דגו נרדם- פיירו כבר לא לקח שום דבר, היה חייב להוציא אותו.
סבע כבר היה שפוך ונשאר יותר מדי זמן.
בחלקים גדולים היו מרווחים גדולים בין הקישור להגנה (צפוי).
ובמה ליצן לא היה טוב?
הדיפה מגוחכת ברגל שהפכה למצב לסלובן.
מסירה של אחד המגינים עברה לו מתחת לרגל.
במחצית השניה - הדיפה של כדור שטוח למרכז הרחבה ששון הרחיק.
היה סבבה במשחק הרגל.
מחצית ראשונה עלינו נהדר וגם הגולים הלחיצו אותם וגרמו להם לא לשחק רגוע. אבל המחצית השניה חלשה מאוד, אין חילוף במרכז המגרש וגאבר ועלי לא מחזיקים 90 דק' בקצב גבוה. דין דוד נכנס כמו פרימדונה ואחרי זה מתפלאים למה פיירו שאומנם לא הכי מבריק אבל נלחם.
מקווה שחזיזה ינוח כי נצטרך אותו בגומלין.
לא אהבתי את החילופים והירידה המוקדמת ל5 בהגנה וגם אי היכולת לצאת למתפרצות איכותיות
זה לא בני ריינה אבל זו קבוצה חביבה שאנחנו משמעותית טובים ממנה וזה היה ברור.
הם נתנו היום את כל מה שיש להם וזה לא היה נראה מאיים במיוחד.
יאנג בויז כבר יעשו מאיתנו קציצות אם נשלים את העבודה בבית כמו שצריך.
הדבר העיקרי שהיה לסוף לפני הפציעות זה יציאה מהמקום וכוח מתפרץ. בינתיים הוא נראה מאוד כבד ואיטי. לא צריך לזרוק אותו כל כך מהר למים. שיקחו איתו לאט את הזמן לדעתי החילוף שלו היום לא היה נכון.
Nirgreen כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 23:48
מצטער אבל גארי צדק.
זה הפועל ריינה הסלובקית.
אם שוראנוב פותח נגמר פה 4-1 לנו.
מבאס אותי מאוד התוצאה
כן, הפועל בני ריינה שעשתה שנה שעברה שמינית גמר קונפרנס
מה הייתה ההגרלה שלהם בקורנפלקס? עזוב אותי מהמפעל קקמייקה הזה, בכל מקרה מה זה משנה מה היה עונה שעברה, לנפי 2 עונות שריף נתנו בראש לריאל, היום ראית מה נשאר מהם, קבוצה ברמה של הסרדינים רק שבמקום נאור סבג יש להם איזה ברזילאי ב10 אגורות. לא מבין למה אתם מכניסים את עצמכם ללחץ במשחקים כאלו, עד כה הייתה לנו הגרלה טיול, גם בסופרקאפ נגד בית"ר מפורקת, זה בושה להגיד את זה? צריך לחכות שנקבל בראש מול יאנג בויז כדי שהכל יתפוצץ? כי זה מה שיקרה אם נמשיך לעצום עיניים ולחשוב שזה הישג גדול לנצח קבוצות כאלו
ברק.י כתב: ↑10 אוגוסט 2023, 00:35
שוב אנחנו אוכלים שער שהוא יותר באשמתנו מאשר בגלל היכולת של היריבה, אבל ממשיכים לנצח ולצבור ביטחון.
בלי קשר 6 לא נחזיק עוד הרבה זמן.
הערה נוספת - השופט היה מזעזע ונשגב מבינתי איך הואר ביטל את הפנדל מהזווית שהייתה לו.
שוב אנחנו אוכלים שער שהוא יותר באשמתנו מאשר בגלל היכולת של היריבה, אבל ממשיכים לנצח ולצבור ביטחון.
הערה נוספת - השופט היה מזעזע ונשגב מבינתי איך הואר ביטל את הפנדל מהזווית שהייתה לו.
בלי קשר ליד אני לא משוכנע בכלל שהיה פנדל
לא הראו את זה מספיק כדי שנדע.
אני לא הבנתי גם ממה ג׳אבר נפל ברחבה עוד קודם.
כך או כך, הקריאה לשופט לואר הייתה החלטה מאד שנויה במחלוקת.
בלי קשר ליד אני לא משוכנע בכלל שהיה פנדל
לא הראו את זה מספיק כדי שנדע.
אני לא הבנתי גם ממה ג׳אבר נפל ברחבה עוד קודם.
כך או כך, הקריאה לשופט לואר הייתה החלטה מאד שנויה במחלוקת.
Nirgreen כתב: ↑09 אוגוסט 2023, 23:48
מצטער אבל גארי צדק.
זה הפועל ריינה הסלובקית.
אם שוראנוב פותח נגמר פה 4-1 לנו.
מבאס אותי מאוד התוצאה
כן, הפועל בני ריינה שעשתה שנה שעברה שמינית גמר קונפרנס
מה הייתה ההגרלה שלהם בקורנפלקס? עזוב אותי מהמפעל קקמייקה הזה, בכל מקרה מה זה משנה מה היה עונה שעברה, לנפי 2 עונות שריף נתנו בראש לריאל, היום ראית מה נשאר מהם, קבוצה ברמה של הסרדינים רק שבמקום נאור סבג יש להם איזה ברזילאי ב10 אגורות. לא מבין למה אתם מכניסים את עצמכם ללחץ במשחקים כאלו, עד כה הייתה לנו הגרלה טיול, גם בסופרקאפ נגד בית"ר מפורקת, זה בושה להגיד את זה? צריך לחכות שנקבל בראש מול יאנג בויז כדי שהכל יתפוצץ? כי זה מה שיקרה אם נמשיך לעצום עיניים ולחשוב שזה הישג גדול לנצח קבוצות כאלו
אם תקבל בראש מול יאנג בויז שום דבר לא יתפוצץ כי זה לגיטימי בסך הכל. המבחן האמיתי יהיה כשהליגה תתחיל כי את הסלובקים כנראה נעבור ומה שנעשה מול יאנג בויז אחר כך זה בונוס.