כמעט כל החלוצים הזרים שהיו פה מאז דבאלישוילי יותר גרועים מדוניו, מה הפכת אותו לזר הכי גרוע בהיסטוריהOhad כתב: 06 יוני 2022, 21:29שבוע טוב .Nirgreen כתב: 06 יוני 2022, 21:23יחתום פה חלוץ בכמה דרגות מדוניו.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:03 ערב טוב .
צריך להגביל פה את רמת הלחץ .
אני יודע ממקור ראשון שעובדים .
על כל עמדה יש מספר שחקנים שבוחנים .
אני יכול לזרוק שמות מפה ועד הודעה חדשה ,אני לא רואה טעם כל עוד הכל בגדר שמועות וכתבים זולים שמשתוקקים לידיעה באתר כזה או אחר .
כבר אמרתי ואני אכתוב שוב .
את הבוס מעניין דבר אחד ,ליגת העל .
אפשר לדון על זה ימים אבל זאת עובדה מוגמרת ולא שמועה .
דוניו היה ונותר נגר ,סליחה אבל להשוות לדוניו רכש עתידי זה עצוב .
כל שחקן סביר פלוס יכול לעקוף את דוניו וסהר במספרים .
על מנת לתקוע יתד באירופה לטעמי זקוקים לשחקן הרבה הרבה יותר טוב מדוניו .
הרבה פעמים מציעים שחקנים לקבוצה ,דרישות השכר לא מתאימות לבורד ובזה הנושא מסתיים .
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני ממש לא מופתע אני פשוט חושב שזה משעשע שכל שנה מספרים סיפור על כמה אירופה חשובה למועדון וכולם יודעים שיענקלה מת על השופוני של הטיסות והפגישות עם המנכ״לים של הקבוצות שמגיעות לכאן אבל איכשהו כל שנה מגיעים למצב שאירופה נהיית פה איזה מטרד שצריך להתמודד איתוOhad כתב: 06 יוני 2022, 21:23תסלח לי שאני שואל למה אתה מופתע ...?Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:11מצחיק ששנים דיברו פה על זה שהמטרה זה קודם כל לסיים במקום שמגיע לאירופה וכמה שחשוב שהמועדון יהיה באירופה ואז חוץ משנה שעברה כל פעם שהגענו למוקדמות באירופה היינו עם סגל טלאים כי הם לא הכינו את הקבוצה בזמן ואמרו שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:03 ערב טוב .
אני יכול לזרוק שמות מפה ועד הודעה חדשה ,אני לא רואה טעם כל עוד הכל בגדר שמועות וכתבים זולים שמשתוקקים לידיעה באתר כזה או אחר .
פותחים עם דוס סנטוס אצל מרקו מול שטרסבורג. כל זה כדי שנה הבאה להיאבק על להגיע למקום שממנו מגיעים לאירופה, לא להיות מוכנים לאירופה ולהגיד שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה וחוזר חלילה.
מישהו נתן לך הבטחה עתידית ?
אני לא מצפה על מנת לא להתאכזב .
אני בהחלט מצפה לרכש הולם אבל אין לי ציפיות שיחתום פה איזה שחקן שנגיד וואו זה הצהרת כוונות .
-
David
- מחוזר באירופה
שילך מרגיש לי שהוא הגיע למיצוי פהApoc כתב: 06 יוני 2022, 21:29 דולב חזיזה מבוקש אצל פאוק סלוניקי
מי שישמע איזה שדרוג, מאמין שהוא יוותר על התענוג
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
ערב טובLiberman כתב: 06 יוני 2022, 21:22אז תגיד לבוס שילך הביתה, יש לנו את כל התנאים להיות אירופה.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:03 ערב טוב .
״עובדים״
באמת קשה מאוד לאתר שחקנים חופשיים באינסטט לפי פרמטרים מועדפים.
אחשלי לא בקטע רע, אבל קבסה ובורג הם חלק מצוות הסקאוט שהנחית פה את דוניו, מה מכבי כבר מסוגלים להביא?
הדעה שלי לא ממש קובעת דבר .
בעל המאה אכן בעל הדעה .
אני לא זה שצריך להעביר ביקורת על קבסה ובורג .
אם במועדון רואים לנכון לתת להם חלק בהחלטות הרכש ,שיבושם להם .
