקצועי צריך לרענן את הסגל וליצור תחרות.
איפה כל הכסף מליגת האלופות???
איפה כל הכסף מליגת האלופות???
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אגב גוני נאור, גיא צרפתי אימן גם אותו וגם את קארצב באותה קבוצה בנוער של הצהבת.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בכר במסיבת עיתונאים אמר שאין כרגע ממש רכש על הפרק
-
- קודם כל נאמנות
נו מה ציפית שהוא יגיד שיש מו"מ מתקדם?
ברור שהוא יגיד שאין כלום
ברור שהוא יגיד שאין כלום
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בעבר הוא אמר שרוצים לצרף שחקן או שניים. אפילו היו מקרים שהוא התייחס ספיציפית לשחקנים כמו על אלטמן בזמנו.ירוק רפואי כתב: ↑22 ינואר 2023, 11:21 נו מה ציפית שהוא יגיד שיש מו"מ מתקדם?
ברור שהוא יגיד שאין כלום
-
- קפטן ירוק
בסוף החלון של הקיץ הוא אמר שיגיע עוד שחקן ולא הגיע כי לא נתנו לו. אז לא הייתי ממהר לקבוע לפי מה שהוא אומר.
-
- קודם כל נאמנות
אלטמן זה חיזוק שחייב לחשוב עליו
יכול לשחק בכל עמדה בהתקפה, והוא בכושר מצויין
-
- מכונת תארים
בכר לא צריך להגיע למצב של ב"ש. וגם לא צריך כל חלון לשכנע את שחר שצריך להצליח. אם לא יקבל כלים להמשיך להצליח, לא צריך לחכות לכישלון. ואת זה הוא צריך להבהיר ישירות לשחר.
לא מקבל כלים, עוזב בסוף עונה. תכשיל את בלבול ודומיהם, לא אותי.
-
- אלוף המדינה
אין בו כלוםירוק רפואי כתב: ↑22 ינואר 2023, 11:45 אלטמן זה חיזוק שחייב לחשוב עליו
וגם אישיות בלתי נסבלת
-
- אגדה ירוקה
ממש לאירוק רפואי כתב: ↑22 ינואר 2023, 11:45 אלטמן זה חיזוק שחייב לחשוב עליו
-
- אלוף המדינה
זה נראה כאילו זה מה שיקרה בסוף העונהlemmacantor כתב: ↑22 ינואר 2023, 11:54 בכר לא צריך להגיע למצב של ב"ש. וגם לא צריך כל חלון לשכנע את שחר שצריך להצליח. אם לא יקבל כלים להמשיך להצליח, לא צריך לחכות לכישלון. ואת זה הוא צריך להבהיר ישירות לשחר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מאמן לא צריך לקבל כל מה שהוא דורש והוא מוזמן לבקש כמה שהוא רוצה ויש מנהל מקצועי והנהלה שצריכים להחליט בסופו של דבר, זה לא משהו שקורה רק במכבי חיפה.
להבדיל, מכבי ת''א פתחו את העונה עם 5 זרים והביאו בלם זר ממש על הבאזר (תראו את החשיבות של זרים אצלנו נניח) לעומתם.
בסופו של דבר צריך לזכור שאנחנו לא יודעים באמת מה הרצון של בכר ואלברמן ואיפה הדברים עומדים.
אני בטוח שבכר בן אדם רציונלי והוא מבין לדוגמה אם יענקל'ה מחליט שהוא לא רוצה לשלם 2 מיליון יורו צפונה על כנעאן/קארצב (אם בכלל בכר מעוניין בהם וחושב בעצמו שהם שווים את הכסף)
אפשר להסכים, אפשר לא להסכים אבל זה שיקול בסופו של דבר של מי ששם את הכסף אם לשלם סכומים כאלה על שחקני רכש.
זה לא שנגעו לבכר בצוות המקצועי או שהלכו נגדו ראש בראש לגבי שחקנים מסוימים (ובדברים כאלה, בכר קיבל כל מה שהוא רוצה פעם אחר פעם, כולל שדרוג כלכלי לצוות שלו וגם במקרה שעולה לי לראש כמו רוקאביצה נניח שהוא רוצה אותו ובהנהלה רצו את נחמני)
להבדיל, מכבי ת''א פתחו את העונה עם 5 זרים והביאו בלם זר ממש על הבאזר (תראו את החשיבות של זרים אצלנו נניח) לעומתם.
בסופו של דבר צריך לזכור שאנחנו לא יודעים באמת מה הרצון של בכר ואלברמן ואיפה הדברים עומדים.
אני בטוח שבכר בן אדם רציונלי והוא מבין לדוגמה אם יענקל'ה מחליט שהוא לא רוצה לשלם 2 מיליון יורו צפונה על כנעאן/קארצב (אם בכלל בכר מעוניין בהם וחושב בעצמו שהם שווים את הכסף)
אפשר להסכים, אפשר לא להסכים אבל זה שיקול בסופו של דבר של מי ששם את הכסף אם לשלם סכומים כאלה על שחקני רכש.
זה לא שנגעו לבכר בצוות המקצועי או שהלכו נגדו ראש בראש לגבי שחקנים מסוימים (ובדברים כאלה, בכר קיבל כל מה שהוא רוצה פעם אחר פעם, כולל שדרוג כלכלי לצוות שלו וגם במקרה שעולה לי לראש כמו רוקאביצה נניח שהוא רוצה אותו ובהנהלה רצו את נחמני)
-
- מכונת תארים
לא תשים עכשיו, תשים יותר כשתשכל. זה בעצם האסטרטגיה של שחר מאז ומעולם. להשקיע בכישלון, בפאניקה. כדי שידברו עליו. עכשיו לא מדברים עליו כי מצליחים.
