חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: חלון הפיכת שולחנות של ינואר 2023 ע"ש יארוסלב קנטוש
לא רואה תסריט שבו הפועל ירושלים נותנת לגוני ללכת באמצע העונה
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא לראות תסריט זה להיסחף קצת הייתי אומר. כולה הפועל ירושלים.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
איזי דוחף חזק להעיף את שבירו כאילו הוא לא בדרך לרדת ליגה והוא היחידי שיכול להציל אותו
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני גם חושב שהם לא יתנו לו לעזוב באמצע העונה והם יעדיפו לאבד אותו בחינם בקיץ. יש להם פוטנציאל טוב לסיים במקום שמוביל לאירופה, יש שם ספונסרים שהזרימו השנה כסף וזה קבוצת אוהדים כלומר לא מעט שיקולים של אהדה נכנסים לקבלת ההחלטות.
אני לא מאמין שיגיע זר בינואר. מקווה ששבירו לא יגיע. אם יגיע רק שחקן רכש אחד זה לא טוב מספיק. צריכים להגיע לפחות 2 שחקנים.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם אתה לא חושב שגוני ריאלי ויודע ששבירו לא יגיע ולא מאמין שיגיע זר, מי אתה חושב ששני השחקנים שצריכים לפחות להגיע? נשמע מוזר קצת הייתי אומר.Shocking4U כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:42אני גם חושב שהם לא יתנו לו לעזוב באמצע העונה והם יעדיפו לאבד אותו בחינם בקיץ. יש להם פוטנציאל טוב לסיים במקום שמוביל לאירופה, יש שם ספונסרים שהזרימו השנה כסף וזה קבוצת אוהדים כלומר לא מעט שיקולים של אהדה נכנסים לקבלת ההחלטות.
אני לא מאמין שיגיע זר בינואר. מקווה ששבירו לא יגיע. אם יגיע רק שחקן רכש אחד זה לא טוב מספיק. צריכים להגיע לפחות 2 שחקנים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
זאת הפועל ירושלים. 300 אלף אירו עבורם זה כמו 2 מיליון עבורנו. זה כולה גוני נאור. הם פירקו לנו את הצורה בלעדיו.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא אמרתי שגוני לא ריאלי לחלוטין אלא שאני לא רואה את הפועל ירושלים משחררים אותו בכזאת קלות באמצע העונה.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:47אם אתה לא חושב שגוני ריאלי ויודע ששבירו לא יגיע ולא מאמין שיגיע זר, מי אתה חושב ששני השחקנים שצריכים לפחות להגיע? נשמע מוזר קצת הייתי אומר.Shocking4U כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:42אני גם חושב שהם לא יתנו לו לעזוב באמצע העונה והם יעדיפו לאבד אותו בחינם בקיץ. יש להם פוטנציאל טוב לסיים במקום שמוביל לאירופה, יש שם ספונסרים שהזרימו השנה כסף וזה קבוצת אוהדים כלומר לא מעט שיקולים של אהדה נכנסים לקבלת ההחלטות.
מי אני רוצה שיגיע? כנעאן וגוני.
מי לדעתי יגיע בסוף? שבירו/סבע
- Apoc
- יו״ר הבורד
שבירו/סבע לא ריאלים בעליל. גם כנעאן לא. גוני אני חושב שזה רכש קל בניגוד לאיך שאתה מצייר את זה. יגיע גם זר לדעתי.Shocking4U כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:53לא אמרתי שגוני לא ריאלי לחלוטין אלא שאני לא רואה את הפועל ירושלים משחררים אותו בכזאת קלות באמצע העונה.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:47אם אתה לא חושב שגוני ריאלי ויודע ששבירו לא יגיע ולא מאמין שיגיע זר, מי אתה חושב ששני השחקנים שצריכים לפחות להגיע? נשמע מוזר קצת הייתי אומר.Shocking4U כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:42
אני גם חושב שהם לא יתנו לו לעזוב באמצע העונה והם יעדיפו לאבד אותו בחינם בקיץ. יש להם פוטנציאל טוב לסיים במקום שמוביל לאירופה, יש שם ספונסרים שהזרימו השנה כסף וזה קבוצת אוהדים כלומר לא מעט שיקולים של אהדה נכנסים לקבלת ההחלטות.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שבירו ריאלי לדעתי. לא יודע אם במחיר הזה אבל עם הקשרים הטובים של יענקלה ואיזי והנטייה שלנו לאהוב לאכול את הבלופים של הקרייה זה רכש קלאסי עבורנו. אני פשוט חושב שבלי קשר ליכולות של שבירו אני לא רואה סיבה להתחזק כרגע דווקא בעמדת החלוץ כשיש עמדות שצריכות חיזוק באופן יותר דחוף.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:55שבירו/סבע לא ריאלים בעליל. גם כנעאן לא. גוני אני חושב שזה רכש קל בניגוד לאיך שאתה מצייר את זה. יגיע גם זר לדעתי.Shocking4U כתב: ↑15 נובמבר 2022, 10:53לא אמרתי שגוני לא ריאלי לחלוטין אלא שאני לא רואה את הפועל ירושלים משחררים אותו בכזאת קלות באמצע העונה.
