גם גוני כישרון על. שמענו עליכם. מכבי חיפה לא צריכה עוד שחקן צעיר אלא שחקן מנוסה שיכול לתרום מיידית.nk1230 כתב: 18 ינואר 2024, 22:44אמת לאמיתה.. קראצב לא מתאים קאסה זה כישרון על. תזכור את מה שרשמת.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 21:34 חחח אשכרה מוכרים פה לאוהדים שקארצב לא מספיק טוב אבל פרדה וקאסה כן. בדיחה
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
הקריטריון לכישרון על במועדון שלנו הוא זול ולכן זה מסתדר. אפשר להביא מישהו בן 18 להגיד שהוא כישרון ושלום על ישראל. יותר זול מאזולאי או מכל אחד אחר שאשכרה יכול לתרום לנו העונה.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 22:55גם גוני כישרון על. שמענו עליכם. מכבי חיפה לא צריכה עוד שחקן צעיר אלא שחקן מנוסה שיכול לתרום מיידית.nk1230 כתב: 18 ינואר 2024, 22:44אמת לאמיתה.. קראצב לא מתאים קאסה זה כישרון על. תזכור את מה שרשמת.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 21:34 חחח אשכרה מוכרים פה לאוהדים שקארצב לא מספיק טוב אבל פרדה וקאסה כן. בדיחה
טענה שהיא המצאה והתעלמות מהמציאותאליאור כתב: 18 ינואר 2024, 23:00הקריטריון לכישרון על במועדון שלנו הוא זול ולכן זה מסתדר. אפשר להביא מישהו בן 18 להגיד שהוא כישרון ושלום על ישראל. יותר זול מאזולאי או מכל אחד אחר שאשכרה יכול לתרום לנו העונה.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 22:55גם גוני כישרון על. שמענו עליכם. מכבי חיפה לא צריכה עוד שחקן צעיר אלא שחקן מנוסה שיכול לתרום מיידית.
מרודריגז, פאני ונטע לגוני,שואו, קאסייה ופרדה.
ככה חוזרים לעונות שהיו בעשור הקודם חברים.
בונים לרוחב וממלאים את הסגל במלא שחקנים בינוניים.
תוסיפו גם את סייף וחמד.
איבדנו 6 שחקני הרכב מהעונה הקודמת ולא הביאו להם מחליף אחד ראוי.
זה אומר הכל.
תוסיפו גם את סייף וחמד.
זה אומר הכל.
אז אולי תסביר לי אתה מה השיקול להעדיף כל אחד מהם על אזולאי, שהוא בעצמו כולה בן 21?חזיזוש כתב: 18 ינואר 2024, 23:07טענה שהיא המצאה והתעלמות מהמציאותאליאור כתב: 18 ינואר 2024, 23:00הקריטריון לכישרון על במועדון שלנו הוא זול ולכן זה מסתדר. אפשר להביא מישהו בן 18 להגיד שהוא כישרון ושלום על ישראל. יותר זול מאזולאי או מכל אחד אחר שאשכרה יכול לתרום לנו העונה.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 22:55
גם גוני כישרון על. שמענו עליכם. מכבי חיפה לא צריכה עוד שחקן צעיר אלא שחקן מנוסה שיכול לתרום מיידית.
לא יודע אם יש מישהו שחושב ככה. אפשר לדון ביתרונות של בחירת שחקנים אחרים על קארצב, אבל ברור לכולם שזו לא אותה רמה של שחקן, בטח לא כיום.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 22:44החלק הבאמת עצוב שיש לא מעט שקונים את זה. אותם אלה שמכרו להם שגוני נאור יותר טוב מקארצב והם קנו גם את זה בזמנו.dyarok כתב: 18 ינואר 2024, 22:26אשכרה.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 21:34 חחח אשכרה מוכרים פה לאוהדים שקארצב לא מספיק טוב אבל פרדה וקאסה כן. בדיחה
אבל הי, גם לא יהיו בעיות אגו בחדר ההלבשה עם אלה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
אליאור כתב: 18 ינואר 2024, 23:13אז אולי תסביר לי אתה מה השיקול להעדיף כל אחד מהם על אזולאי, שהוא בעצמו כולה בן 21?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
דווקא להביא את אזולאי ישלים לנו טוב את הקישור. שחקן שיכול לתת לנו מספרים מעמדת ה-8 וגם לעשות הגנה וללחוץ זה משהו שאין לנו. יחד עם החזרה של סבע הקישור היה הופך להיות הרבה יותר מאוזן מאשר בתחילת החלון:
ג'אבר - שואו - גוני
אזולאי - עלי
קינדה - סבע - רפאלוב
חבל שזה לא ריאלי. במקום זה מספרים לנו סיפורים על שחקנים צעירים שעוקבים אחריהם.
ג'אבר - שואו - גוני
אזולאי - עלי
קינדה - סבע - רפאלוב
חבל שזה לא ריאלי. במקום זה מספרים לנו סיפורים על שחקנים צעירים שעוקבים אחריהם.
זו לא בנייה לרוחב. זו בנייה לנומך- אשכרה הנמכת ציפיות- אחר כך יספרו שנותנים כלים ומביאים רכש..Daniel123 כתב: 18 ינואר 2024, 23:10 מרודריגז, פאני ונטע לגוני,שואו, קאסייה ופרדה.
תוסיפו גם את סייף וחמד.
זה אומר הכל.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
סבבה הסתכלתי על הנתונים של קראצב מנתניה?Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 22:55גם גוני כישרון על. שמענו עליכם. מכבי חיפה לא צריכה עוד שחקן צעיר אלא שחקן מנוסה שיכול לתרום מיידית.nk1230 כתב: 18 ינואר 2024, 22:44אמת לאמיתה.. קראצב לא מתאים קאסה זה כישרון על. תזכור את מה שרשמת.Shocking4U כתב: 18 ינואר 2024, 21:34 חחח אשכרה מוכרים פה לאוהדים שקארצב לא מספיק טוב אבל פרדה וקאסה כן. בדיחה
א- קאסה באמת כישרון עלאליאור כתב: 18 ינואר 2024, 23:13אז אולי תסביר לי אתה מה השיקול להעדיף כל אחד מהם על אזולאי, שהוא בעצמו כולה בן 21?
ב- לא דיברתי על הבאת ליאור קאסה אלא על הטענה שמכבי חיפה קונה ישראלים לפי מי שזול, אתה מצייר מציאות שבה אנחנו כאסטרטגיה מביאים שחקנים בני 18 להרכב כי הם זולים. כל שחקן ישראלי שרצו פה ב5 שנים האחרונות הגיע
נראה לי גם אם רצו להביא את קארצב זה לא היה ריאלי.
גם שחקני בית שלנו לא מתלהבים להגיע לת"א, נראה לי זאת גם הסיבה שהוא העדיף לחתום שם
גם שחקני בית שלנו לא מתלהבים להגיע לת"א, נראה לי זאת גם הסיבה שהוא העדיף לחתום שם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
קאסה, טהג׳י מסכנין ופרדה. ממש כוכבי כדורגל אחד אחד אלברמן מסדר לנו.
מביך ברמות
מביך ברמות
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
יש לי הרגשה ממש לא מבוססת ידע שבסוף תהיה החתמה סבבה.
כי אם לא והכיוון זה להמשיך להביא ילדים מהפועל ירושלים - אוי ואבוי לנו..
כי אם לא והכיוון זה להמשיך להביא ילדים מהפועל ירושלים - אוי ואבוי לנו..
פרדה הוא אחורי יותר, קאסה הוא יותר מתאים ל-50-50, ואפילו אריה משחק איתו קצת על קו שמאל מידי פעם, יש לו רגל שמאל טובה.
פרדה הרבה יותר בשל מבחינת גיל וניסיון (21 לעומת 18, אצל פרדה זו שנה שנייה בבוגרים, קאסה עלה העונה), מנגד קאסה נחשב כישרון ופוטנציאל הרבה יותר גדול.
פרדה למעשה קיבל את הבמה בפלייאוף בעונה שעברה, לפני זה הוא לא שיחק, אבל הוא היה שחקן הרכב שלהם בכל הפלייאוף, והראה ניצוצות.
העונה פרדה כבר עם שער ו-2 בישולים. קאסה עם בישול.
קאסה אגב שייך לקצב.
הבישול של קאסה (יופי של כדור):
השער של פרדה (לא גול גדול):
הבישול הראשון של פרדה העונה (00:47. די פוקס):
הבישול השני של פרדה העונה (01:30):
פרדה הרבה יותר בשל מבחינת גיל וניסיון (21 לעומת 18, אצל פרדה זו שנה שנייה בבוגרים, קאסה עלה העונה), מנגד קאסה נחשב כישרון ופוטנציאל הרבה יותר גדול.
פרדה למעשה קיבל את הבמה בפלייאוף בעונה שעברה, לפני זה הוא לא שיחק, אבל הוא היה שחקן הרכב שלהם בכל הפלייאוף, והראה ניצוצות.
העונה פרדה כבר עם שער ו-2 בישולים. קאסה עם בישול.
קאסה אגב שייך לקצב.
הבישול של קאסה (יופי של כדור):
השער של פרדה (לא גול גדול):
הבישול הראשון של פרדה העונה (00:47. די פוקס):
הבישול השני של פרדה העונה (01:30):
לעניין עצמו-מקווה שמישהו בקבוצה חושב יצירתי, כי אני לא בטוח בכלל שדניאל/ פיינגולד יראו רע בתפקיד 6( דניאל) או עילאיי (8).
