חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

נעול
בירקי
הענק הירוק

Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

שליחה על ידי בירקי »

Ambient כתב: 30 אוגוסט 2024, 00:42
Smurk כתב: 29 אוגוסט 2024, 19:48 ליבולאן הודיע לחיפה: לא אגיע בגלל המצב. הקיצוני שהיה מועמד לירוקים ירד מהפרק. גולדשטיין.

הלך נהואל, הלך ליבולאן.

נשאר ספאס ועוד אחד.
הכל שאלה של כסף בסופו של דבר.
איך הוא מסביר את זה שחברו לקבוצה עונה שעברה כן החליט להגיע? אלא אם הוא חושב שאותו שחקן איבד את שפיותו ונהיה אובדני
מניח שכסף פותר הכל. אבל צריך לזכור שנסימבה בן 31 , ליבולאן 28. אחד חוזה אחרון בקריירה…. השני כנראה מצפה עוד להתפתח
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

חזיזוש כתב: 30 אוגוסט 2024, 01:43
Smurk כתב: 29 אוגוסט 2024, 19:48 ליבולאן הודיע לחיפה: לא אגיע בגלל המצב. הקיצוני שהיה מועמד לירוקים ירד מהפרק. גולדשטיין.

הלך נהואל, הלך ליבולאן.

נשאר ספאס ועוד אחד.
איך הוא מסביר את זה שחברו לקבוצה עונה שעברה כן החליט להגיע? אלא אם הוא חושב שאותו שחקן איבד את שפיותו ונהיה אובדני
שמע אני לא מדען טילים אבל יכול לחשוב על הסבר לזה
רמז: אחד אפריקאי, השני צרפתי
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

netanel412 כתב: 29 אוגוסט 2024, 23:51 לפי הסלב הוצע למכבי חיפה https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/294401
ראיתי שהשם הזה נכנס לשוק בגלל ששוחרר מאוסייק. לא בטוח שהוא ברמה שלנו.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:30
netanel412 כתב: 29 אוגוסט 2024, 23:51 לפי הסלב הוצע למכבי חיפה https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/294401
כאילו מתחת לרמה?
כי מבחינת מספרים הוא די טוב בליגה לא רעה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

NOSFERATU ZODD כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:56
KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:30
כאילו מתחת לרמה?
כי מבחינת מספרים הוא די טוב בליגה לא רעה.
כן.

הוא שיחק בגוריצה שהיא קבוצה יחסית קטנה (ונמכר בסכום של למעלה מ2 מיליון יורו לאוסייק שהיא נחשבת קבוצה יותר בכירה)

והוא לא הסתדר שם וסוג של נודה (למרות שכמו שאמרת נתן מספרים סבירים) אז אני מניח שהייתה לו איזה בעיה ובשורה התחתונה הוא לא הסתדר בקבוצת הצמרת שם.

ממה שגם ראיתי שהסתכלתי עליו אומרים שכנראה יחזור לגוריצה
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2024, 09:28
חזיזוש כתב: 30 אוגוסט 2024, 01:43

שמע אני לא מדען טילים אבל יכול לחשוב על הסבר לזה
רמז: אחד אפריקאי, השני צרפתי
וגם-יש אופציה ששני אנשים שונים חושבים בצורה שונה בלי קשר לאיפה הם משחקים כדורגל
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

הקית הזה מזכיר לי את הקיץ שעבר בדבר אחד. מפמפמים את הצורך בחיזוק בכנפיים כאילו שזה הדבר היחיד שיפתור את הכל בקבוצה. בשנה שעברה זה היה עמדת הקשר האחורי.

יש לנו עוד הרבה בעיות חוץ מזה. שוער, מגן ימני ואולי גם קשר אחורי אם חרמש הוא לא פוטנציאל גדול.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אליאור כתב: 30 אוגוסט 2024, 12:16 הקית הזה מזכיר לי את הקיץ שעבר בדבר אחד. מפמפמים את הצורך בחיזוק בכנפיים כאילו שזה הדבר היחיד שיפתור את הכל בקבוצה. בשנה שעברה זה היה עמדת הקשר האחורי.

