גוני נאור - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
Re: גוני נאור - נושא רשמי
משחק שלם בקושי חילוץ אחד. ופס עומק אחד בקושי. אפור מאוד.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אין גניבת דעת גדולה מזה שהוא צריך להחליף את נטע.ToniKroos כתב: 01 מרץ 2023, 15:24 סטייל קמיל ואצ'ק
אחד הלמלמים שראיתי וזה אמור להחליף את נטע כביכול
..
המחליפים של נטע זה מי שנמצא בקבוצה, הוא בא להיות גיבוי ולא בא להיות שחקן הרכב או שחקן משמעותי.
דווקא חייב לציין שהוא מזכיר לי את נטע בתחילת דרכו.
צריך להסתכל על זה בצורה מקצועית, הוא היה רגיל לשחק במשולש קישור בהפועל י-ם כ6 שמשחק על אזור קטן במרכז המגרש ופה דרשו ממנו לשחק כצמד בקישור ולכסות המון המון שטחים ולשחק בקצב גבוה וזה מעבר לא פשוט.
גם נטע התקשה בזה מאוד בהתחלה ועשה משחקים רעים מאוד ואגב גם לרודריגז הייתה בדיוק את אותה בעיה כששיחקנו כצמד בקישור, זה מעבר לא פשוט וצריך להסתגל אליו.
בגלל זה אתמול כששיחקנו משולש קישור היה לו קצת יותר נוח
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הוא ממש לא מזכיר את נטע. נטע בעונה הראשונה בבוגרים היה אחד הטובים בליגה בחילוצי כדור במיוחד בחצי של היריבה. נאור ממש לא כזה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
בסדר ברור שהוא לא נטע, הכוונה שגם נטע בתחילת הדרך שחה בקישור המון והיה צריך להתרגל לקצבים והכלShocking4U כתב: 01 מרץ 2023, 20:59 הוא ממש לא מזכיר את נטע. נטע בעונה הראשונה בבוגרים היה אחד הטובים בליגה בחילוצי כדור במיוחד בחצי של היריבה. נאור ממש לא כזה
אני הולך לרשום משהו מאוד מאוד לא פופולרי אז תשבו טוב:
צריך לפתוח בהרכב לצד מוחמד וג׳אבר בשלישיית קישור
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
תתפלא אבל לדעתי זה מאוד פופולרי.Liberman כתב: 02 מרץ 2023, 12:04 אני הולך לרשום משהו מאוד מאוד לא פופולרי אז תשבו טוב:
מסכים איתך לגמרי, צריך אמצע חזק ולא אמצע רך שכל מתפרצת נגדנו נגמרת בגול
מסכים.Liberman כתב: 02 מרץ 2023, 12:04 אני הולך לרשום משהו מאוד מאוד לא פופולרי אז תשבו טוב:
יענקל'ך!
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
-
SaTla
- אלוף המדינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
התקשה להיכנס לקצב היום, אבל זה בהחלט לא המשחק לבחון האם הוא מסוגל לעשות קפיצה ברמה. מצער, אבל הלאה... היו לו משחקים טובים קודם ואני מאחל לו שימשיך איתם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הכניסו אותו רבע שעה לסיום
ב10 שחקנים
ואשדוד לוחצת
יאללה בוא נרד לו על החייים
ב10 שחקנים
ואשדוד לוחצת
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
מזכיר את האלה שאמרו שסק בלם גרוע כי הוא לא הצליח לשמור על אמבפהLiberman כתב: 18 מרץ 2023, 23:12 הכניסו אותו רבע שעה לסיום
ב10 שחקנים
ואשדוד לוחצת
זו הזייה,
הבן אדם נכנס כדי לעזור לקבוצה לשמור על תוצאה בבליץ של אשדוד כשאנחנו בחיסרון ועוד באים בטענות.
לגבי סק - זו אכן הזייה. לך לנושא שלו אני בין הבודדים שהייתי בעדו.
