אם נבטיח את האליפות יהיה אפשר לתת לו לשחק במחזור/ים שישארו
נושא היעדרויות להמשך עונת 22/23
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: נושא היעדרויות להמשך עונת 22/23
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ממליץ לכם לראות את החגיגות אחרי נתניה כשכולם קופצים עם הגב לצפוני ואיך הוא נזהר לא לקפוץ על הרגל ולהבין שכנראה יקח לו עוד זמן
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אגב לגבי הפציעה של סוף, אולי משהו מעודד.
דוראנט ותומפסון מהNBA נפצעו באותה פציעה (פספסו למעלה משנה אגב) אבל חזרו בצורה מצוינת לעצמם.
דוראנט ותומפסון מהNBA נפצעו באותה פציעה (פספסו למעלה משנה אגב) אבל חזרו בצורה מצוינת לעצמם.
זה ישמע מוזר, אבל בעשר דקות של סוף נגד בנפיקה ראיתי שחקן שיש לו פוטנציאל ויכולת. לפעמים אפשר לראות כבר בנגיעות הראשונות של שחקן בכדור למי יש כשרון ומי הוא נגר. להגנתי אני אוסיף שבמקרה של פיירו מהנגיעות הראשונות שלו היה לי ברור שהוא בלוף (כולל במוקדמות ליגת האלופות).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הקטע המדאיג בפציעה של סוף זה העובדה שהוא בן 21 והוא לא באמת שיחק כדורגל באופן קבוע במסגרת רצינית מאז שלהי גיל 18 שזה שנים קריטיות להתפתחות שלו ככדורגלן.KevinDurant כתב: 11 אפריל 2023, 19:51 אגב לגבי הפציעה של סוף, אולי משהו מעודד.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
בתור אחד שראה המון משחקים של סוף בנוער, הוא מאוד לוקה בפן הטכני. הוא מאוד משחק על פיזיות ומהירות בסגנון של ווילדסחוט.אליאור כתב: 11 אפריל 2023, 20:36 זה ישמע מוזר, אבל בעשר דקות של סוף נגד בנפיקה ראיתי שחקן שיש לו פוטנציאל ויכולת. לפעמים אפשר לראות כבר בנגיעות הראשונות של שחקן בכדור למי יש כשרון ומי הוא נגר. להגנתי אני אוסיף שבמקרה של פיירו מהנגיעות הראשונות שלו היה לי ברור שהוא בלוף (כולל במוקדמות ליגת האלופות).
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
לפי התמוננ של ניקיטה ( שהעלה צילום באינסטגרם של הקרסול נפוח בטירוף), נראה שלא יהיה כשיר בקרוב. מישהו מוכן לספר למועדון הזה שהוא סיים את הקריירה לפניי שנתיים.
אין לו חוזה מעבר לעונה והוא כנראה לא ישאר, אז מה זה משנה
הוא ושהר ואליהו משוחררים בסוף יוני ולא ינסו להשאיר אותם
הוא ושהר ואליהו משוחררים בסוף יוני ולא ינסו להשאיר אותם
אופטימיות במכבי חיפה
ממה הוא נפצע אם הוא לא משחק?בירקי כתב: 14 אפריל 2023, 14:50 לפי התמוננ של ניקיטה ( שהעלה צילום באינסטגרם של הקרסול נפוח בטירוף), נראה שלא יהיה כשיר בקרוב. מישהו מוכן לספר למועדון הזה שהוא סיים את הקריירה לפניי שנתיים.

- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים