מחר מסי משכיב אותו ונותן לו צ׳יפ (ואין בזה בושה, קרה לשוערים גדולים ממנו בהרבה)
ג'וש כהן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: ג'וש כהן - נושא רשמי
לגדולים ביותר* במקרה הזהShocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 22:57מחר מסי משכיב אותו ונותן לו צ׳יפ (ואין בזה בושה, קרה לשוערים גדולים ממנו בהרבה)
גם איקר וגם נויר..
- Shocking4U
- מנהל הבורד
היה מצויין. לקח גול בטוח לאמבפה ממש ב2 דקות הראשונות של המשחק ויצא אליו יפה גם בשאר הפעמים שהוא היה איתו באחד על אחד. כל מי שמשווה אותו למשפתי חי בסרט קשה מאוד, ג׳וש שוער טוב מאוד ולא נמצא שוער ישראלי טוב ממנו ואני בספק שגם זר.
-
- גול ראשון בבוגרים
הראה את הרמה האמיתית שלו, משחק מאוד טוב שלו, שקט ובטוח אפילו בקרנות. כל הכבוד ג'וש
- KevinDurant
- חבר בבורד
משחק טוב מאוד שלו
- hezildo
- מכונת תארים
ויש אנשים שמעדיפים את משפתי על פניו, הזייה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
הפתיע אותי היום. תמיד נופל במשחקים גדולים והיום היה מצוין.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- KevinDurant
- חבר בבורד
משחק טוב שלו היום, לקח כדור גדול באחד על אחד
- Smile
- מנהל הבורד
מצד אחד הצלה ענקית באחד על אחד, מצד שני בכדור קרן הרחיק בצורה גרועה מאוד. במזל הבעיטה פגעה שם בייני.
- Apoc
- יו״ר הבורד
הוא לא לקח כלום כי זה היה נבדל.
טעות קשה שלו בנוהל עם הכדור בקרן שהוא הדף למרכז הרחבה.
טעות קשה שלו בנוהל עם הכדור בקרן שהוא הדף למרכז הרחבה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
שנה הבאה מביא שוער אכזר
-
- אלוף המדינה
מת עליו באמת אבל אם יש עמדה אחת שאני מסתכל עליה וחושב שאפשר לעשות בה שדרוג גדול סטייל המגנים שהבאנו השנה זה בעמדת השוער, הבעיה שאין ישראלי כזה באופק, נמתין לראות אם אלברמן ובכר מסוגלים להביא הברקה נוספת עם יהודי כלשהו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני בספק שאפשר להשתדרג בעמדת השוער. לא הייתי מבזבז על משבצת של זר במיוחד כשאנחנו רואים כמה זרים כשחקני שדה יכולים לשדרג אותנו. לא יביאו לפה שוער זר שמשמעותית יותר טוב מג'וש ברמה שזה יהיה שווה את זה. השוער היהודי היחידי שאולי רלוונטי זה חייקין אבל גם זה בעירבון מוגבל כי אף אחד מאיתנו לא באמת רואה אותו משחק.
- Smile
- מנהל הבורד
אחרי שיחתימו עוד קשר אחד לפחות, השדרוג הבא לאחר מכן זה בעמדת השוער.Shocking4U כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 13:02 אני בספק שאפשר להשתדרג בעמדת השוער. לא הייתי מבזבז על משבצת של זר במיוחד כשאנחנו רואים כמה זרים כשחקני שדה יכולים לשדרג אותנו. לא יביאו לפה שוער זר שמשמעותית יותר טוב מג'וש ברמה שזה יהיה שווה את זה. השוער היהודי היחידי שאולי רלוונטי זה חייקין אבל גם זה בעירבון מוגבל כי אף אחד מאיתנו לא באמת רואה אותו משחק.
יכולים בכיף להנחית פה זר ברמה גבוהה, למשל פרופיל של אניימה בשנים היפות שלו בארץ.
