המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי
ניהול משחק רע מאד.
מתחילת המחצית השניה לא שולטים בכלום ובמקום להכניס את עלי וקאסה - מחליף חלוץ וכנף (הגם שהיו גרועים)- קודם תשלוט בכדור.
מה ההגיון להכניס את סייף בכנף?
אם גורה לא כשיר, אז תכניס לפחות את אוחנה שיכול לתת מסירה מקדמת.
מתחילת המחצית השניה לא שולטים בכלום ובמקום להכניס את עלי וקאסה - מחליף חלוץ וכנף (הגם שהיו גרועים)- קודם תשלוט בכדור.
מה ההגיון להכניס את סייף בכנף?
אם גורה לא כשיר, אז תכניס לפחות את אוחנה שיכול לתת מסירה מקדמת.
יש טיסה מחר מנתב״ג ב4 וחצי מקווה מאוד שהזמינו לו כבר כרטיס.
הוא לא באירוע
הוא לא באירוע
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
להתקשר לבכר זה מתבקש.
הוא גם ככה מקבל שכר, ולא מאמין שלשחרר את פלורס יעלה יותר מדי.
אבל אף אחד לא יעשה את זה.
הוא גם ככה מקבל שכר, ולא מאמין שלשחרר את פלורס יעלה יותר מדי.
אבל אף אחד לא יעשה את זה.
בהתחלה הימרתי שלא שורד עד מחזור 7, עכשיו אני לא בטוח ששורד את יולי.
צריך לחתוך מוקדם, אני ממתגדי רוני לוי ובמצבנו עם ההנהלה הנוכחית - זה נראה שאין ברירה, עדיף עכשיו מאשר במחזור 7.
צריך לחתוך מוקדם, אני ממתגדי רוני לוי ובמצבנו עם ההנהלה הנוכחית - זה נראה שאין ברירה, עדיף עכשיו מאשר במחזור 7.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
כל מה שהוא ישרוד זה נטו כי יענקלה והכנופיה יבואו להראות שהם נתנו צ׳אנס וסבלנותGanjot כתב: 24 יולי 2025, 23:29 בהתחלה הימרתי שלא שורד עד מחזור 7, עכשיו אני לא בטוח ששורד את יולי.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
מאמן גרוע מאוד!!! חילופים הזויים!!!!!
שלא נדבר על ההתעקשות על גוני הטיטאל...
שלא נדבר על ההתעקשות על גוני הטיטאל...
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
חח די כבר עם אקסים. בכר לא רוצה לאמן וכנראה גם במועדונים אחרים מבינים את זה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אני לא חותך אותו אחרי 2 משחקים (ובמיוחד עם הסגל הלא אפוי הזה), אבל כרגע זה נראה רע מאוד.
אם הוא לא יתאפס על עצמו במשחקים הקרובים הוא לא יגיע לחגים.
אם הוא לא יתאפס על עצמו במשחקים הקרובים הוא לא יגיע לחגים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
במכבי חיפה אמנם מאוכזבים מהתוצאה, אך משוכנעים שיעברו את הגומלין. עיקר תשומת הלב גם הפעם ניתנה למרכז הקישור. המאמן דייגו פלורס מחזיק מאוד מגוני נאור, ומאפשר לו לשחק לפני כל קשר אחר בקבוצה. יחד עם זאת, בחיפה משוכנעים שחייבים להביא קשר זר ברמה גבוהה יותר: ״בסוף גם פלורס יבין שאנחנו צריכים קשר זר ברמה גבוהה, כל זאת בתקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי״
בן דור
בן דור
לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc כתב: 25 יולי 2025, 11:01 לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
שים את המאמן הכי טוב בעולם בקבוצה עם סגל לא טוב והוא לא יעשה כלום.
שים ילד על הקווים עם הסגל הכי טוב בעולם והוא יצליח.
מאמן זה דובדבן על הקצפת, בלי בסיס זה לא שווה כלום.
יש לך מאמן שלא חושב שיש בעיה עם הקישורKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc כתב: 25 יולי 2025, 11:01 לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
הוא לא באירוע בכלל
זה מפתיע מישהו שהוא לא באירוע? ראינו הקיץ שכל המועדון לא באירוע, לא מבחינת אנשי מקצוע טובים (איציק עובדיה מנהל פה את העסק כן?), ואחר כך לעמדות הנחוצות בסגל, לחוסר הרצון או היכולת להביא ישראלים וקרוב לודאי גם במינוי מאמן
זה מחלחל מלמעלה ללמטה וזה כבר 16 שנים ככה
הייתה פה הבלחה של כמה שנים שנבעה מכמה כוכבים שהסתדרו לנו, שום מעטפת
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא יודע מה הוא חושב ומה הוא לא חושב. אני יודע בוודאות שמכבי חיפה כבר למעלה משבועיים מחפשת קשר אחורי זר.HaifaWave כתב: 25 יולי 2025, 11:26יש לך מאמן שלא חושב שיש בעיה עם הקישורKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc כתב: 25 יולי 2025, 11:01 לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
הוא לא באירוע בכלל
זה מפתיע מישהו שהוא לא באירוע? ראינו הקיץ שכל המועדום לא באירוע, לא מבחינת אנשי מקצוע טובים (איציק עובדיה מנהל פה את העסק כן?), ואחר כך לעמדות הנחוצות בסגל, לחוזר הרצון או היכולת להביא ישראלים וקרוב לודאי גם במינוי מאמן
הייתה פה הבלחה של כמה שנים שנבעה נכמה כוכבים שהסתדרו לנו, שום מעטפת
אמרתי כבר את דעתי. אני חושב שהוא ראה שאין לו חלוצים (היה ברור שדין עוזב) והוא ראה שאין מגנים (סליחה אלימלך וסייף) ובאמצע ראה שיש לו את מוחמד, אזולאי, קאסה וגוני נאור שעשה עונת השאלה טובה בהפועל ת''א ואמר שהוא רוצה לבוא ולראות אותם בעיניים ושבשאר העמדות ברור לו שצריך לחזק.
מאמן לפני הכלKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc כתב: 25 יולי 2025, 11:01 לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
מאמנים טובים התעלו על קבוצות גדולות יותר עם סגלים פחות טובים ומאמנים גרועים נפלו מול קבוצות בלארוסית עם שווי שוק של 20 שקל כשעלו מולן עם סגל ששווה 40 מיליון יורו.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אולי בנוקאאוט זה יכול לקרות, בטווח הארוך הקבוצה עם הסגל הטוב תנצח ב99% מהמקרים וזה מה שמעניין במכבי חיפה, עם כל הכבוד לקונפרנסליגApoc כתב: 25 יולי 2025, 11:30מאמן לפני הכלKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08אני חושב שזה תמיד הפוך.Apoc כתב: 25 יולי 2025, 11:01 לצערי לפני קשר אחורי ושחקני כנף נראה שהבעיה בקבוצה העונה שוב תהיה המאמן.
מאמנים טובים התעלו על קבוצות גדולות יותר עם סגלים פחות טובים ומאמנים גרועים נפלו מול קבוצות בלארוסית עם שווי שוק של 20 שקל כשעלו מולן עם סגל ששווה 40 מיליון יורו.
יש מאמנים שיודעים להפוך את השלם ליותר מסכום חלקיו.
הבעיה אצלנו כרגע היא שבכלל לא בטוח שפלורס כזה,
וגם אם כן כרגע חסרים הרבה חלקים.
עד שנקבל את החלקים החסרים לא נוכל לדעת מה פלורס באמת מסוגל לעשות, אבל הסימנים המעטים כרגע לגבי ההחלטות שלו, לא נראים חיוביים.
הבעיה אצלנו כרגע היא שבכלל לא בטוח שפלורס כזה,
וגם אם כן כרגע חסרים הרבה חלקים.
עד שנקבל את החלקים החסרים לא נוכל לדעת מה פלורס באמת מסוגל לעשות, אבל הסימנים המעטים כרגע לגבי ההחלטות שלו, לא נראים חיוביים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
יכול להיות שהוא מבין שצריך קשר אחורי ויכול להיות שזו הנחתה מלמעלה, אבל מה שבטוח הוא שרואים שהוא לא באירוע לפי ההרכבים, ההכנה למשחק והחילופים במהלכו, שאלה בעצם כמעט או כל הפרמטרים שמאמן נמדד לפיהם.KevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:28אני לא יודע מה הוא חושב ומה הוא לא חושב. אני יודע בוודאות שמכבי חיפה כבר למעלה משבועיים מחפשת קשר אחורי זר.HaifaWave כתב: 25 יולי 2025, 11:26יש לך מאמן שלא חושב שיש בעיה עם הקישורKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08
אני חושב שזה תמיד הפוך.
הוא לא באירוע בכלל
זה מפתיע מישהו שהוא לא באירוע? ראינו הקיץ שכל המועדום לא באירוע, לא מבחינת אנשי מקצוע טובים (איציק עובדיה מנהל פה את העסק כן?), ואחר כך לעמדות הנחוצות בסגל, לחוזר הרצון או היכולת להביא ישראלים וקרוב לודאי גם במינוי מאמן
אמרתי כבר את דעתי. אני חושב שהוא ראה שאין לו חלוצים (היה ברור שדין עוזב) והוא ראה שאין מגנים (סליחה אלימלך וסייף) ובאמצע ראה שיש לו את מוחמד, אזולאי, קאסה וגוני נאור שעשה עונת השאלה טובה בהפועל ת''א ואמר שהוא רוצה לבוא ולראות אותם בעיניים ושבשאר העמדות ברור לו שצריך לחזק.
