איציק עובדיה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: איציק עובדיה - נושא רשמי
לפני כשבוע איציק עובדיה התקשר והציע להחזיר את טומי ציציאושווילי לקבוצת הנוער ולהיות חריג גיל", סיפר נציגו של השחקן שבעונה שעברה בקבוצת הנוער הירוקה דווקא הועדף על ינון פיינגזיכט.
"בחנו את האופציה הזו, והחלטנו להישאר בהפועל כפ"ס. אבל אז ביום שלישי בשעה 22:00 אני מקבל טלפון מאיציק עובדיה שאומר לי שקורנו גמר את העונה והם שוקלים להחזיר את טומי לסגל של הבוגרים
וואו זה מדהים. לפעמים באמת נגמרות לי המילים אבל הפעם אין לי באמת מה להגיד.
רק שימות וכמה שיותר מהר ובסבל הכי גדול שיש. בן שרמוטה
"בחנו את האופציה הזו, והחלטנו להישאר בהפועל כפ"ס. אבל אז ביום שלישי בשעה 22:00 אני מקבל טלפון מאיציק עובדיה שאומר לי שקורנו גמר את העונה והם שוקלים להחזיר את טומי לסגל של הבוגרים
וואו זה מדהים. לפעמים באמת נגמרות לי המילים אבל הפעם אין לי באמת מה להגיד.
רק שימות וכמה שיותר מהר ובסבל הכי גדול שיש. בן שרמוטה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 242 פעמים
- קיבל תודה: 172 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
מדהים בעיניי אגב שבשיא חלון העברות מנכ''ל מכבי חיפה מתקשר לסוכן של שחקן ספסל בקבוצה בליגה לאומית ומציע לו לחזור להיות חריג גיל בנוער.
איזה מעורבות מרשימה
איזה מעורבות מרשימה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 63 פעמים
- קיבל תודה: 131 פעמים
עדיין לא הבנתי למה החזירו אותו אם הוא לא ברמה של הרכב בכפר סבא אפילו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
זה חדש לך שהם מקבלים החלטות בשליפה מהמותן מתוך פאניקה?lemmacantor כתב: 12 פברואר 2026, 18:09 עדיין לא הבנתי למה החזירו אותו אם הוא לא ברמה של הרכב בכפר סבא אפילו.
אררררבע - אחת
רק אל תאשימו את ליאור אחר כךרק מכבי כתב: 12 פברואר 2026, 14:20 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=534389
''ואז איציק התקשר''.
איציק עובדיה - מקבל ההחלטות במועדון.
''מנכ''ל''.
הוא רק בובה על חוט,אין לו סיי
הוכחה חזקה לכמה נזק גיוס לא מתאים בעמדה בכירה יכול לגרום לאורך שנים לארגון
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
ככה זה כל המנכ"לים של שחר. אולי עובדיה קיבל יותר דריסת רגל בחלק מקצועי. 30 ומשהו שנים בענף שחר עדיין שוחה בחרא וקבוצות שרק עלו ליגה עושות לו בית ספר.
לא חושב שקיים עוד בעלים כזה. כל המתעללים בקבוצות שלהם נמצאים בענף פחות זמן ממנו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מעניין אותי אם זה בכלל חולף לו בראש שהשנה 3 קבוצות עם חצי תקציב ממנו, כולל אחת שרק עלתה מהליגה לאומית עושה לו בית ספר.lemmacantor כתב: אתמול, 15:19ככה זה כל המנכ"לים של שחר. אולי עובדיה קיבל יותר דריסת רגל בחלק מקצועי. 30 ומשהו שנים בענף שחר עדיין שוחה בחרא וקבוצות שרק עלו ליגה עושות לו בית ספר.
לא חושב שקיים עוד בעלים כזה. כל המתעללים בקבוצות שלהם נמצאים בענף פחות זמן ממנו.
אם בכלל מבצעים איזה ישיבה עם עובדיה ורפאלוב נניח, אם זה בכלל עולה, אם הוא מבקש מהם הסברים.
לדעתי זה לא נחשב כישלון בעיניו, הוא כבר אמר הרבה פעמים שכסף לא מבטיח הצלחה.KevinDurant כתב: אתמול, 16:21מעניין אותי אם זה בכלל חולף לו בראש שהשנה 3 קבוצות עם חצי תקציב ממנו, כולל אחת שרק עלתה מהליגה לאומית עושה לו בית ספר.lemmacantor כתב: אתמול, 15:19ככה זה כל המנכ"לים של שחר. אולי עובדיה קיבל יותר דריסת רגל בחלק מקצועי. 30 ומשהו שנים בענף שחר עדיין שוחה בחרא וקבוצות שרק עלו ליגה עושות לו בית ספר.
