חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: חלון הפיכת שולחנות של ינואר 2023 ע"ש יארוסלב קנטוש
מבחינת לוח זמנים אנחנו חוזרים מהפגרה לפני שנפתח החלון , לא?
- Apoc
- יו״ר הבורד
יש משחק גביע ו3 משחקי ליגה עד פתיחת החלון
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
מה דיא סבע יכול להועיל פה באמת?
- Apoc
- יו״ר הבורד
לדעתי אגב היה מקום להקדים חד פעמית את החלון לחודש של המונדיאל.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
לא מביא את סבע בחיים, הוא מפוצץ אגו ורוצה טאבו בהרכב, מי שחושב שיבוא להיות מחליף לשרי הזוי.
צריכים להתחיל לשפוך כסף על ישראלים כנעאן, שבירו, גוני נאור.
אם איך שרז נראה לא פוסל את זסנו או שלפחות יריצו את פיינגולד.
צריכים להתחיל לשפוך כסף על ישראלים כנעאן, שבירו, גוני נאור.
אם איך שרז נראה לא פוסל את זסנו או שלפחות יריצו את פיינגולד.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סבע שחקן שבע שרודף רק אחרי כסף ומפוצץ באגו וגם לא מנהל אורח חיים ספורטיבי. עדיף להשקיע את הכסף בישראלים צעירים ומוכשרים כמו כנעאן ונאור שיש להם עוד הרבה שנים קדימה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חייב להגיד שלתחושתי באיזשהו מקום זה שאנחנו הבאנו סיבוב ראשון כזה טוב ישחק לרעה בקטע של הרכש. ההנהלה הביזיונית יגידו שאם זה ככה אז לא צריך רכש כי אחרי שהפצועים יחזרו נהיה מסודרים. אני לא אופתע אם לא יגיע כלום או שחקן אחד בגג
- Smurk
- אגדה ירוקה
מה מביאים בינואר?
"כרגע אני לא יודע להגיד לך. דיברתי היום עם גל אלברמן - יש מחשבות להביא שחקנים, זה ברור, אבל יש היררכיה ברורה ויש שחקנים מאוד טובים שצריכים לקבל הדקות שלהם. נצטרך לייצר תחרות וקבוצה איכותית ובריאה".
צרפתי היום אצל קטן
"כרגע אני לא יודע להגיד לך. דיברתי היום עם גל אלברמן - יש מחשבות להביא שחקנים, זה ברור, אבל יש היררכיה ברורה ויש שחקנים מאוד טובים שצריכים לקבל הדקות שלהם. נצטרך לייצר תחרות וקבוצה איכותית ובריאה".
צרפתי היום אצל קטן
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי ספורט5 הצהבת רוצים את שבירו ואיזי דורש מיליון וחצי יורו. מקווה שילך לשם. חלוץ סביר- ש"פורח" בק"ש. אני לא רוצה לראות אותו מגיע לכאן ומעדיף שהכסף הזה יושקע בשחקנים אחרים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתי לא יהיה רכש משמעותי בינואר. הנרטיב של "אין אף אחד שישדרג" ו"הפצועים יחזרו אחרי הפגרה" כבר התחיל לרוץ
- Smile
- מנהל הבורד
ממש אשמח אם הוא יגיע לשם.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:48 לפי ספורט5 הצהבת רוצים את שבירו ואיזי דורש מיליון וחצי יורו. מקווה שילך לשם. חלוץ סביר- ש"פורח" בק"ש. אני לא רוצה לראות אותו מגיע לכאן ומעדיף שהכסף הזה יושקע בשחקנים אחרים.
לא מביאים שחקנים מק"ש, בלי יוצאים מהכלל.
חוץ מזה, למה אנחנו צריכים חלוץ בינואר? כרגע יש לנו את דין ופיירו שיספיקו לחצי השני של העונה ההרבה פחות עמוס.
