אליאור כתב: 11 אוקטובר 2022, 21:55
מה התוצאה הכי טובה לנו בין פסז ובנפיקה? מה אתם אומרים?
אנחנו רוצים שפריז תנצח ותהיה עם 10 נקודות ובנפיקה 7.
במקרה זה פריז כבר תבטיח עליה ואולי לא תשחק עם ההרכב המלא, ובנפיקה מנגד תהיה חייב נקודה מול יובה כדי להבטיח עליה
זה לא מבטיח לפריז עלייה.
אף קבוצה לא יכולה להבטיח עלייה בשלב הזה. רק אם אחת מהן תנצח גם היום וגם במחזור הבא.
עריכה: אה סליחה, לא מבטיח עלייה ממקום ראשון התכוונתי. מבחינת עלייה זה בהחלט שם את החותמת.
גם בנפיקה וגם פסז' ירצו את המקום הראשון ויהיה להן על מה לשחק.
אליאור כתב: 11 אוקטובר 2022, 21:55
מה התוצאה הכי טובה לנו בין פסז ובנפיקה? מה אתם אומרים?
אנחנו רוצים שפריז תנצח ותהיה עם 10 נקודות ובנפיקה 7.
במקרה זה פריז כבר תבטיח עליה ואולי לא תשחק עם ההרכב המלא, ובנפיקה מנגד תהיה חייב נקודה מול יובה כדי להבטיח עליה
זה לא מבטיח לפריז עלייה.
אף קבוצה לא יכולה להבטיח עלייה בשלב הזה. רק אם אחת מהן תנצח גם היום וגם במחזור הבא.
עריכה: אה סליחה, לא מבטיח עלייה ממקום ראשון התכוונתי. מבחינת עלייה זה בהחלט שם את החותמת.
גם בנפיקה וגם פסז' ירצו את המקום הראשון ויהיה להן על מה לשחק.
לא בהכרח. תלוי נגד מי הן יכולות לשחק בסיבוב הבא. לפעמים האינטרס הוא דווקא לשחק נגד מקום ראשון ולא שני.
בנוגע אלינו. אולי כדאי כבר לסיים במקום רביעי ולא שלישי. במילא אנחנו קצרים מידי בשחקנים
אליאור כתב: 10 אוקטובר 2022, 17:09
בכר לא יוסיף את אלגרי לרשימת הקורבנות, מפני שגם אם אלגרי יפוטר אחרי ההפסד זה לא יהיה בגלל ההפסד הזה אלא בגלל כל התקופה האחרונה של הקבוצה.
בכל אופן - אני מצטער לבאס אבל בגלל שבליגה אנחנו נראים ככה המשחק הזה כבר נהיה פחות מעניין. קיוויתי שהעפלה לליגת האלופות תקדם את הקבוצה ובינתיים היא רק מדרדרת אותה אחורה.
זה נראה ככה עכשיו. מחר ברבע ל8 כל ההתרגשות תחזור והכל יהיה מעניין מאוד. ואם גם נצליח להשיג נקודות, זה בכלל ירים את כולם חזרה למעלה וימחק את ההפסד לריינה תודעתית.
בדיוק כמו שהניצחון על הצהבת מחק את ההפסד לירושלים מהתודעה.
אני מאוד קיוויתי שההעפלה הזו תמנף את הקבוצה. תאר לך מה זה קבוצה שכל עונה מעפילה לליגת האלופות או לליגה האירופית. בלי הצלחה בליגה זה לא יקרה, ואי אפשר להצליח בליגה ובאירופה כשבונים סגל ומתייחסים להעפלה למפעל יוקרתי כבונוס בלבד וכאירוע חד פעמי.
יודע מה? עזוב ליגת האלופות - שיציבו יעד להעפיל לליגה האירופית כל שנה ולהצליח בליגה.
מעניין לשאול עכשיו - ההתרגשות לא חזרה מהר מאוד?