יש לנו עוד הרבה בעיות חוץ מזה. שוער, מגן ימני ואולי גם קשר אחורי אם חרמש הוא לא פוטנציאל גדול.
מסכים שיש בעיה בשער.

בעמדת המגן הימני פיינגולד הפרוספקט הכי גדול שיש (וגם זומן לנבחרת) ולגיטימי לגמרי לתת לו את המושכות בעמדה הזאת.

לגבי קשר אחורי, גם חרמש, לתת לו להיות אופציה 3-4 ב6 אחרי שהוא עשה עונה טובה בעפולה ומסומן על ידי המועדון זה לגיטימי לגמרי.

אם יש שחקני נוער ושחקני בית טובים צריך לתת להם את ההזדמנות.

הרי אם פיינגולד היה היום במכבי פ''ת אחרי עונת בוגרים שלמה או בנתניה אוהדים שלנו היו אומרים שצריך לקנות אותו. לא צריך להתבייש לשתף שחקני בית כשהם ברמה מספקת ולתת להם את ההזדמנות במקום להביא שחקנים בינוניים כמו גוני נאור.

(ושיהיה ברור, מעניין לי את התחת שהם שחקני בית ושזה מרגש ושהם גדלו בכפר גלים וכל זה, אני מדבר נטו מקצועית)
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

נחלשנו משמעותית גם בעומק וגם באיכות. שלושה שחקנים לא יפתרו את זה. המכירות חיסול שהיו פה בשנתיים האחרונות זה מתכון לאסון. בטח שלא הבאת תחליפים ראויים. הדבר היחיד שאיכותי ויציב כרגע זה המאמן,צריכה להיות פה בנייה מחדש ולדעתי זה יקח זמן עם הנפשות הפועלות אצלנו בהנהלה. אני מכין את עצמי לכמה עונות לא טובות. נראה מה יהיה
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

greenguy כתב: 30 אוגוסט 2024, 12:35 נחלשנו משמעותית גם בעומק וגם באיכות. שלושה שחקנים לא יפתרו את זה. המכירות חיסול שהיו פה בשנתיים האחרונות זה מתכון לאסון. בטח שלא הבאת תחליפים ראויים. הדבר היחיד שאיכותי ויציב כרגע זה המאמן,צריכה להיות פה בנייה מחדש ולדעתי זה יקח זמן עם הנפשות הפועלות אצלנו בהנהלה. אני מכין את עצמי לכמה עונות לא טובות. נראה מה יהיה
איפה אתה רואה בעיית עומק חוץ מהכנפיים? יש לך 3 שחקני 10 מהבכירים בארץ, שני החלוצים הטובים בליגה, 3 קשרי אמצע טופ ועוד פרוספקט מבטיח, 4 בלמים מעולים, 3 מגיני ימין שאחד מהם מגן סולידי כבר 6 שנים בקבוצות צמרת השני הפרוספקט הבכיר בארץ בעמדה הזו ועוד מגן מוכשר(אלימלך).
בעמדת השוער אני אישית מחזיק מכיוף למרות הפתיחה לא טובה שלו העונה וחוסר ביטחון וחושב שישתפר עם זמן.
מגן שמאל עמדה שבסימן שאלה אבל כבר לקחנו אליפויות עם מאבוקה רז מאיר וסאן כמגינים.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

אליאור כתב: 30 אוגוסט 2024, 12:16 הקית הזה מזכיר לי את הקיץ שעבר בדבר אחד. מפמפמים את הצורך בחיזוק בכנפיים כאילו שזה הדבר היחיד שיפתור את הכל בקבוצה. בשנה שעברה זה היה עמדת הקשר האחורי.

מגן ימני?
יש לך 3 מגנים ימניים בסגל שמתאימים לכל קבוצת בערך בליגת העל.
שוער חד משמעית צריך להחליף.
קשר זה לא כזה דחוף, ברור שהיה נחמד שיהיה פה 6 אמיתי אבל מכבי תא לקחו עם ואן אובריים, דור פרץ וקניקובסקי אליפות.. חושב שאפשר "להסתדר" עם ג'אבר, עלי אזולאי וחרמש בעונה שאין אירופה.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

Hulk כתב: 30 אוגוסט 2024, 12:46
greenguy כתב: 30 אוגוסט 2024, 12:35 נחלשנו משמעותית גם בעומק וגם באיכות. שלושה שחקנים לא יפתרו את זה. המכירות חיסול שהיו פה בשנתיים האחרונות זה מתכון לאסון. בטח שלא הבאת תחליפים ראויים. הדבר היחיד שאיכותי ויציב כרגע זה המאמן,צריכה להיות פה בנייה מחדש ולדעתי זה יקח זמן עם הנפשות הפועלות אצלנו בהנהלה. אני מכין את עצמי לכמה עונות לא טובות. נראה מה יהיה
איפה אתה רואה בעיית עומק חוץ מהכנפיים? יש לך 3 שחקני 10 מהבכירים בארץ, שני החלוצים הטובים בליגה, 3 קשרי אמצע טופ ועוד פרוספקט מבטיח, 4 בלמים מעולים, 3 מגיני ימין שאחד מהם מגן סולידי כבר 6 שנים בקבוצות צמרת השני הפרוספקט הבכיר בארץ בעמדה הזו ועוד מגן מוכשר(אלימלך).
בעמדת השוער אני אישית מחזיק מכיוף למרות הפתיחה לא טובה שלו העונה וחוסר ביטחון וחושב שישתפר עם זמן.
מגן שמאל עמדה שבסימן שאלה אבל כבר לקחנו אליפויות עם מאבוקה רז מאיר וסאן כמגינים.
ג׳אבר וחזיזה מבחינתי לא שחקנים לגיטימיים לעונה שלמה
עלי מדהים אבל לא יציב לאורך העונה.
כיוף חייב לעשות השנה קפיצת מדרגה משמעותית,עד עכשיו זה לא נראה טוב אבל אני סבלני איתו.
איבדת המון מנהיגים בחדר ההלבשה דוגמת שרי ודניאל.
לא חושב שיש לנו שחקן יצירתי כמו שרי ורפאלוב עם כל הכבוד זה כוח מהספסל אבל זה לא זה.
ללא כנפיים סופר איכותיים אנחנו נידפק כי אין שום איזון. מסכים איתך שהבלמים זאת העמדה הכי יציבה ואיכותית עם החלוצים,כל השאר לא מאוזן עד שיגיעו כנפיים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כמו שנכתב מעלי, בסוף עם זה שהביאו בלם נוסף בלמעלה ממיליון יורו ופה ושם והכל נחמד ויפה.

אם לא יגיע לפה לפחות כנף אחד שובר-שוויון שיהיה שחקן איכותי אני לא חושב שנצליח לקחת אליפות השנה, בטח שמכבי תא נראה על הנייר שעבדו די יפה למרות שמילסון ייחסר להם לדעתי.

יצטרכו להביא לפה 2 שחקני כנף כמו שעשו עם סק ובאטובינסיקה וברור לי שבכר יודע שמה שיש לו עכשיו לא יספיק לו לקחת אליפות.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2024, 12:22

מסכים שיש בעיה בשער.

בעמדת המגן הימני פיינגולד הפרוספקט הכי גדול שיש (וגם זומן לנבחרת) ולגיטימי לגמרי לתת לו את המושכות בעמדה הזאת.

לגבי קשר אחורי, גם חרמש, לתת לו להיות אופציה 3-4 ב6 אחרי שהוא עשה עונה טובה בעפולה ומסומן על ידי המועדון זה לגיטימי לגמרי.

הרי אם פיינגולד היה היום במכבי פ''ת אחרי עונת בוגרים שלמה או בנתניה אוהדים שלנו היו אומרים שצריך לקנות אותו. לא צריך להתבייש לשתף שחקני בית כשהם ברמה מספקת ולתת להם את ההזדמנות במקום להביא שחקנים בינוניים כמו גוני נאור.