האופצייה של ליידנר שהעלו פה הרבה יותר מעניינת. ובכלל אנחנו צריכים לשאוף להתחזק בקישור.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חותם על כל מילה. אם כבר שבירו אז רק בקיץ כי חלוץ לא דחוף כרגע ובטח לא במחיר של מיליון וחצי יורו שהוא לא קרוב להיות שווה אותו וכמו שאמרת אסור לקנות שחקנים מק"ש.Smile כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:53ממש אשמח אם הוא יגיע לשם.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:48 לפי ספורט5 הצהבת רוצים את שבירו ואיזי דורש מיליון וחצי יורו. מקווה שילך לשם. חלוץ סביר- ש"פורח" בק"ש. אני לא רוצה לראות אותו מגיע לכאן ומעדיף שהכסף הזה יושקע בשחקנים אחרים.
חוץ מזה, למה אנחנו צריכים חלוץ בינואר? כרגע יש לנו את דין ופיירו שיספיקו לחצי השני של העונה ההרבה פחות עמוס.
האופצייה של ליידנר שהעלו פה הרבה יותר מעניינת. ובכלל אנחנו צריכים לשאוף להתחזק בקישור.
חייבים להתחזק בקישור ולשם כל המשאבים והכסף צריכים ללכת. לגבי המועמדים השמות ידועים, מקווה שהמועדון לא ילך על שבירו כי זה האופציה הקלה והנוחה בגלל הקשר של איזי עם יענקלה .
-
- אגדה ירוקה
הם לא ישלמו מיליון וחצי, לדעתי הם יעבירו להם איזה 2-3 שחקנים בתמורה.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:55חותם על כל מילה. אם כבר שבירו אז רק בקיץ כי חלוץ לא דחוף כרגע ובטח לא במחיר של מיליון וחצי יורו שהוא לא קרוב להיות שווה אותו וכמו שאמרת אסור לקנות שחקנים מק"ש.Smile כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:53ממש אשמח אם הוא יגיע לשם.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:48 לפי ספורט5 הצהבת רוצים את שבירו ואיזי דורש מיליון וחצי יורו. מקווה שילך לשם. חלוץ סביר- ש"פורח" בק"ש. אני לא רוצה לראות אותו מגיע לכאן ומעדיף שהכסף הזה יושקע בשחקנים אחרים.
חייבים להתחזק בקישור ולשם כל המשאבים והכסף צריכים ללכת. לגבי המועמדים השמות ידועים, מקווה שהמועדון לא ילך על שבירו כי זה האופציה הקלה והנוחה בגלל הקשר של איזי עם יענקלה .
בכל מקרה שירצקי הוא צהוב ולכן כל עסקה איתם תהיה קלה והוא גם יסכים להתפשר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דווקא לא מסכים. לדעתי העסקה תהיה יותר קלה לנו כי יש לו קשר טוב עם יענקל’ה. יענקל’ה מעדיף לשלם כל שנה מיליון יורו על העקיצה התורנית הגנטלמנית של איזי מלשלם 2 מיליון פעם ב3 שנים ולקבל את השחקנים הטובים שג׳קי בן זקן מייצר. אני מאמין ששבירו יהיה שחקן מכבי חיפה בסוף, זה העברה קלאסית שלנו. אנחנו מתים על הלקרדות של ק״ש. עוד שנתיים שבירו מושאל שלנו לבית״רDaniel123 כתב: ↑14 נובמבר 2022, 17:03הם לא ישלמו מיליון וחצי, לדעתי הם יעבירו להם איזה 2-3 שחקנים בתמורה.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 16:55חותם על כל מילה. אם כבר שבירו אז רק בקיץ כי חלוץ לא דחוף כרגע ובטח לא במחיר של מיליון וחצי יורו שהוא לא קרוב להיות שווה אותו וכמו שאמרת אסור לקנות שחקנים מק"ש.
בכל מקרה שירצקי הוא צהוב ולכן כל עסקה איתם תהיה קלה והוא גם יסכים להתפשר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מי ששמע את צרפתי אצל קטן וחושב שיגיע רכש משמעותי צריך דחוף ללכת לפסיכיאטר לבדיקה האם הוא מחובר למציאות
הבן אדם אשכרה אומר שלא בטוח שבכלל צריך חיזוק כי חזיזה, ג׳אבר (?) וסוף חוזרים! סוף שספק אם יחזור לשחק כדורגל ב8 חודשים הקרובים.
הבן אדם אשכרה אומר שלא בטוח שבכלל צריך חיזוק כי חזיזה, ג׳אבר (?) וסוף חוזרים! סוף שספק אם יחזור לשחק כדורגל ב8 חודשים הקרובים.
