הסיכוי היחיד שהוא נשאר כאן זה אם לא יצליחו למצוא לו קבוצה שתשים עליו מליון יורו +/-HaifaWave כתב: אתמול, 13:45 רק מזכיר לכם שגם את רוקאביצה שרפו בעונות הראשונות שלו אבל היה ברור שהוא אחלה שחקן כבר בבית"ר, פשוט לא השתמשו בו נכון.
סטיוארט מראה איכויות בעיניי. הייתי משאיר אותו, בייחוד בגלל שיש עמדות דחופות יותר.
טריבנטה סטיוארט - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: טריבנטה סטיוארט - נושא רשמי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 15 פעמים
- קיבל תודה: 173 פעמים
רוקאביצה היה ישראלי, אם הוא היה נחשב כזר הוא לא היה נשאר פה אחרי העונה הראשונה והשנייה שלו.HaifaWave כתב: אתמול, 13:45 רק מזכיר לכם שגם את רוקאביצה שרפו בעונות הראשונות שלו אבל היה ברור שהוא אחלה שחקן כבר בבית"ר, פשוט לא השתמשו בו נכון.
סטיוארט מראה איכויות בעיניי. הייתי משאיר אותו, בייחוד בגלל שיש עמדות דחופות יותר.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 77 פעמים
וזו הייתה טעות אם זה היה קורה.Shocking4U כתב: אתמול, 23:36רוקאביצה היה ישראלי, אם הוא היה נחשב כזר הוא לא היה נשאר פה אחרי העונה הראשונה והשנייה שלו.HaifaWave כתב: אתמול, 13:45 רק מזכיר לכם שגם את רוקאביצה שרפו בעונות הראשונות שלו אבל היה ברור שהוא אחלה שחקן כבר בבית"ר, פשוט לא השתמשו בו נכון.
צריך לדעת להבחין בין שחקן טוב בקבוצה גרועה לבין שחקן גרוע או בינוני בקבוצה גרועה.