להתעשת (דיבורים ומחשבות אחרי ההפסד בבלומפילד)
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
להתעשת (דיבורים ומחשבות אחרי ההפסד בבלומפילד)
כל השבוע אני מסתובב עם מועקה.
כל השבוע חושב על איך זהבי יבקיע שלושער ואוסקר גלוך יוסיף את הרביעי.
כולנו ידענו מה יש לנו ביד ואיך הקבוצה נראית ואיך משחק כזה אמור להתנהל ולהראות ואפשר להגיד שלא התאכזבנו.
ענו על הציפיות ב100%.
מודה שאני מרגיש הקלה שלפחות סופסוף הגענו לדבר הזה שהיה צפוי כל השבוע שיקרה והוא מאחורינו.
אנחנו ב5 הפרש בפסגה.
בכל מצב אחר כמעט זה משהו שכיף להתהדר בו.
צריך להתעשת מהר ולנצח את ריינה.
צריך לזכור שכל הליגה פה זה ברמה של ליגה לאומית, וזו הסיבה היחידה שהצלחנו לתת פה 11 נצחונות רצופים עם יכולת כזאת.
כולי תקווה שעד הפלייאוף נרוויח לפחות 2 נקודות יותר ממה שמכבי ת"א ירוויחו.
ואז זה גם לא יהיה תלוי במפגשים הישירים.
למרות שאני לא מאמין שבסמי עופר זה היה נראה ככה.
צריך לזכור משהו מאוד פשוט; הם הביאו בקיץ את זהבי בשכר הכי גבוה בהיסטוריה של הליגה, ופי 3 מהשכר שאנחנו אי פעם נשלם לשחקן כדורגל.
הם הביאו את איביץ'. הם הביאו את דור פרץ. הם הביאו את יונתן כהן. היה להם כבר את גלוך וגיאגון שניים מהפוטנציאלים הגדולים בהיסטוריה של הליגה.
עם כל זה קרה נס ואנחנו אחרי 19 מחזורים ואחרי שני מפגשים מולם עדיין ב5 הפרש פור עליהם.
אני מודה שלא האמנתי בתחילת העונה שאנחנו נהיה מועמדים לאליפות מולם בכלל. אני שמח שטעיתי.
זה עדיין לגמרי ברגליים שלנו וכל מה שאנחנו צריכים זה לנצח חבורה של קבוצות ליגה לאומית ובית"ר אחת עד הפלייאוף.
מקווה שבכר ינצל את הכאפה כדי לרדת לקרקע ולהעיר את הקבוצה ולהראות קצת משהו מבכר של השנתיים הקודמות.
כל השבוע חושב על איך זהבי יבקיע שלושער ואוסקר גלוך יוסיף את הרביעי.
כולנו ידענו מה יש לנו ביד ואיך הקבוצה נראית ואיך משחק כזה אמור להתנהל ולהראות ואפשר להגיד שלא התאכזבנו.
ענו על הציפיות ב100%.
מודה שאני מרגיש הקלה שלפחות סופסוף הגענו לדבר הזה שהיה צפוי כל השבוע שיקרה והוא מאחורינו.
אנחנו ב5 הפרש בפסגה.
בכל מצב אחר כמעט זה משהו שכיף להתהדר בו.
צריך להתעשת מהר ולנצח את ריינה.
צריך לזכור שכל הליגה פה זה ברמה של ליגה לאומית, וזו הסיבה היחידה שהצלחנו לתת פה 11 נצחונות רצופים עם יכולת כזאת.
כולי תקווה שעד הפלייאוף נרוויח לפחות 2 נקודות יותר ממה שמכבי ת"א ירוויחו.
ואז זה גם לא יהיה תלוי במפגשים הישירים.
למרות שאני לא מאמין שבסמי עופר זה היה נראה ככה.
צריך לזכור משהו מאוד פשוט; הם הביאו בקיץ את זהבי בשכר הכי גבוה בהיסטוריה של הליגה, ופי 3 מהשכר שאנחנו אי פעם נשלם לשחקן כדורגל.