-
- מכונת תארים
מה צרפתי אמור להגיד? לחשוף את כל הקלפים?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
״כמובן שכמו כל קבוצה אנחנו רוצים להתחזק בינואר. התמודדנו השנה עם לא מעט פציעות ועומסים ותמיד טוב להוסיף תחרות ולרענן את הסגל וקבוצה כמו מכבי חיפה תמיד שואפת לחזק את הסגל״
במקום זה הוא אומר שסוף וג׳אבר יחזרו אז נראה יותר טוב. בוא אני אזרום איתך שג׳אבר חוזר בינואר (הוא לא) מה הקשר לסוף? הבן אדם לא יחזור לשחק כדורגל עד תחילת העונה הבאה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הצהבת בינואר לא הולכים רק על שבירו אלא גם על מגן וכנף זרים. אנחנו חייבים להתחזק בינואר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אגדה ירוקה
מה הלחץ אם אנחנו חודש וחצי מינואר? בואו נסכם עוד חודשיים וחצי ולא נסיק מסקנות כבר מעכשיו.
לא הייתי נותן יותר מדי משמעות למה שצרפתי אמר. בכר בעצמו אמר שיהיו שינויים ורענונים בינואר.
לא הייתי נותן יותר מדי משמעות למה שצרפתי אמר. בכר בעצמו אמר שיהיו שינויים ורענונים בינואר.
- Judokan
- סמל ירוק
שמעתי את הראיון של צרפתי, ואותי הוא דווקא הפך ליותר אופטימי.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 18:24״כמובן שכמו כל קבוצה אנחנו רוצים להתחזק בינואר. התמודדנו השנה עם לא מעט פציעות ועומסים ותמיד טוב להוסיף תחרות ולרענן את הסגל וקבוצה כמו מכבי חיפה תמיד שואפת לחזק את הסגל״
במקום זה הוא אומר שסוף וג׳אבר יחזרו אז נראה יותר טוב. בוא אני אזרום איתך שג׳אבר חוזר בינואר (הוא לא) מה הקשר לסוף? הבן אדם לא יחזור לשחק כדורגל עד תחילת העונה הבאה.
א. הוא כן אמר שבודקים אופציות לחיזוק, זו הייתה נקודת המוצא.
ב. כל הדיבורים על "ג'אבר וסוף חוזרים" זה אמירה מוקצנת של מישהו שנמצא במו"מ ומחפש להפחית מחיר של שחקנים. לשדר שאנחנו לא נואשים ובסדר אם לא להחתים מישהו (בדיוק ההפך מהפאניקה שכולם ידעו שאנחנו נמצאים בה בסוף ספטמבר ויכלו לדחוף לנו מחירים מהתחת).
אני אמנם פסימיסט כלפי החלון הזה, אבל אני מפרש את צרפתי כאילו התחילו לעבוד ברמה של מו"מ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה שמוזר זה שאם אתה קורא את הציטוט באתר מהראיון אתה אופטימי אבל כשאתה מקשיב זה דווקא נשמע פחות טוב. כי הוא לכאורה כן אומר שרוצים להתחזק אבל כל הזמן מסייג וגם אתמול בכר דיבר על זה שצריך לראות עם ההנהלה מה מתאים מבחינה תקציבית. הייתי מצפה מהם להפעיל יותר לחץ בקטע הזה במיוחד כי הם יודעים שהקהל יגבה אותםJudokan כתב: ↑14 נובמבר 2022, 21:21שמעתי את הראיון של צרפתי, ואותי הוא דווקא הפך ליותר אופטימי.Shocking4U כתב: ↑14 נובמבר 2022, 18:24״כמובן שכמו כל קבוצה אנחנו רוצים להתחזק בינואר. התמודדנו השנה עם לא מעט פציעות ועומסים ותמיד טוב להוסיף תחרות ולרענן את הסגל וקבוצה כמו מכבי חיפה תמיד שואפת לחזק את הסגל״
א. הוא כן אמר שבודקים אופציות לחיזוק, זו הייתה נקודת המוצא.
