גל אלברמן - המנהל המקצועי

Ganjot
שחקן העונה

Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 24 ינואר 2023, 18:44 נותנים קרדיט לאלברמן ומפרגנים לו על הזרים וזה יפה מאוד, אבל יש פה סגל עם 6 בלמים, קשר 10 אחד ועוד 4 קשרים ב6-8 כשאחד מהם עוד רגע עוזב והשני רק מחכה לקבל הצעה לעזוב והשלישי עם עליות וירידות ביכולת כמו חורב והרביעי לא שיחק מיולי (והיה ברור שהולכים לשם)

למה בקיץ לא החתימו עוד קשר? היה אליאס, היה שמיר, היה קארצב, היה כנעאן, היה גוני, אולי עוד שמות שאני מפספס, איפה היית מר אלברמן?

ובכלל, הציון לחלון ינואר עד כה הוא ציון 0 עגול.

הבעיות היו ברורות עוד לפני שהחלון התחיל ו3 שבועות וחצי לחלון, מה נשארנו? עם כיוף, זרגרי וזערורה שהשניים האחרונים לא היו בסגל ב2-3 משחקים האחרונים.

אבל על אדון אלברמן לא נשמע כלום, כי ההצלחה אבות רבים לה, אבל הכישלון יתום.

ואני לא קונה את הבלוף הזה של לא נותנים לו להביא את כנעאן ולא נותנים לו להביא את קארצב.

אז הבעלים לא נותן לו כל חלון לשבור את שיאי העברות "ולהשתגע" כלכלית ולהוציא סכומים גדולים, אז זהו? ויתרנו? לא עושים כלום?

אני לא קונה את זה שבקיץ יענקלה לא נתן להביא את אליאס, שמיר או גוני (אם רצו מישהו מהם).

מרגיש לי כאילו לא נערכו לחלון בשום צורה וכאילו החלון תפס אותם בהפתעה. יותר מזה, הידיעה הראשונה על נטע ליפן הייתה ב24.12, בדיוק חודש אחורה ועוד לפני החלון, איפה היית?
מצד אחד, אתה אומר שלא מוכן לשלם על קארצב וכנעאן.
מצד שני אתה שואל למה לא הביאו אותם.
מה אלברמן אשם שלא רצו את שמיר? היו דיבורים עליו, אם ברק לא רצה אותו מסיבה כזאת או אחרת, או אם בהנהלה לא רצו לתת לו חוזה "שמן" כמו שניסו להציג את זה, אז איך זה קשור לאלברמן?
וזה שאליאס נראה טוב עכשיו בב"ש, לא אומר שהוא מתאים לנו. אם היו מדברים עליו בקיץ רוב האוהדים היו אומרים שזאת טעות (אני בעד לעבות את הסגל תמיד, מבחינתי כל שחקן זה מבורך)

באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה ממנו, הבעלים שלך לא משחרר שקל.
עלית לליגת האלופות, היו דיבורים על בלמים ב2-3 מיליון יורו, בסוף קיבלת בלם בהשאלה ובלם מקבוצת מילואים בבלגיה (שם בצד את זה שהם כרגע הצלחה, מדבר נטו אופי הרכש).
על גוני נאור אם דרשו עליו 800 אלף יורו, לא הייתי שם את זה ובצדק, כי עדיף לשים את זה על קארצב - רק שאלה למעלה לא ירצו לשים על קארצב אקסטרה כסף אם אפשר רכש זול.
לא סתם בכר אמר שמחפשים שחקנים זולים.