לא מכיר את קאסה ופרדה אבל סומך על אלברמן, מדובר פה בשיקול מקצועי ולא כספי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לא מכיר את קאסה ופרדה ואני לא סומך על אלברמן.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:13 לא מכיר את קאסה ופרדה אבל סומך על אלברמן, מדובר פה בשיקול מקצועי ולא כספי.
אני מקבל תחושה שלא יבוא קשר בסוף.
מאמין שהם יביאו לפחות אחד מהשניים, והם כמראה בונים על שואו.KevinDurant כתב: 19 ינואר 2024, 11:16לא מכיר את קאסה ופרדה ואני לא סומך על אלברמן.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:13 לא מכיר את קאסה ופרדה אבל סומך על אלברמן, מדובר פה בשיקול מקצועי ולא כספי.
בכנות שואו לדעתי כן שחקן שיכול להתברג בהרכב והיה לו כמה משחקים טובים( פנא בסמי במיוחד).
ובסוף חצי מהסגל שהיה אחראי פה על האליפויות עזב ועדיין אנחנו חזק במאבק עם סגל טוב ושלד לעתיד אז מבחינתי כאן נמדד מנהל מקצועי גם אם לא ניקח אליפות העונה..
אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:22מאמין שהם יביאו לפחות אחד מהשניים, והם כמראה בונים על שואו.KevinDurant כתב: 19 ינואר 2024, 11:16לא מכיר את קאסה ופרדה ואני לא סומך על אלברמן.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:13 לא מכיר את קאסה ופרדה אבל סומך על אלברמן, מדובר פה בשיקול מקצועי ולא כספי.
בכנות שואו לדעתי כן שחקן שיכול להתברג בהרכב והיה לו כמה משחקים טובים( פנא בסמי במיוחד).
ובסוף חצי מהסגל שהיה אחראי פה על האליפויות עזב ועדיין אנחנו חזק במאבק עם סגל טוב ושלד לעתיד אז מבחינתי כאן נמדד מנהל מקצועי גם אם לא ניקח אליפות העונה..
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לגבי אזולאי אני מסכים, אבל צריך לזכור שהאופציה הכי זולה שיש בשוק היום זה קארצב ורק אחריו הטאלנטים מהפועל י-ם ובסוף אזולאי.אליאור כתב: 19 ינואר 2024, 11:25אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:22מאמין שהם יביאו לפחות אחד מהשניים, והם כמראה בונים על שואו.KevinDurant כתב: 19 ינואר 2024, 11:16
לא מכיר את קאסה ופרדה ואני לא סומך על אלברמן.
אם זה היה נטו לחסוך, היו הולכים חזק על קארצב
1. יהיו משחקים בעיקר מול הקטנות שקינדה ישחק 8 ורפא 10.אליאור כתב: 19 ינואר 2024, 11:25אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:22מאמין שהם יביאו לפחות אחד מהשניים, והם כמראה בונים על שואו.KevinDurant כתב: 19 ינואר 2024, 11:16
לא מכיר את קאסה ופרדה ואני לא סומך על אלברמן.
2. אזולאי לא רלוונטי תבינו שכדאי לייצר עסקה עם סגל נצטרך לשלם סכום מופרז+ פרוספקטים בהעברה קבועה כמו שיבלי לצורך העניין, בדיוק כמו בעסקת קניקובסקי.
אבל אתה לא בונה סגל רק מול הקטנות אתה בונה גם נגד בש ותא, אתה בונה גם לאירופה השנה וגם למוקדמות בעונה הבאה. צריך שיהיה פה 8 שנותן מספרים ושיודע גם להגן וקינדה לא כזה. חוץ מזה שאתה צריך שני שחקנים על כל משבצת אז אם קינדה על ה-8 נשאר רק את רפאלוב ב-10 וזה לא רציני.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:291. יהיו משחקים בעיקר מול הקטנות שקינדה ישחק 8 ורפא 10.אליאור כתב: 19 ינואר 2024, 11:25אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:22
מאמין שהם יביאו לפחות אחד מהשניים, והם כמראה בונים על שואו.
2. אזולאי לא רלוונטי תבינו שכדאי לייצר עסקה עם סגל נצטרך לשלם סכום מופרז+ פרוספקטים בהעברה קבועה כמו שיבלי לצורך העניין, בדיוק כמו בעסקת קניקובסקי.
ברור שבמועדון עוד מצפים ששואו ישתלב ושההיררכיה תישמר. אחרת היו מביאים שחקן שיענה על הצורך האקוטי שלנו בקשר ולא מעדיפים שחקן משלים עם פוטנציאל להתפתחות. אני בעמדה שונה כמובן.
