https://kassiesa.net/uefa/seedcl2023.html
ההגרלה של הסיבוב בשני מחר.
מנהל: Shocking4U
עדיף את החלשה ביותר. אני לא רואה אותנו עושים אירופית או צ'מפיונס העונה. לכן המטרה היא להבטיח קונפרנס דרך המוקדמות.KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 15:40 אני אעזור פה קצת יותר:
אם אין הפתעות זה האופציות לשלב הבא:
1. דינמו זאגרב (קרואטיה) - 55 נק'
2. קופנהאגן (דנמרק) - 40.5 נק'
3. גלאטאסריי (טורקיה) - 31 נק'
4. מולדה (נורבגיה) - 24 נק'
1. פרנצוורוש (הונגריה) - 27 נק'
2. קרבאח (אזרבייז'אן) - 25 נק'
3. סלובן ברטיסלבה (סלובקיה) - 24.5 נק'
4. לודוגורץ (בולגריה) - 21 נק'
5. שריף טיראספול (מולדובה) - 19.5 נק'
6. באטה בוריסוב (בלארוס) - 15 נק'
גרוע מאוד:
זאגרב, קופנהאגן, גלא
גרוע:
פרנצווארוש, לודוגורץ
שקול:
מולדה
טוב:
שריף, ברטיסלבה, קרבאח
מעולה:
באטה בוריסוב
אם אנחנו מקבלים את זאגרב, קופנהאגן, גלא, פרנצוורוש, ברטיסלבה או קרבאח אנחנו מדורגים גם בשלב אחרי זה במידה ועוברים (כמו שהיה שנה שעברה עם אולימפיאקוס)
לכן להערכתי ההגרלה הטובה ביותר היא בין קרבאח/ברטילסבה שאפשר לגנוב לה את הדירוג לבין באטה בוריסוב שהיא הכי חלשה משמעותית מכל שאר האפשרויות
הסיפור של "הגניבת דירוג" יכול לעזור לך לקבל יריבה הרבה הרבה יותר נוחה בשלב השלישי בתור מדורג, אפילו יותר ממה שתקבל בליגה האירופית לדוגמה אם וכאשר. כמו ששנה שעברה קיבלנו את אפולוןאליאור כתב: ↑20 יוני 2023, 15:43עדיף את החלשה ביותר. אני לא רואה אותנו עושים אירופית או צ'מפיונס העונה. לכן המטרה היא להבטיח קונפרנס דרך המוקדמות.KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 15:40 אני אעזור פה קצת יותר:
גרוע מאוד:
זאגרב, קופנהאגן, גלא
גרוע:
פרנצווארוש, לודוגורץ
שקול:
מולדה
טוב:
שריף, ברטיסלבה, קרבאח
מעולה:
באטה בוריסוב
אם אנחנו מקבלים את זאגרב, קופנהאגן, גלא, פרנצוורוש, ברטיסלבה או קרבאח אנחנו מדורגים גם בשלב אחרי זה במידה ועוברים (כמו שהיה שנה שעברה עם אולימפיאקוס)
לכן להערכתי ההגרלה הטובה ביותר היא בין קרבאח/ברטילסבה שאפשר לגנוב לה את הדירוג לבין באטה בוריסוב שהיא הכי חלשה משמעותית מכל שאר האפשרויות
אני מבין. אבל אם מגיעים לסיבוב השלישי מבטיחים קונפרנס לא? זו צריכה להיות המטרה העונה, כשכמובן בנסיבות אחרות היינו שואפים גבוה יותר.KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 15:45הסיפור של "הגניבת דירוג" יכול לעזור לך לקבל יריבה הרבה הרבה יותר נוחה בשלב השלישי בתור מדורג, אפילו יותר ממה שתקבל בליגה האירופית לדוגמה אם וכאשר. כמו ששנה שעברה קיבלנו את אפולוןאליאור כתב: ↑20 יוני 2023, 15:43עדיף את החלשה ביותר. אני לא רואה אותנו עושים אירופית או צ'מפיונס העונה. לכן המטרה היא להבטיח קונפרנס דרך המוקדמות.KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 15:40 אני אעזור פה קצת יותר:
גרוע מאוד:
זאגרב, קופנהאגן, גלא
גרוע:
פרנצווארוש, לודוגורץ
שקול:
מולדה
טוב:
שריף, ברטיסלבה, קרבאח
מעולה:
באטה בוריסוב
כן.אליאור כתב: ↑20 יוני 2023, 15:51אני מבין. אבל אם מגיעים לסיבוב השלישי מבטיחים קונפרנס לא? זו צריכה להיות המטרה העונה, כשכמובן בנסיבות אחרות היינו שואפים גבוה יותר.KevinDurant כתב: ↑20 יוני 2023, 15:45הסיפור של "הגניבת דירוג" יכול לעזור לך לקבל יריבה הרבה הרבה יותר נוחה בשלב השלישי בתור מדורג, אפילו יותר ממה שתקבל בליגה האירופית לדוגמה אם וכאשר. כמו ששנה שעברה קיבלנו את אפולון
לפי ההיגיון הסטטיסטי שלך מאתמול, בכר זה שדפק אותנו בהגרלות. שלוש שנים קיבלנו רק הגרלות קשות, איך שהוא הלך קיבלנו מלטזיםShocking4U כתב: ↑20 יוני 2023, 15:20 עכשיו יתחיל הזלזול שלא צריך רכש בקרוב כדי לעבור אותם וגם הסגל הקיים יספיק וכל שאר התירוצים.
הדיפרסיה שהיינו בה כאן בפורום אחרי שקיבלנו את אולימפיאקוס..Judokan כתב: ↑20 יוני 2023, 18:14לפי ההיגיון הסטטיסטי שלך מאתמול, בכר זה שדפק אותנו בהגרלות. שלוש שנים קיבלנו רק הגרלות קשות, איך שהוא הלך קיבלנו מלטזיםShocking4U כתב: ↑20 יוני 2023, 15:20 עכשיו יתחיל הזלזול שלא צריך רכש בקרוב כדי לעבור אותם וגם הסגל הקיים יספיק וכל שאר התירוצים.
אמת. ואם לא, או בוריסוב. שנמצאת די בטעות במפעל.