-
David
- מחוזר באירופה
אחלה דוניו אני יתגעגע אליו לפרקים מהלכים של חלוץ ענק לצד מהלכים של יובל המבולבל אוהב אותו סך הכול עזר להביא לכרמל שני צלחות
מוכן לחתום לך שהשחקנים שאפוק מציע פי אלף יותר מעניינים ממה שעושים היום במכבי חיפה, תן להם לינק לפורום.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:35ערב טובLiberman כתב: 06 יוני 2022, 21:22אז תגיד לבוס שילך הביתה, יש לנו את כל התנאים להיות אירופה.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:03 ערב טוב .
״עובדים״
אחשלי לא בקטע רע, אבל קבסה ובורג הם חלק מצוות הסקאוט שהנחית פה את דוניו, מה מכבי כבר מסוגלים להביא?
בעל המאה אכן בעל הדעה .
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
חחחחח באיזו קלות ויתרת עליו
ודעתי הרצינית היא שצריך לקוות שלא ייצא לחו״ל. בכל עונה הוא משתפר והעונה ראינו אותו משתפר במיוחד הגנתית (וגם למד את עמדת המגן). הוא תורם על המגרש ויהיה קשה מאד למצוא ישראלים ברמתו. מעבר לזה, הוא דמות משמעותית בתוך חדר הלבשה ואני מניח שגם עבור חוץ הקבוצה (דוברות, שיווק וכו׳). עזיבה שלו לצד עזיבה אפשרית של פאני זו פגיעה מאד מאד משמעותית בקבוצה.
-
David
- מחוזר באירופה
זה סך הכול ספינים לשיפור חוזה לעבור לפאוק זה בכלל לא שידרוג ולגבי אבו פאני הוא אמר שיעזוב אותנו רק לקבוצה מהחמש ליגות המובילות אז נראה לי ש סלטיק זה לא משהו שקורץ לוברק.י כתב: 06 יוני 2022, 21:39חחחחח באיזו קלות ויתרת עליו
ודעתי הרצינית היא שצריך לקוות שלא ייצא לחו״ל. בכל עונה הוא משתפר והעונה ראינו אותו משתפר במיוחד הגנתית (וגם למד את עמדת המגן). הוא תורם על המגרש ויהיה קשה מאד למצוא ישראלים ברמתו. מעבר לזה, הוא דמות משמעותית בתוך חדר הלבשה ואני מניח שגם עבור חוץ הקבוצה (דוברות, שיווק וכו׳). עזיבה שלו לצד עזיבה אפשרית של פאני זו פגיעה מאד מאד משמעותית בקבוצה.
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
אני מסכים איתך במאה אחוז .Liberman כתב: 06 יוני 2022, 21:36מוכן לחתום לך שהשחקנים שאפוק מציע פי אלף יותר מעניינים ממה שעושים היום במכבי חיפה, תן להם לינק לפורום.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:35ערב טובLiberman כתב: 06 יוני 2022, 21:22
אז תגיד לבוס שילך הביתה, יש לנו את כל התנאים להיות אירופה.
״עובדים״
בעל המאה אכן בעל הדעה .
אפוק מציע שחקנים שחלקם בקלות היו משתלבים פה ומשדרגים אותנו .
לא נראה לי שאחד ממקבלי ההחלטות יסכים לשתף אותנו פה מהם סיבות שהובילו לחתימת שחקן כזה או אחר .
אתה מקסימום יכול לנסות לזמן לפה את הדובר .
לפני שנתיים ראיינו את דודו בזק, הוא סיפר לי שהתלבטו בין רוקביצה לבלקמן, אין לי עניין בשיח עם ליצנים.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:46אני מסכים איתך במאה אחוז .Liberman כתב: 06 יוני 2022, 21:36מוכן לחתום לך שהשחקנים שאפוק מציע פי אלף יותר מעניינים ממה שעושים היום במכבי חיפה, תן להם לינק לפורום.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:35
ערב טוב
בעל המאה אכן בעל הדעה .
אפוק מציע שחקנים שחלקם בקלות היו משתלבים פה ומשדרגים אותנו .
לא נראה לי שאחד ממקבלי ההחלטות יסכים לשתף אותנו פה מהם סיבות שהובילו לחתימת שחקן כזה או אחר .
אתה מקסימום יכול לנסות לזמן לפה את הדובר .
