מה מה הקשר צ'יבוטה?Shocking4U כתב: 03 מאי 2023, 18:11הפחתת 2 נקודות + 3 על תנאיSmurk כתב: 03 מאי 2023, 18:04 אני מותש מהסאגה הזאת. באלי לקום בעוד 24 שעות ולדעת כבר מה ההחלטה. נשבר הזין
סק סיים את העונה
זערורה סיים את הקריירה
מוחמד 2 בחוץ
פיירו 2 בחוץ
צ׳יבוטה סיים את העונה
דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
Re: דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אגב אני חייב לציין שאם תהיה דחייה ושחקנים יושעו (למעט שאפי שנכתב בדוח שהיה צריך לקבל אדום במקום) זה בושה וחרפה שאין כמותה.
עד שאין דיון בנושא כל שחקן חף מפשע עד שיוכח אחרת וזה עילה לעתור לבגץ
עד שאין דיון בנושא כל שחקן חף מפשע עד שיוכח אחרת וזה עילה לעתור לבגץ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הבן עזרא המטונף הזה עולה ברדיו ומסביר שבגלל שאי אפשר להעניש את הקהל כי הקהל לא מעורב אז אי אפשר לתת משחק בלי קהל אז אין ברירה אלא להוריד נקודות. נשבע שהמוח היהודי מסוגל להמציא דברים בלתי נתפסים
איזה 9 נקודות? מורידים אותנו ליגה וב"ש אוטומטית מוכתרת כאלופה.Apoc כתב: 03 מאי 2023, 19:09בדיוקShocking4U כתב: 03 מאי 2023, 19:07 אומרים שהמועדון מתכנן לבקש דחייה
מיותר לדעתי. במילא הם ישעו לנו שחקנים כמו סק מהמשחק הקרוב ואסור לתת להם אפשרות להוריד נקודות לבחירתם בתאריך שבא להם.
אם נניח ונצליח לנצח את מכבי ת"א וב"ש יפסידו איכשהו לאשדוד בי"א
הם יחליטו להוריד לנו 9 נקודות ולהם 3 ושוב הכל פתוח
יענקל'ך!
האמת יצא החשק מהכדורגל פה, יענקלה מזמן היה צריך להודיע שמכבי חיפה לא תתשתף יותר במשחקי הליגה וישהנו לראות את הקבוצה האהובה של בכירי ההתאחדות (ע"ע מורן מאירי מעורבב היטב וסגן מנהל בהתאחדות אם אני לא טועה) נותנת רביעיות לכל נמושות הליגה.
תחושה שלא משנה מה יקרה ינסו לדפוק אותנו בכל הזדמנות כי שונאים שם למעלה כדורגל ואותנו בפרט
טרור תקשורתי שלא נראה שנים
תחושה שלא משנה מה יקרה ינסו לדפוק אותנו בכל הזדמנות כי שונאים שם למעלה כדורגל ואותנו בפרט
טרור תקשורתי שלא נראה שנים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה כמו שמישהו יפצע קשה ברגל והרופא יגיד לו ״אדוני אנחנו מצטערים אבל אנחנו לא יכולים להציל את הרגל שלך ולכן החלטנו לכרות לך את היד״Shocking4U כתב: 03 מאי 2023, 19:23 הבן עזרא המטונף הזה עולה ברדיו ומסביר שבגלל שאי אפשר להעניש את הקהל כי הקהל לא מעורב אז אי אפשר לתת משחק בלי קהל אז אין ברירה אלא להוריד נקודות. נשבע שהמוח היהודי מסוגל להמציא דברים בלתי נתפסים
מה שהכי הזוי כאן זה שהמשחק בכלל לא היה אמור להיות בטרנר. ביטלו להם את הרדיוס בקומבינה,
אבל כשהתקשורת רוצה הם הולכים להוריד נקודות. בושה.
בכל מקרה אני לא מאמין שהם יורידו לנו יותר נק' מאשר להם, זה כבר באמת יעבור את כל הגבולות.
בכל מקרה אני לא מאמין שהם יורידו לנו יותר נק' מאשר להם, זה כבר באמת יעבור את כל הגבולות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה קשור הורדת נקודות סלקטיבית? לא צריכה להיות הורדת נקודות נקודה. זה שהדבר הזה מרחף בשיח והמועדון לא מוציא הודעה ברורה שמדובר בטרור ספורטיבי לכל דבר זה ביזיון שאין כמותו. מועדון שמכבד את עצמו היה מוציא הודעה שבמידה ויחליט בית הדין להתערב בצורה חסרת תקדים ברמה עולמית במאבק אליפות אז המועדון ישקול את צעדיו לגבי השתתפות בשארית המשחקים בליגה ויגיש תביעה לCAS של פיפ״א על התערבות בלתי ספורטיבית של גוף חיצוני בליגה מקצוענית.hezildo כתב: 03 מאי 2023, 19:31 מה שהכי הזוי כאן זה שהמשחק בכלל לא היה אמור להיות בטרנר. ביטלו להם את הרדיוס בקומבינה,
-
David
- מחוזר באירופה
קורא פה תתגובות וזה פשוט הזוי על מה הורדת נקודות לא היה פה איזה אסון סך הכול התקוטטות קלילה אבל אוהבים לנפח פה הכול למעט שאפי פאון זערורה לא אמורים בכלל להיות מורחקים שחקן ריאל מדריד בכדורסל גמר לשחקן תעונה ולא זכור לי שריאל קיבלה הפסד טכני בסדרה רק פה אוהבים להמציא רעיונות כאלה מפגרים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
התקשורת היא המחלה מספר אחת של הספורט הישראלי.David כתב: 03 מאי 2023, 19:38 קורא פה תתגובות וזה פשוט הזוי על מה הורדת נקודות לא היה פה איזה אסון סך הכול התקוטטות קלילה אבל אוהבים לנפח פה הכול למעט שאפי פאון זערורה לא אמורים בכלל להיות מורחקים שחקן ריאל מדריד בכדורסל גמר לשחקן תעונה ולא זכור לי שריאל קיבלה הפסד טכני בסדרה רק פה אוהבים להמציא רעיונות כאלה מפגרים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
תהיה בטוח שהתגובות פה הן כמוך. פשוט אנחנו רואים מה הקולות לקראת מחר לצערנו.David כתב: 03 מאי 2023, 19:38 קורא פה תתגובות וזה פשוט הזוי על מה הורדת נקודות לא היה פה איזה אסון סך הכול התקוטטות קלילה אבל אוהבים לנפח פה הכול למעט שאפי פאון זערורה לא אמורים בכלל להיות מורחקים שחקן ריאל מדריד בכדורסל גמר לשחקן תעונה ולא זכור לי שריאל קיבלה הפסד טכני בסדרה רק פה אוהבים להמציא רעיונות כאלה מפגרים
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
ודאי שלא צריך להוריד נק'. אני רק התייחסתי לכל מיני תגובות כאן שיורידו לנו 9 נק' ולהם 3 או משהו כזה.Shocking4U כתב: 03 מאי 2023, 19:36מה קשור הורדת נקודות סלקטיבית? לא צריכה להיות הורדת נקודות נקודה. זה שהדבר הזה מרחף בשיח והמועדון לא מוציא הודעה ברורה שמדובר בטרור ספורטיבי לכל דבר זה ביזיון שאין כמותו. מועדון שמכבד את עצמו היה מוציא הודעה שבמידה ויחליט בית הדין להתערב בצורה חסרת תקדים ברמה עולמית במאבק אליפות אז המועדון ישקול את צעדיו לגבי השתתפות בשארית המשחקים בליגה ויגיש תביעה לCAS של פיפ״א על התערבות בלתי ספורטיבית של גוף חיצוני בליגה מקצוענית.hezildo כתב: 03 מאי 2023, 19:31 מה שהכי הזוי כאן זה שהמשחק בכלל לא היה אמור להיות בטרנר. ביטלו להם את הרדיוס בקומבינה,
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הם יצרו תקדים של התערבות במאבק באליפות אז מעכשיו כל קבוצה שלא במאבק שתרצה להרוס לקבוצה אחרת תיזום מכות ובלאגנים. זה יהיה תקדים שיווצר פה לתמיד. אבן אחת שזרק טיפש לבאר, אלף חכמים לא יוציאו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שתבינו כמה באר שבע חלאות. יש תמונה של צלם באר שבעי שצילם את סק ממרר בבכי שאוהדים שלנו הפיצו במהלך היום עם קריאה נגד גזענות והאפס הזה מאיים בתביעות נגד כל מי שישתמש בתמונה. זה לא הפריע לו לפרסם אותה בפייסבוק ולכתוב ״הם חשבו שהם יחגגו בטרנר״
חלאות
חלאות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עכשיו מפרסמים שאנחנו רוצים דחייה וב״ש מסרבים ואי אפשר רק להעמיד לדין קבוצה אחת אז כנראה תהיה.