יש לך בעלים קמצן שלא מוכן להכניס את היד לכיס למרות שהוא בשיא הכנסות של כל הזמנים, לא בא בתלונה לאף אחד חוץ ממנו.
לך תדע אם לא אמרו לו בקיץ שיעשו מהלך על קארצב/כנעאן אז הוא ויתר על שמיר + אמרו לו שג'אבר יחזור, מה שלא קרה בפועל.
אם היית פותח עונה עם נטע, פאני, מוחמד, ג'אבר וקארצב/כנעאן + שרי שהוא כביכול קשר אמצע במערך, זה היה מספיק.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 24 ינואר 2023, 18:52
lemmacantor כתב: 24 ינואר 2023, 18:45 למה כמה תשאל את שחר.
אז שחר אשם שיש 6 בלמים בסגל ו3 קשרי אמצע.
בתחילת חלון הקיץ, דובר פה על זה שאי אפשר לסמוך רק על גולדברג ופלאניץ' ושצריך להביא בלם נוסף שיכול להשתלב בהרכב מבלי שהרמה תרד משמעותית. פלאניץ' עזב ודאגו שיהיו פה שני בלמים זרים שיכולים לשחק לבלוט אצלנו. אז, אני מאמין שהסתמכו על ארד כבלם רביעי והאריכו חוזה לגרשון רק כדי שישתלב בצוות המקצועי בעונה הבאה. להפתעת כולם, גרשון העלה את הרמה ודחק את ארד לקצה הרוטציה והנה, מחפשים לשחרר את ארד. אני מתקשה להבין מה לא בסדר בתכנון הסגל בהקשר לבלמים. אם היו מוותרים על סק/דילן או אם פלאניץ' היה נשאר ולא היה מגיע אף בלם, זה היה עדיף?

לגבי הקישור, כולנו התרענו כבר בחלון הקודם. אני מניח שאת אליאס פספסנו כי קשר היה הרכש האחרון בסדר העדיפויות של המועדון. יתכן גם שלא היו רוכשים אותו בתחילת החלון במחיר שב"ש היו מוכנים לשלם (הנה, גם עכשיו כשאנחנו חייבים קשר באופן בהול, המועדון לא רוצה להוציא סכום כזה). אח"כ חשבו להביא את שמיר כשחקן שיכול לסגור פינה לעונה, אבל לא האמינו בו יותר מכשחקן משלים והציעו לו חוזה לעונה. שוב ב"ש הייתה מוכנה לשלם יותר והוא לא הגיע אלינו. אז, הגיעו למצב שבו יש שלוש ברירות - לשלם סכום כסף שלא התכוונו לשלם, בטח אז, על קארצב, להתפשר על נאור ולשלם לירושלים סכום שהאמינו שירד כשהוא יתקרב לסיום החוזה (על אחת כמה וכמה, כשלא האמינו שנטע יעזוב בינואר) או לוותר על רכש, מתוך הנחה שג'אבר יחזור, שהמחיר של נאור ירד ושדברים בשוק ישתנו. אנחנו פה בפורום הרגשנו שחייבים קשר נוסף, אבל המועדון באמת הצליח לסחוב עם הקישור הקיים עד חלון החורף. עכשיו, מצאנו את עצמנו במצב שאנחנו חייבים שני קשרים כי נטע עוזב ושחר לא מוכן לשלם, למרות ההכנסות מליגת האלופות, למרות שהצורך בקשרים הפך לאקוטי ולמרות שהקבוצה נראית רע. במצב כזה, איך אפשר לבוא לאלברמן בטענות? בקיץ הוא לא קיבל כסף לרכש נוסף (ולא משנה אם זה קשר או מחליף לשרי במקום מאור לוי) ועכשיו הוא לא מקבל כסף לרכש נוסף.

האשמים הבלעדיים למצב הנוכחי הם היושבים בהנהלה. לא משנה כמה תתכנן את הדברים, הסגל שלך יהיה עקום אם משחררים את שחקן הקישור הבכיר שלך בינואר ולא מוכנים להביא לו תחליף ראוי (מעבר לזה שגם ככה היינו צריכים קשר רביעי לאמצע). להחזיר את זערורה וכיוף ולרכוש את זרגרי, במקום להביא רכש, זה להפקיר את כל מי שנוגע בתחום במקצועי ורוצה להצליח בקריירה, מאלברמן, דרך בכר ועד לשחקנים שרוצים להצליח, לקחת תארים ולהעלות את שווי השוק שלהם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אז שזה טוב זה אלברמן ושזה רע זה יענקלה וההנהלה

אם יענקלה לא מוכן לשים סכומים שוברי שוויון בכדורגל הישראלי ולשים על קארצב/כנעאן סכום שלא היה מעולם בליגה אז אין אופציות אחרות וזה מה יש.