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
דוניו זה שילוב של יובל המבולבל וגדי וילצ'רסקי .David כתב: 06 יוני 2022, 21:36 אחלה דוניו אני יתגעגע אליו לפרקים מהלכים של חלוץ ענק לצד מהלכים של יובל המבולבל אוהב אותו סך הכול עזר להביא לכרמל שני צלחות
נו באמת געגועי לחלוץ רוברטו קולואטי 2004-2007 40 שערים .
-
David
- מחוזר באירופה
אתה מדבר על דוניו כאילו הוא קיבל כמות דקות רבה מוכן להפתיח לך שעם היה מקבל תכמות דקות של דין דוד היה נותן תרומה יותר גדולה אבל לא משנה מקווה שיגיע חלוץ עדיף על שניים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסוכנים של חזיזה זה הקצבים שחזקים ביוון אז לא מפתיע אותי שקיבל הצעות משם. קבוצות מיוון שהם לא אולימפיאקוס זה לא שדרוג משמעותי על מכבי חיפה. פאוק זה מועדון יחסית סביר ברמה האירופית ואפילו הגיעו השנה לרבע גמר קונפרנס אבל זה לא קפיצת מדרגה משמעותית מבחינה מקצועית. אם הוא יוצא לשם זה נטו בשביל החוויה של לשחק מחוץ לישראל.
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
הייתי חייב להתייחס למה שכתבת ,אני מצטער לאכזב אותך אבל לא שמעתי הצהרות שאירופה חשובה .Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:31אני ממש לא מופתע אני פשוט חושב שזה משעשע שכל שנה מספרים סיפור על כמה אירופה חשובה למועדון וכולם יודעים שיענקלה מת על השופוני של הטיסות והפגישות עם המנכ״לים של הקבוצות שמגיעות לכאן אבל איכשהו כל שנה מגיעים למצב שאירופה נהיית פה איזה מטרד שצריך להתמודד איתוOhad כתב: 06 יוני 2022, 21:23תסלח לי שאני שואל למה אתה מופתע ...?Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:11
מצחיק ששנים דיברו פה על זה שהמטרה זה קודם כל לסיים במקום שמגיע לאירופה וכמה שחשוב שהמועדון יהיה באירופה ואז חוץ משנה שעברה כל פעם שהגענו למוקדמות באירופה היינו עם סגל טלאים כי הם לא הכינו את הקבוצה בזמן ואמרו שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה.
פותחים עם דוס סנטוס אצל מרקו מול שטרסבורג. כל זה כדי שנה הבאה להיאבק על להגיע למקום שממנו מגיעים לאירופה, לא להיות מוכנים לאירופה ולהגיד שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה וחוזר חלילה.
אני בהחלט מצפה לרכש הולם אבל אין לי ציפיות שיחתום פה איזה שחקן שנגיד וואו זה הצהרת כוונות .
מעולם לא שמעתי מהבוס הגדול או מהמקורב ,יוצאים לתקוע יתד באירופה .
הלוואי והייתי מתבדה ,אני פשוט מבין ויודע שזאת הקבוצה שאני אוהד ולי כאוהד יש אפשרות אחת ,לרכוש מנוי או לא .
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
יש לך כרטיס שחקן וסוכן ?Liberman כתב: 06 יוני 2022, 21:25גם אני כמה רמות מדוניוNirgreen כתב: 06 יוני 2022, 21:23יחתום פה חלוץ בכמה דרגות מדוניו.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 21:03 ערב טוב .
אם בא לך לבוא לראות אותי משחק שלח לי פרטית אתן לך כתובת
מומלץ גם סרטון תדמית ביוטיוב ואדאג לשלוח למקורב .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בכל ראיון של בכר הוא מדבר על זה שהשנה צריך לעשות גם קפיצת מדרגה באירופה ושזה חשוב למועדון מבחינת דירוג והתקדמות מקצועית להיות במעמדים האלה.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 22:03הייתי חייב להתייחס למה שכתבת ,אני מצטער לאכזב אותך אבל לא שמעתי הצהרות שאירופה חשובה .Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:31אני ממש לא מופתע אני פשוט חושב שזה משעשע שכל שנה מספרים סיפור על כמה אירופה חשובה למועדון וכולם יודעים שיענקלה מת על השופוני של הטיסות והפגישות עם המנכ״לים של הקבוצות שמגיעות לכאן אבל איכשהו כל שנה מגיעים למצב שאירופה נהיית פה איזה מטרד שצריך להתמודד איתוOhad כתב: 06 יוני 2022, 21:23
תסלח לי שאני שואל למה אתה מופתע ...?