לגבי סבע אני חושב שגם הוא די ריאלי אם הוא יסכים להתפשר בשכר, ההנהלה רוצה אותו עוד מהימים של נתניה וזה מרכיב חשוב כשאתה רוצה להביא שחקן וגם האחים קצב בקשרים טובים עם ההנהלה. בוא נגיד שהוא שחקן שעובר להם יותר חלק בגרון מלמשל כנעאן עם המעמסה הרגשית שכרוכה בזה שהם יצטרכו לשלם הרבה כסף על שחקן שברח להם מהדלת האחורית.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מסכים איתך, סבע לא ריאלי והשם שלנו נקשר כספין.Shocking4U כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:00בול. הבן אדם דורש סכומים שאנחנו אפילו לא מתקרבים אליהם. ההצעה הכי טובה שהוא יקבל פה זה 400 גג לשנתיים עם אופציה וזה לא מתקרב אפילו בקצת לסכומים שהוא דורש. סתם זורקים את השם שלנו פנימה. הוא מחפש בכלל ללכת לאמירויות
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מסכים אתכם.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:41מסכים איתך, סבע לא ריאלי והשם שלנו נקשר כספין.Shocking4U כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:00בול. הבן אדם דורש סכומים שאנחנו אפילו לא מתקרבים אליהם. ההצעה הכי טובה שהוא יקבל פה זה 400 גג לשנתיים עם אופציה וזה לא מתקרב אפילו בקצת לסכומים שהוא דורש. סתם זורקים את השם שלנו פנימה. הוא מחפש בכלל ללכת לאמירויות
הוא מחפש הצעה טובה מאוד על העץ מקבוצה גדולה בטורקיה (פנרבחצ'ה וכו') או הצעה מדובאי/אמירויות וכאלה (רצה להישאר שם עוד לפני שעזב לטורקיה פשוט לא הייתה לו הצעה).
אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהקבוצות הגדולות בטורקיה ומה השתנה מהקיץ הקודם שהוא כן יקבל הצעות מדובאי/אמירויות וכאלה בסכומים ובמקומות שהוא רוצה?
אם כל זה לא קורה אני כן רואה אותו חוזר לארץ, אחרת למה לממש את הסעיף יציאה מטורקיה אם אין לו כלום ביד? היה נשאר כבר בקבוצה הנוכחית שלו עד סוף העונה במקרה הגרוע.
הוא אמר שלא טוב לו שם והוא רוצה לעבור לעיר הגדולה או לחזור לדובאי, ואם זה לא יקרה?
קשה לו בלי המשפחה וכו' בטורקיה, אז הוא ילך לשחק בבלגיה? אוסטריה?
יכול להיות שהוא יקבל את ההצעות שהוא רוצה מהגדולות בטורקיה/האמירויות, אבל אם לא, לאן ילך?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוואן שינו את הכותרת מ"שבירו ירד מהפרק" ל"שבירו כרגע רחוק"
- DelPiero
- הענק הירוק
אני לא יודע כמה משמעות יש למה שבן דור כותב
לא מזמן הם דיברו בתוכנית של קטן על המצב הגרוע של הפועל חיפה ועל איזה רכש הם צריכים להביא
ואז קניאס אמר שיש לו רעיון לרכש עבורם - בן סהר. הוא לא אמר שהם רוצים אותו, רק העלה את הרעיון
באותו יום בערב בן דור דיווח שהם מעוניינים בו. זה היה פשוט מגוחך ברמות
לא מזמן הם דיברו בתוכנית של קטן על המצב הגרוע של הפועל חיפה ועל איזה רכש הם צריכים להביא
ואז קניאס אמר שיש לו רעיון לרכש עבורם - בן סהר. הוא לא אמר שהם רוצים אותו, רק העלה את הרעיון
באותו יום בערב בן דור דיווח שהם מעוניינים בו. זה היה פשוט מגוחך ברמות
- Apoc
- יו״ר הבורד
חסר מקומות בעולם שהשכר הממוצע שמשלמים שם לזרים הוא אבסורד בקטע אחר?KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:48אני לא מסכים אתכם.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:41מסכים איתך, סבע לא ריאלי והשם שלנו נקשר כספין.Shocking4U כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:00
בול. הבן אדם דורש סכומים שאנחנו אפילו לא מתקרבים אליהם. ההצעה הכי טובה שהוא יקבל פה זה 400 גג לשנתיים עם אופציה וזה לא מתקרב אפילו בקצת לסכומים שהוא דורש. סתם זורקים את השם שלנו פנימה. הוא מחפש בכלל ללכת לאמירויות
הוא מחפש הצעה טובה מאוד על העץ מקבוצה גדולה בטורקיה (פנרבחצ'ה וכו') או הצעה מדובאי/אמירויות וכאלה (רצה להישאר שם עוד לפני שעזב לטורקיה פשוט לא הייתה לו הצעה).
אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהקבוצות הגדולות בטורקיה ומה השתנה מהקיץ הקודם שהוא כן יקבל הצעות מדובאי/אמירויות וכאלה בסכומים ובמקומות שהוא רוצה?
אם כל זה לא קורה אני כן רואה אותו חוזר לארץ, אחרת למה לממש את הסעיף יציאה מטורקיה אם אין לו כלום ביד? היה נשאר כבר בקבוצה הנוכחית שלו עד סוף העונה במקרה הגרוע.
הוא אמר שלא טוב לו שם והוא רוצה לעבור לעיר הגדולה או לחזור לדובאי, ואם זה לא יקרה?
יכול להיות שהוא יקבל את ההצעות שהוא רוצה מהגדולות בטורקיה/האמירויות, אבל אם לא, לאן ילך?
טורקיה, סין, אמירויות (שלושתם כבר היה), הודו, רוסיה, תאילנד, מקסיקו, יפן והרשימה עוד ארוכה.
מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה רק דבר אחד - אם אתה מאמין בלב שלם שמכבי חיפה תשים אפילו חצי מהשכר הנוכחי שלו בחוזה לשחקן שהוא לא מגיע כשחקן הרכב בכלל.
אשרי המאמין.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם דיא סבע יחתום במכבי חיפה זאת תהיה סגירת מעגל מרגשת עבור אחד מו אלאך שמאוד רצה אותו וניסה אקטיבית להחתים אותו בקדנציה שלו במכבי חיפה לאחר העונה המוצלחת בנתניה
-
- קודם כל נאמנות
בהנחה שארבעה שחקנים עוזבים, צריכים להגיע ארבעה במקומם, מה שחשוב שיוכלו כולם להיות ברמה של שחקני ההרכב.
הייתי הולך על בלטקסה כבלם/מגן לרוטציה.
מביא את גוני נאור גם להעמיק את הרוטציה הקצרה בקישור, וגם מחשבה קדימה במקרה שנטע לא ממשיך.
הייתי הולך על דוידה, השאלה עם אופציה הוא שחקן מעניין.
לגבי 10 מחליף לשרי, אם דניאל מקבל אזרחות מביא זר לתפקיד הזה.
מביא את גוני נאור גם להעמיק את הרוטציה הקצרה בקישור, וגם מחשבה קדימה במקרה שנטע לא ממשיך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה שכן אני לא מבין את הדיבור על לשחרר את ינון אליהו בינואר. סונדגרן כנראה יחזור רק בפברואר במקרה הטוב, למה לשחרר את הגיבוי היחיד בעמדת המגן הימני? שישאר עד סוף העונה ואז שיעזוב. אפשר לחשוב שהוא יושב על איזה חוזה כבד שצריך להשתחרר ממנו. אין סיבה שנשאר בלי מגן ימני מחליף במשך חודש/חודש וחצי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש כרגע 5 בלמים בסגל (גולדברג, סק, דילן, גרשון וארד וגם סונדגרן יכול לשחק שם) ואת קורנו וסאן בשמאל אז למה צריך להביא את בלטקסה? במיוחד שיש עמדות הרבה יותר חשובות לחזק.ירוק רפואי כתב: ↑15 נובמבר 2022, 13:11 בהנחה שארבעה שחקנים עוזבים, צריכים להגיע ארבעה במקומם, מה שחשוב שיוכלו כולם להיות ברמה של שחקני ההרכב.