לצד זאת, התגובות על קאסה בטוויטר מתחילת העונה מאד מאד חיוביות ונשמע שזו לא התפשרות מצד המועדון, כמו חשיבה שאפשר לסחוב את התקופה הזו ועדיף להסתכל לעבר הקיץ, כשג׳אבר אולי שוב יביא הצעה מחו״ל וגוני ישוחרר.
לצד זאת, התגובות על קאסה בטוויטר מתחילת העונה מאד מאד חיוביות ונשמע שזו לא התפשרות מצד המועדון, כמו חשיבה שאפשר לסחוב את התקופה הזו ועדיף להסתכל לעבר הקיץ, כשג׳אבר אולי שוב יביא הצעה מחו״ל וגוני ישוחרר.
קינדה יתפוס את המשבצת הטקטית של ליאור (כנף שמאל שנכנס לאמצע, 8, ו-10 מחליף) וליאור את של שרי (10 ראשון). במשחקים שבהם אי אפשר יהיה לעלות עם שניהם ישתמשו בעלי וגוני לאמצע כשקאסה הזה מחליף, עד ששואו יחזור ובהמשך, בתקווה, ג׳אבר.אליאור כתב: 19 ינואר 2024, 11:32אבל אתה לא בונה סגל רק מול הקטנות אתה בונה גם נגד בש ותא, אתה בונה גם לאירופה השנה וגם למוקדמות בעונה הבאה. צריך שיהיה פה 8 שנותן מספרים ושיודע גם להגן וקינדה לא כזה. חוץ מזה שאתה צריך שני שחקנים על כל משבצת אז אם קינדה על ה-8 נשאר רק את רפאלוב ב-10 וזה לא רציני.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:291. יהיו משחקים בעיקר מול הקטנות שקינדה ישחק 8 ורפא 10.אליאור כתב: 19 ינואר 2024, 11:25
אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.
הבעיה היא שכרגע הצורך בקשר לרוטציה הוא אקוטי. אין לנו את הפריווילגיה לחכות עד שקינדה יכנס לכושר משחק ולתיאום כדי להשתמש בו כל כך הרבה ובכל כך הרבה תפקודים שונים ועד שקאסה יהיה ברמה שבה הוא יכול להחזיק את הקישור שלנו (בהנחה והוא עדיין לא בשל לזה).
שואו יחזור הרבה לפני שיהיה פה קשר חדש.ברק.י כתב: 19 ינואר 2024, 11:41קינדה יתפוס את המשבצת הטקטית של ליאור (כנף שמאל שנכנס לאמצע, 8, ו-10 מחליף) וליאור את של שרי (10 ראשון). במשחקים שבהם אי אפשר יהיה לעלות עם שניהם ישתמשו בעלי וגוני לאמצע כשקאסה הזה מחליף, עד ששואו יחזור ובהמשך, בתקווה, ג׳אבר.אליאור כתב: 19 ינואר 2024, 11:32אבל אתה לא בונה סגל רק מול הקטנות אתה בונה גם נגד בש ותא, אתה בונה גם לאירופה השנה וגם למוקדמות בעונה הבאה. צריך שיהיה פה 8 שנותן מספרים ושיודע גם להגן וקינדה לא כזה. חוץ מזה שאתה צריך שני שחקנים על כל משבצת אז אם קינדה על ה-8 נשאר רק את רפאלוב ב-10 וזה לא רציני.Hulk כתב: 19 ינואר 2024, 11:29
1. יהיו משחקים בעיקר מול הקטנות שקינדה ישחק 8 ורפא 10.
הבעיה היא שכרגע הצורך בקשר לרוטציה הוא אקוטי. אין לנו את הפריווילגיה לחכות עד שקינדה יכנס לכושר משחק ולתיאום כדי להשתמש בו כל כך הרבה ובכל כך הרבה תפקודים שונים ועד שקאסה יהיה ברמה שבה הוא יכול להחזיק את הקישור שלנו (בהנחה והוא עדיין לא בשל לזה).
ממה שקראתי, אריה משתמש בו בכל מיני תפקידים, אבל התפקיד הטבעי שלו אמור להיות 8.
עריכה: מוסיף שזה באמת תואם יותר את בחירת הקשרים של המועדון עד כה. יש העדפה ברורה לקשרי אמצע עם איכויות מסוימות של 8 על פני 6 קלאסיים, כמו קארצב. זה גם מסביר למה מבין הקולות על פרדה וקאסה, השם שעולה יותר הוא דווקא של קאסה, הצעיר מבין השניים.
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
אנשים פה מדברים על קאסה ופרדה כאילו הם עוד שנייה פה. מוכן להתערב שגם אם ירצו לא יצליחו להגיע לסיכום עם קטמון על אף אחד מהם