הקיץ שיבש אתכם.
אה?
מנהל: Shocking4U
הקיץ שיבש אתכם.
שישתתפו ב1.6 נגיד, בדומה להשתתפות של לייפציג בחוזה של דמארי בזמנו.
באופן כללי, הוא שחקן שהייתי רוצה אצלי ובטח שלא רוצה שיהיה אצל היריבות שלי. בנקודת הזמן הנוכחית, עדיף שלא יגיע. העמדה שלו עמוסה מדי ואם כבר חיזוק להתקפה, עדיף שיגיע שחקן שפותח את המשחק דרך הקווים ולא עוד אחד שאוהב להיכנס לאמצע.
דל"פ- שון וייסמן אוברייטד די גדול. נתן עונה אחת טובה ונכנס למעגל החלוצים של הליגה השניה/תחתית ראשונה כמו שפה כל מיני שרון מימרים וקורצקים נכנסים למעגל המאמנים ולא יוצאים ממנו. אין ספק שזה שידרוג על פיירו אבל בעיניי לא גיים צ'יינג'ר רציני
הוא יותר טוב מפיירו בוודאות והוא גם יפנה מקום של זר.The real Tsepo כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 14:04דל"פ- שון וייסמן אוברייטד די גדול. נתן עונה אחת טובה ונכנס למעגל החלוצים של הליגה השניה/תחתית ראשונה כמו שפה כל מיני שרון מימרים וקורצקים נכנסים למעגל המאמנים ולא יוצאים ממנו. אין ספק שזה שידרוג על פיירו אבל בעיניי לא גיים צ'יינג'ר רציני
הרשה לי לגמרי לחלוק עליך. חזיזה כבר מספק שנים הוא אחד הישראלים הבכירים בכדורגל הישראלי בכלל ובמכבי בפרט, וכיאה לכזה מגיע לו טווח שכר באיזור ה-400 בדיוק כמו שמוצע לו. אותו הדבר היה מגיע לאבו-פאני, אבל כולנו יודעים איך זה נגמר, ונראה שהמועדון למד מהטעות הזאת. אפשר להתווכח על התקופות הפחות טובות שלו שבהן הוא מעביר את עצמו לדעת, אבל בראיה כללית אין ספק שהוא שחקן שאתה רוצה לשמור אצלך.
מחזק כל מילהonn כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 16:53הרשה לי לגמרי לחלוק עליך. חזיזה כבר מספק שנים הוא אחד הישראלים הבכירים בכדורגל הישראלי בכלל ובמכבי בפרט, וכיאה לכזה מגיע לו טווח שכר באיזור ה-400 בדיוק כמו שמוצע לו. אותו הדבר היה מגיע לאבו-פאני, אבל כולנו יודעים איך זה נגמר, ונראה שהמועדון למד מהטעות הזאת. אפשר להתווכח על התקופות הפחות טובות שלו שבהן הוא מעביר את עצמו לדעת, אבל בראיה כללית אין ספק שהוא שחקן שאתה רוצה לשמור אצלך.
לגבי סק אני אפילו לא יודע איך להתחיל להגיב על זה..אסכם את זה שאני בכלל בשוק ששחקן כזה (נכון לכושר הנוכחי שלו + לסטאטוס שלו באלופת אפריקה) בכלל רוצה להשאר בישראל. צריך להינות מכל רגע שהוא לובש את החולצה שלנו, והלוואי גם ליותר מ-3 השנים הבאות..
לגבי חזיזה השכר באזור 400 מסכים איתך, הדיווחים טוענים שזה לכיוון ה500 ונראה לי טו מאץ ויש לי פחד שזה יתגלה כחוזה רע כמו בן שהר בבש, וטיבי בגרמניה.onn כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 16:53הרשה לי לגמרי לחלוק עליך. חזיזה כבר מספק שנים הוא אחד הישראלים הבכירים בכדורגל הישראלי בכלל ובמכבי בפרט, וכיאה לכזה מגיע לו טווח שכר באיזור ה-400 בדיוק כמו שמוצע לו. אותו הדבר היה מגיע לאבו-פאני, אבל כולנו יודעים איך זה נגמר, ונראה שהמועדון למד מהטעות הזאת. אפשר להתווכח על התקופות הפחות טובות שלו שבהן הוא מעביר את עצמו לדעת, אבל בראיה כללית אין ספק שהוא שחקן שאתה רוצה לשמור אצלך.
לגבי סק אני אפילו לא יודע איך להתחיל להגיב על זה..אסכם את זה שאני בכלל בשוק ששחקן כזה (נכון לכושר הנוכחי שלו + לסטאטוס שלו באלופת אפריקה) בכלל רוצה להשאר בישראל. צריך להינות מכל רגע שהוא לובש את החולצה שלנו, והלוואי גם ליותר מ-3 השנים הבאות..
הוא לא בינוני, הוא שחקן גרוע שיקח לקהל בדיוק משחק אחד להתהפך עליו. מסכים איתך שעדיף לא להביא בכלל, אין טעם.Apoc כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 19:58 לא צריך בלטקסה
שיביאו קשר אחורי זר ויסגרו את הבאסטה מבחינתי, נסתדר עם חירטוט של שחקנים פה ושם, אפשר לחשוב שבלטקסה זה לא איזה בינוני גמור שלא יקבל פה דקות מרוב שלא יסמכו עליו. כמו שאמרו שצריך את גוני נאור בשביל העומק ובסוף אי אפשר לסמוך עליו גם ל10 דקות פה 5 דקות שם.
תרשו לי להאמין שנסתדר בלי המגן מילואים של הקבוצה הפחות טובה משמעותית מאיתנו.