הלוואי והייתי מתבדה ,אני פשוט מבין ויודע שזאת הקבוצה שאני אוהד ולי כאוהד יש אפשרות אחת ,לרכוש מנוי או לא .
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אם אירופה הייתה חשובה לשחר אז לא היינו יורדים מדירוג של 30 לדירוג של מדינה (3-4).Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:31אני ממש לא מופתע אני פשוט חושב שזה משעשע שכל שנה מספרים סיפור על כמה אירופה חשובה למועדון וכולם יודעים שיענקלה מת על השופוני של הטיסות והפגישות עם המנכ״לים של הקבוצות שמגיעות לכאן אבל איכשהו כל שנה מגיעים למצב שאירופה נהיית פה איזה מטרד שצריך להתמודד איתוOhad כתב: 06 יוני 2022, 21:23תסלח לי שאני שואל למה אתה מופתע ...?Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:11
מצחיק ששנים דיברו פה על זה שהמטרה זה קודם כל לסיים במקום שמגיע לאירופה וכמה שחשוב שהמועדון יהיה באירופה ואז חוץ משנה שעברה כל פעם שהגענו למוקדמות באירופה היינו עם סגל טלאים כי הם לא הכינו את הקבוצה בזמן ואמרו שמתרכזים בלהיות מוכנים לליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
תסלח לי שאני אומר את זה אבל בכר הוא חלק ממערכת .Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 22:09בכל ראיון של בכר הוא מדבר על זה שהשנה צריך לעשות גם קפיצת מדרגה באירופה ושזה חשוב למועדון מבחינת דירוג והתקדמות מקצועית להיות במעמדים האלה.Ohad כתב: 06 יוני 2022, 22:03הייתי חייב להתייחס למה שכתבת ,אני מצטער לאכזב אותך אבל לא שמעתי הצהרות שאירופה חשובה .Shocking4U כתב: 06 יוני 2022, 21:31
אני ממש לא מופתע אני פשוט חושב שזה משעשע שכל שנה מספרים סיפור על כמה אירופה חשובה למועדון וכולם יודעים שיענקלה מת על השופוני של הטיסות והפגישות עם המנכ״לים של הקבוצות שמגיעות לכאן אבל איכשהו כל שנה מגיעים למצב שאירופה נהיית פה איזה מטרד שצריך להתמודד איתו
הוא לא האדם שקובע האם לקנות את פלוני .
הוא אומנם מבקש/דורש אבל הוא לא זה שחותם על הצ'ק.
אם היית יודע מה בכר ביקש ובפועל מה הוא קיבל היית מבין שהוא רוצה איקס אבל לעיתים מקבל y .
יש רצוי ויש מצוי ולכן בוחנים בכל עמדה מספר שחקנים ושלא תטעו קודם מסננים מקצועית ,שלב התקציב הוא השלב שקובע .
חוויה של טרול בטוויטר על זה שייני מגיע אלינו https://twitter.com/search?q=%D7%99%D7% ... uery&f=top
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
חחחח נפלתי .חזיזוש כתב: 06 יוני 2022, 22:48 חוויה של טרול בטוויטר על זה שייני מגיע אלינו https://twitter.com/search?q=%D7%99%D7% ... uery&f=top
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
את זה אמרו גם לגבי מגן ימני.
לא שאני חלילה בא בטענות אליך, ניר.
אתה המקור הכי אמין כאן
לא כמו הסלב ,הקבסה, והבנדורים למינהם....
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
דווקא ניר משער פה שלגבי המגנים רוצים ללכת על שכר שפוי ואת רוב הבאג׳ט רוצים לשים על החלוץ. תכלס יחסית מבין את המועדון בקטע הזה. אם ינחת פה בטעות חלוץ זר ברמה מעל סטייל החלוצי טופ שהיו פה בליגה זה ישדרג אותך פי כמה וכמה ממגן ברמה של דסה/מסיללה במיוחד לצד אצילי שרי וכו וכו.יום-טוב שוקרון כתב: 06 יוני 2022, 23:08את זה אמרו גם לגבי מגן ימני.
