חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
יש שחקן זר קרוב לסיכום, קשר התקפי.
מחכים לאזרוח של סונדגרן, זה אמור לקרות בשבוע הקרוב.
מחכים לאזרוח של סונדגרן, זה אמור לקרות בשבוע הקרוב.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
ידוע גיל בערך?
מאמין שיביאו שחקן צעיר על תקן זר שישי שהוא פוטנציאל
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
?
הוא חלוץ.. אז אולי באמת הוא למכבי תל אביב
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 13 ספטמבר 2022, 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קפטן ירוק
הוא אמר לי בשבוע של הפגרה יהיה מעניין. הקשר ההתקפי הוא על העמדה של שרי ויכול לשחק בכנף. אני מקווה שיגיע גם ישראלי אבל בנתיים אין חדש.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 16:28שבוע הקרוב (השבוע הנוכחי או השבוע הבא?) ולדעתי למרות שאני חושב שקשר התקפי זה חשוב יש צורך אפילו יותר גדול בקשר אחורי נוסף. אם מביאים קשר זר מקווה שזה יהיה בנוסף לנאור
-
- קפטן ירוק
כרגע לא ידוע לי כלום מעבר לזה שהוא זר שמשחק על העמדה של שרי. כלומר מתחת לחלוץ וגם באגף.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לא זכור לי שחזיזה ואשכנזי הגיעו ככוכבי על. בדש שווה פה סגל לא תשכנע אותי אחרת…David כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 15:57אתה לא מחליף חרא בחרא אחר עם זה לא חמודי כנעאן מצידי שלא יגיע אפחד לא אוהב פלסטרים אפילו כמחליפיםGKagelmacher כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 15:51בשוק הישראלי שיש כרגע בדש הוא לא בינוני. מאוויס ציבוטה זה שחקן ברמת יכולת פחותה ממנו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קפטן ירוק
יכול להיות שהאזרוח של דניאיל יקרה רק בינואר.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אם יש מו״מ עם זר כנראה שיודעים שזה יקרה בזמן הקרוב ולא ינואר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
כל מי שיכול להגיע כרגע זה או שחקנים חופשיים או שחקנים שהקבוצה שלהם ממש ממש לא רוצה אותם (שזה כמובן מדאיג לגבי איכות השחקן)
כל מי שיכול להגיע כרגע זה או שחקנים חופשיים או שחקנים שהקבוצה שלהם ממש ממש לא רוצה אותם (שזה כמובן מדאיג לגבי איכות השחקן)
-
- הענק הירוק
אני מאוד אשמח, רק טוען שקשר אחורי נוסף חשוב יותר
-
- קודם כל נאמנות
ברומה שדובר שבדרך למכבי ת"א כי נפלט מפנרבחצה לא הייתה רוצה? עזוב שהוא לא יגיע לליגה הישראלית ואם כן אין ספק שהוא אחד השחקנים עם הרזומה הכי מרשים שהיה בליגה ובכללי מקצועית כמה רמות מעל הליגה.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 16:52 אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
להגיד שאין זרים ברמה כרגע זה ראש קטן רק כדי לחזק איזשהי אג'נדה.
הגרמנים כבר שנים מביאים לך זרים בינגו בין היתר בסוף החלון, שאם לא היו נקלעים לסיטואציה שנקלעו לא היו מגיעים לישראל, זאת גם שיטת פעולה, לא שיטת פעולה שהמועדון שלנו מאמין בה אבל להגיד שאין זה שטויות, כי פריצה שהגיע עונה שעברה לגרמנים בגלל שלא היה בסגל של ווטפורד בפאקינג פריימר ליג לא ברמה של הליגה הישראלית רק כי הוא הגיע בחלון הזדמנויות שלטענתך כל מי שנמצא בו הוא לא שחקן ברמה שיכול לחזק את הקבוצה. שטויות במיץ.
אגב הפעם אם יגיע זר קשר התקפי יכול להיות נתפוס אחד טוב שנפלט בגלל דברים כאלו ואחרים ואולי יהיה זר מרגש, וגם זה בגלל אזרוח שלא ציפו לו בסופו של דבר, תשאל את שרי שנפלט ב סוף אוגוסט והגיע אלינו כשחקן חופשי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא חושב שינסו להביא קשר התקפי זר בפרופיל גבוה כשיש את שרי. יותר שחקן משלים.
למרות שחייב להגיד שאני עדיין בספק שיספיקו לאזרח את סונדגרן בזמן (הייתי גם סקפטי לגבי מוחמד אז קחו את זה איך שתרצו) ולהביא עוד קשר זר. בגג אני רואה אותנו מביאים גוני נאור כזה
למרות שחייב להגיד שאני עדיין בספק שיספיקו לאזרח את סונדגרן בזמן (הייתי גם סקפטי לגבי מוחמד אז קחו את זה איך שתרצו) ולהביא עוד קשר זר. בגג אני רואה אותנו מביאים גוני נאור כזה
-
- קפטן ירוק
זה מקרה דומה למה שהיה עם עלי.
יודעים שהוא יקבל ולכן סוגרים עם שחקן זר. ברגע שהוא יקבל רשמית אז גם יודיעו רשמית על הרכש.
*לא אומר שזה מה שיקרה, אבל ככה עובדים.
יודעים שהוא יקבל ולכן סוגרים עם שחקן זר. ברגע שהוא יקבל רשמית אז גם יודיעו רשמית על הרכש.
