פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- תוקע יתד בהרכב
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
אז מסתבר שבלילה לפני המשחק נגד נתניה פיירו בילה בבית החולים בניתוח של התינוק שלו שנולד רק לפני 11 ימים, הוא לא היה מוכן לוותר על המשחק בגלל הסגל הקצר
מקור מהטוויטר ורועי שני אישר
מקור מהטוויטר ורועי שני אישר
-
- קפטן ירוק
בריאות לילד שלו אמן!!!
- benrey
- הענק הירוק
איזה עצוב
המון בריאות לילד
לכו תדעו מה היה לאשתו בזמן ההריון, יכול להיות שזה גם השפיע על היכולת שלו
המון בריאות לילד
לכו תדעו מה היה לאשתו בזמן ההריון, יכול להיות שזה גם השפיע על היכולת שלו
- Smurk
- אגדה ירוקה
רק בריאות לילד. מקצוען על פיירו אין מה להגיד
- Judokan
- סמל ירוק
לאף אחד אין ספק במחויבות שלו, רק ביכולת שלו
אבל מרגש בשבילו ששיחק והיה משמעותי
אבל מרגש בשבילו ששיחק והיה משמעותי
-
- מכונת תארים
ההחלטה להשאיר את פיירו זאת ההחלטה השנייה הכי גרועה הקיץ אחרי המינוי של דגו
- benrey
- הענק הירוק
משחק מצוין שלו
מחצית ראשונה השאיר גם את סבע וגם את שרי ( שהיה בנבדל ) באחד על אחד מול השוער.
באופן כללי פחות תקע את המשחק ונראה ששיחק יותר עם ביטחון
מחצית ראשונה השאיר גם את סבע וגם את שרי ( שהיה בנבדל ) באחד על אחד מול השוער.
באופן כללי פחות תקע את המשחק ונראה ששיחק יותר עם ביטחון
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סיים בצורה מתוקה
אני עדיין חושב שזה יהיה לא אחראי ומסוכן מדי להשאיר אותו בקבוצה. אולי ירצו לשמור אותו למוקדמות של האלופות ואז בהתאם לתוצאות ינסו להחליף אותו בחלוץ אחר אבל כנראה בסוף הוא פשוט ישאר.
אני עדיין חושב שזה יהיה לא אחראי ומסוכן מדי להשאיר אותו בקבוצה. אולי ירצו לשמור אותו למוקדמות של האלופות ואז בהתאם לתוצאות ינסו להחליף אותו בחלוץ אחר אבל כנראה בסוף הוא פשוט ישאר.
-
- גול ראשון בבוגרים
21 שערים בישולים בכל המסגרות,
כשרק אצילי ושרי מקדימים אותו, ואלו לא סתם שערים כשרובם הביאו נקודות. לא הייתי מגדיר אותו כישלון, לא רואה אותו משפר טכניקה בגיל שלו, אך כן הייתי משאיר בעונה הבאה כי אולי בעונה השניה יהיה לו פחות לחץ להוכיח ואולי יכירו יותר את המגבלות שלו
כשרק אצילי ושרי מקדימים אותו, ואלו לא סתם שערים כשרובם הביאו נקודות. לא הייתי מגדיר אותו כישלון, לא רואה אותו משפר טכניקה בגיל שלו, אך כן הייתי משאיר בעונה הבאה כי אולי בעונה השניה יהיה לו פחות לחץ להוכיח ואולי יכירו יותר את המגבלות שלו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
9 שערים בליגה לשחקן שפתח את רוב המשחקים בהרכב בליגה לחלוץ במכבי חיפה זה מאכזב. אי אפשר להתחמק מזה. ויותר ממה שהמספרים שלו איכזבו זה הלקויות הטכניות שראינו, חוסר היכולת לסיים ברגל והשתלטות על כדור לתוך שטח. הוא בוודאות לא פלופ לא חושב שיש מישהו שהוא לא אוהד צהוב ממורמר שיטען את זה אבל הוא גם לא שחקן שהייתי משאיר כאן כי אפשר למצוא משהו יותר טובeidoil32 כתב: ↑21 מאי 2023, 00:26 21 שערים בישולים בכל המסגרות,
- Smile
- מנהל הבורד
השיטה של חלוץ בודד בשפיץ פשוט לא מתאימה לו.
