הנחתי שהוא לא יעזוב כל עוד התושבות שלו היא ארעית ועדיין, זה מרגיע.
נקווה גם שיאריך חוזה פה לטווח ארוך.
מנהל: Shocking4U
תראה, גם אני סקפטי בגלל מגבלת הזרים, בגלל שגם ככה יש לנו כבר שלושה חלוצים בקבוצה (ואת מאוויס וסבע, נכון להיום) ובגלל שמדובר בקראסו, שחקן שלפי הפרסומים מועמד גם לקבוצות בטורקיה, בליגה הגרמנית ובכוכב האדום.
תוסיף לזה את העובדה שקראסו שחקן חופשי בסוף העונה, ושהבאנו שחקן עם תכונות דומות לאלה של פיירו. כמובן שהכל ספקולציות בינתיים.ברק.י כתב: ↑25 מאי 2023, 19:13תראה, גם אני סקפטי בגלל מגבלת הזרים, בגלל שגם ככה יש לנו כבר שלושה חלוצים בקבוצה (ואת מאוויס וסבע, נכון להיום) ובגלל שמדובר בקראסו, שחקן שלפי הפרסומים מועמד גם לקבוצות בטורקיה, בליגה הגרמנית ובכוכב האדום.
יחד עם זאת, הסתייגות - פה זה פרסום יחיד, אבל אם היית רואה חמישה פרסומים שונים השבוע על שחקנים זרים, גם היית אדיש לזה?
זה מעלה תהיות אם רואים אופק בנוגע לאזרוח של סונדגרן (עלה בשבוע האחרון בספורט 5) או אם שוקלים להיפרד מפיירו במידה ותהיה אופציה טובה יותר בשוק.
לא חושב שתהיה התקדמות עד לסיום העונה של הצרפתים ב3.6
סתם דיווח שחוזר על שמות שהועלו בהקשר שלנו כבר
בעולם שקארצב שווה 2.5 מליון יורו אפשר להגיד שהוא נתן לנו את דילן בכלום כסף לפי דעתי הוא בלם ששווה יותר ממה שאנחנו משלמים עליוShocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 07:58 בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה
עונה סבירה? אוקייShocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 07:58 בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה
1. לדעתי הוא לא יותר טוב מפלאניץThe real Tsepo כתב: ↑26 מאי 2023, 09:09עונה סבירה? אוקייShocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 07:58 בשביל מה טוב עידן עופר אם הוא לא יכול אפילו לעשות ג׳סטה? אני די בטוח שהקבוצה הפורטוגלית לא שילמו עליו בכלל אז אני לא ממש מבין איך אחרי עונה סבירה שהוא עשה שם הוא פתאום שווה 1.3. שיורידו אותם ל800 אלף וכבר שילמנו איזה מאה אלף על השאלה
הוא בלם יותר טוב מפלאניץ ולדעתי עם תקרת זכוכית יותר גבוהה משל סק. כמה אתה רוצה שיעלה בלם כזה?
יש מהלך אחד של המועדון שלא תראה באור שלילי?
משהו חייב לקרות מבין אלו, בהנחה והפרסום על דילן נכון.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:05 אם אברגל לא מגיע אז כל הפאזל מתפרק. בגלל זה אני לא מבין למה רצים לממש את האופציה על דילן. כי אם אברגל לא יגיע בסוף אתה תצטרך להעיף זר כלשהו.
ואני לא קונה את הסיפורים על האזרוח של סונדגרן. זה כבר נהיה ספין שכתבים דוחפים פעם בחודש לכתבות כדי שהם יוכלו להנפיץ שמות של זרים
יכולים גם לשחרר את פיירו ולהביא בריבו כזה ואז החלוצים שלך זה בריבו, דוד ושוראנוב. אני כבר מעדיף את פיירו על בריבו האוברייטד.ברק.י כתב: ↑26 מאי 2023, 10:08משהו חייב לקרות מבין אלו, בהנחה והפרסום על דילן נכון.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:05 אם אברגל לא מגיע אז כל הפאזל מתפרק. בגלל זה אני לא מבין למה רצים לממש את האופציה על דילן. כי אם אברגל לא יגיע בסוף אתה תצטרך להעיף זר כלשהו.
