המכבים - השריפים: סיבוב שני מוקדמות ליגת האלופות, גומלין
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
המכבים - השריפים: סיבוב שני מוקדמות ליגת האלופות, גומלין
מכבי חיפה תארח באצטדיון סמי עופר את שריף במסגרת שלב המוקדמות השני של ליגת האלופות
אחרי שהצליחה לגבור על אלופת מלטה בשלב המוקדם, מכבי חיפה תפגוש את אלופת מולדובה, שריף טירספול, במטרה להעפיל לשלב הבא בליגת האלופות.
בפן המקצועי, ענאן חלאיילי יחזור לסגל ודגו יהנה מסגל מלא
ע''פ המסתמן, גוני נאור ירד מהספסל וקיימת התלבטות בנוגע למחליף שלו: מחמוד ג'אבר או ליאור רפאלוב. פיירו צפוי להמשיך לקבל את הקרדיט בהתקפה על חשבון דינדה.
ההרכב המשוער: איתמר ניצן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, עבדולאי סק, פייר קורנו, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר/ליאור רפאלוב, צ’ירון שרי, דולב חזיזה, דיא סבע ופרנדזי פיירו.
מנגד, שריף מגיעה למפגש אחרי שעברה בשלב המוקדם את פארול הרומנית.
הרכב משוער: מקסים קובאל, ארמל זוהורי, כריסטיאן טובאר, מונשה גראנאנגה, קונסטנטינוס אפוסטולאקיס, אמין טלאל, פיטר אדמו, מוסא קיאבו, ז'ואאו פאולו, ז'רום אנגום אמבקלי, הנריקה לובאנור
יום רביעי
ספורט 1
20:00
אחרי שהצליחה לגבור על אלופת מלטה בשלב המוקדם, מכבי חיפה תפגוש את אלופת מולדובה, שריף טירספול, במטרה להעפיל לשלב הבא בליגת האלופות.
בפן המקצועי, ענאן חלאיילי יחזור לסגל ודגו יהנה מסגל מלא
ע''פ המסתמן, גוני נאור ירד מהספסל וקיימת התלבטות בנוגע למחליף שלו: מחמוד ג'אבר או ליאור רפאלוב. פיירו צפוי להמשיך לקבל את הקרדיט בהתקפה על חשבון דינדה.
ההרכב המשוער: איתמר ניצן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, עבדולאי סק, פייר קורנו, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר/ליאור רפאלוב, צ’ירון שרי, דולב חזיזה, דיא סבע ופרנדזי פיירו.
מנגד, שריף מגיעה למפגש אחרי שעברה בשלב המוקדם את פארול הרומנית.
הרכב משוער: מקסים קובאל, ארמל זוהורי, כריסטיאן טובאר, מונשה גראנאנגה, קונסטנטינוס אפוסטולאקיס, אמין טלאל, פיטר אדמו, מוסא קיאבו, ז'ואאו פאולו, ז'רום אנגום אמבקלי, הנריקה לובאנור
יום רביעי
ספורט 1
20:00
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: המכבים - השריפים: סיבוב שני מוקדמות ליגת האלופות, גומלין
לא רואה סיכוי ששרי לא פותח במשחק כזה, רפא יעלה מהספסל בהמשך כנראה
יאללה מכבי
יאללה מכבי
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
דוראנט, אחרי הפאדיחה שלך עם הנושא בשבוע שעבר, מקווה שתתקן.
בכל מקרה, זו קלישאה אבל זה לגמרי משחק שיכול לשנות עונה. לטוב ולרע.
''ירוק עולה, גם כשאמרו לי שזה לא יקרה''.
בכל מקרה, זו קלישאה אבל זה לגמרי משחק שיכול לשנות עונה. לטוב ולרע.
''ירוק עולה, גם כשאמרו לי שזה לא יקרה''.
- Smile
- מנהל הבורד
לשמחתי ולצערי לא יכול לראות את המשחק מחר
שיתנו הכל על המגרש ולא יחרבנו לי את מצב הרוח.
פיירו חייב לידו עוד חלוץ.
