אין לי ספק שזה מה שיקרה. גם שיבלי וחלאיילי יתנו 2 משחקים לא טובים יגידו לשלוח ליציע ולעלות עם הנוער מהנוער במקום.dyarok כתב: ↑29 יוני 2023, 22:08אל תבנה על זה. צועקים "נוער נוער", ואח"כ מקללים שהקבוצה לא מספיק תחרותית וטובהShocking4U כתב: ↑29 יוני 2023, 21:59 נדמה שיותר ממה שהמועדון רוצה עונה פיננסית עם שילוב צעירים, האוהדים אפילו יותר דוחפים לזה. רק אחר כך לא לבכות שלא תחרותיים על אליפות
מכבי חיפה במחנה אימונים 2023-2024 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: מכבי חיפה במחנה אימונים 2023-2024 - נושא רשמי
-
- תוקע יתד בהרכב
לא מבין את הפחד משילוב צעירים
אתם מעדיפים שיביאו כל מיני ישראלים בינוניים וישלחו את הצעירים להשאלות?
ואנחנו כולה מדברים על שילוב של 3-4 צעירים בלחץ, רק בכדורגל הישראלי יכולים לעשות מזה עניין
אתם מעדיפים שיביאו כל מיני ישראלים בינוניים וישלחו את הצעירים להשאלות?
ואנחנו כולה מדברים על שילוב של 3-4 צעירים בלחץ, רק בכדורגל הישראלי יכולים לעשות מזה עניין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מעדיף ששחקן יצא להשאלה מאשר שיקבל פירורי דקות כאן. כדי להתפתח ולהשתפר הם צריכים לשחק באופן קבוע. ויש גבול לכמה צעירים אפשר לשלב בטח עם מאמן חסר ניסיון.
-
- תוקע יתד בהרכב
ואת מי תביא במקומם לספסל? את דוידה ובדש? סגור את מחלקת הנוער אם אתה מעדיף שחקנים כאלה על הצעירים המוכשרים שלך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- תוקע יתד בהרכב
צעירים מוכשרים זה שחקנים בעלי פוטנציאל
יש צוות מקצועי שמעריך את הפוטנציאל שלהם ומעדיף אותם על כל מיני בינוניים מבחוץ וטוב מאוד שכך
הבכי היה מובן אם היו ישראלים איכותיים בשוק והיו מעדיפים את הצעירים שלנו על פניהם. זה לא המצב. אין כלום בשוק הישראלי. את המעט שהיה הביאו( קנדיל ורפאלוב)
יש צוות מקצועי שמעריך את הפוטנציאל שלהם ומעדיף אותם על כל מיני בינוניים מבחוץ וטוב מאוד שכך
הבכי היה מובן אם היו ישראלים איכותיים בשוק והיו מעדיפים את הצעירים שלנו על פניהם. זה לא המצב. אין כלום בשוק הישראלי. את המעט שהיה הביאו( קנדיל ורפאלוב)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כמו זרגרי ונאור?שוער עולה כתב: ↑29 יוני 2023, 22:46 צעירים מוכשרים זה שחקנים בעלי פוטנציאל
-
- מכונת תארים
שמעתי שניצן נתן הצגה
-
- קפטן ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- תוקע יתד בהרכב
כוכבים גדלים כשמגדלים אותם. אתה לא יכול לחכות ששחקן יהיה בן 23 כדי להתחיל לשלב אותו.Shocking4U כתב: ↑29 יוני 2023, 22:37מה זה צעירים מוכשרים? הם נתנו עונה טובה ברמה שאפשר להתרשם ממנה? להיות כוכבים בליגת הנוער לא מרשימים אותי
זו גישה שהיא לא בריאה למועדון באופן כללי. כלכלית פוטנציאל בגיל 19 שווה יותר, וזה גם גיל ששחקן טוב משתפר המון ממשחק למשחק (תראה את הנבחרות בקיץ, שחקנים הופכים בשניה מכלום ל"דבר הבא"). מה עוד שחייבים לשדר לשחקנים במחלקה שאפשר להגיע לרמות הגבוהות.