הם הביאו את איביץ'. הם הביאו את דור פרץ. הם הביאו את יונתן כהן. היה להם כבר את גלוך וגיאגון שניים מהפוטנציאלים הגדולים בהיסטוריה של הליגה.
עם כל זה קרה נס ואנחנו אחרי 19 מחזורים ואחרי שני מפגשים מולם עדיין ב5 הפרש פור עליהם.
אני מודה שלא האמנתי בתחילת העונה שאנחנו נהיה מועמדים לאליפות מולם בכלל. אני שמח שטעיתי.
זה עדיין לגמרי ברגליים שלנו וכל מה שאנחנו צריכים זה לנצח חבורה של קבוצות ליגה לאומית ובית"ר אחת עד הפלייאוף.
מקווה שבכר ינצל את הכאפה כדי לרדת לקרקע ולהעיר את הקבוצה ולהראות קצת משהו מבכר של השנתיים הקודמות.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: להתעשת
הקטע המתסכל זה שאנחנו במצב כל כך טוב ובמקום לנצל את זה ולתת את החותמת ולחזק בעוד שחקן רכש או שניים ולהבטיח את האליפות הם פשוט מתנהגים בכזאת יהירות ושאננות דוחה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
ועוד משהו.
בנושא הרכש - תפסיקו לדבר פה על כנעאן וקארצב בחייאת. זה כבר נהיה מתיש, אתם סתם מתסכלים את הקוראים בפורום. הם לא מועמדים ולא היו בשום שלב.
המועדון לא מוציא 2 מיליון שקל על שחקן ישראלי. המועדון לא עושה דברים כאלה. זה מכבי חיפה וכולנו מכירים את המועדון. חלאס עם זה ועם הדיבורי סרק האלה.
בנושא הרכש - תפסיקו לדבר פה על כנעאן וקארצב בחייאת. זה כבר נהיה מתיש, אתם סתם מתסכלים את הקוראים בפורום. הם לא מועמדים ולא היו בשום שלב.
המועדון לא מוציא 2 מיליון שקל על שחקן ישראלי. המועדון לא עושה דברים כאלה. זה מכבי חיפה וכולנו מכירים את המועדון. חלאס עם זה ועם הדיבורי סרק האלה.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם כבר להפסיד מגיע לשחקנים להפסיד ככה, להתפרק ולהתבזות
- DelPiero
- הענק הירוק
אבל איך הם יתעוררו על עצמם פתאום אחרי שהם כבר חודשיים באים להחתים כרטיס והביתה ?
אין בקבוצה אנרגיות וזה מורגש בכל ההיבטים. אם לא מזל, דחיפה קצת של הקהל במשחקים, הרתאה וכמה גולים בקרן הם כבר היו עוקפים אותנו בטבלה
מה שקרה הערב היה כתוב על הקיר עוד לפני כן וכשראינו את ההרכב לפני המשחק כולנו הרגשנו מה הולך להגיע
בלי רענון אני לא רואה איך אנחנו לא נאבד נקודות גם נגד קבוצות אחרות
אין בקבוצה אנרגיות וזה מורגש בכל ההיבטים. אם לא מזל, דחיפה קצת של הקהל במשחקים, הרתאה וכמה גולים בקרן הם כבר היו עוקפים אותנו בטבלה
מה שקרה הערב היה כתוב על הקיר עוד לפני כן וכשראינו את ההרכב לפני המשחק כולנו הרגשנו מה הולך להגיע
- KevinDurant
- חבר בבורד
3-0 למכבי ת''א זה אחלה סיבה להתעוררDelPiero כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:46 אבל איך הם יתעוררו על עצמם פתאום אחרי שהם כבר חודשיים באים להחתים כרטיס והביתה ?
-
- אגדה ירוקה
אסור למכבי חיפה להיראות ככה בשום צורה בטח לא מול מכבי ת״א.
אני לא זוכר מתי הם נראו ככה מולנו בכזאת נחיתות.
אולי לפני עידן גולדהאר.
לי אישית מאוד קשה להתאושש מהפסד כזה, אם זה היה ב״ש הייתי לוקח את זה ביותר קלות.
אבל מולם? כואב לי מידי.
יש סיכוי גדול שהמשחק היום שינה את המומנטום.