צריך להשקיע כשמצליחים. קמצן משלם פעמיים.
-
- הענק הירוק
כל מילה, בשנות בשפל הוא ידע להוציא יפה מאוד מליונים בינואר.lemmacantor כתב: ↑22 ינואר 2023, 12:06 לא תשים עכשיו, תשים יותר כשתשכל. זה בעצם האסטרטגיה של שחר מאז ומעולם. להשקיע בכישלון, בפאניקה. כדי שידברו עליו. עכשיו לא מדברים עליו כי מצליחים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים שקמצן משלם פעמיים אבל עובדתית שחר שם בשנתיים-שלוש האחרונות הכי הרבה כסף בתוך הליגה ואולי גם בסה''כ.lemmacantor כתב: ↑22 ינואר 2023, 12:06 לא תשים עכשיו, תשים יותר כשתשכל. זה בעצם האסטרטגיה של שחר מאז ומעולם. להשקיע בכישלון, בפאניקה. כדי שידברו עליו. עכשיו לא מדברים עליו כי מצליחים.
(לא שכמות כסף מעידה על הצלחה אבל בסדר)
לא הבנתי למה לא לגיטימי לחשוב שקארצב/כנעאן לא שווים מעל 2 מיליון יורו?
האם שחקנים שיגיעו לפה בטיקט של שחקני ספסל שווים את ההעברה הגדולה בהיסטוריה בתוך הליגה/של המועדון עצמו? ועוד בגיל 23?
אני לא גרופי של שחר אבל זה שהוא לא מסכים לשים את הסכומים האלה לא הופך אותו לקמצן, ובכלל, מאיפה אתה יודע שאלברמן/בכר בכלל חותמים על עסקה כזו?
אתה יודע מידיעה שאלברמן/בכר תומכים בלשים על קארצב/כנעאן מעל 2 מיליון יורו? רוצים אותם בכלל?
-
- מכונת תארים
בקיץ הוציאו על העברות 300-400 אלף יורו יותר ממה שהכניסו. חוץ מזה בכר הביא לו הכנסות חסרות תקדים. שים את הכסף על כנעאן ועל מי שצריך. וזהו. לא מבין על מה הדיון.
שחקנים שיגיעו יגדילו תחרות ועם ראיה קדימה צריכים גם מחליף קבוע לשרי, שממש כבר לא צעיר. צריך להביא עכשיו. לא מבין את הספירה הזו של כל שקל.
שחר הוא קמצן קלאסי. הוא תמיד התקמצן לשים איפה שצריך. זה מה שקובע. אכפת לי שהוא שם מיליונים על עזריאל כדי לעזור לבית"ר? לא. זו לא השקעה במועדון.
שחקנים שיגיעו יגדילו תחרות ועם ראיה קדימה צריכים גם מחליף קבוע לשרי, שממש כבר לא צעיר. צריך להביא עכשיו. לא מבין את הספירה הזו של כל שקל.
שחר הוא קמצן קלאסי. הוא תמיד התקמצן לשים איפה שצריך. זה מה שקובע. אכפת לי שהוא שם מיליונים על עזריאל כדי לעזור לבית"ר? לא. זו לא השקעה במועדון.
- KevinDurant
- חבר בבורד
שוב, מאיפה אתה יודע שבכר ואלברמן בכלל רוצים את כנעאן וקארצב ומבחינתם מוכנים להוציא את הכסף הזה עליו?lemmacantor כתב: ↑22 ינואר 2023, 12:26 בקיץ הוציאו על העברות 300-400 אלף יורו יותר ממה שהכניסו. חוץ מזה בכר הביא לו הכנסות חסרות תקדים. שים את הכסף על כנעאן ועל מי שצריך. וזהו. לא מבין על מה הדיון.
-
- הענק הירוק
דוראנט אני מסכים שכנעאן וקארצב בגדול לא שווים את הכסף במיוחד קארצב, אבל חייב להעמיק ולרענן את הסגל גם אם נשלם טיפה יותר.
עם ג’קי מחזיק מכנעאן כזה פוטנציאל מכירה לחול אז שייתנו לו אחוזים מאוד נדיבים במקרה של מכירה פלוס לדחוף לו עוד איזה שחקן שתיים.
ואני גם לא רואה שחקנים שהמועדון כן מוכן לשלם עליהם אלא פשוט מתקמצן.
עם ג’קי מחזיק מכנעאן כזה פוטנציאל מכירה לחול אז שייתנו לו אחוזים מאוד נדיבים במקרה של מכירה פלוס לדחוף לו עוד איזה שחקן שתיים.
ואני גם לא רואה שחקנים שהמועדון כן מוכן לשלם עליהם אלא פשוט מתקמצן.
- Liberman
- מנהל הבורד
1+lemmacantor כתב: ↑22 ינואר 2023, 12:26 בקיץ הוציאו על העברות 300-400 אלף יורו יותר ממה שהכניסו. חוץ מזה בכר הביא לו הכנסות חסרות תקדים. שים את הכסף על כנעאן ועל מי שצריך. וזהו. לא מבין על מה הדיון.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- אלוף המדינה
הייתי מנסה להביא את סטויאנוב לא נראה לי שברדה תופס ממנו, יש לו פוטנציאל אדיר אצל בכר
-
- מכונת תארים