זה אומר שאם ננצח את ריינה כשהוא בהרכב אתה תקבל כתבות הילולה מאילת ועד כפר גלים על כמה ששחר גאוןGanjot כתב: 24 ינואר 2023, 09:14מדהים שהחליטו לרשום אותו אחרי המשחק נגד מכבי תא ולא לפני.Shocking4U כתב: 24 ינואר 2023, 08:26 נרשם באתר ההתאחדות כשחקן של מכבי חיפה מה שכנראה אומר שלא יכול להיות מושאל לאף קבוצה אחרת העונה
אתמול לא היה לנו קשר מחליף מהספסל, בוקר אחרי כבר רושמים אותו.
זה אומר גם שלא יגיע רכש כנראה והשלימו עם זה שהוא יהיה בספסל.
אביאל זרגרי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: אביאל זרגרי - נושא רשמי
קלאסי שזה מה שיהיה והוא יבשל איזה גול מול האימפריה מריינה. רכש שמזכיר את המפלה הקודמת.Shocking4U כתב: 24 ינואר 2023, 09:15זה אומר שאם ננצח את ריינה כשהוא בהרכב אתה תקבל כתבות הילולה מאילת ועד כפר גלים על כמה ששחר גאוןGanjot כתב: 24 ינואר 2023, 09:14מדהים שהחליטו לרשום אותו אחרי המשחק נגד מכבי תא ולא לפני.Shocking4U כתב: 24 ינואר 2023, 08:26 נרשם באתר ההתאחדות כשחקן של מכבי חיפה מה שכנראה אומר שלא יכול להיות מושאל לאף קבוצה אחרת העונה
שחקן לא רצוי (עזריאל) שהיה שם בשנות הקריסה, שאחרי זה הובילו לשנים רעות.
גם אז עלינו לליגת האלופות, לא היה שום רכש, והשלד הישראלי שלנו התפרק.
אין לי טענות לזרגרי עצמו, באופן כללי הוא יכול להתפתח פה, הבעיה זה שפשוט הוא ככל הנראה הולך להיות פה שחקן הרכב ישר/ מחליף ראשון.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כבר קיבלנו את הכתבות הקלאסיות של ״הוא נראה טוב ומרשים באימונים״ עכשיו רק חסר את הסטמפה עם כמה חילוצי כדור מול ריינה ואפשר רשמית להכתיר אותו בוואן כרכש ענק של יענקל’הGanjot כתב: 24 ינואר 2023, 09:18קלאסי שזה מה שיהיה והוא יבשל איזה גול מול האימפריה מריינה. רכש שמזכיר את המפלה הקודמת.Shocking4U כתב: 24 ינואר 2023, 09:15זה אומר שאם ננצח את ריינה כשהוא בהרכב אתה תקבל כתבות הילולה מאילת ועד כפר גלים על כמה ששחר גאוןGanjot כתב: 24 ינואר 2023, 09:14
מדהים שהחליטו לרשום אותו אחרי המשחק נגד מכבי תא ולא לפני.
שחקן לא רצוי (עזריאל) שהיה שם בשנות הקריסה, שאחרי זה הובילו לשנים רעות.
גם אז עלינו לליגת האלופות, לא היה שום רכש, והשלד הישראלי שלנו התפרק.
אין לי טענות לזרגרי עצמו, באופן כללי הוא יכול להתפתח פה, הבעיה זה שפשוט הוא ככל הנראה הולך להיות פה שחקן הרכב ישר/ מחליף ראשון.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זו עסקה של win-win (למרות שלא ברור לי למה עשו אותה במקום לדרוש כסף אחרי שבית״ר נרכשה).
מה שכן, לא מובן למה לא השאילו אותו.
-
Jerry
- אלוף המדינה
זו סגירת חוב שלא ברור אם היה נסגר אחרת (משום מה). אם יכשל, לא נורא ואם יצליח, מה טוב.
כך או כך, אפשר גם להסתכל על העסקה הזו כאילו שהיא לא התקיימה, נכון לעכשיו. אין לה ערך בכלל (שלילי או חיובי).
גם להחזרה של זערורה אין ערך בכלל. נראה לי שבמועדון לא באמת האמינו שג'אבר יחזור.

היה נסגר, אולי היה לוקח יותר זמן אבל היה נסגר. יש בתי משפט של פיפ"א ויש התאחדות.
אופטימיות במכבי חיפה
לכן, רשמתי ״משום מה״ ו-״למרות שלא ברור לי...״ קודם.Apoc כתב: 07 מרץ 2023, 19:17היה נסגר, אולי היה לוקח יותר זמן אבל היה נסגר. יש בתי משפט של פיפ"א ויש התאחדות.
בכל מקרה, הבעיה בעיני היא לא העסקה, אלא מה עושים עם השחקן. נניח שיענקלה רואה משהו שאחרים לא וזה שחקן שכדאי להביא לפה. מה זה שווה אם אתה מייבש אותו ביציע?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
והעובדה שאתה תקוע איתו עכשיו בחוזה למספר שנים וצריך לשלם לו משכורת? הייתי ממיר בכיף את זה באופציה על אחד מהשחקנים שלהם. חוץ מזה לא ראיתי שחסר להם כסף כשהם החתימו כמה וכמה שחקנים בינואר, לא היה שום סיבה לוותר על החוב.
החוזה שלו זה מה שמטריד אותך?
זה שחקן שבא בשביל טרייד עתידי עם איזה אשדוד/נתניה/קש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
המשקל שלו בטרייד הוא פחות מאפסי. אני עדיין זוכר שסיפרו לנו סיפורים על שחקנים מנתניה או חמודי שנקבל תמורת מאור לוי/טאלב/בן שהר וכו׳. לשחקנים האלה אין שום ערך והקבוצות האחרות בצדק ידרשו כסף והרבה בתמורה לשחקנים או שחקנים שאתה בצדק לא תסכים לכלול בטריידSmile כתב: 24 אפריל 2023, 17:24 החוזה שלו זה מה שמטריד אותך?
- Shocking4U
- מנהל הבורד