כן הוא גרוע?
מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפוני ינואר 26
לתחושתי ברוניניו זה לא השחקן שישדרג אותנו ואין טעם להביא אותו אבל הלוואי שאני טועה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 20 פעמים
לתחושתי?HaifaWave כתב: 11 ינואר 2026, 22:03 לתחושתי ברוניניו זה לא השחקן שישדרג אותנו ואין טעם להביא אותו אבל הלוואי שאני טועה.
צריך להיות טיעון יותר מבוסס.
אני לא מכיר את השחקן ולא יכול להגיד מה דעתי, אחרי שיחתום אם וכאשר, הוא ימדד על המגרש כמו כל שחקן.
מהמידע שיש לי עליו בתור אוהד ככה אני מרגיש.ירוק רפואי כתב: 11 ינואר 2026, 22:05לתחושתי?HaifaWave כתב: 11 ינואר 2026, 22:03 לתחושתי ברוניניו זה לא השחקן שישדרג אותנו ואין טעם להביא אותו אבל הלוואי שאני טועה.
צריך להיות טיעון יותר מבוסס.
אני לא מכיר את השחקן ולא יכול להגיד מה דעתי, אחרי שיחתום אם וכאשר, הוא ימדד על המגרש כמו כל שחקן.
השחקן שיגיע צריך להיות כזה שברמת ודאות גבוהה מאוד הוא ישדרג. אין להו לוקסוס ליפול עם עוד זר כי הרשימה גם ככה ארוכה מאוד וכל שחקן כזה רק מכביד על העלויות בעונות הבאות. אם מביאים מישהו שספק לא קטן אם יצליח עדיף לא להביא כלום.
עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
יגאל האופטימי מדווח על שחקן רומני מראפיד
הבקיע עד עכשיו 11 שערים בליגה המקומית
https://www.transfermarkt.com/alexandru ... ler/365770
הבקיע עד עכשיו 11 שערים בליגה המקומית
https://www.transfermarkt.com/alexandru ... ler/365770
הוא מרוויח שם גרושים ביחס למה שאנחנו יכולים לשלם לו, מהבחינה הזאת הוא יכול להיות ריאלי.
השאלה היא כמה ראפיד ירצו עליו.
בכל מקרה כל עוד רק גולדשטיין פירסם את זה, הוא לא רלוונטי.
אם היו רוצים להחזיר אותו לא חושב שהיו עושים לו טקס פרידה לפני שבוע וחצי.benrey כתב: 12 ינואר 2026, 00:57 עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?
יש דיווח ברומניה בעיתון גדול שהוא מועמד חזק אלינו
אבל לא רואה אותו מגיע הוא קפטן שם ושחקן חשוב.
אבל לא רואה אותו מגיע הוא קפטן שם ושחקן חשוב.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
נכון.
אבל גם לנטע עשו טקס פרידה לא מזמן.
לדעתי הטקסים האלו אחד הדברים הלא חכמים, במיוחד לשחקנים שלא פרשו.
עוד יומיים לפתיחת החלון.
חצי ליגה כבר החתימו שחקן שנרשם עם פתיחת החלון, רק במכבי יחכו לדקה ה90 וינחיתו איזה דיפולט.
חצי ליגה כבר החתימו שחקן שנרשם עם פתיחת החלון, רק במכבי יחכו לדקה ה90 וינחיתו איזה דיפולט.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
אם כבר הולכים על רומנים למה לא לנסות שוב להביא את קלאודיו פטרילה?
שחקן שנראה שיבוא בול.
שחקן שנראה שיבוא בול.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
חלשים בכל עמדה בחלק ההתקפי.
כתבתי פה באיזו הודעה קודמת - האינטרסים לא מתכנסים.benrey כתב: 12 ינואר 2026, 00:57 עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?
