גל אלברמן - המנהל המקצועי

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי

שליחה על ידי Judokan »

הוא מקבל סיטואציה שבה נותנים לו צ'ק גדול להביא שחקנים, לצד היוקרה של לשחק בליגת האלופות.
זו הזדמנות מדהימה למנהל מקצועי, שלרוב הרבה הרבה יותר מוגבל במה שהוא יכול להביא לארץ.

אמורות להיות לו רשימות מפורטות של שחקנים, הוא לא מתחיל לחפש מעכשיו.

מצפה ממנו לתוצאות בעניין הזה. מאוד מאמין בו לאור העבודה המדהימה הקיץ, נראה מה יהיה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

יש את הסוגייה של החוזים של אצילי, גולדברג ונטע לביא שמאוד מפריעים לי. אצילי כבר לכאורה היה קרוב לחתימה ואני לא מבין למה לא שידרגו אותו אחרי העונה שהוא עשה. איך יתכן שנטע מסיים חוזה ולא מאריכים, רוצים שהוא יעזוב בחינם? וגם גולדברג אותו דבר.

מנהל מקצועי זה לא רק להביא שחקנים אלא גם לנהל את הסגל ולדאוג להארכות חוזים ולשדרג שחקנים קיימים. אנחנו יכולים בקלות שהסגל יתפרק לנו אם לא ינהלו את זה נכון
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Shocking4U כתב: 27 אוגוסט 2022, 22:04 יש את הסוגייה של החוזים של אצילי, גולדברג ונטע לביא שמאוד מפריעים לי. אצילי כבר לכאורה היה קרוב לחתימה ואני לא מבין למה לא שידרגו אותו אחרי העונה שהוא עשה. איך יתכן שנטע מסיים חוזה ולא מאריכים, רוצים שהוא יעזוב בחינם? וגם גולדברג אותו דבר.

מנהל מקצועי זה לא רק להביא שחקנים אלא גם לנהל את הסגל ולדאוג להארכות חוזים ולשדרג שחקנים קיימים. אנחנו יכולים בקלות שהסגל יתפרק לנו אם לא ינהלו את זה נכון
טיפש מי שמאריך עכשיו חוזה.
הופעה טובה בליגת האלופות יכולה לסדר לכל אחד חוזה בליגה בכירה, וככל שהחוזה של שחקן יותר קרוב לסיום, ככה הוא ישוחרר בפחות.
היו צריכים להאריך להם ביוני לכל המאוחר.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

benrey כתב: 27 אוגוסט 2022, 22:08
Shocking4U כתב: 27 אוגוסט 2022, 22:04 יש את הסוגייה של החוזים של אצילי, גולדברג ונטע לביא שמאוד מפריעים לי. אצילי כבר לכאורה היה קרוב לחתימה ואני לא מבין למה לא שידרגו אותו אחרי העונה שהוא עשה. איך יתכן שנטע מסיים חוזה ולא מאריכים, רוצים שהוא יעזוב בחינם? וגם גולדברג אותו דבר.

טיפש מי שמאריך עכשיו חוזה.
הופעה טובה בליגת האלופות יכולה לסדר לכל אחד חוזה בליגה בכירה, וככל שהחוזה של שחקן יותר קרוב לסיום, ככה הוא ישוחרר בפחות.
היו צריכים להאריך להם ביוני לכל המאוחר.
ולכן לא מחכים עם חוזים ומאריכים מראש. פה כל הזמן דוחים הכל לרגע האחרון ובסוף יצטרכו לשלם להם יותר או לאבד אותם בחינם. חלמאות
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

גולדברג ונטע שמסיימים חוזה בסוף העונה צריכים להיות עדיפות עליונה לחידוש.
לא מבין למה לא מסיימים שם את הסאגה וסוגרים כבר.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כמו שכל הזמן מפרגנים לו אז אני רוצה להגיד שכל הסיפור עם עם הבלם זה כישלון חרוץ. לא קונה את התירוצים על פלאניץ, היו צריכים להאריך לו חוזה ממזמן ולהוציא את הסעיף יציאה הזה.