אני אישית ראיתי מספיק משיבלי וחלאיילי (וגם גרייס) כדי לומר שיש שם פוטנציאל גדול מאוד. אין סיבה לא להתחיל לשלב אותם. אז כן, כנראה שזה יבוא על חשבון תוצאות לעתים, אבל לי אישית חשוב ליהנות מהמשחקים כרגע יותר מכל דבר אחר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם אנחנו עשינו את זה לדעתי לפני איזה שנה-שנתיים
- Judokan
- סמל ירוק
זו גישה סופר בריאה, אין שום בעיה בזה ששחקן יקבל את ההזדמנות הראשונה כשחקן סגל אצלנו כשהוא כבר "אפוי" עם שנה, שנתיים או שלוש של ניסיון בוגרים.ירוק לבן כתב: ↑29 יוני 2023, 23:26כוכבים גדלים כשמגדלים אותם. אתה לא יכול לחכות ששחקן יהיה בן 23 כדי להתחיל לשלב אותו.Shocking4U כתב: ↑29 יוני 2023, 22:37מה זה צעירים מוכשרים? הם נתנו עונה טובה ברמה שאפשר להתרשם ממנה? להיות כוכבים בליגת הנוער לא מרשימים אותי
זו גישה שהיא לא בריאה למועדון באופן כללי. כלכלית פוטנציאל בגיל 19 שווה יותר, וזה גם גיל ששחקן טוב משתפר המון ממשחק למשחק (תראה את הנבחרות בקיץ, שחקנים הופכים בשניה מכלום ל"דבר הבא"). מה עוד שחייבים לשדר לשחקנים במחלקה שאפשר להגיע לרמות הגבוהות.
אני אישית ראיתי מספיק משיבלי וחלאיילי (וגם גרייס) כדי לומר שיש שם פוטנציאל גדול מאוד. אין סיבה לא להתחיל לשלב אותם. אז כן, כנראה שזה יבוא על חשבון תוצאות לעתים, אבל לי אישית חשוב ליהנות מהמשחקים כרגע יותר מכל דבר אחר.
השיקול הכלכלי הוא לא רלבנטי בעליל, כי ממש לא מעניין אותי מה המחיר ששחר יקבל על שחקן.
בפן המקצועי, כל השחקנים האלה שמראים כישרון בנוער ובנבחרות צעירות - זה רחוק מלהעיד על מוכנות לבוגרים, עם ההבדלים הפיזיים שנלווים לזה, הרמה הטקטית הגבוהה יותר והצורך להתמודד עם לחצים.
השחקנים האלה צריכים דקות משחק קבועות ואיכותיות במשחקים תחרותיים, לא שברירי דקות בתוך האופציה השלישית או הרביעית בעמדה שלהם כמו שהם יהיו אצלנו. זה מה שיקדם אותם יותר מכל דבר אחר.
אנחנו לא קבוצת חממה, אין שום סיבה בעולם שנקבל גישה של להפסיד משחקים בשביל לשלב צעירים. גם לצעירים וגם לנו זה יעשה רק רע (כמו שיעידו חברה כמו זנטי, עוואד, ריאן, גוזלן) שכולם היו מוכשרים מאוד אבל זה שתקעו אותם פה בכוח בסגל רק דפק את ההתקדמות והקריירה שלהם.
המקרים של אלימלך, חג'ג', זערורה וכיוף מוכיחים את הערך העצום של השאלות מוקדמות לשחקנים, וככה הם בגיל 21-22 הם מגיעים למעמד של שחקני סגל לגיטימיים בקבוצה.
ככל שנשפר את תהליך ההשאלות ונעשה אותו סדור יותר, ככה גם איכות הניסיון תשתפר
-
- תוקע יתד בהרכב
חלאיילי פיזי יותר מכל השחקנים שהושאלו לעפולה
ושיבלי טכני הרבה יותר מהם
לא כל שחקן זקוק להשאלה.
ושיבלי טכני הרבה יותר מהם
לא כל שחקן זקוק להשאלה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם יפרח היה כוכב ברמות האלה. דיברו עליו ברמות יותר גבוהות משיבלי וראינו מה הוא שווה בבוגרים ועוד עם אופי מסריח כמו שלו. מבחינתי מכבי חיפה זה לא מכבי פ״ת, אני בעד לפתח שחקנים אבל לא על חשבון הצלחה. בטח שאני מאבד אחרי זה את השחקנים האלה בשביל אגורות.
- Judokan
- סמל ירוק
אז אל תשאיל אותו לעפולה, תשאיל אותו לליגת העל ושישחק שם.
