איתמר ניצן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
Re: איתמר ניצן - נושא רשמי
היה לו חלק בגול - אומנם הסתירו לו, אבל המיקום שלו היה זוועה. בגלל זה הוא אפילו לא זינק, הוא היה רחוק מדי.
לא לגמרי אשמתו, אבל זה לא נראה טוב ולא מתאים
לא רוצה לראות אותו. שיארוז מזוודה ושישלחו אותו לעפולה או משהו
לא לגמרי אשמתו, אבל זה לא נראה טוב ולא מתאים
לא רוצה לראות אותו. שיארוז מזוודה ושישלחו אותו לעפולה או משהו
בבקשה בבקשה שמישהו יציל אותנו ממנו
אני מעדיף את כיוף שיעשה את הטעויות האלה ואולי נרוויח שוער קדימה. זה פשוט בזיוני
אני מעדיף את כיוף שיעשה את הטעויות האלה ואולי נרוויח שוער קדימה. זה פשוט בזיוני
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני חושב שבכל 4 המשחקים הרשמיים עד כה יש לו הצלה אחתGanjot כתב: 26 יולי 2023, 22:41 מה הסיכוי לפתוח עם דהן או גרשון בשער?
מעדיף הכל רק לא הוא
באמת לא מצליח להבין את ההתעקשות עליו, כמה כיוף יהיה פחות טוב ממנו? בבעיטה היחידה שלהם לשער הוא קיבל גול, ובכמעט גול עצמי הוא סתם טייל על הקו.
מעדיף שאם שוער עושה כאלה טעויות זה יהיה ילד בן 20 שיכול להתפתח וזה השכר לימוד שלו להמשך, מאשר שוער בן 36 שמיום ליום רק נראה גרוע יותר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם מעבר לנושא המקצועי, הוא פאניקר מטורף וכל פעם שבועטים לשער או הכדור נכנס לרחבה זה התקף לב, מזכיר לי את התקופות של חיימוב
כל פעם שהפריים עליו בכל שלב במשחק בלי קשר לכלום זה נראה כאילו הוא צריך הנשמהKevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 23:03 גם מעבר לנושא המקצועי, הוא פאניקר מטורף וכל פעם שבועטים לשער או הכדור נכנס לרחבה זה התקף לב, מזכיר לי את התקופות של חיימוב
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
הייתי באצטדיון שבוע שעבר במשחק נגד המלטזים והקהל קרא בשם שלו ולקח לי איזה חצי דקה - דקה לעכל שהוא אשכרה השוער שלנו.Apoc כתב: 26 יולי 2023, 23:04כל פעם שהפריים עליו בכל שלב במשחק בלי קשר לכלום זה נראה כאילו הוא צריך הנשמהKevinDurant כתב: 26 יולי 2023, 23:03 גם מעבר לנושא המקצועי, הוא פאניקר מטורף וכל פעם שבועטים לשער או הכדור נכנס לרחבה זה התקף לב, מזכיר לי את התקופות של חיימוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
אני לא מוצא משהו אחר ששוער צריך שהוא טוב בו. לא אינסטינקטים, לא משחק גובה, לא משחק רגל, לא קור רוח.
גם היציאות שלו מהשער לכדורים ארוכים של היריבה זה חצי התקף לב.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מתראיין מצויין.ירוק זה אני כתב: 26 יולי 2023, 23:23 אני לא מוצא משהו אחר ששוער צריך שהוא טוב בו. לא אינסטינקטים, לא משחק גובה, לא משחק רגל, לא קור רוח.
-
SaTla
- אלוף המדינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא בעמדה מאוד רעה שבו רוב הקהל כבר מאוד נגדו, הוא בינתיים לא קיבל אף גול שהוא מאה אחוז עליו אבל משדר חוסר ביטחון עצום ובעיקר מראה כמה הוא לא מתאים למעמד. לא יקח עוד הרבה כדי שהקהל יתהפך עליו סופית סטייל חיימוב או אבו עביד ואז כבר יתחילו הרחשים בקהל בכל נגיעה והשריקות והוא בכלל יהיה גמור.
קופי פייסט (כמעט) לדיון על דגו.Shocking4U כתב: 26 יולי 2023, 23:56 הוא בעמדה מאוד רעה שבו רוב הקהל כבר מאוד נגדו, הוא בינתיים לא קיבל אף גול שהוא מאה אחוז עליו אבל משדר חוסר ביטחון עצום ובעיקר מראה כמה הוא לא מתאים למעמד. לא יקח עוד הרבה כדי שהקהל יתהפך עליו סופית סטייל חיימוב או אבו עביד ואז כבר יתחילו הרחשים בקהל בכל נגיעה והשריקות והוא בכלל יהיה גמור.