-
- מכונת תארים
לא חושב שיש צורך במחליפים לארד ושהר.ירוק רפואי כתב: ↑15 נובמבר 2022, 13:11 בהנחה שארבעה שחקנים עוזבים, צריכים להגיע ארבעה במקומם, מה שחשוב שיוכלו כולם להיות ברמה של שחקני ההרכב.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
וואלה אם אפשר לעשות מהלך על בלטקסה עושה. לא משנה אם בינואר או בקיץ. ישראלי טוב זה אף פעם לא רע והוא גם יכול לשחק בשתי עמדות. בלם עם רגל שמאל זה גם מצרך נדיר בימינו.
-
- קפטן ירוק
היחידי שבאמת מועמד רציני זה דיא סבע.
לא דוידה כמו שיגאל הגמור מפרסם ולא בלקטסה (חחח)
לא דוידה כמו שיגאל הגמור מפרסם ולא בלקטסה (חחח)
-
- מכונת תארים
עבודה של העיתונאים הכי קלה. לקשר את כל הלגיונרים הכושלים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
חרטא במיץ, עם כל הכבוד. סקופ מסוג פרימו.
בן אדם שמה שמנחה אותו זה השכר שהוא יכול לקבל (והוא הצהיר על זה) יבוא לשחק פה בשליש שכר?
הוא לא מועמד ולא כלום, אולי רק מטעם עצמו כדי להעלות את המחיר שלו
- Judokan
- סמל ירוק
בכר לא יפתח עם ינון אליהו בהרכב גם אם כל המגינים ישברו את שתי פיקות הברך. הוא העדיף את סק ומוחמד שם, רק לא לתת לאליהו דקה.Shocking4U כתב: ↑15 נובמבר 2022, 13:44 מה שכן אני לא מבין את הדיבור על לשחרר את ינון אליהו בינואר. סונדגרן כנראה יחזור רק בפברואר במקרה הטוב, למה לשחרר את הגיבוי היחיד בעמדת המגן הימני? שישאר עד סוף העונה ואז שיעזוב. אפשר לחשוב שהוא יושב על איזה חוזה כבד שצריך להשתחרר ממנו. אין סיבה שנשאר בלי מגן ימני מחליף במשך חודש/חודש וחצי
אליהו מחוק ובצדק גמור, שחקן חסר כישורי כדורגל.
אם צריך מגן גיבוי בימין, מעדיף שכבר פיינגולד יהפוך לחלק מהרוטציה וזהו. אליהו זה בזבוז חמצן
- Shocking4U
- מנהל הבורד
“ כשהרף מבחינת הירוקים לרכישת שחקנים ישראלים עומד על מיליון אירו.”
העיקר אנשים מסבירים שכנעאן לא שווה 2/2.5 מיליון כשבפועל המועדון אפילו לא מוכן לשלם יותר ממיליון. ממש ״עשו״ מאמצים להחתים אותו בסוף החלון.
אין דבר שאני שונא יותר ממגבלות שרירותיות. מה זה החרא הזה לא נשלם יותר ממיליון? ואם יש שחקן ששווה את זה? מפגרים.
מי רוצה את דוידה בכלל? שחקן עם רגל אחת בקושי מתפקדת שמסוגל לשחק רק בעמדה שהשחקן הכי טוב שלנו משחק בה והוא לא יציב בכלל. זה יהיה צ׳יבוטה 2.0 שוב.
העיקר אנשים מסבירים שכנעאן לא שווה 2/2.5 מיליון כשבפועל המועדון אפילו לא מוכן לשלם יותר ממיליון. ממש ״עשו״ מאמצים להחתים אותו בסוף החלון.
אין דבר שאני שונא יותר ממגבלות שרירותיות. מה זה החרא הזה לא נשלם יותר ממיליון? ואם יש שחקן ששווה את זה? מפגרים.
מי רוצה את דוידה בכלל? שחקן עם רגל אחת בקושי מתפקדת שמסוגל לשחק רק בעמדה שהשחקן הכי טוב שלנו משחק בה והוא לא יציב בכלל. זה יהיה צ׳יבוטה 2.0 שוב.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מכבי חיפה לא תשבור את תקרת השכר שלה וההצעה שהוא יקבל תעמוד על 350-400 אלף יורו.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 12:30חסר מקומות בעולם שהשכר הממוצע שמשלמים שם לזרים הוא אבסורד בקטע אחר?KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:48אני לא מסכים אתכם.