לא שאני חלילה בא בטענות אליך, ניר.
אתה המקור הכי אמין כאן
לא כמו הסלב ,הקבסה, והבנדורים למינהם....
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
רובנו כאן כבר למודי ניסיון ואכזבות.
פשוט לא מאמין שיענקלה יביא לפה חלוץ מעל הליגה, כזה כמו יובנוביץ למשל...
חלאס עם הרגשי נחיתות חביבי, די. הבנו שאתה מאוד רוצה שנהיה הם, די.יום-טוב שוקרון כתב: 07 יוני 2022, 00:39 רובנו כאן כבר למודי ניסיון ואכזבות.
- Smurk
- אגדה ירוקה
מביך מאוד אני חייב לצייןחזיזוש כתב: 06 יוני 2022, 22:48 חוויה של טרול בטוויטר על זה שייני מגיע אלינו https://twitter.com/search?q=%D7%99%D7% ... uery&f=top
- Shocking4U
- מנהל הבורד
טיימליין החתמות קיץ שנה שעברה:
שון גולדברג (רכש ראשון): 10 ליוני
עלי מוחמד : 22 ליוני
אורי דהן: 23 ליוני
איתמר ישראלי: 24 ליוני
ראיין סטריין: 26 ליוני
רז מאיר (חוזה חדש) : 26 ליוני
בן שהר: 28 ליוני (טס למחנה למרות שלא היה חתום רשמית)
דין דוד: 28 ליוני (הצטרף יום אחרי פתיחת המחנה)
סאקו טורה (האריך חוזה) : 19 ליולי
סאן מנחם (האריך חוזה) : 20 ליולי
מחמוד ג׳אבר (האריך חוזה) : 15 לאוגוסט
עפרי ארד (האריך חוזה): 25 לאוגוסט
רועי משפתי: 31 לאוגוסט
אבו פאני (האריך חוזה) : 14 לספטמבר
בינתיים נראה שההחתמות הראשונות הן די דומות. מגן ישראלי שאפשר להביא בקלות שאמור להגיע כשחקן רוטציה לעבות את הסגל. (אליהו/גולדברג) נראה איך זה יתקדם מכאן. אסור לשכוח שחוץ מהחתמות של שחקנים חדשים יש גם את החוזים של אצילי, פלאניץ, נטע לביא וג׳וש שצריך לסגור.
שון גולדברג (רכש ראשון): 10 ליוני
עלי מוחמד : 22 ליוני
אורי דהן: 23 ליוני
איתמר ישראלי: 24 ליוני
ראיין סטריין: 26 ליוני
רז מאיר (חוזה חדש) : 26 ליוני
בן שהר: 28 ליוני (טס למחנה למרות שלא היה חתום רשמית)
דין דוד: 28 ליוני (הצטרף יום אחרי פתיחת המחנה)
סאקו טורה (האריך חוזה) : 19 ליולי
סאן מנחם (האריך חוזה) : 20 ליולי
מחמוד ג׳אבר (האריך חוזה) : 15 לאוגוסט
עפרי ארד (האריך חוזה): 25 לאוגוסט
רועי משפתי: 31 לאוגוסט
אבו פאני (האריך חוזה) : 14 לספטמבר
בינתיים נראה שההחתמות הראשונות הן די דומות. מגן ישראלי שאפשר להביא בקלות שאמור להגיע כשחקן רוטציה לעבות את הסגל. (אליהו/גולדברג) נראה איך זה יתקדם מכאן. אסור לשכוח שחוץ מהחתמות של שחקנים חדשים יש גם את החוזים של אצילי, פלאניץ, נטע לביא וג׳וש שצריך לסגור.
- Smurk
- אגדה ירוקה
סיכום חדשות הבוקר;
ג'וש כהן יחתום היום לשנתיים
סייף ורוקאביצה בהמתנה להחלטה סופית
פלאניץ' צפוי להאריך חוזה עד 2025
רודריגז לא צפוי להישאר
התלבטות בין בלם זר למגן שמאלי זר
ג'וש כהן יחתום היום לשנתיים
סייף ורוקאביצה בהמתנה להחלטה סופית
פלאניץ' צפוי להאריך חוזה עד 2025