ואז להגיד, אמרתי לכם.Kaka כתב: 25 מאי 2025, 17:37 אין יותר מתאים לניהול הכושל של יענקל'ה מלהביא איזה איש מקצוע זר שלא אימן כבר שנים.
המאמן הבא
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
Re: המאמן הבא
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
נראה שהמועדון הזה עובד לפי הרחשים בקהל
הריצו שם (וכנראה באמת פנו אליו) רואים שכולם מסתלבטים על השם הזה שעלה אז מוציאים הכחשה.
הריצו שם (וכנראה באמת פנו אליו) רואים שכולם מסתלבטים על השם הזה שעלה אז מוציאים הכחשה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אם לא יתנו, אז שיתפטר עוד לפני תחילת הליגה.
בגדול, אין הוקוס פוקוס.
זה לא שליאור היה אתמול שחקן, ואברה-קדברה, היום הוא המנהל מקצועי הכי טוב שעושה את זה באופן טבעי ויודע בדיוק מה צריך ואיך צריך לעשות.
זה ברור שזה לא רק הוא שמקבל את ההחלטות. איציק עובדיה (לצערי הרב שהרי מדובר באדם שנכשל מקצועית בכל דבר שנגע בו. ואני לא מדבר על היכולת כמנכל, אלא בכובעו הקודם כאיש מקצוע) מעורב מאוד, וכמו בהרבה מקרים לא מעט יועצים דוחפים את האף, ועצות מכאן, וטיפים משם, והמלצות כאלה ואחרות.
זה ממש לא ליאור שעובד לבד, וזה גם היה טבעי שהוא לא יהיה בלילה אחד מנהל מקצועי פר אקסלנס אלא "יתמכו" בו, ולראייה הגדרת התפקיד.
אני כן חושב (ומבין) שליאור מכוון ודוחף למאמן שהוא יוכל לראות איתו עין בעין את התפיסה ומשם להתקדם. ואין הכוונה דווקא להיכרות מוקדמת ביניהם.
להגיד לך שרק ליאור מקבל החלטות? ממש לא. להגיד לך שהוא יודע להפוך שולחנות על ההנהלה? אני לא בטוח שכרגע הוא במקום הזה, ששוב, לפני רגע הוא היה חלק מחדר הלבשה, והיה במקום של "להגן", והופ בלי תקופת צינון הוא משנה פוזיציה לחלוטין.
בשורה התחתונה ההחלטה הכי חשובה זה המאמן. כשיהיה כאן מאמן איכותי שגם ידרוש צוות יהיה אפשר לנסות לשקם את הקבוצה.
על זה תקום ותיפול העונה הבאה.
לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
אני במקומו לא הייתי לוקח שום ג'וב עם אחריות, הכוונה שהשם שלי בפרונט, אם לא מבטיחים לי את המינימום הדרוש להצלחה מבחינתי.
אני תופס מליאור בן אדם חכם, לא סתם יש לו גם עסקים בבלגיה. מניח שקיבל הבטחות מסוימות.
אני במקומו לא הייתי לוקח שום ג'וב עם אחריות, הכוונה שהשם שלי בפרונט, אם לא מבטיחים לי את המינימום הדרוש להצלחה מבחינתי.
אני תופס מליאור בן אדם חכם, לא סתם יש לו גם עסקים בבלגיה. מניח שקיבל הבטחות מסוימות.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
כן צריך לקחת את הצ'אנס. אבל גם לדעת ללכת אם לא נותנים כלים.Smile כתב: 26 מאי 2025, 17:36 לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
Apoc כתב: 24 מאי 2025, 23:44 לא יגיע שם שעולה בתקשורת בחודש מאי
ואני אקח הימור שגם שם שיעלה ביוני ויולי לא יגיע
יגיע מישהו באוגוסט, ברגע האחרון, אחרי שאיתי מרדכי מאמן זמני באירופה ועף בשלב הראשון נגד ליטאים, ואחרי שיגידו על לפחות 10 שמות של מאמנים זרים שהם לא מוכנים ברגע האחרון לבוא לפה בגלל המצב או משהו כזה. והמישהו שיגיע זה כנראה פרופיל סטייל רנה מולנסטיין. או שאפילו יותר גרוע וילכו על ישראלי כי גם את זה לא יצליחו להביא.