הוא צריך עוד מישהו לידו והמספרים שלו יעלו משמעותית.
הוא צריך עוד מישהו לידו והמספרים שלו יעלו משמעותית.
-
- גול ראשון בבוגרים
אתה צודק במה שאתה אומר, אבל בגלל המספרים ומה שהוא הביא (כאילו אי אפשר להגיד שהוא הכניס את הגול הרביעי או החמישי שלא קבע כלום מלבד הפרש שערים) אני טוען שאי אפשר לוותר עליו בעיניים עצומות או לטעון שלהשאיר אותו גובל בשערורייה, אני כן מבין למה רוצים להשאיר אותו ואולי התפקוד עם חלוץ נוסף סטייל דין דוד כן יתרום גם לו וגם לחלוץ השניShocking4U כתב: ↑21 מאי 2023, 01:099 שערים בליגה לשחקן שפתח את רוב המשחקים בהרכב בליגה לחלוץ במכבי חיפה זה מאכזב. אי אפשר להתחמק מזה. ויותר ממה שהמספרים שלו איכזבו זה הלקויות הטכניות שראינו, חוסר היכולת לסיים ברגל והשתלטות על כדור לתוך שטח. הוא בוודאות לא פלופ לא חושב שיש מישהו שהוא לא אוהד צהוב ממורמר שיטען את זה אבל הוא גם לא שחקן שהייתי משאיר כאן כי אפשר למצוא משהו יותר טובeidoil32 כתב: ↑21 מאי 2023, 00:26 21 שערים בישולים בכל המסגרות,
-
- מכונת תארים
דיבר מאד יפה בראיון שנתן לחו״ל. אופי 10/10.
- Smurk
- אגדה ירוקה
פיירו: ״מה המטרות שהצבתי לעצמי לקראת העונה הבאה? לא מפחד להגיד שאני רוצה להיבחר לשחקן העונה, לא מפחד להגיד שאני רוצה לסיים כמלך השערים. אני חלוץ, אני אמור להבקיע שערים, בשביל זה הביאו אותי וזה מה שאני אעשה בעונה הבאה. מתאמן במלוא המרץ בכדי להגיע מוכן ולהוכיח שלא הביאו אותי סתם.״
- Smurk
- אגדה ירוקה
מאוד סקפטי לגבי זה אבל סחטיין על הגישה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפני המטרה להיות שחקן העונה שיציב לעצמו מטרות צנועות כמו לדעת לבעוט בכדור או להשתלט על כדור עם הרגל
-
- אגדה ירוקה
מצידי שיקבע לו למטרה לסיים עם ארבעים שערים בליגה אבל לא אצלנו.Shocking4U כתב: ↑26 מאי 2023, 22:21 לפני המטרה להיות שחקן העונה שיציב לעצמו מטרות צנועות כמו לדעת לבעוט בכדור או להשתלט על כדור עם הרגל
- benrey
- הענק הירוק
בחור טוב
רואים שהוא מקצוען ובא לעבוד, לא כמו זרים שהיו פה פעם.
כאילו מצד אחד בא לי להגיד שהלוואי שזה יהיה כמו עם ניקיטה שפתח פה חלש ואז התפוצץ, אבל לניקיטה היו המון תירוצים:
הוא היה פצוע הרבה, שיחקו איתו הרבה בעמדות שזרות לו, ולא היה לו באמת עם מי לשחק.
מה התירוץ של פיירו? מה יקרה שנה הבאה שהוא יהיה טוב שלא קרה השנה.
רואים שהוא מקצוען ובא לעבוד, לא כמו זרים שהיו פה פעם.
כאילו מצד אחד בא לי להגיד שהלוואי שזה יהיה כמו עם ניקיטה שפתח פה חלש ואז התפוצץ, אבל לניקיטה היו המון תירוצים:
הוא היה פצוע הרבה, שיחקו איתו הרבה בעמדות שזרות לו, ולא היה לו באמת עם מי לשחק.
