חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
אנחנו בידיים בטוחות עכשיו כשדגו כמעט והשלים את הכוורת שלו.
-
- קודם כל נאמנות
אגב, איך רואים שזה תדרוך, הפוש יצא כך "במועדון אופטימיים לגבי צירופו של לורן אברג'יל".Shocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 22:49פוש בוואן שמכבי חיפה אופטימיים לגביו
זה אותו בן דור שהיום בבוקר אמר שאין התקדמות בשום צורה וזה כרגע רחוק
תדרוך כדי להרגיע את הקהל
מבינים? במועדון, לא מכבי חיפה. במועדון.
הודעה שמערכת וואן/בן דור קיבלה אחרי גל הפאניקה בקרב האוהדים ואפילו לא עשו את העריכה הנדרשת וישר הוציאו את זה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא יכול לחכות לראות איך הם יעלו לי את המחיר של המנוי בגלל ״עלייה במחירים של המשק״ במקביל לזה שהם הולכים להשתחרר מ4 מהחוזים הכי כבדים בקבוצה (בכר והצוות, אצילי, סבע ופאני)
שרלטנים ונוכלים.
״את הכסף שחסכנו על צוות אימון זר נשקיע בשחקנים״
שרלטנים ונוכלים.
״את הכסף שחסכנו על צוות אימון זר נשקיע בשחקנים״
-
- מחוזר באירופה
לא יעזור לפי מה שפורסם 21 מליון שקל לשלוש עונות אני במקומו טס מפהShocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 22:53 שוב אומר:
האופציות היחידות על השולחן:
להציע לאצילי שדרוג נוסף בשכר ולהעלות לו את הבונוסים ולקוות שזה יעבוד.
אם לא אז לנסות לעשות את אותו דבר עם דיא סבע.
לוותר על מימוש האופציה על דילן ולהחתים שחקן כנף זר.
בשום פנים ואופן לא להגיע למצב שדוידה זה המחליף של אצילי
-
- אלוף המדינה
אם מחפשים ישראלי אז שבכל הכסף שהכנסנו בשנה האחרונה ישתשמו בשביל להביא את טוקלומטי. הילד מפלצת כדורגל ושווה דו ספרתי בליגת העל כבר עכשיו
-
- שחקן החודש
משהו אופטימי..באר שבע כמעט גנבה לנו אליפות..בלי אצילי ובלי שחקן שמתקרב למספרים של אצילי..חומר למחשבה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
והנה התדרוכים של דודו על ״אחרי כל מה שיענקלה עשה בשבילו״
הכל פה צפוי וידוע מראש
הכל פה צפוי וידוע מראש
-
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מתערב איתכם שעוד שנה שאצילי ירצה לחזור לארץ המועדון גם לא יסכים לקחת אותו כי הם פגועים שהוא עזב אחרי כל מה שיענקלה עשה בשבילו. אין יותר יענקל’ה מזה.
- Judokan
- סמל ירוק
מסכים עם כל מילה בנושא תקרת השכר, היה צריך להעלות אותה מזמן במועדון.Shocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 22:47בול. תקרת השכר של שחר גומרת את המועדון ועוצרת אותו מהאמת לפרוץ קדימה.Ganjot כתב: ↑29 מאי 2023, 22:44אלה נסיבות "מבאסות" שבסוף אם באמת רוצים יש שליטה עליהן.Judokan כתב: ↑29 מאי 2023, 22:31 מעניין אותי איך התיאוריה ששחקנים בכירים עוזבים בגלל המינוי של דגו מתיישבת עם העזיבה של פלאניץ' אחרי העפלה לליגת האלופות בנסיבות לזה של אצילי (ותחת בכר)
או עם העובדה שסבע מראש הכניס סעיף עזיבה בחינם כמעט לאמירויות (תחת בכר)
או שפאני עשה בדיוק את אותן פעולות כדי לעזוב בעונה שעברה (תחת בכר).
אכלנו אותה עם נסיבות מבאסות, עכשיו מבחן ממשי לאלברמן להתמודד איתו. בפעמים האחרונות בנסיבות כאלה הוא הביא בלחץ זמן שני מחליפים שלא נופלים מפלאניץ' והבריק עם הישיבה על האוזן של סבע.