בחיים לא הייתי מזלזל בחוסר יכולת של מכבי חיפה להביא משהו שהיא צריכה.
בן דור פירסם שאלברט ריירה המועמד המוביל אבל כרגע חושש מהמצב בארץ ואמור להחזיר תשובה בימים הקרובים.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
https://x.com/lemmacantor11/status/1923420867431731368Kaka כתב: 26 מאי 2025, 20:09 בן דור פירסם שאלברט ריירה המועמד המוביל אבל כרגע חושש מהמצב בארץ ואמור להחזיר תשובה בימים הקרובים.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
מניח ש-״חושש מהמצב בארץ״ זה ״לא יגיע ותגלו על זה בהודעת וולקאם רשמית למועדון אחר בעוד כמה ימים״.
אז אני מבין שכבר עלה השם הראשון של מאמן שעשו איתו שיחות וחושש מהמצב ולכן לא יגיע. רק עוד 9 נוספים עד להודעה על רוני לוי.
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מעניין שרק אצלנו מועמדים "חוששים להגיע לארץ"
אח''כ יגידו שניסו ולא הצליחו להביא אף אחד, בקיצור מכינים את הקרקע יופי לרוני לוי.
אח''כ יגידו שניסו ולא הצליחו להביא אף אחד, בקיצור מכינים את הקרקע יופי לרוני לוי.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 26 מאי 2025, 21:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
נו זה חרטא החוששים. יש לו עוד הצעות.
ורוני לוי לא מועמד.
ורוני לוי לא מועמד.
לא עניין של אמונה, פשוט לדעתי המאמן יהיה שם שאף אחד מהכתבים לא פירסם עליו.
בדרך כלל אם שם עולה בתקשורת זה או מועמד שנפל או סתם דחיפה של סוכן
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני לא בטוח שהוא היה צריך לקחת את הצאנס הזה.lemmacantor כתב: 26 מאי 2025, 17:48כן צריך לקחת את הצ'אנס. אבל גם לדעת ללכת אם לא נותנים כלים.Smile כתב: 26 מאי 2025, 17:36 לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
שמו אותו בפרונט והאחריות על הכתפיים שלו, למרות שלא נתנו לו את הטייטל בצורה רשמית.
העונה הבאה תהיה גרועה כמו זאת פחות או יותר כי לעומדים בראש המועדון אין באמת רצון להיות תחרותיים ולהצליח. אז בשביל מה המינוי של ליאור?
לכן, אם אני במקום ליאור, לא הייתי ממהר להיות השכפץ התורן של שחר בלי לקבל את הכלים להצלחה.
אם הוא קיבל איזושהי ערובה או לא, אתם ואני לא יודעים. אני חושב שכן, כי כמו שאמרתי אני תופס מליאור בחור חכם.
הוא לא ילך באמצע העונה וישרוף את הקשרים שלו עם המועדון והקהל, זו החלטה שהוא היה צריך לקבל לפני שלקח על עצמו את האחריות.
לברוח באמצע זה הכי קל וזה בדיוק להיות השכפץ של שחר, כי הוא יקבל אליו את כל האש על מינוי מאמן כושל ( בגלל הקמצנות של שחר), רכש גרוע וכו'.
הרי ברור לכולם שאם הוא ילך אחרי שהוא לא יקבל את מה שהוא רצה הוא לא יגיד מילה רעה על המועדון.
זה יהיה התפקיד של האוהדים שלנו, שלצערי לא ידועים בתור העיפרון הכי חד, לעשות את ה1+1 ולהוציא את כל התסכול והאשמה על אדם אחד בלבד - דון שחר.