הבן אדם נכנס כדי לעזור לקבוצה לשמור על תוצאה בבליץ של אשדוד כשאנחנו בחיסרון ועוד באים בטענות.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
הביקורת שלי הייתה לא על המשחק אתמול בכלל. ראינו אותו מספיק מאז שהוא הגיע (גם בגביע) כדי לקבוע שמדובר בשחקן שהוא כרגע נראה בינוני ולא מתאים לקבוצה. הדבר שהכי מטריד במשחק שלו זאת החשיבה האיטית שלו בכל פעולה. וכשהוא נכנס ב2 משחקים האחרונים כששיטת המשחק שלנו הייתה לשמור על תוצאה ולחצו אותנו בלי הפסקה, זה גם בלט ובא לידי ביטוי. כשאנחנו שולטים במשחק והוא בהרכב אז לא רואים את זה והוא פשוט לא מזיק לכל היותר (למרות שלדעתי העובדה שהוא לא משחרר מהר כדור מזיק מאוד למשחק ההתקפה).Liberman כתב: 19 מרץ 2023, 09:44 זו הזייה,
נקווה שישתפר למרות שעד כה זה לא נראה מבטיח בכלל.
@Rmc
איך אפשר אבל להביע דעה על שחקן ששיחק משחק וחצי לכל היותר?
איך אפשר אבל להביע דעה על שחקן ששיחק משחק וחצי לכל היותר?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
הוא לא שיחק משחק וחצי, הוא פתח ב3 משחקים עד עכשיו (ריינה ופעמיים נתניה בגביע)
וכן בשאר המשחקים שהוא שיחק הוא קיבל שברירי דקות.
אבל בהחלט אפשר להביע דעה ראשונית.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
מה ההבדל בין הביקורת כאן על גוני לביקורת על צ'יבוטה ודין שלא מכניסים אותם לזמן משחק ראוי כדי שישתפרו יקבלו ביטחון וזמן משחק
גוני הגיע לפה לפני יומייםRakMaccabi31 כתב: 19 מרץ 2023, 16:42מה ההבדל בין הביקורת כאן על גוני לביקורת על צ'יבוטה ודין שלא מכניסים אותם לזמן משחק ראוי כדי שישתפרו יקבלו ביטחון וזמן משחק
ציבוטה כבר שנה פה ראינו אותו לא מעט
דין דוד פה כבר שנתיים שלוש
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שדין פה שנה וחצי והוא לא מסוגל לעשות כלום חוץ מלדחוק, לעומת גוני שקיבל 2 משחקים בהרכב בתפקיד אחד החשובים אצלנו, בתקופה של לחץ אטומי של כל המערכת?RakMaccabi31 כתב: 19 מרץ 2023, 16:42מה ההבדל בין הביקורת כאן על גוני לביקורת על צ'יבוטה ודין שלא מכניסים אותם לזמן משחק ראוי כדי שישתפרו יקבלו ביטחון וזמן משחק
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
שותף לדעה שלך, הוא עדיין לא השתלב כפי שקיווינו, אבל אני חושב שעוד נזכה להנות ממנו. אולי זה כבר לא ייקרה העונה, בכל זאת נשארו רק 9 משחקים. אבל עם הזמן הוא יבין להיכן הוא הגיע ויכנס לעניינים. אני חושב שסבלנות איתו תניב פירות.The real Tsepo כתב: 20 מרץ 2023, 11:54 אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
ובלי קשר אחרי סק, דילן, קורנו, סונדגרן וגם פיירו המושמץ מגיע לאלברמן את כל האמון שבעולם שאם הוא זיהה משהו אצלו, אז אנחנו יכולים לסמוך על האבחנה שלו.
1+Kozmo כתב: 20 מרץ 2023, 21:03שותף לדעה שלך, הוא עדיין לא השתלב כפי שקיווינו, אבל אני חושב שעוד נזכה להנות ממנו. אולי זה כבר לא ייקרה העונה, בכל זאת נשארו רק 9 משחקים. אבל עם הזמן הוא יבין להיכן הוא הגיע ויכנס לעניינים. אני חושב שסבלנות איתו תניב פירות.The real Tsepo כתב: 20 מרץ 2023, 11:54 אני ממש חושב שלא ראינו ממנו מספיק. ברור שזו לא התחלה אידיאלית ונכנס גם לסיטואציה לא פשוטה. אני מאמין שנוכל להנות ממנו מאוד כעומק לקישור בעתיד
ובלי קשר אחרי סק, דילן, קורנו, סונדגרן וגם פיירו המושמץ מגיע לאלברמן את כל האמון שבעולם שאם הוא זיהה משהו אצלו, אז אנחנו יכולים לסמוך על האבחנה שלו.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין