אתה מדבר על המטורללים בטוויטר?Shocking4U כתב: ↑12 אפריל 2024, 02:54 מישהו רוצה להסביר לי את פולחן האישיות המטורף שחלקים בקהל פיתח כלפי דגו? באמת שאני לא זוכר תקדים לדבר כזה.
אני בספק שהם מייצגים אפילו 1% מהקהל
מנהל: Shocking4U
אתה מדבר על המטורללים בטוויטר?Shocking4U כתב: ↑12 אפריל 2024, 02:54 מישהו רוצה להסביר לי את פולחן האישיות המטורף שחלקים בקהל פיתח כלפי דגו? באמת שאני לא זוכר תקדים לדבר כזה.
זה קיצוני באותה מידה כמו ההייט אליו פה בפורוםShocking4U כתב: ↑12 אפריל 2024, 02:54 מישהו רוצה להסביר לי את פולחן האישיות המטורף שחלקים בקהל פיתח כלפי דגו? באמת שאני לא זוכר תקדים לדבר כזה.
לא חושב שיש פה הייט אליו בפורום.חזיזוש כתב: ↑12 אפריל 2024, 14:19זה קיצוני באותה מידה כמו ההייט אליו פה בפורוםShocking4U כתב: ↑12 אפריל 2024, 02:54 מישהו רוצה להסביר לי את פולחן האישיות המטורף שחלקים בקהל פיתח כלפי דגו? באמת שאני לא זוכר תקדים לדבר כזה.
אלברמן מקבל את מירב הביקורות ובכל מקום מאשימים רק אותו וכל אחד אומר "איך לא מאשימים אותו"בירקי כתב: ↑12 אפריל 2024, 15:57 אני אגיד זאת כך. אם ברק לא היה על הפרק( נגיד ממשיך בסרביה) אני בטוח שדגו ממשיך. אני גם בטוח שעם קצת פחות כישלון מצידו של אלברמן בסגל( שימיץ, שואו, לסובוי פוטנציאל שעדיין בוסר כמו קאסה) או לחילופים היעדר מלחמה והישארות שרי,בטוח שגם דגו היה לוקח אליפות השנה . זה מדהים איך מי שישלם את המחיר זה דגו ומצד שני מבחינת אלברמן הכל טוב.
אף אחד לא שונא בפורום את מסאי. בטח לא ברמה האישית. בטוויטר אתה רואה אוהדים שלנו שאשכרה שונאים את בכר ומהללים את דגו בלי הפסקהחזיזוש כתב: ↑12 אפריל 2024, 14:19זה קיצוני באותה מידה כמו ההייט אליו פה בפורוםShocking4U כתב: ↑12 אפריל 2024, 02:54 מישהו רוצה להסביר לי את פולחן האישיות המטורף שחלקים בקהל פיתח כלפי דגו? באמת שאני לא זוכר תקדים לדבר כזה.
אני רוצה לשים את הדברים שאמרת בקונטקסט הנכון לדעתי -בירקי כתב: ↑12 אפריל 2024, 15:57 אני אגיד זאת כך. אם ברק לא היה על הפרק( נגיד ממשיך בסרביה) אני בטוח שדגו ממשיך. אני גם בטוח שעם קצת פחות כישלון מצידו של אלברמן בסגל( שימיץ, שואו, לסובוי פוטנציאל שעדיין בוסר כמו קאסה) או לחילופים היעדר מלחמה והישארות שרי,בטוח שגם דגו היה לוקח אליפות השנה . זה מדהים איך מי שישלם את המחיר זה דגו ומצד שני מבחינת אלברמן הכל טוב.
אני חושב ששימיץ' בסדר גמור, בטח לא כישלון, היו לו פה דקות אדירות ואחוזי הצלחה טובים מאוד.