וברק, שאני אומר שיש בעיה שיש 6 בלמים בסגל זה כי אני מניח שיש השפעה (כמו במנג'ר @Apoc ) על השכר שיש בקבוצה ועל מה מביאים מבחוץ.

שמחזיקים מס' בלמים עודף ושיש שחקן כמו בן שהר שהביאו וכו' זה משפיע על התקציב.

ואם הבעלים לא מוכן להשקיע סכומים חסרי תקדים (וכן, כמה ישראלים עברו בתוך הליגה ב2 מיליון יורו? זה חסר תקדים) זו זכותו והמנהל המקצועי צריך לעשות יותר במובן הזה.

כמו שמפרגנים לו (ובצדק) על הפגיעה בזרים ועל מה שהוא עשה במובן הזה צריך גם לבקר אותו בצדק על זה שאין 10 במכבי חיפה כבר שנתיים, שאין עומק בקישור והיו שמות כמו שרשמתי וקיבלו החלטות לא נכונות בנושא
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 24 ינואר 2023, 19:31 אז שזה טוב זה אלברמן ושזה רע זה יענקלה וההנהלה

אם יענקלה לא מוכן לשים סכומים שוברי שוויון בכדורגל הישראלי ולשים על קארצב/כנעאן סכום שלא היה מעולם בליגה אז אין אופציות אחרות וזה מה יש.

וברק, שאני אומר שיש בעיה שיש 6 בלמים בסגל זה כי אני מניח שיש השפעה (כמו במנג'ר @Apoc ) על השכר שיש בקבוצה ועל מה מביאים מבחוץ.

ואם הבעלים לא מוכן להשקיע סכומים חסרי תקדים (וכן, כמה ישראלים עברו בתוך הליגה ב2 מיליון יורו? זה חסר תקדים) זו זכותו והמנהל המקצועי צריך לעשות יותר במובן הזה.

כמו שמפרגנים לו (ובצדק) על הפגיעה בזרים ועל מה שהוא עשה במובן הזה צריך גם לבקר אותו בצדק על זה שאין 10 במכבי חיפה כבר שנתיים, שאין עומק בקישור והיו שמות כמו שרשמתי וקיבלו החלטות לא נכונות בנושא
כשמביאים שחקנים בחינם כמו דניאל, אז כן, ליענקלה אין בעיה לשים, אז אני לא אתן ליענקלה קרדיט אלא למי שדאג להביא אותו לפה.
השכר של גרשון וארד הוא לא הבעיה שלך, ואם כן זה רק אומר כמה עוד יותר המצב שלנו עצוב עם יענקלה, כשאצל מכבי ת"א יושבים להם בערך 3-4 מיליון יורו שכר בספסל/יציע ואתה לא שומע על זה מילה.
אם ה 300 אלף שארד וגרשון מרוויחים יחד (וארד היה צריך לפתוח פה את העונה בכל מקרה, גרשון כנראה יותר לחדר הלבשה ולגיבוש שזה גם חלק ממה שצריך בקבוצה) הם מה שמונע מאיתנו לעשות עסקאות אז מצבנו יותר רע מהפועל חיפה.

לא הבנתי מה זה משנה חסר תקדים? גם ההעברה של רונאלדו הייתה חסרת תקדים בכדורגל, והיום כל ליצן שווה 100 מיליון. זה הכדורגל, הסכומים השתנו, גם ההכנסות שלו השתנו בהתאם (כרטיסים, מרצ'נדייז, העפלות לקונפרנס שזה לא משהו שהיה קיים עד לא מזמן, מנויי יהלום ותאים, הכנסות משידורים, ווינר וספונסרים...)
מעבר לזה, היורו בקיץ היה על 3.3, ככה שלנסות להציג את הסכומים האלה של 2 מיליון כאילו זה משהו כזה גדול, זאת סתם עיתונאות גרועה.
עברו פה מספיק שחקנים במיליון יורו, כשהיורו היה על אזור 4.5, אז לשים עוד 1.5-2 מיליון שקל על שחקן זה לא סוף העולם כשיש לך סולד אאוט מנויים וכרטיסים כל משחק.
מה אתה מצפה שאלברמן יעשה? ימציא שחקנים יש מאין?
באמת, מה אתה רוצה שהוא יעשה בנקודת זמן הנוכחית, אם אין רצון לשים כספים על האופציות היחידות שמתאימות?
שחקני נוער אין לנו פה לעומת מכבי תא שמגדלים כל שנה 10 שחקנים ברמת ליגת העל, וחלקם בסוף ברמה לחזור אליהם, רצון להשקיע אין לנו, אז מאיפה אתה רוצה שהוא יביא שחקן?
קל להגיד שצריך להביא שחקן, זה כמו שקל לצעוק 'תעשה חילוף!' כשבפועל יושבים לך בספסל איזה סאן מנחם ועופרי ארד.
אין ישראלים בליגה וכל ישראלי שהוא טיפה טוב זה או שהוא יקר, או שהוא יוצא מהר לאירופה.

תבוא בתלונות לכל הניהול הכושל של המועדון הזה שלא מסוגל לגדל יותר משחקן נוער אחד ב 3-4 שנים.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 24 ינואר 2023, 19:31 אז שזה טוב זה אלברמן ושזה רע זה יענקלה וההנהלה

אלברמן לא חסין וגם אותו אפשר לבקר. לצורך העניין, רכישות דהן ושהר הן עליו וזה שאנחנו בלי מחליף לשרי כבר שנתיים זה עליו.
יחד עם זאת, הוא זוכה למחמאות לא רק בגלל שהוא עושה עבודה מעולה, אלא בגלל שהוא עושה אותה תחת הגבלות כלכליות מסיביות. להביא לפה בהתראה קצרה ובעלות נמוכה את סק ודילן, זה רק לזכותו. אפשר רק לתהות את מי היה יכול להביא לפה, אם שחר היה מוכן להשקיע כסף מההכנסות על ליגת האלופות ועל מכירת פלאניץ'.
כרגע, אלברמן תקוע. אין לו מקום להביא עוד זרים והשוק הישראלי מצומצם. אם קארצב היה מגיע, זה היה "מתבקש". אף אחד לא היה מדבר על הגאונות של אלברמן, כמו שאף אחד לא היה מאדיר כאן את הנכונות של שחר לשים כסף על רכש. העובדה שמעבר לשוק המוגבל הוא גם לא מקבל תקציב לרכש הופכת אותו לנקי מאשמה כמעט לחלוטין בחלון הנוכחי. מה הוא כבר יכול לעשות במצב הזה?

לגבי הבלמים, שוב - מה היית עושה אחרת ממנו?
בסופו של דבר, 6 בלמים תוקעים את התקציב כל עוד נקודת ההנחה היא שלא מוכנים להשתמש בהכנסות לשדרוג הסגל. כשאתה מסתכל על ה-100-200 אלף שמשלמים לגרשון ביחס להכנסות של מיליונים, זה זניח. אם הבעיה התקציבית הייתה נובעת מזה, היו דואגים לשחרר את ארד מוקדם הרבה יותר.