אני לא זוכר מתי הם נראו ככה מולנו בכזאת נחיתות.
אולי לפני עידן גולדהאר.
לי אישית מאוד קשה להתאושש מהפסד כזה, אם זה היה ב״ש הייתי לוקח את זה ביותר קלות.
אבל מולם? כואב לי מידי.
יש סיכוי גדול שהמשחק היום שינה את המומנטום.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תשמע אם כנעאן גם יחתום בצהבת אני סופית אאבד את זה.Apoc כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:38 ועוד משהו.
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
מחזק את ההודעה שפותחת את הנושא... ומוסיף, לא לשכוח שבעונת הקיזוז השנייה חטפנו 4 - 1 מהסגנית התורנית, באותו בלומפילד.
הכי חשוב להפיק לקחים ולהרים ת'ראש, אנחנו עדיין מקום ראשון, עדיין מעליהם וזה עדיין תלוי בעיקר בנו
הכי חשוב להפיק לקחים ולהרים ת'ראש, אנחנו עדיין מקום ראשון, עדיין מעליהם וזה עדיין תלוי בעיקר בנו
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
אין לנו אפשרות לעשות רענון כי אין את מי להביא, תפסיקו לחיות באשליות שאפשר להביא לפה שחקנים ישראלים או שיעיפו מפה זרים כדי להביא חדשים
זה אותו הסגל שנראה טוב מאוד בצ'מפיונס וניצח את יובנטוס ונתן את אחת ההופעות המרשימות בהיסטוריה של קבוצה ישראלית נגד פסז' בבית
אם יש בעיה מנטלית שיטפלו בה. אם יש בעיה מקצועית (שזה נראה יותר הכיוון) אז שבכר יטפל בעצמו.
את ריינה צריך לנצח בבית גם בעונה שאנחנו בפלייאוף תחתון, אז בטח בעונה שאנחנו מקום ראשון בפער של שני משחקים.
זה אותו הסגל שנראה טוב מאוד בצ'מפיונס וניצח את יובנטוס ונתן את אחת ההופעות המרשימות בהיסטוריה של קבוצה ישראלית נגד פסז' בבית
אם יש בעיה מנטלית שיטפלו בה. אם יש בעיה מקצועית (שזה נראה יותר הכיוון) אז שבכר יטפל בעצמו.
את ריינה צריך לנצח בבית גם בעונה שאנחנו בפלייאוף תחתון, אז בטח בעונה שאנחנו מקום ראשון בפער של שני משחקים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא איכפת לי אם תאבד את זה או לא רק תפסיק לחפור על שחקנים שלא יהיו פה.Shocking4U כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:49תשמע אם כנעאן גם יחתום בצהבת אני סופית אאבד את זה.Apoc כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:38 ועוד משהו.
ואגב גיאגון טוב ממנו, אז אם יקח ממנו דקות, אשרינו.
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 23 ינואר 2023, 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
יתעוררו ומה יקרה?KevinDurant כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:483-0 למכבי ת''א זה אחלה סיבה להתעוררDelPiero כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:46 אבל איך הם יתעוררו על עצמם פתאום אחרי שהם כבר חודשיים באים להחתים כרטיס והביתה ?
השחקנים יהיו יותר מחוייבים?
הבעיות בסגל שגורמות לנו לפתוח במשחק כזה עם רז מאיר ושון גולדבר כמגנים וחלוץ באגף יפתרו?
הקבוצה תתחיל לשחק כמו שהיא שיחקה במוקדמות אלופות?
השחקנים יהיו פחות שבעים?
היכולת בכל המשחקים האחרונים היא לא מקרית. יש בעיות בקבוצה וזה לא עניין של ״שינוי גישה״ (גם, אבל לא רק ולא העיקרי)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתי הסגל מיצה את עצמו. במיוחד בחלק הקדמי לא היה רענון משמעותי חוץ מפיירו בקיץ. העונה הזאת עם ליגת האלופות זה כאילו המועדון כבר משחק עונה שלמה. צריך דם חדש ולרענן משהו. עם הסגל הקיים אי אפשר להמשיך.Apoc כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:51לא איכפת לי אם תאבד את זה או לא רק תפסיק לחפור על שחקנים שלא יהיו פה.Shocking4U כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:49תשמע אם כנעאן גם יחתום בצהבת אני סופית אאבד את זה.Apoc כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:38 ועוד משהו.