רק 4-4-2 יביא את הניצחון
אין מה לפתוח עם 3 בלמים מול הבונקריסטים האלה
שיתנו הכל על המגרש ולא יחרבנו לי את מצב הרוח.
פיירו חייב לידו עוד חלוץ.
רק 4-4-2 יביא את הניצחון
אין מה לפתוח עם 3 בלמים מול הבונקריסטים האלה
-
- קפטן ירוק
מקווה מאוד שיעשו את העבודה שיתנו הכל על המגרש זה משחק על עונה שלמה.
יאללה מכבי מלחמה תעלו בשיגעון
יאללה מכבי מלחמה תעלו בשיגעון
- hezildo
- מכונת תארים
הם הפתיעו אותנו במשחק הקודם, יש לי הרגשה שהם ינסו להפתיע גם הפעם ולא יבואו להתבנקר, אלא ינסו לכבוש מהר ולסגור עניין
בשלב מוקדם.
בשלב מוקדם.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
אנחנו קבוצה יותר טובה
אולי נפתיע אותם ופשוט נדרוס אותם
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
הם לא פונקציה כאן, גם אם נבוא ב50% יכולת עדיין נעבור אותם, אני לא חושב שאתם מבינים כמה הם פח. תצפו בשידור חוזר
- hezildo
- מכונת תארים
אני לא חושב שהקבוצה שלנו השנה מסוגלת לדרוס.
- Liberman
- מנהל הבורד
עולה התקפי כמו שהצעתי במשחק הקודם
רפאלוב על חשבון גוני נאור וזהו
רפאלוב על חשבון גוני נאור וזהו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Apoc
- יו״ר הבורד
דרסנו את המלטזים החביבים
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
אני לא אופטימי.
הם יבואו לעשות בונקר כמו בית שאן
הם יבואו לעשות בונקר כמו בית שאן
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הקופים מתכננים להדליק מחר אבוקות. שיהיה בהצלחה לכולנו.
- hezildo
- מכונת תארים
המלטזים חלשים מאוד, זה לא נחשב.
- Apoc
- יו״ר הבורד
הכל נחשב
גם המולדבים פחות טובים מאיתנו, גם אותם אפשר לדרוס, ידרוש יותר מאמץ
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מרגיש לי שהמולדובים יותר טובים ממה שאנחנו נותנים להם קרדיט. לא שהם איזה קבוצה גדולה אבל מאוד מאומנים ולא הראו באמת את היכולות שלהם. לא יפתיע אותי אם דווקא בסמי הם יבואו יותר ללחוץ ולהתקיף
-
- אלוף המדינה
אוי אוי אוי אבוקות
אני לא בעד אבל איך שכל הקהלים בארץ בולעים את הספין של התקשורת וההתאחדות שפירו זה אסון שחייב לגנות זה משהו מדהים
אז האשמדאי העונה יכניס רק 15 מיליון שקל מהמוקדמות באירופה ולא 17, לא מעניין ואין שום סיבה להתרגש מפירו כל עוד לא עושים את זה בצורה מופגנת של להרוס בכוונה כמו שאוהדי הפולע ת"א עושים בדרבי
-
- קפטן ירוק
שידליקו,שלא יזרקו לדשא
-
- קפטן ירוק
אז נזרוק אחת או שתיים לדשא.Jerry כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:05אוי אוי אוי אבוקות
אני לא בעד אבל איך שכל הקהלים בארץ בולעים את הספין של התקשורת וההתאחדות שפירו זה אסון שחייב לגנות זה משהו מדהים
אז האשמדאי העונה יכניס רק 15 מיליון שקל מהמוקדמות באירופה ולא 17, לא מעניין ואין שום סיבה להתרגש מפירו כל עוד לא עושים את זה בצורה מופגנת של להרוס בכוונה כמו שאוהדי הפולע ת"א עושים בדרבי
ולקינוח כמה מצתים וכמה כוסות.
אפשר גם לרדת לדשא ולאיים על שחקן או שניים של שריף.