ואני לא קונה את הסיפורים על האזרוח של סונדגרן. זה כבר נהיה ספין שכתבים דוחפים פעם בחודש לכתבות כדי שהם יוכלו להנפיץ שמות של זרים
קשה לי להאמין שזה המהלך שמתכננים, כדי להשאיר פה את דילן. זה אומר לשלם הרבה על בריבו, למכור את פיירו בפחות ממה שהבאנו אותו כנראה ולא באמת להשתדרג בחוד, כשגם העסקה של דילן בפניי עצמה היא לא זולה.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:10יכולים גם לשחרר את פיירו ולהביא בריבו כזה ואז החלוצים שלך זה בריבו, דוד ושוראנוב. אני כבר מעדיף את פיירו על בריבו האוברייטד.ברק.י כתב: ↑26 מאי 2023, 10:08משהו חייב לקרות מבין אלו, בהנחה והפרסום על דילן נכון.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:05 אם אברגל לא מגיע אז כל הפאזל מתפרק. בגלל זה אני לא מבין למה רצים לממש את האופציה על דילן. כי אם אברגל לא יגיע בסוף אתה תצטרך להעיף זר כלשהו.
הכל הערכות ולא משהו רשמי, אבל כשחתם פה הדיווחים היו שהוא יושאל מאוביידו עם סעיף של חובת רכישה בתום העונה ושההסכמה מולו היא לשנתיים.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:11 ידוע משהו על מה הסיטואציה עם קורנו? הגיע לפה בהשאלה עם אופציה לכאורה או הסדר לא ברור בקומבינה בשביל החשבונות של אוביידו ועד עכשיו לא הבנתי מה המצב החוזי שלו מול הקבוצה כרגע. הוא תחת חוזה לעונה הבאה? צריך לממש משהו?
לפי הטרנספרמרקט שזה לא הכי מדוייק כידוע ההשאלה שלו נגמרת והוא חוזר לאוביידו
לדעתי במקרה כזה יביאו קשר אחורי זר.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:35 אגב ראיתי כל מיני אנשים שטוענים שאם אברג׳ל לא יגיע אז זה בסדר כי יש את לדרמן.
לדרמן לא ברמה של מכבי חיפה. אין הבדל עצום בינו לבין גוני נאור. אם זה השחקן שיבוא אז עדיף שלא יבוא ולחתוך זר ולהביא קשר אחורי זר נורמלי.
מקווה שאתה צודק. לדרמן לא יכול להגיע לכאן בתור קשר אחורי בכיר שאנחנו חייבים כחיזוק הכי חשוב בקיץ הזה. בגג הוא יכול להיות שחקן משלים פה. אם אברג׳ל לא מגיע אז יהיו חייבים להביא זרNOSFERATU ZODD כתב: ↑26 מאי 2023, 10:38לדעתי במקרה כזה יביאו קשר אחורי זר.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:35 אגב ראיתי כל מיני אנשים שטוענים שאם אברג׳ל לא יגיע אז זה בסדר כי יש את לדרמן.
לדרמן לא ברמה של מכבי חיפה. אין הבדל עצום בינו לבין גוני נאור. אם זה השחקן שיבוא אז עדיף שלא יבוא ולחתוך זר ולהביא קשר אחורי זר נורמלי.
אגב, גם אם אברג'ל מגיע ועוזב אבו פאני חייב להביא עוד קשר אחורי.
אולי יש ברשימות עוד קשרים יהודים חוץ ממה שפורסם.
השמות שעלו בנוסף לאברג'ל, הם בן לדרמן ודניאל אדלמן.NOSFERATU ZODD כתב: ↑26 מאי 2023, 10:38לדעתי במקרה כזה יביאו קשר אחורי זר.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 10:35 אגב ראיתי כל מיני אנשים שטוענים שאם אברג׳ל לא יגיע אז זה בסדר כי יש את לדרמן.
אגב, גם אם אברג'ל מגיע ועוזב אבו פאני חייב להביא עוד קשר אחורי.
אולי יש ברשימות עוד קשרים יהודים חוץ ממה שפורסם.