ואתם יודעים שיש סאגה סביב פלאניץ כבר מעל לחודש ושהוא כנראה עוזב כבר מעל לשבועיים, איך אתם לא מוכנים כבר עם בלם שיגיע להחליף אותו? היה צריך לנחות פה כבר בלם ולהתחיל להתאמן עם הקבוצה כי אנחנו חייבים בלם שיכנס לעניינים בדחיפות.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Shocking4U כתב: 29 אוגוסט 2022, 01:57 כמו שכל הזמן מפרגנים לו אז אני רוצה להגיד שכל הסיפור עם עם הבלם זה כישלון חרוץ. לא קונה את התירוצים על פלאניץ, היו צריכים להאריך לו חוזה ממזמן ולהוציא את הסעיף יציאה הזה.

ואתם יודעים שיש סאגה סביב פלאניץ כבר מעל לחודש ושהוא כנראה עוזב כבר מעל לשבועיים, איך אתם לא מוכנים כבר עם בלם שיגיע להחליף אותו? היה צריך לנחות פה כבר בלם ולהתחיל להתאמן עם הקבוצה כי אנחנו חייבים בלם שיכנס לעניינים בדחיפות.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Shocking4U כתב: 29 אוגוסט 2022, 01:57 כמו שכל הזמן מפרגנים לו אז אני רוצה להגיד שכל הסיפור עם עם הבלם זה כישלון חרוץ. לא קונה את התירוצים על פלאניץ, היו צריכים להאריך לו חוזה ממזמן ולהוציא את הסעיף יציאה הזה.

מסכים.
זה לא משהו חדש כל הסאגה עם פלאניץ', גם לפני חודש כבר היה אמור להיות להם כמה שמות חזקים ללכת עליהם כשלא ידעו אם יישאר או יעזוב לאתונה.
למזלנו האיכות של הקישור וההתקפה יפצו כנראה על ההגנה הירודה בתקופה הקרובה, אבל על הנייר יכלנו לשלם על זה הרבה מאוד בליגה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

בסופו של דבר, הוא יישפט בסוף החלון מבחינת הרכש.

מבחינת החוזים אני לא יודע כמה הוא מעורב בזה וכמה זה בתפקיד שלו
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

KevinDurant כתב: 29 אוגוסט 2022, 13:23 בסופו של דבר, הוא יישפט בסוף החלון מבחינת הרכש.

חושב שהוא עשה פה רכש היסטרי בחלון הזה, ברמה של רכש שהביא אותנו לצ׳מפיונס. לא פחות מזה
eidoil32
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי eidoil32 »

כל הכבוד על השנתיים רצוף לסגור את הסגל מוקדם, אבל אם לא יהיה פה בלם בזמן יכול להשאיר טעם מר. התזמון הקשה מאוד מקווה שיסתדר.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

KevinDurant כתב: 29 אוגוסט 2022, 13:23 בסופו של דבר, הוא יישפט בסוף החלון מבחינת הרכש.

ברור שזה התפקיד שלו חוזים לקבוצה הבוגרת
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

עוד שנה וקצת כשקבוצה בחו״ל תממש את הסעיף של אצילי הוא יסביר לכם ש״הוא חתם כאן תחת נסיבות מאוד מיוחדות ולכן המו״מ היה מורכב והיינו צריכים להסכים לסעיף יציאה״

הכישלון שלו עם פלאניץ הוא עצום. וכן זה נופל תחת תפקידו כמנהל מקצועי ואם הוא אחראי רק על להביא שחקנים אז שיקראו לו סקאוט. מנהל מקצועי אחראי על כל מה שקורה בקבוצה הבוגרת כולל חידושי חוזה וכו׳.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

eidoil32 כתב: 29 אוגוסט 2022, 14:52 כל הכבוד על השנתיים רצוף לסגור את הסגל מוקדם, אבל אם לא יהיה פה בלם בזמן יכול להשאיר טעם מר. התזמון הקשה מאוד מקווה שיסתדר.
בינתיים נראה שלמרות הלו"ז הצפוף הם עשו עבודת הכנה מראש ובאו עם כמות יפה של שמות.