זה גל מומנטום שאפשר למנף בענק, עם הקבוצה תדע גם לתעל את החרא שקרה מול ירושלים וריינה למשחקים הבאים של נחיתה מהצמפיונס.
זה נראה ככה עכשיו. מחר ברבע ל8 כל ההתרגשות תחזור והכל יהיה מעניין מאוד. ואם גם נצליח להשיג נקודות, זה בכלל ירים את כולם חזרה למעלה וימחק את ההפסד לריינה תודעתית.
בדיוק כמו שהניצחון על הצהבת מחק את ההפסד לירושלים מהתודעה.
אני מאוד קיוויתי שההעפלה הזו תמנף את הקבוצה. תאר לך מה זה קבוצה שכל עונה מעפילה לליגת האלופות או לליגה האירופית. בלי הצלחה בליגה זה לא יקרה, ואי אפשר להצליח בליגה ובאירופה כשבונים סגל ומתייחסים להעפלה למפעל יוקרתי כבונוס בלבד וכאירוע חד פעמי.
יודע מה? עזוב ליגת האלופות - שיציבו יעד להעפיל לליגה האירופית כל שנה ולהצליח בליגה.
זה גל מומנטום שאפשר למנף בענק, עם הקבוצה תדע גם לתעל את החרא שקרה מול ירושלים וריינה למשחקים הבאים של נחיתה מהצמפיונס.
בהחלט כן. אבל חייבים להצליח בליגה ולקדם את הקבוצה, אחרת הנצחון הזה לא שווה כלום.
הניצחון הזה הוא מדהים אבל בואו נודה שבנפיקה כרגע שלוש רמות מעל יובה בכושר הנוכחי
קשה לי להאמין שנוציא מהם משהו
הכי חשוב זה הליגה ליגת האלופות זה נחמד ויפה אם נגיע למפעל אירופאי כמה שנים ברציפות אולי נוכל לעלות למקום שלישי בבתים
אבל תמיד אפשר לחלום
בהחלט כן. אבל חייבים להצליח בליגה ולקדם את הקבוצה, אחרת הנצחון הזה לא שווה כלום.
ברור. אני מסכים איתך לגמרי. הניצחונות האלה לא שווים אם נתפרק בליגה.
אני רק אומר שליגת האלופות זו אופרה מטורפת. אתה יכול להיות בדאון מוחלט שבוע ועדיין להגיע לאווירה המיוחדת הזו משנה את כל מצב הרוח תוך שנייה (כשיש קבוצה מרגשת כמו מכבי הנוכחית שלנו)
greenguy כתב: 11 אוקטובר 2022, 23:22
הניצחון הזה הוא מדהים אבל בואו נודה שבנפיקה כרגע שלוש רמות מעל יובה בכושר הנוכחי
קשה לי להאמין שנוציא מהם משהו
הכי חשוב זה הליגה ליגת האלופות זה נחמד ויפה אם נגיע למפעל אירופאי כמה שנים ברציפות אולי נוכל לעלות למקום שלישי בבתים
אבל תמיד אפשר לחלום
באמת שאין קבוצה שאני לא מאמין שאי אפשר לנצח בסמי עופר. לאיצטדיון הזה נהיה כוח של בית אמיתי.
היו דקות שגם יובנטוס היו בהלם
Hulk כתב: 11 אוקטובר 2022, 23:38
לא מבין את הלוזריות פה, הלוואי וניפול לאירופית, 2 מפגשים בפברואר אחרי פגרה של חודש לא אמורים לעשות נזק מקצועי כזה גדול.
מסכים איתך. כמה שזה גורם לנו נזק בליגה - אני תמיד ארצה שהקבוצה שלי תמשיך באירופה.
לגבי מה עדיף במשחק המקביל- רק לא תיקו (ובדקה ה 85 זו עדיין התוצאה..) כי זה משאיר את 2 הקבוצות להלחם על המקום הראשון עד המחזור האחרון.