בסוף יום, זכותו של שחר לא להשקיע 2 מיליון בקארצב וגם לא בטוח שהייתי פועל אחרת ממנו, אילו הייתי במקום שלו. יחד עם זאת, גם על נאור הוא לא בדיוק מיהר לשלם.
תמיד אפשר להגיד "המנהל המקצועי צריך לעשות יותר", אבל זו אמירה בעייתית כי לא בטוח שיש לו מה לעשות יותר. באופן דומה, אם בכר היה מוכן לאמן את סכנין, זה היה מופרך להגיד שהוא צריך לעשות יותר, אם הוא לא לוקח שם אליפות. כשהמערכת מגבילה, כך גם הכוח של העובד להשפיע מוגבל.
אם אתה בעמדה של אלברמן כרגע, איך אתה היית מחזק את הקבוצה?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

אלברמן עושה אחלה עבודה במיוחד עם הזרים אבל כמו שדוראנט כתב פה מעליי. זה שאין שנתיים מחליף 10 לשרי כישלון של אלברמן. זה שלא הביאו קשר אמצע ובנו על שחקנים פצועים או הסתפקו בפאני/עלי/נטע זה כישלון. היו יכולים להביא שמיר/אליאס/גוני וגם להשאיר את זערורה פה בקיץ היה עדיף מההתנהלות שהייתה עד כה. וגם אם ברק לא החזיק לכאורה בקיץ מגוני/שמיר/אליאס אלברמן היה צריך להגיד לו זכותך אבל אני לא מפקיר את הסגל ככה אני מביא אחד מהם ותשתף אותם לפי החלטתך. בסוף בניית הסגל ורכש זה על אלברמן ומבחינתי הוא כשל בעמדות הקישור.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

אפשר להעביר ביקורת על אלברמן, אבל הדג מסריח מהראש.
גם אם הוא היה רוצה להביא שחקנים קודם, למשל מחליף לשרי (ולא בטוח בכלל שהיה את מי להביא) בלי תקציב הוא לא
יכול להביא כלום. למה אתם חושבים שבונים על חזרה של ג'אבר? כי שחר לא רוצה לחרוג מהמסגרת התקציבית המטומטמת
שלו, כאילו שלא הבאנו הכנסות אדירות מהשמפיונס (מישהו יודע מה הסכום המדויק?).
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

לא חושב שאלברמן יכול לעשות משהו חוץ מלאתר שחקנים בעולם שיש להם סבתא יהודיה ושרוצים להגיע לפה.
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

כשהשוק הישראלי כלכך מצומצם והשחקנים הטובים בליגה כלכך יקרים, אין לאלברמן הרבה מה לעשות.
גם החלון של הקיץ ייראה אותו דבר
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

החלון של הקיץ יהיה הרבה יותר גרוע כי גם חזיזה וגם אבו פאני ילכו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

לדעתי הוא לא עושה עבודה מספיק טובה עם הישראלים. החלק הישראלי של הסגל הוזנח בשנתיים האחרונות.
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

Shocking4U כתב: 25 ינואר 2023, 18:34 לדעתי הוא לא עושה עבודה מספיק טובה עם הישראלים. החלק הישראלי של הסגל הוזנח בשנתיים האחרונות.
איזה שחקנים ישראלים יש על המדף שתואמים את רוח המועדון "זולים וטובים"?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

אני יודע שנורא מוקדם לדבר על זה ואין לדעת מה יהי עד אז אבל לאלברמן יש המום עבודה להכין לקראת הקיץ.

המטרה הראשית היא להכין תוכנית מגירה אם בכר עוזב (ויכול להיות שגם מרבית הצוות יחד איתו). אם הייתי עד כה נגד הבאת מאמן זר במחשבה שנייה זאת האופציה הכי טובה נכון לעכשיו מכמה סיבות. כמובן הסיבה הראשית היא העדר מאמן ישראלי טוב. לא חושב שצרפתי או כל מאמן ישראלי ״״״בכיר״״״ אחר שווה פה משרת אימון.

לדעתי גם נוצרה סיטואציה שיש לנו סגל יותר גלובאלי מאשר ישראלי גם מבחינת אופי.