בתאכלס, בלי להפחית מכבודו של ג'וש, אני לא חושב שהוא שיפור גדול על יתר שוערי הליגה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה טועה לדעתי. ג'וש משמעותית יותר טוב מכל הג'ארפי, הרוש, קליימן, משפתי ואיתמר ניצן של הליגה. הוא גם יותר טוב מגלזר לדעתי שעושים ממנו יותר ממה שהוא בגלל שהוא נהיה ממש טוב בפנדלים. ג'וש השוער השני הכי טוב בארץ אחרי דניאל פרץSmile כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 13:21אחרי שיחתימו עוד קשר אחד לפחות, השדרוג הבא לאחר מכן זה בעמדת השוער.Shocking4U כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 13:02 אני בספק שאפשר להשתדרג בעמדת השוער. לא הייתי מבזבז על משבצת של זר במיוחד כשאנחנו רואים כמה זרים כשחקני שדה יכולים לשדרג אותנו. לא יביאו לפה שוער זר שמשמעותית יותר טוב מג'וש ברמה שזה יהיה שווה את זה. השוער היהודי היחידי שאולי רלוונטי זה חייקין אבל גם זה בעירבון מוגבל כי אף אחד מאיתנו לא באמת רואה אותו משחק.
יכולים בכיף להנחית פה זר ברמה גבוהה, למשל פרופיל של אניימה בשנים היפות שלו בארץ.
בתאכלס, בלי להפחית מכבודו של ג'וש, אני לא חושב שהוא שיפור גדול על יתר שוערי הליגה.
- Smile
- מנהל הבורד
מצטער אבל אני לא רואה במה הוא משמעותית טוב יותר משאר שוערי הליגה, אולי יש לו יתרונות קלים באחד על אחד ושליטה ברחבה. אבל מנגד יש לו חסרונות בכדורי גובה ומשחק רגל.
דניאל פרץ רמה אחת מעל השוערים פה וסביר להניח שהוא לא ישאר פה עוד הרבה זמן אם ימשיך ככה.
דניאל פרץ רמה אחת מעל השוערים פה וסביר להניח שהוא לא ישאר פה עוד הרבה זמן אם ימשיך ככה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם ג'וש היה חוטף את הגול שגלזר חטף היו שוחטים אותו פה.
ג'וש שוער מעולה עם בעיה קטנה במשחק רגל ובמשחק הגובה, לא נמצא טוב מזה וכשאנחנו רואים את הבעיות בעמדות האחרות בכדורגל (מגן, בלמים, קשרים, שחקני כנף) אני מעדיף לבזבז זר במקום אחר כל עוד יש לנו שוער ברמתו.
ג'וש שוער מעולה עם בעיה קטנה במשחק רגל ובמשחק הגובה, לא נמצא טוב מזה וכשאנחנו רואים את הבעיות בעמדות האחרות בכדורגל (מגן, בלמים, קשרים, שחקני כנף) אני מעדיף לבזבז זר במקום אחר כל עוד יש לנו שוער ברמתו.
-
- קפטן ירוק
שוער מצוין.KevinDurant כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 16:50 אם ג'וש היה חוטף את הגול שגלזר חטף היו שוחטים אותו פה.
מקווה שיחתום לעונה נוספת.
- Apoc
- יו״ר הבורד
שיביאו את חייקין כבר בינואר אם אפשר.
כן טוב לא טוב, ג'וש חתם לעונה אחת, ברור לכולם שהוא רק מחכה להזדמנות לעזוב לMLS.
כן טוב לא טוב, ג'וש חתם לעונה אחת, ברור לכולם שהוא רק מחכה להזדמנות לעזוב לMLS.
אופטימיות במכבי חיפה
- hezildo
- מכונת תארים
בדיוק.KevinDurant כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 16:50 אם ג'וש היה חוטף את הגול שגלזר חטף היו שוחטים אותו פה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Judokan
- סמל ירוק
אני מאוהביו של ג'וש, אבל ללא ספק צריך להיערך להביא שוער חדש.
הוא די לחוץ לחזור לארה"ב ולפרוץ שם ל-MLS, נשמע כמו חלום הקריירה שלו. לא מאמין שהוא יאריך חוזה מעבר לעונה.