אתה מבין שזאת הבעיה? אין לנו קישור דומיננטי כבר שנה וחצי ורק לפני שבועיים התחילו לחפש קשר אחורי? זה הדבר הראשון שהיה צריך לנחות במועדון, לפני העיצוב החדש של החולצות אפילו.KevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:28אני לא יודע מה הוא חושב ומה הוא לא חושב. אני יודע בוודאות שמכבי חיפה כבר למעלה משבועיים מחפשת קשר אחורי זר.HaifaWave כתב: 25 יולי 2025, 11:26יש לך מאמן שלא חושב שיש בעיה עם הקישורKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08
אני חושב שזה תמיד הפוך.
הוא לא באירוע בכלל
ועדיין החילופים היו מאד מוזרים - מתחילת המחצית השנייה הם השתלטו על מרכז המגרש (משהו שראיתי כנקודת חוזק של הביילורוסים נגד הקבוצה הקיקיונית שהם עברו בסיבוב הקודם). כלומר שני דברים:
א. לא ראה אותם בכלל
ב. לא הגיב נכון.
אזולאי התחיל להתעייף ולעשות שטויות, גוני לא מסוגל לחלץ כדור גם אם חמאסניק מכוון קלאצ' לרקה שלו, עיסאת התחיל לחלק סוכריות ליריב והוא מחליף חלוץ וכנף?
הכנסה של עלי (בשלב מוקדם יותר) וקאסה (או אפילו אוחנה) הייתה לפחות משדרת שהוא מבין מה הארוע.
מה שהוא עשה הראה שהוא באאוט לגמרי.
גם עם הכלים המעטים שיש, הבסיס זה לשחק עם הכי טוב שיש לך.
לפי מה שאתה אומר לא יכול להיות סיפור כזה שסגל הרבה יותר טוב (פי כמה אפילו) מסיים מתחת לקבוצה אחרת בליגה בעונה שלמה.KevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:35אולי בנוקאאוט זה יכול לקרות, בטווח הארוך הקבוצה עם הסגל הטוב תנצח ב99% מהמקרים וזה מה שמעניין במכבי חיפה, עם כל הכבוד לקונפרנסליגApoc כתב: 25 יולי 2025, 11:30מאמן לפני הכלKevinDurant כתב: 25 יולי 2025, 11:08
אני חושב שזה תמיד הפוך.
נסכים שלא להסכים.
אופטימיות במכבי חיפה
העיקר שפיטרו את בכר שהיה היחיד שהבין את המצב של הקבוצה ועד כמה היא זקוקה למהפכה.
בואו נגיד דבר כזה, בכר לא היה נותן לגוני נאור לשחק בכלל.
עד עכשיו אני לא מבין את ההחלטה ההזויה הזאת לפטר אותו.
חוזרים על אותן שגיאות פעם אחר פעם.
זו הייתה החלטה קפריזית בגלל התבוסה בדרבי זה מה שקורה שפועלים מתוך קפריזותDaniel123 כתב: 25 יולי 2025, 13:06 העיקר שפיטרו את בכר שהיה היחיד שהבין את המצב של הקבוצה ועד כמה היא זקוקה למהפכה.
אני נותן לו עוד זמן, זה לא רציני להתחיל לדבר על פיטורים אחרי 2 משחקים, גם אני לוקח בחשבון שהוא פחות מחודש עם הקבוצה.
אבל אין ספק שבינתיים זה נראה רע ויש כמה תמרורי אזהרה שהכי מדאיג זה שהוא מחזיק מגוני.
אבל אין ספק שבינתיים זה נראה רע ויש כמה תמרורי אזהרה שהכי מדאיג זה שהוא מחזיק מגוני.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
בפעם המיליון היה על הזין שלו הכל מאז ינואר 23. ברגע שעשה את שלו פה.Daniel123 כתב: 25 יולי 2025, 13:06 העיקר שפיטרו את בכר שהיה היחיד שהבין את המצב של הקבוצה ועד כמה היא זקוקה למהפכה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
למה אתה חושב שבכר יצא לפנסיה מוקדמת? הוא בן 45 יש לו לפחות עוד 15 שנה לאמן שמדובר בכמה מיליונים טובים, הוא אחד שעובד קשה ואכפת לו.lemmacantor כתב: 25 יולי 2025, 14:18בפעם המיליון היה על הזין שלו הכל מאז ינואר 23. ברגע שעשה את שלו פה.Daniel123 כתב: 25 יולי 2025, 13:06 העיקר שפיטרו את בכר שהיה היחיד שהבין את המצב של הקבוצה ועד כמה היא זקוקה למהפכה.
הלוואי והיה נשאר, אבל זה כבר לא יקרה כי להחזיר אותו זה להודות בטעות ולא עושים את זה אצלנו