המבחן לזה הוא פשוט:
אם השחקן הזה יוכל להיות שחקן שמקבל סדר גודל של 15 משחקים בהרכב בעונה, קניתי שהוא לא צריך השאלה ויכול להישאר אצלנו. הוא יקבל מספיק דקות להתקדמות שלו.
אחרת, אתה רק מזיק לו.
אצל חלאילי ושיבלי אין סרט שזה יקרה במצבת השחקנים הנוכחית שלנו. אולי לאחד מהם.
כמו ששוקינג כתב - ראינו כבר את נהוראי יפרח שדובר עליו כשחקן הכי טכני בארץ ואיך זה היתרגם לכדורגל בוגרים.
-
- תוקע יתד בהרכב
מכבי פ''ת בונה את עצמה בכל עונה סביב הצעירים שלה
אף אחד מהצעירים שלנו לא מיועד להרכב.
אין שום דמיון.
בכל העולם שחקנים בגיל 18-19 משתלבים בקבוצות צמרת בבוגרים
אתם רוצים להישאר מאחור. לא מצליח להבין את החשיבה הזאת
אף אחד מהצעירים שלנו לא מיועד להרכב.
אין שום דמיון.
בכל העולם שחקנים בגיל 18-19 משתלבים בקבוצות צמרת בבוגרים
אתם רוצים להישאר מאחור. לא מצליח להבין את החשיבה הזאת
נערך לאחרונה על ידי שוער עולה ב 30 יוני 2023, 00:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Judokan
- סמל ירוק
גם אצלנו ישלבו צעירים. בצורה בריאה - אחרי שהם עוברים מסלול פיתוח ראוי בהשאלות מבוקרות. בדיוק כמו כיוף או ג'אבר או אבו פאני.
רוב הקבוצות הבכירות בעולם או בליגות שלהן משאילות צעירים בשנים הראשונות אחרי סוף גילאי הנוער (או אפילו תוך כדי) ואז משלבות אותם כשחקנים מנוסים.
ריאל מדריד, צ'לסי, יונייטד, זלצבורג, באיירן. גם הצהבת בארץ.
הלוזונים והאשדודים והפועל ת"א בהעדר שאיפות יכולים להרשות לעצמם את הכישלונות האלה בשביל גזירת הקופון. לנו יש תארים לזכות בהם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
באיזה קבוצת צמרת שלוקח אליפויות אתה מכיר שמשתלבים בה בו זמנית כמה שחקנים שהרגע סיימו גיל נוער?
גם עזוב שהרמה שם של הנוער גבוהה יותר משל פה ויש להם במקביל גם ליגות u21 ומילואים שהם משחקים בהם.
-
- קפטן ירוק
[/quote]
אז כן, כנראה שזה יבוא על חשבון תוצאות לעתים, אבל לי אישית חשוב ליהנות מהמשחקים כרגע יותר מכל דבר אחר.
[/quote]
לך אולי זה לא מפריע, לרב מוחלט מתוך 28,500 הצופים האחרים במגרש מפריע ועוד איך.
רצף של 3 תיקו (אפילו בלי להפסיד) מול חדרה-סכנין-לוזוניה ותתחיל לשמוע את המירמור ביציעים, התחלה של קרחות ביציעים ועליהום כללי ברשתות החברתיות ובמדיה החיפאית.
אז כן, כנראה שזה יבוא על חשבון תוצאות לעתים, אבל לי אישית חשוב ליהנות מהמשחקים כרגע יותר מכל דבר אחר.
[/quote]
לך אולי זה לא מפריע, לרב מוחלט מתוך 28,500 הצופים האחרים במגרש מפריע ועוד איך.
רצף של 3 תיקו (אפילו בלי להפסיד) מול חדרה-סכנין-לוזוניה ותתחיל לשמוע את המירמור ביציעים, התחלה של קרחות ביציעים ועליהום כללי ברשתות החברתיות ובמדיה החיפאית.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני אגיד את דעתי האישית ומוזמנים לא להתחבר אליה:
אני אוהב שחקני בית ומתחבר לזה שיש שחקנים שגדלים במועדון אבל אני מעדיף לנצח עם 11 שכירי חרב מאשר לעשות תיקו או להפסיד עם 6 שחקני בית בהרכב. לא רוצה לחזור לימים שאנחנו נלחמים על מקום שלישי אבל מוציאים לי פוסטים על הומייד וסופרים לי שחקני בית. אני רוצה לספור ניצחונות ואליפויות, לא שחקני בית.
