נכון לכרגע הוא לא חלק מהנבחרת, האם זה לא נכון?רק מכבי כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 22:30זה כמו להגיד שחזיזה לא חלק מהנבחרת כי הוא שוחרר עכשיו ולא יהיה חלק מהמשחקים.Apoc כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 22:21הכל טוב אחי? מה יהיה עם התוקפנות המוגזמת הזאת לפני כל תגובה שלך?רק מכבי כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 22:19
כתבת בהתחלה שלא נראה שהוא אמור להיות מוזמן.
מה זה "נכון לכרגע". לא מצליח להבין.
גם בעונה שעברה שהוא היה שחקן ספסל בלודוגורץ הוא זומן ופתח בנבחרת.
גם אם בתאוריה הוא יהיה פה שחקן ספסל, הוא יוזמן לאליפות אפריקה.
המאמן שלו דיבר על זה שההכנה שלו לעונה לא הייתה טובה, הוא עבר למדינה אחרת, ולא בכושר משחק, ולכן לא זימן אותו למשחק הזה.
ברור שיש בעיה עם הכושר שלו, לכן הוא שיחק פה רק כמה דקות, ורואים אותו נשאר אחרי המשחקים עם החברה הצעירים שלא מקבלים דקות, ועושה ספרינטים בשביל להיכנס לכושר.
אין פה מה לדבר. הוא יוזמן.
נכון לכרגע הוא לא חלק מהנבחרת. לא מעניין מה המאמן שלו אומר (גם פה מאמני נבחרת אומרים דברים), שורה תחתונה הוא לא חלק מהנבחרת.
אם הכל ילך כמו שאנחנו מצפים ממנו, להיות שחקן הרכב פה ולהתאקלם כמו שצריך, אז ברור שהוא יזומן. כרגע הוא צריך לסלול את הדרך חזרה לסגל.
כששחקן משחק את כל המשחקים חוץ ממשחק אחד שהמאמן מסביר למה הוא לא זימן אותו, זה קצת מוזר להגיד שהוא לא חלק מהנבחרת, ושנראה שהוא לא יוזמן, זה ניתוח שגוי של המצב לעניות דעתי.
אתה פשוט דבק בזה שהוא לא חלק מהנבחרת מתוך מקום של הסתכלות צרה על העובדה שנקודתית הוא לא זומן, ולא על התמונה הרחבה שמדובר בשחקן מאוד משמעותי שם, שבגלל עניין שברור לכולם, לא זומן למשחק הזה. הוא חלק חשוב בנבחרת שם. והוא יזומן לאליפות.
מתנצל אם הטון הוא תוקפני. אתה פשוט מאוד דבק בעניין, שהוא שוב, לדעתי, לא נכון.
אפשר פשוט להגיד טעיתי, או לא התנסחתי נכון, הכל טוב. כולנו טועים. ואני הראשון שטועה. לא בושה.
אתה מסתמך על טענה של המאמן של הנבחרת שהוא כביכול לא זימן אותו כי הוא לא בכושר ומסיק מכך שלא משנה מה יקרה במהלך העונה הוא יזומן, אני בדעה אחרת ממך.
אני לא יודע מה יהיה עם דגו ואם הוא ישלב אותו מספיק והכל יכול להיות, גם מצב שבו הוא לא נספר ומקבל פירורי דקות. אני לא מסיק שזה מה שיקרה אבל אני גם לא שולל.
בנוגע להשוואה שעשית לדעתי אתה טועה חזיזה שוחרר בגלל פציעה ושואו לא זומן למרות שהוא היה חלק מלודוגורץ עד שהגיע לפה ורק העונה עוד קיבל שם דקות בשני משחקים שונים, אז אין קשר בין הדברים.
לדעתך זה לא נכון, לדעתי כן. מותר להחזיק בדעה שונה משלך ואפשר להסכים שלא להסכים, אני לא דבק ולא נעליים.