לגבי חידושי חוזים, אני לא בטוח שמי שאמון על הנושא במועדון הוא אלברמן.
אולי אלברמן רק אומר להם לX תחדשו לY לא, אבל מי שבפועל יושב למו"מ וקובע את התנאים זה בטח עוזי ושחר.
אז לבוא אליו בטענות בענייני חוזים וסעיפים פחות מתאים לדעתי.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

בעיניי סאגת הבלמים דווקא מלמדת שהם ממש לא באו מוכנים.

הרי ידעו שפלאניץ' עוזב מזה שבועיים (או לפחות שזה סיכוי ריאלי). אם ההכנה של אלברמן והצוות לזה הייתה טובה, אני מצפה שיהיה שחקן זר שאפשר לסגור איתו בהקדם מוכן.

התירוץ היה שליגת האלופות טרפה את הקלפים כי היא שינתה את הסכומים שאפשר להשקיע. בפועל אנחנו רואים שזה ממש לא נכון, כי כל המועמדים הרלבנטיים והמאומתים (ואני שם שנייה בצד אמירות של מקורבים למיניהם שלא הוכיחו את עצמן בכלום בסיבוב הזה) - קופרייה, דילן וסק - הם שחקנים שהיו יכולים לנחות פה בלי שום קשר.

נראה שבפועל התחילו לחפש בצורה משמעותית רק ברגע שפלאניץ' אישר סופית עזיבה.

אבל - אם להתמקד שנייה בסקאוטינג בלבד ולנתק את מטען הציפיות שהתלווה לצ'מפיונס, יש כאן שתי עסקאות שלפחות מבחינת צוות סקאוטינג עושות רושם טוב על הנייר.
לעקוץ את סק בחינם זה שיחוק לאור הרזומה והאופן שבו הוא תואר לפחות על ידי המןמחה של אלכס.
מקווה שזה המשך המגמה מהקיץ של הצלחה עם זרים
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לא הגיע הזמן לחדש חוזה לנטע (קפטן מסיים חוזה), גולדברג ואצילי? או שלחדש חוזים זה לא מעניין?
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Shocking4U כתב: 02 ספטמבר 2022, 15:40 לא הגיע הזמן לחדש חוזה לנטע (קפטן מסיים חוזה), גולדברג ואצילי? או שלחדש חוזים זה לא מעניין?
מיותר להעלות את הנושא הזה…
זה כבר לא יקרה עד המונדיאל… אף שחקן לא יאריך פה חוזה שכל הופעה בליגת האלופות יכולה להכפיל לו את השכר
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

benrey כתב: 02 ספטמבר 2022, 16:04
Shocking4U כתב: 02 ספטמבר 2022, 15:40 לא הגיע הזמן לחדש חוזה לנטע (קפטן מסיים חוזה), גולדברג ואצילי? או שלחדש חוזים זה לא מעניין?
זה כבר לא יקרה עד המונדיאל… אף שחקן לא יאריך פה חוזה שכל הופעה בליגת האלופות יכולה להכפיל לו את השכר
תכלס.
נקווה שלא נאכל אותה חזק מדי.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רוצה לקוות שעכשיו שהדדליין הסופר לחוץ של בניית הסגל לצמפיונס עבר, נתחיל לשמוע על הארכות החוזים של שחקנים.