מצב בעייתי מאוד, אבל לפחות יש גורם מקצועי ראוי, ולא יענקלה שחר, לקבל את ההחלטות במצב הזה.
בסוף, המשכורת של אצילי זה משכורת בדיחה, בלי קשר למה שהציעו לו שם.
שחקן העונה שנתיים רצוף, 5 אליפויות רצוף בישראל, והבן אדם מקבל פחות או יותר כמו ניר ביטון/דור פרץ/יונתן כהן, בזמן שזהבי מרוויח 1.2 מיליון יורו.
לא מצפה שיתנו לו עכשיו מיליון יורו משכורת, אבל כן הייתי מצפה לשדרוג אמיתי כבר בחוזה האחרון שחתם עליו (ואולי אז גם היה אופציה להוריד את סעיף השחרור כתנאי לשכר גבוה).
הרבה בזכותו כל העיר בטירוף על המועדון, כל הילדים הקטנים רואים אותו ככוכב כמו שאנחנו ראינו את כוכבי הילדות שלנו.
הכסף שכנראה "נאבד" מזה שהוא לא יישאר פה, הוא גבוה בהרבה לאורך זמן מאשר שדרוג לשכר שלו.
פלאניץ' עוד מילא, זר הולך זר מגיע.
אין אף אחד שאפשר להביא במקום אצילי.
שחקן כמו אצילי היה צריך לשבת פה ממזמן על חוזה של 650 אלף יורו בעונה כיאה לתרומה שלו. במקום זה הוא רואה איך דור פרץ מרוויח יותר ממנו ויונתן כהן מרוויח כמוהו.
אבל גם עם שכר גבוה יותר, עדיין היה נשאר לאצילי סעיף השחרור, זו הייתה דרישה חד משמעית להכניס סעיף כזה.
ואתם באמת חושבים שאם קבוצה מהאמירויות מעוניינת בו והייתה מוכנה לשלם 2 מיליון, היא תתקפל על 2.5? זה היה קורה בכל מקרה.
ועדיין השאלה שלי היא מה הקשר של כל זה למינוי של מסאי דגו, שזו התיאוריה שהתחילו להריץ פה.
-
- תוקע יתד בהרכב
חזיזה העלה סטורי מהחתונה של דן גלזר וכתב "כסף לא קונה אהבה"
קורץ לאצילי או שרומז משהו על אשתו של גלזר?
קורץ לאצילי או שרומז משהו על אשתו של גלזר?
- Judokan
- סמל ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו
- Judokan
- סמל ירוק
אם אצילי יוצא לשם, תהיה בטוח שהוא הולך ל3 שנים כדי לא לשלם שקל מס.Shocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 23:48 חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו
-
- מכונת תארים
.Shocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 23:48 חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו
-
- אלוף המדינה
אפשר לנסות להתגמש על המחיר ולהוציא אותו ב2 מיליון יורו. להשאיר אחוזים אצלם להביא להם שחקנים לעשות עסקה על סמך הישגים לא חסר שיטות. הכל שאלה אם רוצים, בינתיים כל פתרון אפשרי שמעלים (זר, שחקן יקר מאוד כמו טוקו) פוסלים כאן כי אי אפשר. נו אז יאללה אולי חג'ג' ודוידה יצליחו למלא את הואקום של אצילי, בהצלחה באמת
-
- מכונת תארים
גם בגיל 33-34 יכול להיות שנרצה אותו פה. לך תדע.Judokan כתב: ↑29 מאי 2023, 23:49אם אצילי יוצא לשם, תהיה בטוח שהוא הולך ל3 שנים כדי לא לשלם שקל מס.Shocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 23:48 חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו
- benrey
- הענק הירוק
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html
ב2015 הגרמנים הציעו לזהבי שכר של מליון יורו כדי שיסכים לוותר על הסעיף שחרור.
בסוף זה השתלם להם כי שנה אחרי זה הם מכרו אותו ב8 מליון.
ב2015 הגרמנים הציעו לזהבי שכר של מליון יורו כדי שיסכים לוותר על הסעיף שחרור.
בסוף זה השתלם להם כי שנה אחרי זה הם מכרו אותו ב8 מליון.
- Apoc
- יו״ר הבורד
שמע אני מנסה להישאר מאופק אבל אתה באמת מנותק ברמות אחרות
תכף תגיד שאולי ננסה להחזיר את סולומון לארץ
חיבור בסיסי לליגה שלנו ולמה שקורה פה אין לך
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
נעשה גלקטיקוס עוד 5 שנים עם אצילי לביא פלאניץ' ובכר וזה יהיה כישלון מפוארShocking4U כתב: ↑29 מאי 2023, 23:48 חשוב לא לשרוף גשרים עם אצילי שיוכל לחזור אחרי עונה וקצת שם. שיענקלה לא יעשה יענקל’ה ויעשה איתו ברוגז כי הוא עוזב ״אחרי כל מה שהוא עשה בשבילו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
עדכוני לילה
- אשתו של אצילי לא מעוניינת לעבור לחול עם 2 הילדות הקטנות שלהם, אצילי עצמו מתלבט בגלל שטןב לו במועדון אמור לחזור עם תשובה עד רביעי הבא
- סבע קיבל מסרים מהסוכן שלו שהוא מתכונן לקבל הצעה בקרוב מטורקיה
-סק דחה הצעה מהליגה הראשונה בצרפת ומעוניין להישאר פה, כנל קורנו
- אשתו של אצילי לא מעוניינת לעבור לחול עם 2 הילדות הקטנות שלהם, אצילי עצמו מתלבט בגלל שטןב לו במועדון אמור לחזור עם תשובה עד רביעי הבא
- Smurk
- אגדה ירוקה
לאצילי יש ילד וילדה רק שתדעNirgreen כתב: ↑30 מאי 2023, 00:21 עדכוני לילה
- Judokan
- סמל ירוק
פוסלים רעיונות לא מציאותיים בעליל.Jerry כתב: ↑29 מאי 2023, 23:50אפשר לנסות להתגמש על המחיר ולהוציא אותו ב2 מיליון יורו. להשאיר אחוזים אצלם להביא להם שחקנים לעשות עסקה על סמך הישגים לא חסר שיטות. הכל שאלה אם רוצים, בינתיים כל פתרון אפשרי שמעלים (זר, שחקן יקר מאוד כמו טוקו) פוסלים כאן כי אי אפשר. נו אז יאללה אולי חג'ג' ודוידה יצליחו למלא את הואקום של אצילי, בהצלחה באמת
לוזון אמר במילים שלו שהוא לא מוכר בפחות מזה.
מה מעניין אותו אחוזים? מכרנו אי פעם שחקן בסכומים שבהם לוזון מוכר לאירופה? מה הוא צריך ממך אפילו 50% מהמכירה אם הוא משיג יותר לעצמו (כולל אחוזים מסוימים)?
כמו שאמרתי, אפשר להתגמש על המחיר גם על גלוך ועבדה, למה לא.
- Liberman
- מנהל הבורד
אתן את משנתי בנושא ולא אחפור על זה שוב.
היום גם קיימתי שיחה עם אלכס בנושא הזה והאמת היא שהגעתי לאיזשהי שלוות נפש עם עצמי שפשוט צריך להפסיק לאכול חרא בערימות כמו מה שאתם עושים פה.
זה הכי זין בעולם שאצילי וסבע אולי לא ימשיכו וזה לא בידיים שלנו.
העונה עוד לא התחילה, עוד לא סיימנו את הרכש, נאדה.
אני אוהד מכבי 30 ומשהו שנה וראיתי שחקנים אדירים עוזבים, לצד זאת לא שוכח איך שחר במו ידיו פירק אותנו אחרי קמפיין אלופות.
למרות הכל, אני שם מבטחי אצל אלברמן, יש לו המון עבודה. בוא נראה אותו יוצא מהפלונטר שנקלע אליו.
לאכול חרא? בוא נחכה כמה מחזורים, איזה רכש יבוא... ועד אז? חפשו אותי כי אין לי כח לחרא שאכלתי שנים.