שיש לך ״זרים״:

שרי
פיירו/חלוץ זר
גוש
סונדגרן
דילן
קורנו
סק
עלי
מאוויס
ניקי

ושחקנים שהם נוחים מבחינת אופי בחדר הלבשה כמו שון גרשון גוני וכו אז למאמן זר יהיה יותר קל להתאקלם מאשר הסגלים שהיו פה סטייל עטר בניון סאן מנחם קריאף משומר וכל הסרטני חדר הלבשה. וגם מבחינת מערכת אנחנו לדעתי מסוגלים להצליח עם מאמן אבל צריך לטעמי ללכת על סגנון אימון שהוא יותר יחסי אנוש כדוגמת קלופ מבחינת אופי מאשר איביץ וכו.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

שוערים:
אם ג'וש עוזב מביא את חייקין.

קישור:
מביא את גנדלמן ומשאיל את זרגרי וזערורה.
(אבו פאני, ג'אבר, מוחמד, גוני, גנדלמן)

התקפה:
משחרר את פיירו ורוקאביצה.
מביא את דוידה, ניקולסקו ושבירו.

מקווה שלא יעזבו אותנו ישראלים חשובים.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אי אפשר להביא את שבירו וניקולסקו ביחד, אחד מהם לא יסכים לשבת בספסל. בלי קשר אם כבר הולכים על חלוץ זר לא הייתי נוגע בשניהם.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אליאור כתב: 13 פברואר 2023, 09:21 שוערים:

קישור:

התקפה:

לא ריאלי חייקין
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

Smurk כתב: 13 פברואר 2023, 10:29
אליאור כתב: 13 פברואר 2023, 09:21 שוערים:

קישור:

התקפה:

לא ריאלי חייקין
מסיים חוזה סוף עונה ומתייבש בליגה אנגלית 2. למה לא ריאלי? אם כבר בקצב הזה הוא יותר ריאלי מאשר בינואר שהיה ב״שיא״ עם כרטיס ביד
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Jerry כתב: 13 פברואר 2023, 10:46 חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
גם מרציאנו, כשאתה מסתכל על היצע השוערים בשוק הישראלי, הוא האופציה הפחות גרועה.
כל עוד ג'וש כשיר לחלוטין ורוצה להישאר פה, עדיף שיישאר. אחרת, רצוי שיהיה לנו מחליף ברמה גבוהה ככל הניתן.
לא יודע אם חייקין טוב מג'וש, אבל הוא כנראה לא ינקו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Jerry כתב: 13 פברואר 2023, 10:46 חייקין באמת שוער טוב? לא יודע גם מרציאנו הצטיין בסקוטלנד והגיע לפיינורד ולדעתי זה שוער פח. אחרי גרשון יש לי סיוטים משחקנים שכולם מחזיקים מהם למרות שלא ראו אותם, הייתי מעדיף זר
אנשים לא מזהים אותו ברחוב וכבר חותמים עליו כאילו הוא איזה רכש מטורף.

לגבי חלוצים, אני לא מביא שום ישראלי "בכיר" כשיש את דין, אין טעם להחזיק את שבירו/בריבו כחלוץ שלישי פה שגם יעלו הרבה.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 13 פברואר 2023, 11:43

לגבי חלוצים, אני לא מביא שום ישראלי "בכיר" כשיש את דין, אין טעם להחזיק את שבירו/בריבו כחלוץ שלישי פה שגם יעלו הרבה.
מבחינת רזומה חייקין הכי עדיף אם ג'וש עוזב.
לגבי חלוצים - איזה חלוץ ישראלי יכול לשמש כחלוץ שלישי בעיניך, שיהיה טוב וזול?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אליאור כתב: 13 פברואר 2023, 14:34
KevinDurant כתב: 13 פברואר 2023, 11:43

מבחינת רזומה חייקין הכי עדיף אם ג'וש עוזב.
לגבי חלוצים - איזה חלוץ ישראלי יכול לשמש כחלוץ שלישי בעיניך, שיהיה טוב וזול?
עד הקיץ אי אפשר לדעת מה יהיה ואיזה שמות יהיו בשוק.