קיצר שוב נכנעים לתכתיבים של אלונה (למרות שאני באופן אישי נגד דחייה). העיקר המועדון ימשיך להיות מפגר ולהוציא איתה ביחד הודעות
קיצר שוב נכנעים לתכתיבים של אלונה (למרות שאני באופן אישי נגד דחייה). העיקר המועדון ימשיך להיות מפגר ולהוציא איתה ביחד הודעות
- Smurk
- אגדה ירוקה
איזה מועדון סרטן. כולם בני זונות מההנהלה ועד השחקנים ואוהדים. גם עיר מגעילה רצח. בעעע
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
זה כל הסנטימנטים הדפוקים האלה החד כיווניים האלה בנסיון להיות ג'נטלמניםhezildo כתב: 03 מאי 2023, 19:31 מה שהכי הזוי כאן זה שהמשחק בכלל לא היה אמור להיות בטרנר. ביטלו להם את הרדיוס בקומבינה,
החל מזה שאצילי אומר שהוא רוצה לשחק בטרנטר ועד הודעה משותפת בין יענקלה לאלונה
זה כבר באמת להפנות כל הזמן את הלחי השניה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הפרט החשוב לשנן שלדעתי יכריע את האליפות:
הפסד לצהבת והפחתת נקודות = פער של 2 נקודות עם הפרש שערים עדיף.
על זה יכולה ליפול האליפות.
אסור להסכים להפחתת נקודות.
הפסד לצהבת והפחתת נקודות = פער של 2 נקודות עם הפרש שערים עדיף.
על זה יכולה ליפול האליפות.
אסור להסכים להפחתת נקודות.
תרגעו לא תהיה שום הפחתת נקודות
במקסימום ירחיקו שחקנים וקנסות (שכבר קיבלנו)
אגב גם ב"ש יכולים לצאת בנזק בסיפור הזה
אם לא משלשלים מול נתניה וקטמון אנחנו בסדר
ניצחון על גרמניה זה רק בונוס.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה שתהיה הפחתת נקודות. הם טיפסו על העץ הזה והם לא ירדו ממנו. תכין את עצמך.Smile כתב: 03 מאי 2023, 21:05 תרגעו לא תהיה שום הפחתת נקודות
אולי יהיה על תנאי. אבל לא יורידו נקודות בפועל.Shocking4U כתב: 03 מאי 2023, 21:07מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה שתהיה הפחתת נקודות. הם טיפסו על העץ הזה והם לא ירדו ממנו. תכין את עצמך.Smile כתב: 03 מאי 2023, 21:05 תרגעו לא תהיה שום הפחתת נקודות
אפילו בדרבי התל אביבי ההוא של זהבי שהמשחק פוצץ, לא הורדו נקודות.
איפה הפרופורציות שלהם בדיוק?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ב״ש הוציאו הודעה רשמית לתקשורת. אצלנו ממשיכים לסתום את הפה ולפתוח רגליים לשופטים לדפוק אותנו. מועדון שהוא בושה, מוכרים את האוהדים שלהם בלי בעיה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הורידו נקודות אז. אבל זה היה כי המשחק פוצץ והתפרצות אוהדים לכר הדשא.gargy כתב: 03 מאי 2023, 21:09 אפילו בדרבי התל אביבי ההוא של זהבי שהמשחק פוצץ, לא הורדו נקודות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
״ לצערנו, כתבי האישום שהוגשו על ידי התובע הם לא יותר מאשר אפליה שערורייתית ומקוממת, שעשויה לפגוע אנושות במועדון. התובע בחר להגיש כתבי אישום גם נגד שחקנים מובילים של הפועל באר שבע שלא לקחו חלק אמיתי בתגרה, ובכך אינו משאיר מקום לספק שמדובר במהלך קיצוני של איפה ואיפה.