היום גם קיימתי שיחה עם אלכס בנושא הזה והאמת היא שהגעתי לאיזשהי שלוות נפש עם עצמי שפשוט צריך להפסיק לאכול חרא בערימות כמו מה שאתם עושים פה.
אני אוהד מכבי 30 ומשהו שנה וראיתי שחקנים אדירים עוזבים, לצד זאת לא שוכח איך שחר במו ידיו פירק אותנו אחרי קמפיין אלופות.
למרות הכל, אני שם מבטחי אצל אלברמן, יש לו המון עבודה. בוא נראה אותו יוצא מהפלונטר שנקלע אליו.
לאכול חרא? בוא נחכה כמה מחזורים, איזה רכש יבוא... ועד אז? חפשו אותי כי אין לי כח לחרא שאכלתי שנים.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מסכים!Liberman כתב: ↑30 מאי 2023, 00:27 אתן את משנתי בנושא ולא אחפור על זה שוב.
- Smurk
- אגדה ירוקה
העניין הוא שעם הפלונטר בזרים אין לך שום שפן לשלוף מהכובע. שפלאניץ' עזב הבאת שני במקומו, כשנטע עזב בכר הצליח למחוק את הצורך במרכז השדה עם סבע. מה תעשה עכשיו? האפשרות שלך זה אושר דוידה.
- Liberman
- מנהל הבורד
אחי היקר
אם בא לך להמשיך לטחון חרא בכיף
אני אמתין בסבלנות לא אופיינית עד תום מועדון חלון העברות ולפחות עד מחזור 7 כדי לראות איך הקבוצה עומדת על המגרש.
אם זה יראה חרא אני הראשון לחרבן לשחר על הפנים. עד אז אריווה דרצ׳י.
אם בא לך להמשיך לטחון חרא בכיף
אני אמתין בסבלנות לא אופיינית עד תום מועדון חלון העברות ולפחות עד מחזור 7 כדי לראות איך הקבוצה עומדת על המגרש.
אם זה יראה חרא אני הראשון לחרבן לשחר על הפנים. עד אז אריווה דרצ׳י.
פושעי דילן לדין
- Judokan
- סמל ירוק
בשתי העזיבות הקודמות אמרנו אותו דבר.
מי חשב שאפשר להחליף שחקן כמו פלאניץ', ועוד שבועיים לפתיחת שלב הבתים באלופות?
בחלון של ינואר, כל השיח היה סביב כמה נטע חסר תחליף.
יש לנו חלון העברות שלם לעבור, יש לנו מנהל מקצועי שהראה עין טובה בתחום. הוא מבין את הבעיה לא פחות מאיתנו, ואני בטוח שגם הוא לא רוצה לסמוך בעניין הזה על דוידה. בדיוק כמו שהוא לא סומך על איזה ארד בר מהליגה אלא מחפש שחקן ברמה של אברג'ל ולא מסתפק באיזה שבירו שבור והולך על פוטנציאל כמו שורנוב.
- Judokan
- סמל ירוק
Liberman כתב: ↑30 מאי 2023, 00:27 אתן את משנתי בנושא ולא אחפור על זה שוב.
- Smurk
- אגדה ירוקה
יאללה שישלוף יהודיJudokan כתב: ↑30 מאי 2023, 00:35בשתי העזיבות הקודמות אמרנו אותו דבר.
מי חשב שאפשר להחליף שחקן כמו פלאניץ', ועוד שבועיים לפתיחת שלב הבתים באלופות?
בחלון של ינואר, כל השיח היה סביב כמה נטע חסר תחליף.
יש לנו חלון העברות שלם לעבור, יש לנו מנהל מקצועי שהראה עין טובה בתחום. הוא מבין את הבעיה לא פחות מאיתנו, ואני בטוח שגם הוא לא רוצה לסמוך בעניין הזה על דוידה. בדיוק כמו שהוא לא סומך על איזה ארד בר מהליגה אלא מחפש שחקן ברמה של אברג'ל ולא מסתפק באיזה שבירו שבור והולך על פוטנציאל כמו שורנוב.