*לא אומר שזה מה שיקרה, אבל ככה עובדים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
זה אומר שכנעאן לא יהיה פה וחבל. בכל אופן מקווה מאוד שזה אחד המפלצתיים של אפוק ולא פלסטר. אני סומך על הצוות למרות שבאסה על כנעאן
-
- מכונת תארים
תראה, גם יהיו הרבה דקות משחק העונה, גם לשרי אין מחליף היום (ולא נראה שגם ליום אחריו, שמתקרב) וגם יש לנו מחסור בשחקני אגף שמניעים כדור. זה לא שהשחקן שיבוא יקבל פירורים. חוץ מזה, קורנו ודילן שנראים טוב מאד בינתיים הם גם לא שחקנים בפרופיל גבוה. לא אתנגד לרכישה מוצלחת גם אם לא בסדר גודל של פיירו. על אחת כמה וכמה כשאין הרבה אופציות בישראלי וכל שחקן שעדיף על מאור לוי, כבר ישדרג אותנו עוד קצת.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 17:10 לא חושב שינסו להביא קשר התקפי זר בפרופיל גבוה כשיש את שרי. יותר שחקן משלים.
מה שכן, אני מקווה שהגעה של שחקן זר שמשחק בעמדות האלה תדחוף את הצוות להציע את לוי וצ׳יבוטה בטרייד על קשר לאמצע (מבלי שנהיה דלילים בהתקפה).
-
- אלוף המדינה
למה שיבוא קשר טוב אם הוא לא יכול לשחק באירופה ורק בליגה?
-
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
שרי הגיע אלינו שבוע לאחר שהודחנו מול שטרסבורג. לשחקנים יש הרבה מניעים להגיע ליעד חדש. שרי רצה מקום טוב למשפחה. יש כאלה שמאמינים שבעונה לאחר מכן, המעבר ישתלם. שרי ביקש מענקים על דברים שאז היו נראים לנו דמיוניים, כמו אליפות.
-
- תוקע יתד בהרכב
אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 16:52 אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
זרים מפה (או ממקום אחר) לא יכולים לעבור למקום שהחלון סגור שם.
אני די משוכנע שזה ככה
- benrey
- הענק הירוק
שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.Daholio כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 19:21אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 16:52 אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
אני די משוכנע שזה ככה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אנחנו לא צריכים שישחררו שחקן, לצורך העניין, אנחנו יכולים להחתים כל שחקן מכל ליגה בעולם היוםbenrey כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 20:39שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.Daholio כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 19:21אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 16:52 אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
אני די משוכנע שזה ככה
- benrey
- הענק הירוק
כן אבל הקבוצה שלו צריכה להסכים להצעה ( אלא אם כן מדובר בסעיף שחרור ).KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 20:53אנחנו לא צריכים שישחררו שחקן, לצורך העניין, אנחנו יכולים להחתים כל שחקן מכל ליגה בעולם היום
איזו קבוצה תוותר על שחקן סגל שלה כשהיא לא יכולה להחתים אלטרנטיבה עבורו?
זה כנראה יהיה שחקן שהוא לא שווה סגל בקבוצה שלו, או שנציע הצעה חסרת תקדים ( לא יקרה )
- Judokan
- סמל ירוק
זה יכול להיות גם שחקן חופשי שלא מצא עדיין קבוצה (ויכולים להיות אחלה שחקנים כאלה, שרי הוא דוגמה).benrey כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 20:39שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.Daholio כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 19:21אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 16:52 אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
אני די משוכנע שזה ככה
שחקן שהקבוצה שלו שחררה לקראת סוף החלון כי החתחמה מישהו אחר (היית מתנגד לשחקן בפרופיל של פריצה? ככה הוא הגיע לצהבת)
או שזה יכול להיות גם שחקן שנקנה בסכום נאה מקבוצה בסגנון פס ייצור כשרונות, שיותר מעניין אותה הכסף ומקסימום תעלה איזה שחקן צעיר אחר במקומו לסגל (בסגנון העסקה שבה מכרו את יובאנוביץ' לצהבת שנה שעברה, בשלב שחלון ההעברות באירופה כבר היה סגור).
כל הדוגמאות האלה הן לשחקנים מעולים, אז בהחלט היינו רוצים שחקן כזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
טוב חאמס רודריגס בדרך לאולימפיאקוס אז הוא כבר לא יהיה המחליף של שרי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קניאס טוען בפלייאוף שקארצב לא יהיה במכבי חיפה כי לא מוכנים לשלם את הסכומים האלה. הוא גם אומר שהוא שמע שסונדגרן יקבל אזרחות בשבוע הבא ומנגד בן דור אמר שהמקורות שלו במכבי חיפה טועים שהם מקווים שזה יעשה לפני ינואר ושזה לא יקרה בחלון הזה
- Judokan
- סמל ירוק
קניאס אומר כן ובן דור אומר לא?
מושלם, שני מקורות שתומכים בזה שדניאל יקבל אזרחות בזמן
מושלם, שני מקורות שתומכים בזה שדניאל יקבל אזרחות בזמן
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חייבים חיזוק לקישור. ברגע שעלי לא באמת היה כשיר להיכנס לא היה לבכר אף קשר מחליף להכניס מהספסל שהוא לא מאור לוי (פחח) וזה לא רציני
-
- קפטן ירוק
צריך לשים עין על השחקנים הצעירים בהפועל תל אביב לקראת ינואר.
רק משם ואולי אשדוד אני רואה חיזוק ישראלי פוטנציאלי.
רק משם ואולי אשדוד אני רואה חיזוק ישראלי פוטנציאלי.