אחרת זו רשלנות מדרגה ראשונה.
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

David כתב: 02 ספטמבר 2022, 17:52 איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
זה בעיני אומר הרבה לחיוב על אלברמן והרבה לשלילה על שחר.
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

ברק.י כתב: 02 ספטמבר 2022, 19:09
David כתב: 02 ספטמבר 2022, 17:52 איך קניאס אמר היום על אלברמן גאון הביא רכש איכותי ליענקלה מבלי להשקיע והכול ממכירת פלאניץ לא יתפלא עם זה היה רעיון מתוכנן
אין מה להתאכזב מיענקלה אני מתפלל ליום שהוא יעזוב למרות שלא רואה את זה קורה ויקח אותנו בעלים יותר שאפתן מאשר בעלים שמחפש רק לעשות רווחים ופחות מעניין אותו הצלחת הקבוצה כול ההצלחה הפתאומית שלנו זה רק בזכות גולדהר שוויתר על אצילי
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

David כתב: 02 ספטמבר 2022, 19:13
אין מה להתאכזב מיענקלה אני מתפלל ליום שהוא יעזוב למרות שלא רואה את זה קורה ויקח אותנו בעלים יותר שאפתן מאשר בעלים שמחפש רק לעשות רווחים ופחות מעניין אותו הצלחת הקבוצה כול ההצלחה הפתאומית שלנו זה רק בזכות גולדהר שוויתר על אצילי
מסכים עם הרעיון אבל לא עם השורה האחרונה.
הובלנו את הליגה גם לפני אצילי והגישה עצמה מצד המועדון השתנתה לפני שהגיע. כמובן שזה לא שחר כמו שאלברמן, בכר ושחקני הסגל האמינו שאפשר להוביל את הליגה.
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

ברק.י כתב: 02 ספטמבר 2022, 19:19

הובלנו את הליגה גם לפני אצילי והגישה עצמה מצד המועדון השתנתה לפני שהגיע. כמובן שזה לא שחר כמו שאלברמן, בכר ושחקני הסגל האמינו שאפשר להוביל את הליגה.
הובלת תטבלה כי אצילי ומיכה לא היו אצל הצהבת זה משמעותי היה לנו הרבה מזל ועכשיו אנחנו נהנים מזה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

David כתב: 02 ספטמבר 2022, 19:33
ברק.י כתב: 02 ספטמבר 2022, 19:19
הובלת תטבלה כי אצילי ומיכה לא היו אצל הצהבת זה משמעותי היה לנו הרבה מזל ועכשיו אנחנו נהנים מזה
אלו הנחות תיאורטיות. יכול להיות שאם היה נשאר אצלם הוא היה נפצע לעונה ואתה היית מביא בינואר קיצוני זר כדי לא לאבד את המירוץ לאליפות.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

benrey כתב: 02 ספטמבר 2022, 16:04
אז שיהיה בהצלחה לכולנו. ניהול סגל מעולה לפתוח עונה עם 4 שחקני הרכב שמסיימים חוזה ועם הכרטיס ביד בסוף העונה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

מהלך מעניין שלו ושל עופר פביאן על החלוץ הסרבי לנוער. כיוון שאני אוהב מאוד ומקווה שזו סנונית ראשונה לבניית יכולות סקאוטינג וקשרים יותר חזקים עם סוכנויות בבלקן.

כבר שנים שהזרים בנוער שלנו הם זבל מהביל (בזמן שקבוצות אחרות אשכרה מצליחות להוציא משהו שמקבל דקות בבוגרים או מכניס כסף לקופה). שמח לראות שוויתרו על הפארטייה הזו.

יאללה אלברמן, יפה לך.
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

זה זרים שיעקובו דחף. זה לא מניעים מקצועיים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

lemmacantor כתב: 12 ספטמבר 2022, 21:00 זה זרים שיעקובו דחף. זה לא מניעים מקצועיים.
סבבה, פחות משנה לי.

בעיקר חשוב שאלברמן ופביאן חותכים את הקשרים הכושלים האלה. זה טוב לראות שהפארטייה שאיציק עובדיה ניהל בנוער לא ממשיכה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

היה גם את אח של חמזה בארי, אבובאקר בארי וגם את סופיאן חביבו
שלח תגובה