טורקיה, סין, אמירויות (שלושתם כבר היה), הודו, רוסיה, תאילנד, מקסיקו, יפן והרשימה עוד ארוכה.
מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה רק דבר אחד - אם אתה מאמין בלב שלם שמכבי חיפה תשים אפילו חצי מהשכר הנוכחי שלו בחוזה לשחקן שהוא לא מגיע כשחקן הרכב בכלל.
אשרי המאמין.
הוא לכאורה מקבל מיליון יורו בטורקיה בקבוצה הנוכחית, למה שיעזוב לפי הטענה שלך? ומה יש לו להשתמש בשם של מכבי חיפה?
הוא אמר שהוא עוזב את הקבוצה שלו כי העיר לא מתאימה לו והוא בלי המשפחה וזה הדבר הכי חשוב לו בחיים, אז בארץ הוא יהיה עם המשפחה שלו.
הוא עבר לטורקיה כי הוא לא קיבל הצעות באמירויות, אם היה לו הצעות הוא היה נשאר שם.
הוא אמר בעצמו שהאופציות זה הטופ הטורקי, אמירויות או חזרה לארץ. הוא לא יקבל בהודו, רוסיה (וממש שחקן ערבי שלא הסתדר בטורקיה יסתדר ברוסיה) ובשאר הליגות שציינת יותר ממה שיש לו בקבוצה הטורקית הנוכחית שהוא כבר אמר להם שהוא יעזוב.
אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהטופ הטורקי ואם יהיה לו הצעה מהאמירויות הוא ילך לשם
-
- הענק הירוק
מעדיף את דוידה על סבע, בהנחה וזה ריאלי שחקן צעיר ומוכשר, שבכר יכול להפוך למפלצת עם הנתונים שלו.
שכחו כאן כנראה איזה שיפור שחקנים כמו גולדברג פאני עלי ונטע עשו פה.
גם אצילי לא דומה לשחקן שהיה אצל איביץ.
דוידה אומנם לא שחקן אינטליגנט אבל כן ממושמע טקטית לעומת מאוויס ככה שזה לא תהיה בעיה מבחינת הצוות.
דוידה אומנם לא שחקן אינטליגנט אבל כן ממושמע טקטית לעומת מאוויס ככה שזה לא תהיה בעיה מבחינת הצוות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כמה הוא יכול להשתפר כשהשחקן הכי טוב שלך משחק בעמדה שלו? ואצילי זה שחקן שמשחק כל משחק כמעט 90 דקותHulk כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:34 מעדיף את דוידה על סבע, בהנחה וזה ריאלי שחקן צעיר ומוכשר, שבכר יכול להפוך למפלצת עם הנתונים שלו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
סבע לא יבוא לפה בשביל 350-400 אלף אירו.KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 19:34מכבי חיפה לא תשבור את תקרת השכר שלה וההצעה שהוא יקבל תעמוד על 350-400 אלף יורו.Apoc כתב: ↑15 נובמבר 2022, 12:30חסר מקומות בעולם שהשכר הממוצע שמשלמים שם לזרים הוא אבסורד בקטע אחר?KevinDurant כתב: ↑15 נובמבר 2022, 11:48
אני לא מסכים אתכם.
אשרי המאמין.
הוא לכאורה מקבל מיליון יורו בטורקיה בקבוצה הנוכחית, למה שיעזוב לפי הטענה שלך? ומה יש לו להשתמש בשם של מכבי חיפה?
הוא אמר שהוא עוזב את הקבוצה שלו כי העיר לא מתאימה לו והוא בלי המשפחה וזה הדבר הכי חשוב לו בחיים, אז בארץ הוא יהיה עם המשפחה שלו.
הוא עבר לטורקיה כי הוא לא קיבל הצעות באמירויות, אם היה לו הצעות הוא היה נשאר שם.
הוא אמר בעצמו שהאופציות זה הטופ הטורקי, אמירויות או חזרה לארץ. הוא לא יקבל בהודו, רוסיה (וממש שחקן ערבי שלא הסתדר בטורקיה יסתדר ברוסיה) ובשאר הליגות שציינת יותר ממה שיש לו בקבוצה הטורקית הנוכחית שהוא כבר אמר להם שהוא יעזוב.
אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהטופ הטורקי ואם יהיה לו הצעה מהאמירויות הוא ילך לשם
שחקן לא משתחרר מחוזה של מיליון יורו בשביל להרוויח שליש מזה בקבוצה אחרת.
דיי לבלוע ספינים.
אופטימיות במכבי חיפה