אם בכלל מבצעים איזה ישיבה עם עובדיה ורפאלוב נניח, אם זה בכלל עולה, אם הוא מבקש מהם הסברים.
הוא מעדיף להשאר "שפוי" כלכלית, תארים/הישגים מבחינתו זה רק בונוס.
אני לא רואה דרך אחרת להסביר את ההתנהלות שלו (מלבד הקונספירציות שהוא נכשל בכוונה).
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין פה קשר לשפיות כלכלית. בדרך כלל שהוא מדבר על שפיות כלכלית זה לא להשתגע ולהכפיל את התקציב נניח, אבל אם בתקציב הנוכחי שלך עושים לך בית ספר, אז כנראה שאתה לא משקיע את התקציב נכון, זה הרבה יותר גרועhezildo כתב: אתמול, 17:59לדעתי זה לא נחשב כישלון בעיניו, הוא כבר אמר הרבה פעמים שכסף לא מבטיח הצלחה.KevinDurant כתב: אתמול, 16:21מעניין אותי אם זה בכלל חולף לו בראש שהשנה 3 קבוצות עם חצי תקציב ממנו, כולל אחת שרק עלתה מהליגה לאומית עושה לו בית ספר.lemmacantor כתב: אתמול, 15:19
ככה זה כל המנכ"לים של שחר. אולי עובדיה קיבל יותר דריסת רגל בחלק מקצועי. 30 ומשהו שנים בענף שחר עדיין שוחה בחרא וקבוצות שרק עלו ליגה עושות לו בית ספר.
הוא מעדיף להשאר "שפוי" כלכלית, תארים/הישגים מבחינתו זה רק בונוס.
אני לא רואה דרך אחרת להסביר את ההתנהלות שלו (מלבד הקונספירציות שהוא נכשל בכוונה).
-
lemmacantor
- סמל ירוק
צריך להחליט מה לשים בדף המסרים: או שפוי או 130 מיליון שקל תקציב. אי אפשר את שניהם.
@KevinDurant
ברור שהוא לא משקיע את התקציב נכון, אבל הוא לא רואה בזה בעיה, מבחינתו כסף לא מבטיח הצלחה לכן הוא ממשיך באותו ניהול.
ברור שהוא לא משקיע את התקציב נכון, אבל הוא לא רואה בזה בעיה, מבחינתו כסף לא מבטיח הצלחה לכן הוא ממשיך באותו ניהול.
נערך לאחרונה על ידי hezildo ב 14 פברואר 2026, 21:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אררררבע - אחת
נכון, אבל בתשקורת ממשיכים להגן עליו וכמעט לא מעבירים ביקורת על הניהול שלו.lemmacantor כתב: אתמול, 20:39 צריך להחליט מה לשים בדף המסרים: או שפוי או 130 מיליון שקל תקציב. אי אפשר את שניהם.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
ומיד אחר כך שלא ישכחו להטיף על תרבות ספורט.hezildo כתב: אתמול, 20:55נכון, אבל בתשקורת ממשיכים להגן עליו וכמעט לא מעבירים ביקורת על הניהול שלו.lemmacantor כתב: אתמול, 20:39 צריך להחליט מה לשים בדף המסרים: או שפוי או 130 מיליון שקל תקציב. אי אפשר את שניהם.
תרבות ספורט מקורה בסטנדרט מקצועי שקובעים בעלי המאה וכמובן במידת הספורטיביות. ברגע שבאנגליה קמה פרמייר ליג והעלו סטנדרט בהכל, אז גם האוהדים התיישרו לפי זה.
יעקב שחר תמיד פגע בספורטיביות ותמיד הציב סטנדרט נמוך, וכמובן הטיף לכולם מה לעשות.
אל תצפו שהתקשורת מחר בבוקר תקום ותבקר אותו, חדי העין גם ישימו לב שתמיד לפחות אחת מהחברות שלו מפורסמות בערוצי הספורט וזה לא סתם.
את המינוסים שלו אנחנו יודעים יש עם שחר תקרה ברורה ואין מה לצפות לשינוי בגיל 84.
במקום להוביל מחאות וסצם לעשת אווירה רעה ביציע שהארגונים יגייסו כמה אוהדים בפוזציות בכירות ועם קשרים וינסו להביא טייקון שייקח את המועדון הזה קדימה כמו שבושינסקי הביא את שניידר וגולדהאר לגרמנים
את המינוסים שלו אנחנו יודעים יש עם שחר תקרה ברורה ואין מה לצפות לשינוי בגיל 84.
במקום להוביל מחאות וסצם לעשת אווירה רעה ביציע שהארגונים יגייסו כמה אוהדים בפוזציות בכירות ועם קשרים וינסו להביא טייקון שייקח את המועדון הזה קדימה כמו שבושינסקי הביא את שניידר וגולדהאר לגרמנים