הוא רוצה להיות שחקן משמעותי, לקבל דקות. בכל זאת, הוא לפני שנייה היה שחקן וקפטן של קבוצה שעשתה הישגים יפים. אני חושב שהאמירה שלו על בית״ר בראיון ההוא נובעת מהבנה שאם הוא יצטרך לחזור לארץ, לא בטוח שכאן יהיה לו את המקום שהוא מחפש. אחרת היה דוחף לחזרה לכאן.
אנחנו, מצדנו, שואפים לקדם את אמיר, ווהב, אהוד, רטנר וארזי שמשחקים על העמדות שלו (בלם ימין, 6 ו-8) ובטוח מעדיפים לשמור מקום לנטע או פאני למקרה שנרצה עוד קשר מוביל, יותר מאשר להחזיר את ארד ולסתום את הקישור סופית. מעבר לזה, אני משער שהמועדון לא רוצה עוד שחקן שהקהל יתנגד לו (בעקבות ההתייחסות לבית״ר) ויעדיף שקט תעשייתי.
ברמה האישית, אני אוהב את עפרי. הוא דמות טובה לחדר ההלבשה ושחקן שבטוח יכול לתרום. אני אשמח אם יהיה פה ב הממשך, כל עוד הוא יהיה ברמה המתאימה. ולצד זאת, אני אמביוולנטי לגבי החזרה שלו בנקודת הזמן הזו, לאור מה שכתבתי למעלה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
אולי טאבי רלוונטי?
התפוצצה העסקה שלו לסלטיק בגלל פציעה.
טוענים שאולי בקיץ תהיה עסקה לשם אבל קשה לי להאמין.
בשביל סלטיק רכישה שלו זה כסף קטן אז מה ההבדל בין עכשיו לקיץ.
אמרת פציעה?NOSFERATU ZODD כתב: 12 ינואר 2026, 16:09 אולי טאבי רלוונטי?
שחר בא לחתום
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
אחרי שעסקת טאבי לסלטיק נפלה הייתי חד משמעית מביא אותו במקום לצאת להרפתקאות ולהביא שחקנים שאולי יעלו קצת פחות אבל עם סימני שאלה שלך תדע מה תקבל מהם.
כל הצדדים כבר השלימו עם עזיבה שלו(השחקן, הפ״ת, נתניה). יש חלון הזדמנויות להכות בברזל כל עוד הוא חם ולסגור מתווה אולי מעט פחות ממה שסלטיק רצו לשלם +אחוזי מכירה עתידיים.
כל הצדדים כבר השלימו עם עזיבה שלו(השחקן, הפ״ת, נתניה). יש חלון הזדמנויות להכות בברזל כל עוד הוא חם ולסגור מתווה אולי מעט פחות ממה שסלטיק רצו לשלם +אחוזי מכירה עתידיים.
לא החתימו אותו כי הוא צריך ניתוח בברך.Kozmo כתב: 12 ינואר 2026, 17:50 אחרי שעסקת טאבי לסלטיק נפלה הייתי חד משמעית מביא אותו במקום לצאת להרפתקאות ולהביא שחקנים שאולי יעלו קצת פחות אבל עם סימני שאלה שלך תדע מה תקבל מהם.
זה לגמרי חלון הזדמנויות, אבל אפשר גם להתרסק פה.
ממה שהבנתי הם פשוט עשו פרסה, אולי לחץ מהאוהדים או אולי סיבה אחרת, אבל (כנראה) לא בגלל פציעה. עניין הפציעה זו דרך מפלט לחתוך מסיכום עסקה.ברק.י כתב: 12 ינואר 2026, 18:23לא החתימו אותו כי הוא צריך ניתוח בברך.Kozmo כתב: 12 ינואר 2026, 17:50 אחרי שעסקת טאבי לסלטיק נפלה הייתי חד משמעית מביא אותו במקום לצאת להרפתקאות ולהביא שחקנים שאולי יעלו קצת פחות אבל עם סימני שאלה שלך תדע מה תקבל מהם.
זה לגמרי חלון הזדמנויות, אבל אפשר גם להתרסק פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 177 פעמים
- קיבל תודה: 141 פעמים