מסכים לגבי זה שצריך לשחרר את מי שלא מתאים, בטח זרים. כתבתי את זה בתחילת ההודעה גם.KevinDurant כתב: היום, 09:18אם אתה מחזיק בזרים מיותרים תמיד צריך לשחרר אותם ולהביא במקומם שחקנים אחרים, בטח שהסגל פה לא שופע בישראלים בכירים.ברק.י כתב: היום, 09:15אני לא חושב שמגבלת הזרים היא בעיה מהותית כרגע, למרות שתמיד טוב להיפטר מזרים שלא מתפקדים כשחקני סגל מהותיים.HaifaWave כתב: אתמול, 23:24 צריך קצת ביצים לשחרר עוד שחקנים:
פדראו
דון להשאיל
בנסון לשחרר
ככה תהיה קצת יותר גמישות בבנייה של הסגל.
הבעיה היא יותר בבחירת הזרים. לצורך העניין, אנחנו לא צריכים שני חלוצים זרים, אבל כשהבחירה בחלוץ הזר היא בנובא, עולה החשש שזה לא יספיק ונצטרך עוד שחקני התקפה זרים.
הם כן צריכים להשתמש בזר השמיני לקיצוני ימני נוסף, שאולי יידע לשחק בעמדה נוספת, אבל אפשר לעשות את זה גם ללא שחרורים.
את פדראו צריך לשחרר לטובת בלם ימין אחר, אבל זה ראש בראש.
בסוף צריך לזכור שגם אם אני מחשיב כרגע את פדראו והוא כשיר ומעולה והכל, יש לך כרגע או 3 בלמים (פדראו, שטייפמן וגולדברג) ומגן שמאלי 1 (צונאמי), או 4 בלמים ו0 מגן שמאלי.
חסר פה עוד שחקן שיכול לשחק או כבלם או כמגן שמאלי כדי לתת גיבוי למשבצות האלה במקרה של פציעה/הרחקה וכמובן שיש בעיה גדולה בכנף ימין עם בנסון שתופס תקן של זר אבל כרגע גם פציע וגם ששיחק לא שכנע.
אם אתה מחזיק 2 שחקני כנף ימין זרים, כנראה שאחד מהם לא היה מספיק טוב כדי להיות לבד (תבדיל בין זה לבין להחזיק 2 בלמים/חלוצים זרים שעוד יכולים לשחק יחד)
הטענה שלי היא שמגבלת הזרים שלעצמה לא פוגעת לנו בבנייה, נקודתית כרגע.
הגנה - יש לנו כרגע 3 בלמים, שון, שטייפמן ופדראו/זר אחר, כשאמיר אמור להיות הרביעי כשיחזור לכשירות. בעמדת המגן השמאלי קורנו וינון, שני שחקנים משמעותיים, פצועים, אבל אנחנו רואים שלספסל הם רוצים את סאלם, כשסייף גם יכול לגבות שם. הרכישה של צונאמי אמורה לתת מענה לשתי העמדות - הוא יהיה מגן שמאלי עד שקורנו יחזור ויגבה את הבלמים במידת הצורך עד שאמיר יחזור. אפשר להביא עוד בלם או מגן שמאלי זר. השאלה איך ינהלו את הסגל בהמשך ועל חשבון מי יהיו הדקות של הזר שיגיע. כל זה, כשחוזה מעבר לעונה לזר שיגיע עלול ליצור עוד בלאי בקיץ הבא.
קישור - למרות הרצון של הקהל, ברור שהמועדון בונה על ירין לוי, כשהגיבוי שלו הוא קפטן הקבוצה.
קיצוניים - בצד שמאל אנחנו סגורים. בצד ימין אנחנו חייבים חיזוק. אחד כזה יכול להגיע ללא קשר לבנסון וכמו שכתבת, אין צורך בשני קיצוניים ימניים זרים. כלומר, אם ישחררו את בנסון, יתפנה מקום לזר שאין אף עמדה שאקוטית לחזק בזר.
ושוב, אני מדגיש - אני בעד להיפטר מכל בלאי בסגל לטובת שחקן שיתרום לקבוצה. אם בנסון לא כשיר לעונה הזו, שישוחרר ויביאו גם מגן ימני מחליף במקום זסנו מבחינתי. ברור שיש לזה יותר ערך. אני פשוט לא חושב שזה העניין. אי אפשר להביא חלוץ שלא כובש שערים ואז להיות בלחץ ממגבלת הזרים כי אין לנו מספיק גיים צ׳יינג׳רים בהתקפה.