- Smile
- מנהל הבורד
"אנחנו צריכים רענון בסגל, השאלה את מי אפשר להביא. אין יותר מדי ישראלים טובים וזולים בשוק. ננסה להתחזק בשבוע הקרוב, נחפש וננסה. תמיד טוב לחדש ולרענן, ננסה לעשות את זה"
אין לי מה להוסיף.
אין לי מה להוסיף.
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
מגיע לפנאציקס כנאעןApoc כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:51לא איכפת לי אם תאבד את זה או לא רק תפסיק לחפור על שחקנים שלא יהיו פה.Shocking4U כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:49תשמע אם כנעאן גם יחתום בצהבת אני סופית אאבד את זה.Apoc כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:38 ועוד משהו.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מאמן מדבר על זה שצריך שחקנים זולים. יש יותר ברור מזה? לא שחקנים שיתאימו לקבוצה, לא שחקנים שמשדרגים. שחקנים זולים!
-
- אגדה ירוקה
- Apoc
- יו״ר הבורד
הוא ידע טוב מאוד לאן הוא בא ומי זה יענקל'ה שחר, שלא יזיין במוח עכשיו
אז לא הביאו לו ישראלים ב2 מיליון יורו ששווים חצי מזה. אז בגלל זה הוא נראה כאילו הוא חסר מושג באימון כבר עונה שלמה?
אז לא הביאו לו ישראלים ב2 מיליון יורו ששווים חצי מזה. אז בגלל זה הוא נראה כאילו הוא חסר מושג באימון כבר עונה שלמה?
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- הענק הירוק
גם היכולת במחצית הראשונה הייתה אחלה סיבה להתעורר ,זה לא אומר שאנחנו נראה משהו אחר בהמשך העונהKevinDurant כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:483-0 למכבי ת''א זה אחלה סיבה להתעוררDelPiero כתב: ↑23 ינואר 2023, 22:46 אבל איך הם יתעוררו על עצמם פתאום אחרי שהם כבר חודשיים באים להחתים כרטיס והביתה ?
הלוואי ואני טועה ובלי שום שינוי איפה שהוא זה פשוט ישתנה פתאום. ולא זה לא חייב להיות כנעאן או קארצב השינוי
כמו שאפוק רשם, מצידי שבכר ילך לטיפול. מישהו חייב לעשות משהו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מסכים. טוב שקיבלנו 3-0. וזה לא עכשיו נותן לגיטימציה לשפוך כסף ולהביא את האסלבנק הבא למכבי. זה לא יתרום לנו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: להתעשת (דיבורים ומחשבות אחרי ההפסד בבלומפילד)
הכי עצבן אותי
לראות אותם ב2 וב3 בטירוף לתת את הרביעי והחמישי שולחים כמות פסיכית של שחקנים להתקפה ואז להיזכר כמה אנחנו לא מנסים בכלל לדרוס העונה אלא מורידים רגל מהגז כל פעם שמובילים. הם הבינו את גודל השעה ובאו לפרק אותנו ולשלוח מסר
לראות אותם ב2 וב3 בטירוף לתת את הרביעי והחמישי שולחים כמות פסיכית של שחקנים להתקפה ואז להיזכר כמה אנחנו לא מנסים בכלל לדרוס העונה אלא מורידים רגל מהגז כל פעם שמובילים. הם הבינו את גודל השעה ובאו לפרק אותנו ולשלוח מסר
-
- אגדה ירוקה
הזכיר את מה שבנפיקה עשו לנו בסמי ופאריז בחוץ.Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:44 הכי עצבן אותי
שבאו במטרה לפרק ולא ראו בעיניים.
עצוב שגרמנו להם להיראות ככה, עצוב ומביך למועדון בסדר גודל שלנו ומזה בדיוק אני חושש, שכל עוד שחר פה אנחנו נתויג כמועדון שנחות מהם בכל פרמטר.