מבחינתי תן לי כל יום שחקני כמו אצילי, חזיזה ושרי שמחוברים למועדון והם גם שחקנים אדירים על פני כל הנחמני והפיינגולד למיניהם שגם רובם הגדול נרכש בגיל 16/17 ועשו פה גג איזה שנתיים בנוער.
ברור שזה כיף כשיש שחקני בית כמו נטע, ג׳אבר, פאני וארד ומרגש אותך לראות שחקנים שגדלו כאן ואוהדים את המועדון כמוך מצליחים אבל מבחינתי זה לא יכול ולא צריך לבוא על חשבון התחרותיות של הקבוצה. זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו.
אני אוהב שחקני בית ומתחבר לזה שיש שחקנים שגדלים במועדון אבל אני מעדיף לנצח עם 11 שכירי חרב מאשר לעשות תיקו או להפסיד עם 6 שחקני בית בהרכב. לא רוצה לחזור לימים שאנחנו נלחמים על מקום שלישי אבל מוציאים לי פוסטים על הומייד וסופרים לי שחקני בית. אני רוצה לספור ניצחונות ואליפויות, לא שחקני בית.
מבחינתי תן לי כל יום שחקני כמו אצילי, חזיזה ושרי שמחוברים למועדון והם גם שחקנים אדירים על פני כל הנחמני והפיינגולד למיניהם שגם רובם הגדול נרכש בגיל 16/17 ועשו פה גג איזה שנתיים בנוער.
ברור שזה כיף כשיש שחקני בית כמו נטע, ג׳אבר, פאני וארד ומרגש אותך לראות שחקנים שגדלו כאן ואוהדים את המועדון כמוך מצליחים אבל מבחינתי זה לא יכול ולא צריך לבוא על חשבון התחרותיות של הקבוצה. זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
שורה תחתונה להשאיר את שיבלי לפחות בסגל, לא רואה סיבה לא לתת לו פה ושם 30-20 דקות אם מובילים שתיים שלוש אפס.
מעבר לזה לא התרשמתי מהשאר.
אם נגיד את סוף ישאירו בסגל ואת שיבלי לא זה ירתיח אותי, סוף הוא שחקן שמבוסס מהירות ופיזיות שנפצע ובכללי לא עשה שום דבר בבוגרים. שיבלי שחקן במגמת עלייה לא משנה אם בנבחרות נוער וכאלה. אבל מגיע לשיבלי הזדמנות כמו שיתנו לסוף הזדמנות כי הוא בא מ״איטליה״.
חלאיילי אגב אני מבין שהרבה מתרשמים לטובה אני האמת פחות, לדעתי הוא צריך עונת השאלה. נעלם יותר מדי במהלך המשחק ממה שראיתי בנבחרת הצעירה. לעומת זאת שיבלי בזכות הדריבל הרבה בא לקבל כדור ולוקח על עצמו. פשוט צריך למנף את הביטחון שהצעירים קיבלו מהתקופה האחרונה או להשאלות לקבוצות ליגת העל/לתת לבולטים ביותר 20-30 דק בגארבץ שיתחילו להתרגל לקצב של בוגרים בליגת העל.
מעבר לזה לא התרשמתי מהשאר.
אם נגיד את סוף ישאירו בסגל ואת שיבלי לא זה ירתיח אותי, סוף הוא שחקן שמבוסס מהירות ופיזיות שנפצע ובכללי לא עשה שום דבר בבוגרים. שיבלי שחקן במגמת עלייה לא משנה אם בנבחרות נוער וכאלה. אבל מגיע לשיבלי הזדמנות כמו שיתנו לסוף הזדמנות כי הוא בא מ״איטליה״.
חלאיילי אגב אני מבין שהרבה מתרשמים לטובה אני האמת פחות, לדעתי הוא צריך עונת השאלה. נעלם יותר מדי במהלך המשחק ממה שראיתי בנבחרת הצעירה. לעומת זאת שיבלי בזכות הדריבל הרבה בא לקבל כדור ולוקח על עצמו. פשוט צריך למנף את הביטחון שהצעירים קיבלו מהתקופה האחרונה או להשאלות לקבוצות ליגת העל/לתת לבולטים ביותר 20-30 דק בגארבץ שיתחילו להתרגל לקצב של בוגרים בליגת העל.
-
- הענק הירוק
אני חושב שלא אמרו פה דבר חשוב, וזה נקודה קריטית מבחינתי לשילוב של צעירים כאן, השוק הישראלי מת אין פה כלום, ושחקן שטיפה מראה כישרון מתומחר ב3-4 מיליון זאת אומרת הסיכוי היחיד שלנו להביא שחקן ישראלי זה או ליגיונרים שנכשל וחוזר ארצה או בינוניים סטייל גוני נאור ומידי פעם תבריק כמו עם שון וחזיזה.
לכן אני טוען שחייב לשלב צעירים ולגדל פה שלד ישראלי אחרת אנחנו ניהיה בבעיה גדולה בעוד שנתיים שלוש, לגבי נושא השאלות מבחינתי צריך לסווג את זה: כישרונות בינוניים קרי: ג’אבר בזמנו, אלימלך, חרמש בן שימול וכאלה צריכים להיות מושאלים לעפולה ובהמשך לליגת העל, פרוספקטים רציניים ובעיקר שחקני התקפה כמו חלאילי שיבלי צריכים להיות בסגל הבוגר ולקבל את ההזדמנות שלהם, הם מוכשרים מידי בשביל להתבזבז לעפולה ויכולים לתרום לנו.
דיברו כאן על נהוראי יפרח, הוא הסיבה למה אסור להשאיל שחקני התקפה מוכשרים מהנוער לליגת העל, חדרה גמרו אותו, עונה לפני זה בעפולה הוא היה אולי השחקן הטוב בלאומית כששיחק(סבל מפציעות) הקבוצות הקטנות כאן עם המאמנים ההגנתיים שמחפשים לשרוד עוד שבוע בתפקיד לא ישביחו למכבי חיפה שחקנים שכחו מזה.
לכן אני טוען שחייב לשלב צעירים ולגדל פה שלד ישראלי אחרת אנחנו ניהיה בבעיה גדולה בעוד שנתיים שלוש, לגבי נושא השאלות מבחינתי צריך לסווג את זה: כישרונות בינוניים קרי: ג’אבר בזמנו, אלימלך, חרמש בן שימול וכאלה צריכים להיות מושאלים לעפולה ובהמשך לליגת העל, פרוספקטים רציניים ובעיקר שחקני התקפה כמו חלאילי שיבלי צריכים להיות בסגל הבוגר ולקבל את ההזדמנות שלהם, הם מוכשרים מידי בשביל להתבזבז לעפולה ויכולים לתרום לנו.
דיברו כאן על נהוראי יפרח, הוא הסיבה למה אסור להשאיל שחקני התקפה מוכשרים מהנוער לליגת העל, חדרה גמרו אותו, עונה לפני זה בעפולה הוא היה אולי השחקן הטוב בלאומית כששיחק(סבל מפציעות) הקבוצות הקטנות כאן עם המאמנים ההגנתיים שמחפשים לשרוד עוד שבוע בתפקיד לא ישביחו למכבי חיפה שחקנים שכחו מזה.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
כמו שאמרתי צריך למנף את ההצלחות האחרונות שלהם במחברת הצעירה לטובת השאלות לקבוצות ששואפות לשחק כדורגל כמו נתניה, אשדוד לפרקים, הפועל ירושלים. הם ישמחו לשחקנים כאלה . מנגד אם המועדונים האלה לא יסכימו לתת דקות משמעותיות שישארו בסגל לגארבץ טיים ובכל זאת להביא שחקני רוטציה כי אם יבנו עליהם לשנות לנו משחקים תחת לחץ זה לעשות להם עוול.Hulk כתב: ↑30 יוני 2023, 02:39 אני חושב שלא אמרו פה דבר חשוב, וזה נקודה קריטית מבחינתי לשילוב של צעירים כאן, השוק הישראלי מת אין פה כלום, ושחקן שטיפה מראה כישרון מתומחר ב3-4 מיליון זאת אומרת הסיכוי היחיד שלנו להביא שחקן ישראלי זה או ליגיונרים שנכשל וחוזר ארצה או בינוניים סטייל גוני נאור ומידי פעם תבריק כמו עם שון וחזיזה.