(ושיהיה ברור, מעניין לי את התחת שהם שחקני בית ושזה מרגש ושהם גדלו בכפר גלים וכל זה, אני מדבר נטו מקצועית)
לדעתי בדיוק להפך. אם פיינגולד היה היום במכבי פתח תקווה אף אחד לא היה מדבר עליו. לא ראיתי משהו יוצא דופן או כישרון חריג.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Ganjot כתב: 30 אוגוסט 2024, 13:00

מגן ימני?
קשר זה לא כזה דחוף, ברור שהיה נחמד שיהיה פה 6 אמיתי אבל מכבי תא לקחו עם ואן אובריים, דור פרץ וקניקובסקי אליפות.. חושב שאפשר "להסתדר" עם ג'אבר, עלי אזולאי וחרמש בעונה שאין אירופה.
אם הייתי רוצה שנהיה כל קבוצה בליגה העל אז אתה צודק ומה יש לנו בעמדת המגן הימני בהחלט מספיק. אנחנו רוצים להיות הקבוצה הכי טובה בליגת העל, ולכן זה לא מספיק.
שלושה שחקנים בינוניים זה עדיין הרבה פחות טוב מאחד איכותי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אליאור כתב: 30 אוגוסט 2024, 14:52

מסכים שיש בעיה בשער.

לדעתי בדיוק להפך. אם פיינגולד היה היום במכבי פתח תקווה אף אחד לא היה מדבר עליו. לא ראיתי משהו יוצא דופן או כישרון חריג.
לא מסכים אתך.

פיינגולד עשה קמפיין טוב במונדיאליטו, עשה עונה טובה אצלנו בשנה שעברה, פתח בנבחרת הצעירה ביורו ועכשיו גם זומן לבוגרים.

אם הייתה הזדמנות להביא שחקן כמו יחזקאל ושיתחרו, אחלה.

זה שחקן צעיר, בן 20, שעושה התקדמות ונראה כמו אחלה שחקן ולדעתי הרוויח לגמרי את חולצת ההרכב פה. גם בשנה שעברה שהיה פה מגן בכיר כמו סונדגרן הוא לא נפל ממנו ונתן הופעות טובות ובהיעדר זרים ואופציות בשוק הישראלי, לגמרי ראוי.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

בסוף העונה שלנו תוכרע על השחקני רכש שהגיעו ואמורים להגיע.
לגבי עמדת המגן המיני שהעלו פה, אני מעדיף את פיינגולד על כל מגן אחר מהליגה ואפילו מגן זר.
ילד שלנו מהבית, עם DNA ירוק, נמצא בגרף התפתחות, חד משמעית לא מביא שום שחקן עליו.
לגבי השוער, כיוף עשה עונה יחסית טובה בעונה שעברה, אני מאמין שהוא כן יכול להתפתח.
צריך להיות איתו טיפה יותר סבלניים, לשוער לוקח יותר זמן להוכיח את עצמו ולצבור ביטחון.
לא חושב שצריך להביא לו שוער בכיר על הראש, הוא פשוט צריך תחרות.
לפי דעתי שוערים סטייל ג'ראפי/גד עמוס היו נותנים לו תחרות בריאה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

ירוק רפואי כתב: 30 אוגוסט 2024, 16:28 בסוף העונה שלנו תוכרע על השחקני רכש שהגיעו ואמורים להגיע.
לגבי עמדת המגן המיני שהעלו פה, אני מעדיף את פיינגולד על כל מגן אחר מהליגה ואפילו מגן זר.
ילד שלנו מהבית, עם DNA ירוק, נמצא בגרף התפתחות, חד משמעית לא מביא שום שחקן עליו.
לגבי השוער, כיוף עשה עונה יחסית טובה בעונה שעברה, אני מאמין שהוא כן יכול להתפתח.
צריך להיות איתו טיפה יותר סבלניים, לשוער לוקח יותר זמן להוכיח את עצמו ולצבור ביטחון.
כיוף שוער חלש שאין בו עתיד, פיינגולד לעומתו פוטנציאל.

למה שגד עמוס וג'ראפי יבואו להיות שוער שניים מאחורי שוער פחות טוב מהם?
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

היה צריך לנחות פה שוער זר ממזמן....
כזה שהוא יותר טוב מכיוף ג'רפי ועמוס....
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2024, 16:48
ירוק רפואי כתב: 30 אוגוסט 2024, 16:28 בסוף העונה שלנו תוכרע על השחקני רכש שהגיעו ואמורים להגיע.
כיוף שוער חלש שאין בו עתיד, פיינגולד לעומתו פוטנציאל.

