מצד אחד, אתה אומר שלא מוכן לשלם על קארצב וכנעאן.KevinDurant כתב: ↑24 ינואר 2023, 18:44 נותנים קרדיט לאלברמן ומפרגנים לו על הזרים וזה יפה מאוד, אבל יש פה סגל עם 6 בלמים, קשר 10 אחד ועוד 4 קשרים ב6-8 כשאחד מהם עוד רגע עוזב והשני רק מחכה לקבל הצעה לעזוב והשלישי עם עליות וירידות ביכולת כמו חורב והרביעי לא שיחק מיולי (והיה ברור שהולכים לשם)
למה בקיץ לא החתימו עוד קשר? היה אליאס, היה שמיר, היה קארצב, היה כנעאן, היה גוני, אולי עוד שמות שאני מפספס, איפה היית מר אלברמן?
ובכלל, הציון לחלון ינואר עד כה הוא ציון 0 עגול.
הבעיות היו ברורות עוד לפני שהחלון התחיל ו3 שבועות וחצי לחלון, מה נשארנו? עם כיוף, זרגרי וזערורה שהשניים האחרונים לא היו בסגל ב2-3 משחקים האחרונים.
אבל על אדון אלברמן לא נשמע כלום, כי ההצלחה אבות רבים לה, אבל הכישלון יתום.
ואני לא קונה את הבלוף הזה של לא נותנים לו להביא את כנעאן ולא נותנים לו להביא את קארצב.
אז הבעלים לא נותן לו כל חלון לשבור את שיאי העברות "ולהשתגע" כלכלית ולהוציא סכומים גדולים, אז זהו? ויתרנו? לא עושים כלום?
אני לא קונה את זה שבקיץ יענקלה לא נתן להביא את אליאס, שמיר או גוני (אם רצו מישהו מהם).
מרגיש לי כאילו לא נערכו לחלון בשום צורה וכאילו החלון תפס אותם בהפתעה. יותר מזה, הידיעה הראשונה על נטע ליפן הייתה ב24.12, בדיוק חודש אחורה ועוד לפני החלון, איפה היית?
מצד שני אתה שואל למה לא הביאו אותם.
מה אלברמן אשם שלא רצו את שמיר? היו דיבורים עליו, אם ברק לא רצה אותו מסיבה כזאת או אחרת, או אם בהנהלה לא רצו לתת לו חוזה "שמן" כמו שניסו להציג את זה, אז איך זה קשור לאלברמן?
וזה שאליאס נראה טוב עכשיו בב"ש, לא אומר שהוא מתאים לנו. אם היו מדברים עליו בקיץ רוב האוהדים היו אומרים שזאת טעות (אני בעד לעבות את הסגל תמיד, מבחינתי כל שחקן זה מבורך)
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה ממנו, הבעלים שלך לא משחרר שקל.
עלית לליגת האלופות, היו דיבורים על בלמים ב2-3 מיליון יורו, בסוף קיבלת בלם בהשאלה ובלם מקבוצת מילואים בבלגיה (שם בצד את זה שהם כרגע הצלחה, מדבר נטו אופי הרכש).
על גוני נאור אם דרשו עליו 800 אלף יורו, לא הייתי שם את זה ובצדק, כי עדיף לשים את זה על קארצב - רק שאלה למעלה לא ירצו לשים על קארצב אקסטרה כסף אם אפשר רכש זול.
לא סתם בכר אמר שמחפשים שחקנים זולים.
יש לך בעלים קמצן שלא מוכן להכניס את היד לכיס למרות שהוא בשיא הכנסות של כל הזמנים, לא בא בתלונה לאף אחד חוץ ממנו.
לך תדע אם לא אמרו לו בקיץ שיעשו מהלך על קארצב/כנעאן אז הוא ויתר על שמיר + אמרו לו שג'אבר יחזור, מה שלא קרה בפועל.
אם היית פותח עונה עם נטע, פאני, מוחמד, ג'אבר וקארצב/כנעאן + שרי שהוא כביכול קשר אמצע במערך, זה היה מספיק.