אפ כבר- אז כמו שצריך
אחכ כשיפסיקו משחק ונודח כולם יצעקו אנטישמיים.
מי שרוצה להדליק אבוקות שישכנע קודם את המוסדות המארגנים.
-
- אלוף המדינה
אחלה הסקת מסקנות כבודו. אבוקות ביציע זה יפה נותן צבע ואחלה של דבר. אמרתי צריך להיות בבון חסר מוח כדי לזרוק לדשא או להגדיל ולהרוס את המשחק במכוון כמו אוהדי הפועל ת"א בדרבי שלהםdyarok כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:14אז נזרוק אחת או שתיים לדשא.Jerry כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:05אוי אוי אוי אבוקות
ולקינוח כמה מצתים וכמה כוסות.
אפשר גם לרדת לדשא ולאיים על שחקן או שניים של שריף.
אפ כבר- אז כמו שצריך
אחכ כשיפסיקו משחק ונודח כולם יצעקו אנטישמיים.
מי שרוצה להדליק אבוקות שישכנע קודם את המוסדות המארגנים.
כל עוד זה לא קורה מה הבעיה בעצם? החלטת שזאת בעיה כי ככה אמרו לך ביציע העיתונות או בגלל שאתה דואג לכיס של האשמדאי?
קודם לשכנע את המוסדות המארגנים? מצחיק. אבוקות לא מסוכנות ואין שום בעיה איתם, הבעיה המרכזית של המשטרה זה שמבחינתם אבוקות זה אצבע משולשת, זה יותר פגיעה בכבוד השברירי שלהם מאשר דאגה לשלום הציבור
- Apoc
- יו״ר הבורד
גארי אתה אומר הבעיה זה שזורקים אבוקות לא שמדליקים אותן
אני מסכים
הבעיה שיזרקו אבוקות כמו שקרה במשחקים האחרונים, ומזה דוד חושש. אז מה אתה רוצה חוץ מתסלח לי לזיין במוח?
אני מסכים
הבעיה שיזרקו אבוקות כמו שקרה במשחקים האחרונים, ומזה דוד חושש. אז מה אתה רוצה חוץ מתסלח לי לזיין במוח?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
הם יזרקו כאות מחאה נגד המשטרה
יזיינו את כולנו בסוף.
זה יגיע גם ללא קהל במשחקי בית ואז מה?
יזיינו את כולנו בסוף.
זה יגיע גם ללא קהל במשחקי בית ואז מה?
-
- אלוף המדינה
הוא אמר מדליקים לא זורקים. גם אני לא אוהב שזורקים, אין בזה שום תועלת. מה אני רוצה? אני רואה איך העונשים המחמירים של ההתאחדות והרעש של התקשורת מתחילים לחלחל, אני כאן רק כדי להזכיר שמדובר במלחמת אגו של המשטרה וההתאחדות שאף פעם לא יקחו אחריות על המחדלים שלהם ושמי שחושב שאסור להדליק פירו בעצם לוקח את הצד של הרעים. זה הכל
-
- אלוף המדינה
- Apoc
- יו״ר הבורד
יופי שאמר, הוא התכוון זורקים. תאמין לי.Jerry כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:29הוא אמר מדליקים לא זורקים. גם אני לא אוהב שזורקים, אין בזה שום תועלת. מה אני רוצה? אני רואה איך העונשים המחמירים של ההתאחדות והרעש של התקשורת מתחילים לחלחל, אני כאן רק כדי להזכיר שמדובר במלחמת אגו של המשטרה וההתאחדות שאף פעם לא יקחו אחריות על המחדלים שלהם ושמי שחושב שאסור להדליק פירו בעצם לוקח את הצד של הרעים. זה הכל
זה שהעונשים של אופא וההתאחדות וכל העולם לא נאים לנו ולא מתאימים לנו זה טוב ויפה אבל זה המצב הקיים. מי שזורק צריך לתפוס אותו ולהעיף לקיבינימט לכל החיים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
וואלה לא נראה לך מגניב איך תמיד יש להם תירוץ ללמה זרקו