“ההחלטות התמוהות הללו מהוות אכיפה בררנית ומפלה, תוך שימוש באמצעים משפטיים לכאורה באופן הפוגע בצורה בלתי ספורטיבית בהפועל באר שבע. הדברים יובאו ויוצגו בפני בית הדין. מועדון הפועל באר שבע הקפיד תמיד על התנהגות נאותה של שחקניו ועובדיו, וכך ימשיך גם בעתיד. עם זאת, ובאותה נשימה – המועדון לא ישלים עם ניצול בוטה לרעה של הליכים משפטיים כדי לפגוע במועדון ובשחקניו, ולא יעבור על כך בשתיקה”.
איפה לעזעזאל דודו בזק והמועדון שלנו? ב״ש מתדרכים בלי הפסקה ומוציאים הודעות רשמיות ואנחנו הולכים כצאן לטבח. מה זה ההתנהגות הזאת? הם מוכרים אותנו!
“ההחלטות התמוהות הללו מהוות אכיפה בררנית ומפלה, תוך שימוש באמצעים משפטיים לכאורה באופן הפוגע בצורה בלתי ספורטיבית בהפועל באר שבע. הדברים יובאו ויוצגו בפני בית הדין. מועדון הפועל באר שבע הקפיד תמיד על התנהגות נאותה של שחקניו ועובדיו, וכך ימשיך גם בעתיד. עם זאת, ובאותה נשימה – המועדון לא ישלים עם ניצול בוטה לרעה של הליכים משפטיים כדי לפגוע במועדון ובשחקניו, ולא יעבור על כך בשתיקה”.
איפה לעזעזאל דודו בזק והמועדון שלנו? ב״ש מתדרכים בלי הפסקה ומוציאים הודעות רשמיות ואנחנו הולכים כצאן לטבח. מה זה ההתנהגות הזאת? הם מוכרים אותנו!
ציפיתם למשהו אחר מהמועדון הזה?
אמרתי לכם - הפרובוקציות שאתם רואים על הדשא זה משהו שמחלחל מלמעלה, ולא הפוך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ציפיתי מהמועדון שלי להגן על הספורטיביות ועליי כאוהד שמשלם להם אלפי שקלים בשנה על כרטיסים. לא למכור אותי בשביל שיענקלה יצא גנטלמן ויקבל מחמאות בתקשורת. אלונה כרגיל תעשה לנו בית ספראליאור כתב: 03 מאי 2023, 21:22 ציפיתם למשהו אחר מהמועדון הזה?
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
באר שבע מתנהגת(כרגיל) כמו מועדון קטן.Shocking4U כתב: 03 מאי 2023, 21:14 ב״ש הוציאו הודעה רשמית לתקשורת. אצלנו ממשיכים לסתום את הפה ולפתוח רגליים לשופטים לדפוק אותנו. מועדון שהוא בושה, מוכרים את האוהדים שלהם בלי בעיה.
לא הייתי רוצה שהמועדון שלי יתנהל ככה.
אני כן מקווה שאצלנו שקטים כי מכינים את ההגנה כמו שצריך, וגם מכינים תכנית שניה במידה ויהיה עונש של הורדת נקודות.
נכון. זכרתי משום מה רק 0-0 בלי נקודותShocking4U כתב: 03 מאי 2023, 21:15הורידו נקודות אז. אבל זה היה כי המשחק פוצץ והתפרצות אוהדים לכר הדשא.gargy כתב: 03 מאי 2023, 21:09 אפילו בדרבי התל אביבי ההוא של זהבי שהמשחק פוצץ, לא הורדו נקודות.
לקוות זה תמיד טוב.ירוק זה אני כתב: 03 מאי 2023, 21:40באר שבע מתנהגת(כרגיל) כמו מועדון קטן.Shocking4U כתב: 03 מאי 2023, 21:14 ב״ש הוציאו הודעה רשמית לתקשורת. אצלנו ממשיכים לסתום את הפה ולפתוח רגליים לשופטים לדפוק אותנו. מועדון שהוא בושה, מוכרים את האוהדים שלהם בלי בעיה.
לא הייתי רוצה שהמועדון שלי יתנהל ככה.
אני כן מקווה שאצלנו שקטים כי מכינים את ההגנה כמו שצריך, וגם מכינים תכנית שניה במידה ויהיה עונש של הורדת נקודות.
ההיסטוריה מלמדת אחרת. יותר סביר שאצלנו שקטים כי מכינים את הלחי השניה.