Kozmo כתב: ↑31 מאי 2023, 11:49
Smurk כתב: ↑31 מאי 2023, 11:34
Ganjot כתב: ↑31 מאי 2023, 11:25
כולם שחקני ביצים, אבל אז עוד שנתיים שלוש כשהוא לא יהיה שחקן ביצים, או שהוא יצא לאירופה או שתצטרך לשלם עליו 4 מיליון
אין פה שוק, צריך להביא את הבודדים שעוד איכשהו קשורים למקצוע.
לא מצפה ממנו להיות פותח פה, אבל כרגע אנחנו במצב שהקישור מורכב מגוני נאור ועלי מוחמד
תירגע. לא כל אלה שמככבים בטורנירי שקר האלה פוטנציאל למכירה ב-4 מיליון יורו.
לכולנו יש זכרון מספיק ארוך כדי לזכור איפה וכמה שיחקו (או יותר נכון כוכבי היורו של שנה שעברה).
או במילים פשוטות- מלבד גלוך שהוא באמת שחקן אדיר ויוצא דופן בקנה מידה ישראלי, כל השאר לא שיחקו מספיק ובוודאי לא השאירו חותם.
רק עוד הערה קטנה, אני ממש לא מזלזל ולא מפחית מערכם של אף אחד מהם, גם לא מהגיבורים של עכשיו מהמונדיאליטו, ההפך הוא הנכון. הביקורת שלי היא יותר כלפי המצב בליגה שלא תומך מספיק בקידום שחקנים צעירים לצערי.
ככה שכל מי שחושב שאחד מהשחקנים הצעירים ייכנס בקלילות להרכב או אפילו לרוטציה של קבוצה לחוצה והישגית, או יותר נכון ששואפת להיות כזו, צפוייה לו אכזבה.
אז בעצם בגלל שלרוב הם לא משתלבים, אז נמשיך בגישה של לא לנסות לשלב צעירים?
בערך אותו קונספט של 'נכשלנו עם מאמנים זרים אז לא נביא מאמן זר'. ואז סיימנו עם דגו.
גם שחקנים מתוך הליגה לא בדיוק השתלבו פה (זרגרי, גוני נאור), אז אולי גם הציפייה ששחקן ליגה ישתלב בקבוצה הישגית היא לא נכונה?
הנקודה היא, שלא מעניין אותי אם שחקן כזה או אחר יצליח פה, זה עניין של שינוי גישה וחשיבה במועדון לאור המצב בשוק פה.
תביאו 5 שחקנים עם פוטנציאל, 1-2 מהם כן יהיו מעל הממוצע בליגה הזאת, והשאר יהיו שחקני סגל רחב או שיימכרו הלאה בהמשך.
אי אפשר לא לגדל שחקני נוער, לא להביא שחקנים צעירים, וגם לא לשלם את הסכומים שדורשים בארץ על שחקנים.. אחת האופציות מ ה 3 צריכה לקרות.