מה התירוץ של פיירו? מה יקרה שנה הבאה שהוא יהיה טוב שלא קרה השנה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
למישהו יש מקור על הראיון הזה אגב? ראיתי את הציטוטים האלה רצים בקבוצות של אוהדי מכבי חיפה אבל אני לא מוצא את הראיון המקורי בשום מקום
-
- קפטן ירוק
הדבר היחיד שיכול לשפר את מאזן השערים שלו בליגה, זה אם יקבל קרוסים חדים מהצדדים ולא הגבהות בלון מהאלכסון.
אבל הוא כבר לא ישפר את טכניקת הבעיטה שלו תוך כדי תנועה או ההשתלטות על הכדור.
אבל הוא כבר לא ישפר את טכניקת הבעיטה שלו תוך כדי תנועה או ההשתלטות על הכדור.
-
- שחקן החודש
שיביא אותנו שוב לליגת האלופות.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
לא אתפלא אם האסטרטגיה איתו זה להשאיר אותו למוקדמות ואז לנסות למכור אותו אחרי
- Smile
- מנהל הבורד
אם הוא מביא אותנו שוב לאלופות שיחתום לכל החיים
למרות כל הביקורת עליו ולמרות שאני גם לא מתומכיו
למרות כל הביקורת עליו ולמרות שאני גם לא מתומכיו
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- אלוף המדינה
מספיק עם השטויות הוא לא צריך להישאר בשום מצב
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- אלוף המדינה
בדש היה אנדרייטד, רציתי אותו כסוס שחור מהספסל מהפעמים הראשונות שראיתי אותו בהכח, עולם אחר מפיירו כי בניגוד אליו הוא מסוגל להשתמש ברגליים והייתה לו סיומת טובה. את פיירו אולי אפשר להשוות לגלמים כמו שוינפלד ובלקמן שגם לא היו קשורים למקצוע אבל היו מחויבים ופיזיים, להשאיר אותו על תקן זר זאת בדיחה, לא ברור איך הגענו למצב הזהKevinDurant כתב: ↑27 מאי 2023, 14:34אם היה ישראלי בסכום הגיוני הייתי משאיר אותו כאופציה מהספסל, סטייל ברק בדש כזה שהיה בזמנו במכבי ת''א שנתן גיוון למשחק
- Smile
- מנהל הבורד
לא יודע אם בונים עליו כי הביאו את שוראנוב והם לא בדיוק מתאימים לשחק יחד לפי הפרופילKevinDurant כתב: ↑27 מאי 2023, 14:25אני חושב שכשחקן סגל הוא יכול לתרום, העניין פה זה אם הוא החלוץ הבכיר הזר בהרבה כסף שיוצאים אתו לקרב
אם שוראנוב יתן הצגות פה ופיירו יפתח ברוב המשחקים בספסל לא רואה סיבה להשאיר אותו כזר 6
מניח שבינואר נהיה יותר חכמים ונראה אם ינסו להעיף אותו כל עוד המחיר איפשהו סביב המליון
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תמיד כיף לשמוע על החלוץ שלך שהוא לא בועט מספיק טובלמה נתת לפיירו לבעוט את הפנדל נגד נתניה?
"אני רציתי לבעוט, אבל איך שבאתי לבעוט פרנטזדי הסתכל עלי מוזר. אני מקווה שהוא לא ישמע את זה ויפרש, אבל פנדלים זה לא הוא, הוא לא בועט מספיק טוב, היה מחמיץ 6 מ-6 באימונים. הוא היה מצויין במשחק הזה ורצה לבעוט, אני והוא חברים טובים. ברק אמר לי 'תן לו לבעוט', ראיתי שהוא רוצה את זה לביטחון, אז נתתי לו לבעוט ואמרתי לו 'תבעט חזק לאמצע'. הוא תמיד בועט לצד שמאל של השוער, גם באימונים, ותמיד מחטיא. נתתי לו את הכדור, הוא בעט שמאלה. כששאלתי אותו הוא אמר לי 'לא יודע, שיניתי את ההחלטה ברגע האחרון'