כישלון או הצלחה אלה מילים והגדרות בקצה. בסופו של יום עצם זה ששימיץ' הוא לא שחקן שאנחנו יכולים להשתמש בו בהרבה משחקים מסיבה כזו או אחרת הופכת אותו לרכישה לא מוצלחת.KevinDurant כתב: ↑12 אפריל 2024, 20:31אני חושב ששימיץ' בסדר גמור, בטח לא כישלון, היו לו פה דקות אדירות ואחוזי הצלחה טובים מאוד.
הבעיה אתו לדעתי זה שהוא בא על תקן בלם שלישי והוא לא מסוגל לשחק עם שני הבלמים הראשונים שלנו (כמו שדילאן יכל לדוגמה)
זה שמישהו לא מתאים לא אומר שהוא כישלון, זאת הנקודה שליאליאור כתב: ↑12 אפריל 2024, 20:54כישלון או הצלחה אלה מילים והגדרות בקצה. בסופו של יום עצם זה ששימיץ' הוא לא שחקן שאנחנו יכולים להשתמש בו בהרבה משחקים מסיבה כזו או אחרת הופכת אותו לרכישה לא מוצלחת.KevinDurant כתב: ↑12 אפריל 2024, 20:31אני חושב ששימיץ' בסדר גמור, בטח לא כישלון, היו לו פה דקות אדירות ואחוזי הצלחה טובים מאוד.
הבעיה אתו לדעתי זה שהוא בא על תקן בלם שלישי והוא לא מסוגל לשחק עם שני הבלמים הראשונים שלנו (כמו שדילאן יכל לדוגמה)
אתה יכול להגדיר את זה איך שבא לך אבל השורה התחתונה היא שאנחנו מבינים שכנראה לא רוצים להשאיר אותו פה בעונה הבאה וזה אומר הכל.
ואני חושב שהוא בלם טוב. פשוט לא מתאים לנו.
אין מה לקחת אותו ברצינות הוא מתנגד רעיונית למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה.Shocking4U כתב: ↑13 אפריל 2024, 20:00 אגיד זאת כך
כפי שפרשן מסויים וחסר מושג אמר רק הפוך:
עוד עונה של מסאי דגו תהיה ״כתם״ על מכבי חיפה
אני אחלוק על דבריך, ברשותך.Hulk כתב: ↑13 אפריל 2024, 21:33אין מה לקחת אותו ברצינות הוא מתנגד רעיונית למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה.Shocking4U כתב: ↑13 אפריל 2024, 20:00 אגיד זאת כך
לגבי זהות המאמן ברגע ההדחה מהגביע נגמר הסיפור ובצדק, אי אפשר להחליק אתזה.
זה לא ההדחה זה הדרךLiberman כתב: ↑14 אפריל 2024, 00:30אני אחלוק על דבריך, ברשותך.Hulk כתב: ↑13 אפריל 2024, 21:33אין מה לקחת אותו ברצינות הוא מתנגד רעיונית למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה.Shocking4U כתב: ↑13 אפריל 2024, 20:00 אגיד זאת כך
לא חושב שהפסד בשלב נוקאאוט של גביע אמור להשפיע לטובה או לרעה על מעמדו של מאמן.
או שאתם מרוצים ממנו או שלא. נו מה העפלה לשלב הבא והפסד בגמר היה מרצה את הבורד והיו נותנים למסאי חוזה נוסף?
אני מסכים עם מה שדוד הגיב לך, זה היכולת במהלך כל העונה ובחודש וחצי האחרון בפרט וההתבזות שהייתה בגביע הייתה קיצונית.Liberman כתב: ↑14 אפריל 2024, 00:30אני אחלוק על דבריך, ברשותך.Hulk כתב: ↑13 אפריל 2024, 21:33אין מה לקחת אותו ברצינות הוא מתנגד רעיונית למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה.Shocking4U כתב: ↑13 אפריל 2024, 20:00 אגיד זאת כך
לא חושב שהפסד בשלב נוקאאוט של גביע אמור להשפיע לטובה או לרעה על מעמדו של מאמן.
או שאתם מרוצים ממנו או שלא. נו מה העפלה לשלב הבא והפסד בגמר היה מרצה את הבורד והיו נותנים למסאי חוזה נוסף?