-
- הענק הירוק
עם המועדונים האלה יסכימו להתחייב לx דקות בעונה לשחקנים אני בשמחה משאיל להם, אבל לרוב הם יעדיפו לתת קרדיט לשחקנים שלהם בתקווה לעשות אקזיט לכן זה פחות ריאלי.Nadav כתב: ↑30 יוני 2023, 02:43כמו שאמרתי צריך למנף את ההצלחות האחרונות שלהם במחברת הצעירה לטובת השאלות לקבוצות ששואפות לשחק כדורגל כמו נתניה, אשדוד לפרקים, הפועל ירושלים. הם ישמחו לשחקנים כאלה . מנגד אם המועדונים האלה לא יסכימו לתת דקות משמעותיות שישארו בסגל לגארבץ טיים ובכל זאת להביא שחקני רוטציה כי אם יבנו עליהם לשנות לנו משחקים תחת לחץ זה לעשות להם עוול.Hulk כתב: ↑30 יוני 2023, 02:39 אני חושב שלא אמרו פה דבר חשוב, וזה נקודה קריטית מבחינתי לשילוב של צעירים כאן, השוק הישראלי מת אין פה כלום, ושחקן שטיפה מראה כישרון מתומחר ב3-4 מיליון זאת אומרת הסיכוי היחיד שלנו להביא שחקן ישראלי זה או ליגיונרים שנכשל וחוזר ארצה או בינוניים סטייל גוני נאור ומידי פעם תבריק כמו עם שון וחזיזה.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
אם ככה שישארו אצלנו ובמשחקים גמורים שיעלו 20-30 דקות.Hulk כתב: ↑30 יוני 2023, 02:46עם המועדונים האלה יסכימו להתחייב לx דקות בעונה לשחקנים אני בשמחה משאיל להם, אבל לרוב הם יעדיפו לתת קרדיט לשחקנים שלהם בתקווה לעשות אקזיט לכן זה פחות ריאלי.Nadav כתב: ↑30 יוני 2023, 02:43כמו שאמרתי צריך למנף את ההצלחות האחרונות שלהם במחברת הצעירה לטובת השאלות לקבוצות ששואפות לשחק כדורגל כמו נתניה, אשדוד לפרקים, הפועל ירושלים. הם ישמחו לשחקנים כאלה . מנגד אם המועדונים האלה לא יסכימו לתת דקות משמעותיות שישארו בסגל לגארבץ טיים ובכל זאת להביא שחקני רוטציה כי אם יבנו עליהם לשנות לנו משחקים תחת לחץ זה לעשות להם עוול.Hulk כתב: ↑30 יוני 2023, 02:39 אני חושב שלא אמרו פה דבר חשוב, וזה נקודה קריטית מבחינתי לשילוב של צעירים כאן, השוק הישראלי מת אין פה כלום, ושחקן שטיפה מראה כישרון מתומחר ב3-4 מיליון זאת אומרת הסיכוי היחיד שלנו להביא שחקן ישראלי זה או ליגיונרים שנכשל וחוזר ארצה או בינוניים סטייל גוני נאור ומידי פעם תבריק כמו עם שון וחזיזה.
לדעתי עדיף 20-30 בליגת העל מאשר 90 בלאומית, זה לא אותו כדורגל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יהיה מעניין לעקוב אחרי כמה דקות חזיזה יקבל במחנה. הוא אמר בזמן הנבחרת שהוא מתמודד כבר תקופה עם דלקת באכילס ויכול להיות שיעדיפו לא לסכן אותו. לא מספיק מדברים על זה בטח ביחס לביקורת שהושמעה על שחקנים כמו כנעאן וכו׳ אבל חזיזה כמעט בכל עונה במכבי עבר פציעה כלשהי שהשביתה אותו לתקופה. תשוו את זה למשל לאצילי שלדעתי הכי הרבה שפספס כאן זה 3 משחקים בפלייאוף עליון של העונה השנייה של בכר או משהו בסגנון.
- Judokan
- סמל ירוק
אז איבדנו גם את כיוף עד לסוף מחנה האימונים
- Apoc
- יו״ר הבורד
אפשר לעמוד בזה
גם ככה ניצן זה השוער הראשון
שיהיה לו בהצלחה בנבחרת
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U