אני רק אומר שאין טעם להביא שחקן כמו שבירו/בריבו שיעלו בערך מיליון יורו לטעמי ואני לא חושב שהם טובים מדין דוד לעמדת החלוץ שלישי שאנחנו משחקים בדרכ עם חלוץ אחד גם ככה (ואם רוצים לשחק עם 2 אז נכון להיום יש את סבע ואת צ'יבוטה גם)
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

אם כל הפרסומים שרצים בתקשורת נכונים, שבאמת אנחנו מביעים עניין בשחקנים וכו' וזה לא סתם המצאה של כתבים - מגיע שאפו ענק לאלברמן.
רק התחלנו את הפלייאוף העליון וכבר הוא עובד על העונה הבאה, שינוי מרענן שלא ראינו במכבי חיפה של העשור האחרון.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

זה בדיוק התפקיד של מנהל מקצועי
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smile כתב: 21 מרץ 2023, 18:26 אם כל הפרסומים שרצים בתקשורת נכונים, שבאמת אנחנו מביעים עניין בשחקנים וכו' וזה לא סתם המצאה של כתבים - מגיע שאפו ענק לאלברמן.
רק התחלנו את הפלייאוף העליון וכבר הוא עובד על העונה הבאה, שינוי מרענן שלא ראינו במכבי חיפה של העשור האחרון.
עם הבעת עניין לא הולכים למכולת
את העונה הבאה נשפוט אותו על סמך העונה הבאה
בינתיים העונה נראה שהוא עשה עבודה מעולה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אני עדיין טוען שהוא עשה הרבה טעויות השנה. לא הכינו מספיק עומק בקישור, מספיק שהיו מביאים שחקן כמו עדן שמיר שנותן עונה טובה בב"ש והיינו במצב הרבה יותר טוב מאשר עם מאור לוי חצי עונה. בינואר הגיבו לעזיבה של נטע עם 3 שחקנים שלא רואים דקות (זרגרי, נאור וזערורה)
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

ממנהל מקצועי שבורח לקאריביים
למנהל מקצועי שכבר חושב על עונה הבאה/ליגת אלופות

לא רגילים לזה אצלנו.
אלברמן עושה עבודה טובה והוא חלק מזה שחזרנו לבמה הגדולה.

הייתי בין הראשונים לצעוק שהוא שרמוטה של יעקב אבל מסתמן שמדובר באיש מקצוע רציני.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

גל אלברמן מנהל מקצועי טוב.
נכון שאת העונה הבאה נשפוט על סמך העונה הבאה, אבל עצם זה שהוא כבר מכין את הקרקע ומחפש שחקנים מראה שהוא איש מקצוע רציני.
ירוק זה אני
שחקן העונה

שליחה על ידי ירוק זה אני »

לדעתי, אלברמן היום הוא אולי האיש הכי חשוב במערכת.
השקט שהוא נותן לצוות המקצועי, הפגיעה בשחקנים זרים וההכנה של הקבוצה לעתיד זה סופר משמעותי.

אפשר לראות מה קרה לבכר בבאר שבע שלא היה לו מישהו כמו אלברמן וכמה שחקנים שלא ברמה הנחיתו עליו ודי גמרו את הסיפור שלו שם, או מה שקורה במכבי תל אביב עם מנהל מקצועי שלא יודע לבנות קבוצה.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

Shocking4U כתב: 22 מרץ 2023, 00:36 אני עדיין טוען שהוא עשה הרבה טעויות השנה. לא הכינו מספיק עומק בקישור, מספיק שהיו מביאים שחקן כמו עדן שמיר שנותן עונה טובה בב"ש והיינו במצב הרבה יותר טוב מאשר עם מאור לוי חצי עונה. בינואר הגיבו לעזיבה של נטע עם 3 שחקנים שלא רואים דקות (זרגרי, נאור וזערורה)
על העזיבה של נטע אי אפשר לבוא אליו בטענות. לא היה שום שחקן ישראלי ריאלי ברמה ראויה שאפשר היה להביא.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
שלח תגובה