אם היו רוצים אותו הוא היה פה כבר שנתיים אחורה. כל חלון הוא מתחנן לבוא לפה ולא רוצים אותו
לא מבין את הדיבור לגביו, זה כמו שתדברו עלי בהקשר של המועדון
מנהל: Shocking4U
רק מכבי כתב: ↑26 יוני 2023, 17:19 למה החלטת לעזוב?
"עזבתי כי אני בן אדם מאוד משפחתי. דיברתי עם גל אלברמן ואמרתי לו שקשה למשפחה שלי ולאשתי במיוחד. היא הייתה פה בודדה ולא יכלה לעבוד, שלא הייתי בבית היה לה קשה, המשפחה שלה הייתה רחוקה, גם עבורי ההורים והאחים היו רחוקים ממני".
עוד מישהו רוצה להגיד שהקטע של הבעיה האישית של דילן זה חרטוט?
כן @Liberman אני מדבר גם עליך..
הראיון המלא:
https://sports.walla.co.il/item/3589408
מה כבר הראיון הזה מוכיח או מחזק? השחקן אומר את מה שהוא כתב בפוסט.רק מכבי כתב: ↑26 יוני 2023, 17:19 למה החלטת לעזוב?
"עזבתי כי אני בן אדם מאוד משפחתי. דיברתי עם גל אלברמן ואמרתי לו שקשה למשפחה שלי ולאשתי במיוחד. היא הייתה פה בודדה ולא יכלה לעבוד, שלא הייתי בבית היה לה קשה, המשפחה שלה הייתה רחוקה, גם עבורי ההורים והאחים היו רחוקים ממני".
הראיון המלא:
וכולן קבוצות שנעות בין פלייאוף עליון לתחתון.
זה היה ברור שזה עניין של כסף. לא רוצים לשלם עליו וגם לא רוצים לשלם על דוידה לדעתי. מחכים שהם יבואו בחינם.Shocking4U כתב: ↑26 יוני 2023, 16:54 אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.
greenguy כתב: ↑26 יוני 2023, 17:27 הגרמנים יגידו שהם ניצחו אותנו במאבק על בלטסקה.
לדעתי לא באמת היה מועמד אלינו זה סתם התקשורת עושה ממנו מלפפון חם כאילו מי הוא בכלל.
היה גם ראיון עם אמא שלו שאמרה שהם מחכים להצעה מהגרמנים ושם הוא מעדיף להיות. ככה שלא באמת היינו בתמונה
ואליאור אני הכי פסימיסט הקיץ אבל קנדיל עדיף ב3 דרגות על רז.
מרשימה מאוד בעיניי המחוייבות של המועדון הזה לא להוציא שקלאליאור כתב: ↑26 יוני 2023, 17:25זה היה ברור שזה עניין של כסף. לא רוצים לשלם עליו וגם לא רוצים לשלם על דוידה לדעתי. מחכים שהם יבואו בחינם.Shocking4U כתב: ↑26 יוני 2023, 16:54 אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.
זיו מורגן מגן/בלם ויותר טוב מבלטקסהרק מכבי כתב: ↑26 יוני 2023, 17:29 בלטקסה זו מכה עבורנו אם וכאשר ילך לגרמנים.
אין לנו מגן שמאל מחליף. ולא, גרשון ושון לא מגנים.
אנחנו רוצים לשחק 3 בלמים, אבל אין לנו באמת בלם טבעי נוסף איכותי בסגל.
והבעיה הגדולה היא האלטרנטיבה. אין מישהו בשוק שיכול למלא את התפקיד הזה.
בלטקסה היה יכול לסגור יופי את העמדה, ולתת שקט מהספסל.
עכשיו מה? להביא גם בלם וגם מגן שמאל?
בלמים ישראליים אין. תסתכלו על נבחרת ישראל. בלמים יהודיים קשה למצוא, ולך תסמוך שהוא יחתום בסוף ולא יבריז.
גם מגן שמאל זו לא עמדה שהכדורגל הישראלי משופע בה. תראו את רוי רביבו שצריך לעבור בקיץ אחד את כל נבחרות ישראל כי אין מגן אחד ראוי וכשיר.
לא יבוא בלטקסה, תקבלו את אבו חנא במקרה הטוב, או שנסתדר עם הסגל הקיים + איזה בלם שקר כלשהו שיגיע.
לא מובן איך הם מנסים לסגור את זה כל כך הרבה זמן, ובמקום להבין שהאוסטרים לא מוכנים לרדת, ולסגור אותו בכסף שהם מבקשים, יפסידו אותו ויתקעו שוב בלי אלטרנטיבה.
תרשה לי לחלוק עליך. מורגן מאוד מפוזר, לא אחראי, טכניקה שואפת לאפס, מאבד המון פעמים ריכוז במהלך משחקים. ההגנה של ק''ש איתו בשנים האחרונות קטסטרופה.Jerry כתב: ↑26 יוני 2023, 17:35זיו מורגן מגן/בלם ויותר טוב מבלטקסהרק מכבי כתב: ↑26 יוני 2023, 17:29 בלטקסה זו מכה עבורנו אם וכאשר ילך לגרמנים.
אין לנו מגן שמאל מחליף. ולא, גרשון ושון לא מגנים.
אנחנו רוצים לשחק 3 בלמים, אבל אין לנו באמת בלם טבעי נוסף איכותי בסגל.
והבעיה הגדולה היא האלטרנטיבה. אין מישהו בשוק שיכול למלא את התפקיד הזה.
בלטקסה היה יכול לסגור יופי את העמדה, ולתת שקט מהספסל.
עכשיו מה? להביא גם בלם וגם מגן שמאל?
בלמים ישראליים אין. תסתכלו על נבחרת ישראל. בלמים יהודיים קשה למצוא, ולך תסמוך שהוא יחתום בסוף ולא יבריז.
גם מגן שמאל זו לא עמדה שהכדורגל הישראלי משופע בה. תראו את רוי רביבו שצריך לעבור בקיץ אחד את כל נבחרות ישראל כי אין מגן אחד ראוי וכשיר.
לא יבוא בלטקסה, תקבלו את אבו חנא במקרה הטוב, או שנסתדר עם הסגל הקיים + איזה בלם שקר כלשהו שיגיע.
לא מובן איך הם מנסים לסגור את זה כל כך הרבה זמן, ובמקום להבין שהאוסטרים לא מוכנים לרדת, ולסגור אותו בכסף שהם מבקשים, יפסידו אותו ויתקעו שוב בלי אלטרנטיבה.
הכל סבבה אחי, אני עומד על דעתי. לא יתכן שיצאה הודעה יומיים לפני תום המועדון שבו נאמר שכן הולכים על האופציה וביום האופציה אמרו לא.רק מכבי כתב: ↑26 יוני 2023, 17:19 למה החלטת לעזוב?
הראיון המלא:
לא מבין איך אתה עומד על דעתך אם הוא אומר לך שהוא זה שבחר שלא להישאר, למרות שהקבוצה רצתה להשאיר אותו.Liberman כתב: ↑26 יוני 2023, 17:59הכל סבבה אחי, אני עומד על דעתי. לא יתכן שיצאה הודעה יומיים לפני תום המועדון שבו נאמר שכן הולכים על האופציה וביום האופציה אמרו לא.רק מכבי כתב: ↑26 יוני 2023, 17:19 למה החלטת לעזוב?
הראיון המלא:
יודע מה,
תן לי שם של שחקן שמכבי חיפה מימשה עליו אופציה. אני מקשיב.
אכן מוכיחים דבקות במדיניות.Apoc כתב: ↑26 יוני 2023, 17:27מרשימה מאוד בעיניי המחוייבות של המועדון הזה לא להוציא שקלאליאור כתב: ↑26 יוני 2023, 17:25זה היה ברור שזה עניין של כסף. לא רוצים לשלם עליו וגם לא רוצים לשלם על דוידה לדעתי. מחכים שהם יבואו בחינם.Shocking4U כתב: ↑26 יוני 2023, 16:54 אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.