פעם זה כי אנטישמים פעם זה כי משטרה פעם זה ככה פעם זה ככה. מדהים איך הכל קורה להם והם אף פעם לא אשמים בכלום.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
אופא זה דוגמה למה בדיוק? מבחינתם שהאצטדיונים יהיו מלאים בתיירים הודים בקהל עם כיסים מלאים ומצלמה דולקת 90 דקות. אם מישהו יצליח להרוס את הפופולריות של הכדורגל זה רק הםApoc כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:32יופי שאמר, הוא התכוון זורקים. תאמין לי.Jerry כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:29הוא אמר מדליקים לא זורקים. גם אני לא אוהב שזורקים, אין בזה שום תועלת. מה אני רוצה? אני רואה איך העונשים המחמירים של ההתאחדות והרעש של התקשורת מתחילים לחלחל, אני כאן רק כדי להזכיר שמדובר במלחמת אגו של המשטרה וההתאחדות שאף פעם לא יקחו אחריות על המחדלים שלהם ושמי שחושב שאסור להדליק פירו בעצם לוקח את הצד של הרעים. זה הכל
זה שהעונשים של אופא וההתאחדות וכל העולם לא נאים לנו ולא מתאימים לנו זה טוב ויפה אבל זה המצב הקיים. מי שזורק צריך לתפוס אותו ולהעיף לקיבינימט לכל החיים.
צריך לשמר את תרבות האולטראס בישראל, זה אחת מהסיבות המרכזיות שהכדורגל כאן עדיין חי ובועט, הסיבה להתלהטות מאז החזרה של הקהלים זה בגלל המשטרה וההתאחדות שהולכות ראש בראש עם הארגונים ואני לא אקח את הצד שלהם
-
- אלוף המדינה
אבן שטיפש אחד זורק לבאר גם אלף חכמים לא יוכלו להוציא, יש בבונים שעושים טעויות כמו במלטה, קורה. בשורה התחתונה בעונה שעברה הדליקו אבוקות בכל משחק שני וזה נשאר ביציע, כל עוד זה ככה אין מה להעביר ביקורת
- Apoc
- יו״ר הבורד
מי דיבר על דוגמה ולמי איכפת מהמניפסט שרשמת פה על אופא, את מי זה מעניין? יש מצב נתון, אתה רוצה שיענישו את הקבוצה שאתה לכאורה אוהד תזרוק אבוקות לדשא ועל אוהדים של היריבה.Jerry כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:37אופא זה דוגמה למה בדיוק? מבחינתם שהאצטדיונים יהיו מלאים בתיירים הודים בקהל עם כיסים מלאים ומצלמה דולקת 90 דקות. אם מישהו יצליח להרוס את הפופולריות של הכדורגל זה רק הםApoc כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:32יופי שאמר, הוא התכוון זורקים. תאמין לי.Jerry כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:29
הוא אמר מדליקים לא זורקים. גם אני לא אוהב שזורקים, אין בזה שום תועלת. מה אני רוצה? אני רואה איך העונשים המחמירים של ההתאחדות והרעש של התקשורת מתחילים לחלחל, אני כאן רק כדי להזכיר שמדובר במלחמת אגו של המשטרה וההתאחדות שאף פעם לא יקחו אחריות על המחדלים שלהם ושמי שחושב שאסור להדליק פירו בעצם לוקח את הצד של הרעים. זה הכל
צריך לשמר את תרבות האולטראס בישראל, זה אחת מהסיבות המרכזיות שהכדורגל כאן עדיין חי ובועט, הסיבה להתלהטות מאז החזרה של הקהלים זה בגלל המשטרה וההתאחדות שהולכות ראש בראש עם הארגונים ואני לא אקח את הצד שלהם
אם יש לך אישוז עם ללכת נגד המערכת וללכת ראש בקיר עם גופים כאלה ואחרים תעשה את זה כשיש לזה השפעה רק עליך, לא על קבוצה שמאות אלפים אוהדים.
דיי לזיין תמוח.
אופטימיות במכבי חיפה