אז לשיטתך לא צריך לחוקק חוקים, לתת רשות לעשות הכל כי מה זה משנה הרי האוהדים ימשיכו לעשות דווקא נכון?Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 17:02מה הקשר? אסביר לך בדיוק מה הקשר.Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:48תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
את כל נושא השירים הארוכים שיש פה בישראל גם כן לבטל, ולעשות רק CHANTS כמו באנגליה.
אם אפשר גם להעביר חוק שאנשים לא יעמדו במהלך המשחק, יהיה בכלל מצוין.
אני בעד להפסיק עם האבוקות זה הכל מה הקשר לדגלי פריסה/תופים וכו' ..?
במקום לקחת מצב נתון, לראות איך משפרים מכאן, ההצעה שלך פה היא לאסור/להמשיך לתת עונשים כמו כל העונשים שנתנו עד עכשיו, שלא עזרו בכלום.
בכל העולם יש עלייה של פירו, אפילו באנגליה בשנים האחרונות יש קצת ניצוצות ושם כרגע אין "אולטראס", או בשמם האנגלי חוליגנים.
ברוב המשחקים לא נזרקו אבוקות לדשא, אתמול נזרקה אחת וזה בעיקר הגיע בעקבות העונש האידיוטי שגרם לזה ש5000 מנויים נשארו בחוץ + להושיב אותנו ליד מכבי ת"א.. אם הקהל היה בצפוני, אבוקה אחת לא הייתה נזרקת.
מי שמגיע ליציע עידוד לוקח בחשבון שיכול להיות פירו, ובמצב כזה יכול להתרחק מהאבוקות לרוב / לשים כיסוי פנים כלשהו ומסתדרים.
תאסור אבוקות, מחר ימשיכו הלאה לדבר הבא, אחריו לדבר הבא וכן הלאה.
ככה זה עובד, ואז תשאר בלי אולטראס (או בלי קהל, פה בישראל נראה שמעדיפים בלי קהל) בשום יציע בארץ.
אם מעיפים לדשא - תן עונש מבחינתי. אם לא, מה זה משנה לכם? כי המשחק נעצר לדקה וחצי שיתפזר העשן?
מה ההבדל בין זה לבין תפאורות שכוללות קונפטי או סרטים כלשהם שגורמים לעיכוב?
אני בדעה שאבוקות זה דבר מסוכן ועזוב רגע מבחינה הזאת שזה לא בריא לנשום את זה, ראית מה קרה עם המנואלה של ב"ש נכון? אם אוהדים היו נשרפים שם בטח היית מדבר היום אחרת.
איך אתה משווה בין קונפטי/דגלים/פלקטים לאבוקות? איך תפאורה כזו מזיקה או מפריעה למשחק? איך היא מסכנת אוהדים?
מה זאת אומרת לקחת מצב נתון ולראות איך משפרים? מה יש לשפר? עם ארגוני אוהדים אי אפשר לדבר זה רק ילך ויחמיר ועוד לא דיברנו על אלה שמגיעים רעולי פנים שמבחינתי לא צריך לתת להם להיכנס.
צריך להציב קווים אדומים.
שארגוני האולטראס יבינו שבארץ צריך להפסיק עם האבוקות מה הבעיה?
באנגליה לא ראיתי מופעי פירו, גם לא בספרד.
אם צריך, שיטפלו כמו באנגליה.
זה שהושיבו את הצפוני ליד היציע של ת"א ברור שזה טמטום אחד גדול והחלטה רעה מאוד של בית הדין ולא בפעם הראשונה.