קנג'י חורה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: קנג'י חורה - נושא רשמי
לקח לו קצת זמן להכנס לעיניינים אבל מהרגע שהוא התאקלם, הוא משחק טוב.
מלך הבישולים, אחלה קנג'י.
מלך הבישולים, אחלה קנג'י.
אררררבע - אחת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
הכי חשוב: הוא ישראלי.
בלי זה לדעתי הוא כנראה היה זר שמתנדנד עד התקופה האחרונה וכבר היו שולחים אותו הביתה. העובדה שהוא ישראלי הופכת אותו להחתמה מצויינת.
בלי זה לדעתי הוא כנראה היה זר שמתנדנד עד התקופה האחרונה וכבר היו שולחים אותו הביתה. העובדה שהוא ישראלי הופכת אותו להחתמה מצויינת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 252 פעמים
- קיבל תודה: 178 פעמים
החתמה מעולה ושחקן עם אישיות ומקצוען אמיתי.
אני בניגוד לאחרים בדעה שהוא יכול להיות כנף פותח בקבוצה שלוקחת אליפות. הייתי מביא לו תחרות וגיבוי אבל לא הייתי מביא נניח כנף זר.
אני בניגוד לאחרים בדעה שהוא יכול להיות כנף פותח בקבוצה שלוקחת אליפות. הייתי מביא לו תחרות וגיבוי אבל לא הייתי מביא נניח כנף זר.
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 45 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
מסכים בהחלט. נכס אמיתי קנג'י.KevinDurant כתב: 16 פברואר 2026, 10:12 החתמה מעולה ושחקן עם אישיות ומקצוען אמיתי.
כל מילה. גם אני כתבתי דברים דומים בעמוד הקודם.KevinDurant כתב: 16 פברואר 2026, 10:12 החתמה מעולה ושחקן עם אישיות ומקצוען אמיתי.
מה שכן, תחרות משמעותית הוא לא יקבל כי איאד יחזור וברור שינסו לשלב אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אמנם ריינה מאוד חלשים אבל לא ראיתי מספיק מאיאד כדי להצדיק חזרה שלו למכבי חיפה. הייתי מביא שם זר שיתחרה עם קנג׳י כי אין שחקני כנף ישראלים טוביםברק.י כתב: 16 פברואר 2026, 15:37כל מילה. גם אני כתבתי דברים דומים בעמוד הקודם.KevinDurant כתב: 16 פברואר 2026, 10:12 החתמה מעולה ושחקן עם אישיות ומקצוען אמיתי.
אני איתך לגבי איאד, אבל הוא חתום רק ל-3 שנים ובן למשפחת חלאיילי. לכן, סביר מאד שיקבל מקום בסגל, בתקווה שיפרוץ.Shocking4U כתב: 16 פברואר 2026, 15:51אמנם ריינה מאוד חלשים אבל לא ראיתי מספיק מאיאד כדי להצדיק חזרה שלו למכבי חיפה. הייתי מביא שם זר שיתחרה עם קנג׳י כי אין שחקני כנף ישראלים טוביםברק.י כתב: 16 פברואר 2026, 15:37כל מילה. גם אני כתבתי דברים דומים בעמוד הקודם.KevinDurant כתב: 16 פברואר 2026, 10:12 החתמה מעולה ושחקן עם אישיות ומקצוען אמיתי.
לגבי המחליף של גורה, אני מתקשה להאמין שיביאו לשם זר, אלא אם זה יהיה איזה פרוספקט שמכיר עוד עמדות.
בכלל, יש שאלה סביב הזרים לעונה הבאה - צפויים לעזוב בין 2-4 (פדראו, אגבה, יובאנוביץ׳ וסטיוארט), כשאנחנו נצטרך 10 וחלוץ, מדברים בתקשורת על 6 ויכול מאד להיות שגם לשוער/למגן השמאלי יכוונו לזר.
-
Undertheknife
- שחקן החודש
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
אחלה קנג׳י. יחד עם זאת אני חושב שצריך להביא קיצוני זר פותח סטייל בנסון לעונה הבאה כאשר קנג׳י יהיה הגיבוי שלו מהספסל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זאת תהיה טעות לא להביא לשם זר. קנג׳י אחלה של שחקן אבל ממש לא באנקר ואפשר להשתדרג שם. הוא גם יהיה בן 32 בקיץ ויגיע אחרי מונדיאל.ברק.י כתב: 16 פברואר 2026, 16:02אני איתך לגבי איאד, אבל הוא חתום רק ל-3 שנים ובן למשפחת חלאיילי. לכן, סביר מאד שיקבל מקום בסגל, בתקווה שיפרוץ.Shocking4U כתב: 16 פברואר 2026, 15:51אמנם ריינה מאוד חלשים אבל לא ראיתי מספיק מאיאד כדי להצדיק חזרה שלו למכבי חיפה. הייתי מביא שם זר שיתחרה עם קנג׳י כי אין שחקני כנף ישראלים טוביםברק.י כתב: 16 פברואר 2026, 15:37
כל מילה. גם אני כתבתי דברים דומים בעמוד הקודם.
לגבי המחליף של גורה, אני מתקשה להאמין שיביאו לשם זר, אלא אם זה יהיה איזה פרוספקט שמכיר עוד עמדות.
בכלל, יש שאלה סביב הזרים לעונה הבאה - צפויים לעזוב בין 2-4 (פדראו, אגבה, יובאנוביץ׳ וסטיוארט), כשאנחנו נצטרך 10 וחלוץ, מדברים בתקשורת על 6 ויכול מאד להיות שגם לשוער/למגן השמאלי יכוונו לזר.