אפילו לא ניסה לזנק בגול. איתמר ליצן.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא במצב הרבה יותר רע מבחינת קרדיט מהקהל מדגו אם כמה שזה מצחיק לומראליאור כתב: 27 יולי 2023, 00:00קופי פייסט (כמעט) לדיון על דגו.Shocking4U כתב: 26 יולי 2023, 23:56 הוא בעמדה מאוד רעה שבו רוב הקהל כבר מאוד נגדו, הוא בינתיים לא קיבל אף גול שהוא מאה אחוז עליו אבל משדר חוסר ביטחון עצום ובעיקר מראה כמה הוא לא מתאים למעמד. לא יקח עוד הרבה כדי שהקהל יתהפך עליו סופית סטייל חיימוב או אבו עביד ואז כבר יתחילו הרחשים בקהל בכל נגיעה והשריקות והוא בכלל יהיה גמור.
שניהם לא יהיו פה עד העונה הבאה. זה כמו כשאתה רואה את הנגיעות של פיירו בכדור. אתה ישר מבין שזה לא זה.Shocking4U כתב: 27 יולי 2023, 01:01הוא במצב הרבה יותר רע מבחינת קרדיט מהקהל מדגו אם כמה שזה מצחיק לומראליאור כתב: 27 יולי 2023, 00:00קופי פייסט (כמעט) לדיון על דגו.Shocking4U כתב: 26 יולי 2023, 23:56 הוא בעמדה מאוד רעה שבו רוב הקהל כבר מאוד נגדו, הוא בינתיים לא קיבל אף גול שהוא מאה אחוז עליו אבל משדר חוסר ביטחון עצום ובעיקר מראה כמה הוא לא מתאים למעמד. לא יקח עוד הרבה כדי שהקהל יתהפך עליו סופית סטייל חיימוב או אבו עביד ואז כבר יתחילו הרחשים בקהל בכל נגיעה והשריקות והוא בכלל יהיה גמור.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אלברמן ישן.
הוא חייב להגיב עם החלפה שלו,או שיתן לכיוף את האפודה. זה לא יגמר בטוב
הוא חייב להגיב עם החלפה שלו,או שיתן לכיוף את האפודה. זה לא יגמר בטוב
מבחינתי אין שום סיבה שכיוף לא ירוץ בהרכב.
גרוע יותר הוא לא יכול להיות.
לפחות יהיה לנו שוער לכמה שנים.
גרוע יותר הוא לא יכול להיות.
לפחות יהיה לנו שוער לכמה שנים.
הוא לא צריך לעשות טעות בשביל שהקהל ירגיש ככה, אנחנו מכירים מי השוער ומודעים לכמה הוא חלש.Shocking4U כתב: 26 יולי 2023, 23:56 הוא בעמדה מאוד רעה שבו רוב הקהל כבר מאוד נגדו, הוא בינתיים לא קיבל אף גול שהוא מאה אחוז עליו אבל משדר חוסר ביטחון עצום ובעיקר מראה כמה הוא לא מתאים למעמד. לא יקח עוד הרבה כדי שהקהל יתהפך עליו סופית סטייל חיימוב או אבו עביד ואז כבר יתחילו הרחשים בקהל בכל נגיעה והשריקות והוא בכלל יהיה גמור.
זה לא שוער זר שצריך זמן התאקלמות, זה שוער בן 36 שקיבל הכי הרבה שערים בעונה החולפת.. רק מאיתנו הוא קיבל איזה 15 +- בעונה אחת
-
שוער עולה
- תוקע יתד בהרכב
עזבו את היכולת המקצועית החלשה שלו
הבן אדם מבוהל מהצל של עצמו
לא מתאים. לתת לכיוף את אפודת השוער הראשון. אני לא רואה מה יש לנו להפסיד פה
הבן אדם מבוהל מהצל של עצמו
לא מתאים. לתת לכיוף את אפודת השוער הראשון. אני לא רואה מה יש לנו להפסיד פה
- KevinDurant
- חבר בבורד
בזווית הזאת מאחורה גם רואים שזה לא שהכדור היה חד ומדויק לפינה, פשוט באמת המיקום שלו היה מזעזע והוא "הימר" על הפינה במקום להישאר יציב
עדיין לא מבין באיזה עולם לקחנו שוער ראשון מנתניה שהם מתו להפטר ממנו והבאנו אותו להיות שוער ראשון
באיזה עולם?
באיזה עולם?