שיחקנו מול התקפה איטית וקישור אפור( למעט פארפה ואוסקר) ושלא נדבר על ההגנה שלהם שפתחה היום ובקושי הגענו למצב.
שונא לקחת ללב אבל לפעמים זה חזק ממני, ההפסד הזה החזיר אותי שנים אחורה דווקא בעונה כזאת.
זה לא הגיוני על גבול ההזוי.
- hezildo
- מכונת תארים
נכון, זה מאוד מעצבן שאנחנו לא דורסים ומורידים רגל מהגז. את הפער בהפרש שערים לטובת הצהבת כנראה שלא נצליח לסגור,
אלא אם כן נתחיל לתת חמישיות ברצף והם יתחילו לספוג.
אבל כמו שאומר הנושא, צריך להתעשת, אני מאמין ומקווה שהיכולת הטובה תחזור בקרוב.
אלא אם כן נתחיל לתת חמישיות ברצף והם יתחילו לספוג.
אבל כמו שאומר הנושא, צריך להתעשת, אני מאמין ומקווה שהיכולת הטובה תחזור בקרוב.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- שחקן העונה
זה גם תלוי בסוג שחקן.Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:44 הכי עצבן אותי
אם חזיזה היה כשיר, כנראה שהיינו מחפשים לדרוס הרבה יותר (בדיוק כמו הדרבי בגביע).
זהבי, יובאנוביץ', קניקובסקי, פרץ אלה שחקנים שמחפשים לדחוף קדימה ולהבקיע.
כשאתה משחק עם דין דוד הנחמד, עם פיירו שלא מסוגל לשים גול ועם אבו פאני שברגע שאנחנו מובילים ממזמז את הכדור,עם רז מאיר במקום דניאל שדוחף.. עם מי תדרוס?
השחקנים היחידים חוץ מחזיזה שיש להם את זה באופי הם אצילי, קורנו ואולי דניאל, וחוץ מאצילי כולם היו פצועים/עדיין פצועים
-
- הענק הירוק
100%Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:44 הכי עצבן אותי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה הזכיר לי מאוד את המשחק מול בנפיקה בבית שראית שזה הולך להתפרקות ואתה לא מבין למה השחקנים פשוט לא עושים הכל כדי פשוט להרג את המשחק. היה ברור שכבר לא נחזור למשחק אז למה להפקיר את ההגנה ככה? בנס זה לא נגמר גם ב4 ומעלה. היו צריכים פשוט באותו רגע לעשות הכל ולוותר על הפנטזיה של לחזור למשחק ופשוט למנוע מהם להשפיל אותנו. יש רגעים שצריכים להבין שהמשחק כבר בורח לך וצריך לצמצם נזקים, מול בנפיקה הם המשיכו ללכת עם הראש בקיר וחטפנו על זה בראש.Daniel123 כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:49הזכיר את מה שבנפיקה עשו לנו בסמי ופאריז בחוץ.Shocking4U כתב: ↑24 ינואר 2023, 00:44 הכי עצבן אותי
שבאו במטרה לפרק ולא ראו בעיניים.
עצוב שגרמנו להם להיראות ככה, עצוב ומביך למועדון בסדר גודל שלנו ומזה בדיוק אני חושש, שכל עוד שחר פה אנחנו נתויג כמועדון שנחות מהם בכל פרמטר.
שיחקנו מול התקפה איטית וקישור אפור( למעט פארפה ואוסקר) ושלא נדבר על ההגנה שלהם שפתחה היום ובקושי הגענו למצב.
שונא לקחת ללב אבל לפעמים זה חזק ממני, ההפסד הזה החזיר אותי שנים אחורה דווקא בעונה כזאת.
זה לא הגיוני על גבול ההזוי.
היום בנס זה לא נגמר בתוצאה דומה. דקה 85 הם תוקפים עם 7 שחקנים ברחבה שלנו ואנחנו רק עם 4 שחקנים שעושים הגנה. זה בושה.
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
מקווה שנגיע בסגל יחסית מלא לפלייאוף, עם כל הפצועים דווקא עכשיו זה הולך לכיוון הזה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Smurk
- אגדה ירוקה