יכול מאוד לקוות שעובדים חזק מאחורי הקלעים בכיוון של חייקין
הוא די לחוץ לחזור לארה"ב ולפרוץ שם ל-MLS, נשמע כמו חלום הקריירה שלו. לא מאמין שהוא יאריך חוזה מעבר לעונה.
יכול מאוד לקוות שעובדים חזק מאחורי הקלעים בכיוון של חייקין
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
או חייקין או להתאבד על הארכה של גוש. לבזבז עמדת זר לדעתי לא כדאי וגם אף אחד לא מבטיח שתפגע איתו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- שחקן החודש
עם היצע השוערים הישראלים לא הייתי ממהר לוותר עליו. לא עילוי, אבל בהחלט נותן שקט ועושה עבודה טובה.
זר לא הייתי מבזבז על העמדה הזו כל עוד אפשר להשאיר אותו.
זר לא הייתי מבזבז על העמדה הזו כל עוד אפשר להשאיר אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
על איזה שוער שמשחק בליגה הישראלית אי אפשר להגיד את זה? לדוידוביץ לא היה בעיה בכדורי גובה ובמשחק רגל? אם לג'וש היה משחק רגל ברמה גבוהה ושליטה על כל הרחבה הוא כנראה היה משחק באחת מהליגות הבכירות בעולם ולא בישראל כי כshotstopper הוא שוער מצויין. גם לדה חאה להבדיל אלף הבדלות יש משחק רגל מזעזע ושליטה גרועה ברחבה והוא עדיין שוער טופ. אגב גם לדניאל פרץ יש עדיין בעיות במשחק הרגל.
- Smile
- מנהל הבורד
אם לא נשאף ליותר טוב לא נתקדם אף פעם.
מאותה סיבה שמביאים פה מגינים זרים, כי ההיצע הישראלי לא מספיק איכותי. כנ"ל אפשר לגבי שוער.
מאותה סיבה שמביאים פה מגינים זרים, כי ההיצע הישראלי לא מספיק איכותי. כנ"ל אפשר לגבי שוער.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם זה סאן מנחם ושוער זר או קורנו וג'וש כהן, מה אתה מעדיף?
ברור שאם יש מקום לזרים בלי הגבלה הייתי "מוותר" על ג'וש בקלות יותר למרות שגם אז הייתי נשאר אתו, אבל במצב הנוכחי זה לא אפשרי.
ובוא, להשוות את רז מאיר (שאני אוהב) ואת סאן מנחם (שאי אפשר לאהוב) לג'וש כהן זה קצת מוגזם מבחינתי, הוא ברמה גבוהה מאוד.
לדעתי אם הוא היה עוזב בקיץ או אם הוא יעזוב בהמשך המחליף שלו ככל הנראה יהיה מרציאנו/משפתי, לא רואה אותנו מתחזקים בשוער זר
- Smile
- מנהל הבורד
אם דניאל מתאזרח אני מביא שוער זר, אין שאלה בכלל.
לקישור יש ישראלים טובים - כנעאן, קארצב. צריך רק לפתוח את הארנק.
שוערים ישראלים טובים וזמינים - אין.
לקישור יש ישראלים טובים - כנעאן, קארצב. צריך רק לפתוח את הארנק.
שוערים ישראלים טובים וזמינים - אין.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא יודע לגביכם, אני יודע שמאז שניר פרש הוא השוער הראשון שאני לא דואג לגביו לפני כל משחק ולא מפחד שהוא הולך למכור אותי. יש לו שטויות כמו לכל שוער אבל בסה"כ מדובר בשוער מצויין.
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה חסם פסיכולוגי של בינוניות שאומר שאם השחקן הוא לא גרוע כמו גרועים שקדמו לו אז לא צריך להשתדרג על העמדה שלו.
האמת הפשוטה היא שכשאני מסתכל על ההרכב שלנו הוא העמדה הראשונה בהרכב שאני עושה בה שינוי.
האמת הפשוטה היא שכשאני מסתכל על ההרכב שלנו הוא העמדה הראשונה בהרכב שאני עושה בה שינוי.
אופטימיות במכבי חיפה