מבחינתי- ניצחון של פאריז, שבנפיקה יבטיחו את המקום השני בשבוע הבא ויבואו לכאן עם הרכב משני.
העפלה ל 32 אחרונות בליגה האירופית מבית כזה- זה חתיכת הישג.
בטח עם הקבוצה המרגשת שיש לנו והכדורגל השמח שמציגים.
dyarok כתב: 11 אוקטובר 2022, 23:47
לגבי מה עדיף במשחק המקביל- רק לא תיקו (ובדקה ה 85 זו עדיין התוצאה..) כי זה משאיר את 2 הקבוצות להלחם על המקום הראשון עד המחזור האחרון.
מבחינתי- ניצחון של פאריז, שבנפיקה יבטיחו את המקום השני בשבוע הבא ויבואו לכאן עם הרכב משני.
העפלה ל 32 אחרונות בליגה האירופית מבית כזה- זה חתיכת הישג.
בטח עם הקבוצה המרגשת שיש לנו והכדורגל השמח שמציגים.
נגמר תיקו לצערנו. מה שאומר ש2 הקבוצות ילחמו על המקום הראשון עד המחזור האחרון
Hulk כתב: 11 אוקטובר 2022, 23:38
לא מבין את הלוזריות פה, הלוואי וניפול לאירופית, 2 מפגשים בפברואר אחרי פגרה של חודש לא אמורים לעשות נזק מקצועי כזה גדול.
מבחינתי אחרי שכבר עשינו שלב בתים באלופות כל עוד לא מדובר בלהפעיל לשמינית הגמר אז אני מעדיף להשקיע את כל המאמצים בליגה ובשמירת האליפות. יכול להיות שזה לוזרי מבחינתך אבל מבחינתי זה תעדוף אינטרסים וסדר עדיפויות
מצידי שניקח הכי מעט מכולם. זה לא משנה. זה קמפיין אדיר. טקטיקה מעולה, לחימה ונחישות. התקפות מצוינות.
תראו את הוולה החוצה של אצילי. איזה משחק לחץ שהוביל לזה לפני זה. אורגזמה. זה רמה הכי טובה.
מישהו מצליח להבין למה אנחנו כרגע מקום 4 ולא מקום 3?
לפי כתבה מהסאן מ5.10.22 (זאת אומרת חוקים מעודכנים, אם הם לא טועים) -
Points in head-to-head matches among tied teams;
Goal difference in head-to-head matches among tied teams;
Goals scored in head-to-head matches among tied teams;
Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;
אלה השלבים של שובר שוויון..
שוויון נקודות במשחקים בין הקבוצות, שוויון בהפרש שערים, שוויון בשערים שנכבשו(במקרה שלנו זה מן הסתם ככה, אבל יכול להיות מצב של שוויון של 3 קבוצות), ובשערי חוץ הבקענו יותר במשחקים בין הקבוצות.
יש משהו שאני מפספס? אולי שובר שוויון נכנס לתוקף רק אחרי שנגמרים כל 6 המשחקים?
Ganjot כתב: 12 אוקטובר 2022, 02:24
שוויון נקודות במשחקים בין הקבוצות, שוויון בהפרש שערים, שוויון בשערים שנכבשו(במקרה שלנו זה מן הסתם ככה, אבל יכול להיות מצב של שוויון של 3 קבוצות), ובשערי חוץ הבקענו יותר במשחקים בין הקבוצות.
ממה ששמעתי שאמרו הורידו את העניין הזה של שערי חוץ וזה עובר לשערים שהבקיעו באופן כללי
Ganjot כתב: 12 אוקטובר 2022, 02:24
ממה ששמעתי שאמרו הורידו את העניין הזה של שערי חוץ וזה עובר לשערים שהבקיעו באופן כללי
כן, בדקתי עכשיו ובויקיפדיה השלב הרביעי הוא הפרש שערים, במקום עניין שערי החוץ.. חבל