למה שגד עמוס וג'ראפי יבואו להיות שוער שניים מאחורי שוער פחות טוב מהם?
לא חושב שהוא בלי פוטנציאל, היו לו כמה הופעות טובות באירופה עונה שעברה.
ומי אמר שעמוס/ג'ראפי יבואו להיות שוערים מחליפים, אמרתי שיבואו להתחרות איתו על המקום בהרכב.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

כל מי שאומר שכיוף חלש ולהביא במקומו את גראפי, שיילך לבדוק איפה גראפי היה בגיל 23 ואיך הוא נראה, יותר מזה לכו תראו איך גלזר נראה בגיל הזה.
תבינו שהוא שוער צעיר ואנחנו נשלם על טעויות שלו מידי פעם אבל בטווח הארוך הוא שווה את השכר לימוד, והוא מראה יכולת טובה מאוד ביחס לגילו כולל הופעת מרשימות עונה שעברה, מול גנט בחוץ הוא לבדו העלה אותנו שלב עם הצלות קריטיות, אז שוער שמספיק טוב לעלות אותי שלב באירופה אני נותן לו קרדיט.
netanel412
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי netanel412 »

הזר שהציע סלב מהקבוצה של פדראו והזר החדש של באר שבע הרבה יותר מרשים מהג'מייקני שכל מה שיש לו זה רק מהירות

https://www.transfermarkt.com/sylvester ... aison=2023
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

הגמייקני זה שחקן שהוצע לבני יהודה. זה שהוא הכי קרוב לכאן זה עצוב מאוד
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

netanel412 כתב: 30 אוגוסט 2024, 19:50 הזר שהציע סלב מהקבוצה של פדראו והזר החדש של באר שבע הרבה יותר מרשים מהג'מייקני שכל מה שיש לו זה רק מהירות

https://www.transfermarkt.com/sylvester ... aison=2023
נראה שחקן שחקן.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Hulk כתב: 30 אוגוסט 2024, 19:05 כל מי שאומר שכיוף חלש ולהביא במקומו את גראפי, שיילך לבדוק איפה גראפי היה בגיל 23 ואיך הוא נראה, יותר מזה לכו תראו איך גלזר נראה בגיל הזה.
תבינו שהוא שוער צעיר ואנחנו נשלם על טעויות שלו מידי פעם אבל בטווח הארוך הוא שווה את השכר לימוד, והוא מראה יכולת טובה מאוד ביחס לגילו כולל הופעת מרשימות עונה שעברה, מול גנט בחוץ הוא לבדו העלה אותנו שלב עם הצלות קריטיות, אז שוער שמספיק טוב לעלות אותי שלב באירופה אני נותן לו קרדיט.
ושוער שסופג שער כי הוא סוגר לא טוב, בהארכה נגד סבאח שלמעשה מדיח אותך מאירופה, הוא גם מספיק טוב?
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 30 אוגוסט 2024, 14:59
אליאור כתב: 30 אוגוסט 2024, 14:52
מסכים שיש בעיה בשער.

לא מסכים אתך.

פיינגולד עשה קמפיין טוב במונדיאליטו, עשה עונה טובה אצלנו בשנה שעברה, פתח בנבחרת הצעירה ביורו ועכשיו גם זומן לבוגרים.

אם הייתה הזדמנות להביא שחקן כמו יחזקאל ושיתחרו, אחלה.

זה שחקן צעיר, בן 20, שעושה התקדמות ונראה כמו אחלה שחקן ולדעתי הרוויח לגמרי את חולצת ההרכב פה. גם בשנה שעברה שהיה פה מגן בכיר כמו סונדגרן הוא לא נפל ממנו ונתן הופעות טובות ובהיעדר זרים ואופציות בשוק הישראלי, לגמרי ראוי.
סבבה. אתה חושב שהוא מספיק טוב, אני חושב שלא. אנחנו לא נסכים על זה ואין טעם להיכנס לפרטים פה כי זה לא יגמר. ניווכח מי צדק במהלך העונה. אני מקווה שאני טועה ואתה צודק.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