ב. כל הדיבורים על "ג'אבר וסוף חוזרים" זה אמירה מוקצנת של מישהו שנמצא במו"מ ומחפש להפחית מחיר של שחקנים. לשדר שאנחנו לא נואשים ובסדר אם לא להחתים מישהו (בדיוק ההפך מהפאניקה שכולם ידעו שאנחנו נמצאים בה בסוף ספטמבר ויכלו לדחוף לנו מחירים מהתחת).
אני אמנם פסימיסט כלפי החלון הזה, אבל אני מפרש את צרפתי כאילו התחילו לעבוד ברמה של מו"מ
- Judokan
- סמל ירוק
סומך על בכר וצרפתי שהם יודעים הכי טוב מה צריך כדי לקבל את מה שהם רוצים משחר. בכר יודע לשחק את המשחקים האלה היטב (לא רק בענייני הרכש -איך שדחף עצמאית את דחיית המשחק מול סכנין בתחילת העונה באמצעי התקשורת בעצמו ובאמצעות קניאס).
-
- תוקע יתד בהרכב
מצד אחד, יש מרקם טוב בקבוצה ונראים מגובשים ויש גם חזיזה שאמור לחזור ואולי ג'אבר.. מצד שני, צריכים לחשוב גם על מה שיקרה בסוף שנה ולהתכונן לזה.. קשרי אמצע בעיקר לדעתי.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אם גאבר חוזר כשיר ב100 אחוז מהפגרה (מה שנראה לא ריאלי) אז לטווח הקצר האמת שהסגל באמת יחסית עמוק ומאוזן לרוץ בליגה ובגביע ויש רק רכש חובה שזה אופציה למחליף לשרי. אבל אין ספק שהחשיבה בינואר חייבת כבר להתחשב העזיבה אפשרית של שחקנים מרכזיים.
חלון אידיאלי:
קשר אמצע/אחורי לרוטציה (כזה שמבין שהוא השחקן ה4-5 בקישור)
מחליף נורמאלי לשרי
עוד חלוץ ישראלי במקום ניקיטה או לחילופין שחקן ישראלי לכנף ואז לקבע את דין לרוטציה של החלוצים ולא לאגף.
חלון אידיאלי:
קשר אמצע/אחורי לרוטציה (כזה שמבין שהוא השחקן ה4-5 בקישור)
מחליף נורמאלי לשרי
עוד חלוץ ישראלי במקום ניקיטה או לחילופין שחקן ישראלי לכנף ואז לקבע את דין לרוטציה של החלוצים ולא לאגף.
-
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
יגיע שחקן אחד לפחות. לא יודע להגיד בשלב הזה לאיזה עמדה והאם הוא רכש משמעותי או שחקן גיבוי.
- Smurk
- אגדה ירוקה
במקביל, יש רצון להתחזק בשניים – שלושה שחקנים. דיא סבע שבוחן את צעדיו הוא השם החם ביותר לחלון העברות בינואר. סבע מחשב בימים אלה את צעדיו ובוחן את כל האופציות מעבר לים. אם עד לינואר סונדגרן יזכה באזרחות, מכבי חיפה תוכל להביא זר נוסף לסגל כחלק מהכנה לעונה הבאה.
חלוץ עירוני קריית שמונה איתמר שבירו, ששמו הוזכר כמועמד להצטרף, יורד מהפרק בעיקר בשל העלויות הכספיות הכרוכות בהגעתו. דמי העברה על שבירו עשויים להגיע ל-1.5 מיליון אירו, סכום אותו במכבי חיפה לא יסכימו לשלם.
בן דור
חלוץ עירוני קריית שמונה איתמר שבירו, ששמו הוזכר כמועמד להצטרף, יורד מהפרק בעיקר בשל העלויות הכספיות הכרוכות בהגעתו. דמי העברה על שבירו עשויים להגיע ל-1.5 מיליון אירו, סכום אותו במכבי חיפה לא יסכימו לשלם.
בן דור
- Apoc
- יו״ר הבורד
השמות הריאלים מבחינתי ממה שידוע לנו זה רק גוני נאור, במידה ועדיין רוצים אותו אצלנו.
בנוסף לזה כמובן שחקן זר.
בנוסף לזה כמובן שחקן זר.
אופטימיות במכבי חיפה