אליאור כתב: 30 אוגוסט 2024, 14:54
Ganjot כתב: 30 אוגוסט 2024, 13:00

מגן ימני?
אם הייתי רוצה שנהיה כל קבוצה בליגה העל אז אתה צודק ומה יש לנו בעמדת המגן הימני בהחלט מספיק. אנחנו רוצים להיות הקבוצה הכי טובה בליגת העל, ולכן זה לא מספיק.
שלושה שחקנים בינוניים זה עדיין הרבה פחות טוב מאחד איכותי.
נכון, כי למכבי ת"א היה עונה שעברה את מאיקון ודני אלבס.
אתה לא במנג'ר, והקיץ הזה גם ככה קשה. להתלונן על פיינגולד,קנדיל ואלימלך זה קצת להיות מנותק.
לקחנו אליפות עם רז מאיר ומאבוקה כמגנים (וסאן כמגן בצד השני), מכבי תא לקחו אליפות עם מגן ימני בדמות עידו שחר ואבישי כהן ולפעמים גם עידן נחמיאס.
באמת שמכל הבעיות בקבוצה, מגן ימני זאת אולי הבעיה האחרונה..
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Hulk כתב: 30 אוגוסט 2024, 19:05 כל מי שאומר שכיוף חלש ולהביא במקומו את גראפי, שיילך לבדוק איפה גראפי היה בגיל 23 ואיך הוא נראה, יותר מזה לכו תראו איך גלזר נראה בגיל הזה.
ג'ראפי היה נחשב לפוטנציאל גדול כשהוא היה צעיר, על מה אתה מדבר?
גם גלזר היה נראה פה בגיל צעיר יותר שוער טוב מאוד עד שהתפרק לו הביטחון בגלל משחק הרגל. לא זוכר כמעט טעויות שלו אצלנו שקשורות ל*ידיים* שלו.
הוא לוקה ביסודות הכי בסיסיים של שוער, אין לו שום פוטנציאל להתקדם לאנשהו לעצרי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

את גלזר זרקו להרכב של מכבי חיפה בגיל 19,20 בלי שום ניסיון בבוגרים, הוא עשה מס' חד ספרתי של הופעות ברעננה וזרקו אותו פה למכבי חיפה לחוצה בסמי עופר.

כיוף הגיע למכבי חיפה בגיל 23 אחרי עשרות הופעות בוגרים בלאומית (שם כמובן לא הרשים) וזה עדיין הספיק לו להגיע להיות שוער ראשון במכבי חיפה.

נוח מאוד להשוות ביניהם אבל הסיטואציה שונה לגמרי.

דניאל פרץ לדוגמה זה מסלול קצת יותר דומה לכיוף ואחרי שהוא הרשים בלאומית וחזר לבוגרים במכבי ת''א מההתחלה הבינו שיש שם משהו מיוחד.

לכיוף (לצערי) יש אינסוף ליקויים במשחק שלו ואין שום גרף שיפור וזה שוער עם לפחות 119 הופעות וכמעט 11,000 דק' משחק. זה לא שוער שעלה אתמול לבוגרים.

אני לא חושב שעמוס וג'ראפי הם שוערים טובים במיוחד או שוברי שוויון, אבל אין לי ספק שהם (וגם משפתי) טובים עליו
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

רק נזכיר שבעונת 22-23 כשהחליטו להחזיר את כיוף מעפולה באמצע העונה הוא שימש כשוער שלישי אחרי ג׳וש ומשפתי. רק פעם אחת היה בסגל.
עונה שעברה הוא פתח כשוער שני לאיתמר ניצן עד שבצוות המקצועי (עם התערבות של יענקלה) החליטו שזה לא זה ונתנו לכיוף הזדמנות כי תכלס לא היו עוד אופציות וכיוף הפך לשוער הראשון.
שריף לא התקדם להיות השוער הבכיר במכבי חיפה בזכות היכולות שלו אלא בגלל הטעויות של המועדון בהחתמת שוער בכיר וגם כשהוא כבר קיבל את ההזדמנויות הוא לא הוכיח את עצמו בעיניי.
נעול