זו קבוצת ליגה טורקית, שמשלמת לשחקן אחד מה שאתה משלם לכל הסגל שלך בערך, אז קצת צניעות לא תזיק, וממש קבוצה שמודחת מאירופה מול אזרים חביבים היא אימת אירופה.חזיזוש כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 18:29זאת קבוצת ליגה לאומית בטורקיה, עלו ליגה אחרי עשור רק בעונה שעברה. יש לי כל כך הרבה כבוד עצום לסמסונספור הגדולה אבל איך מכבי חיפה שמשחקת כל שנה במפעל אירופי (רק לפני שנתיים צ'מפיונס ועונה שעברה פלייאוף אירופית) זה שנמוך מקבוצה במאבקי תחתית בטורקיה שמבליחה לליגה ראשונה אחת לעשור
חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- הענק הירוק
לפי האתר הזה הוא מרוויח 430 אלף יורו לעונהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 18:36זו קבוצת ליגה טורקית, שמשלמת לשחקן אחד מה שאתה משלם לכל הסגל שלך בערך, אז קצת צניעות לא תזיק, וממש קבוצה שמודחת מאירופה מול אזרים חביבים היא אימת אירופה.חזיזוש כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 18:29זאת קבוצת ליגה לאומית בטורקיה, עלו ליגה אחרי עשור רק בעונה שעברה. יש לי כל כך הרבה כבוד עצום לסמסונספור הגדולה אבל איך מכבי חיפה שמשחקת כל שנה במפעל אירופי (רק לפני שנתיים צ'מפיונס ועונה שעברה פלייאוף אירופית) זה שנמוך מקבוצה במאבקי תחתית בטורקיה שמבליחה לליגה ראשונה אחת לעשור
https://capology.com/club/samsunspor/salaries/
לא תלוש מהמציאות שיקבל הצעה מאיתנו של 500+ מענקים
ואגלה לך סוד החוזים ששחקנים חותמים עליהם בטורקיה הם בגדר המלצה אין קבוצה טורקית שלא מלינה שכר לשחקנים.
-
- אגדה ירוקה
עד מתי אפשר להחתים שחקנים?
- Apoc
- יו״ר הבורד
האתר הזה ידוע כלא אמין דווקא אבל הגיוני לגמרי שהוא מרוויח סדר גודל של 500 אלף אירו, השאלה למה שירצה שדרוג של 50 אלף יורו כדי להגיע למדינה במלחמה ולקבוצה בלי אירופה.Hulk כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 18:50לפי האתר הזה הוא מרוויח 430 אלף יורו לעונהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 18:36זו קבוצת ליגה טורקית, שמשלמת לשחקן אחד מה שאתה משלם לכל הסגל שלך בערך, אז קצת צניעות לא תזיק, וממש קבוצה שמודחת מאירופה מול אזרים חביבים היא אימת אירופה.חזיזוש כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 18:29
זאת קבוצת ליגה לאומית בטורקיה, עלו ליגה אחרי עשור רק בעונה שעברה. יש לי כל כך הרבה כבוד עצום לסמסונספור הגדולה אבל איך מכבי חיפה שמשחקת כל שנה במפעל אירופי (רק לפני שנתיים צ'מפיונס ועונה שעברה פלייאוף אירופית) זה שנמוך מקבוצה במאבקי תחתית בטורקיה שמבליחה לליגה ראשונה אחת לעשור
https://capology.com/club/samsunspor/salaries/
לא תלוש מהמציאות שיקבל הצעה מאיתנו של 500+ מענקים
ואגלה לך סוד החוזים ששחקנים חותמים עליהם בטורקיה הם בגדר המלצה אין קבוצה טורקית שלא מלינה שכר לשחקנים.
וכן הכסף על העץ אבל עובדה ששחקנים ברמה יותר גבוהה מגיעים לשם מאשר לפה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קודם כל נאמנות
- hezildo
- מכונת תארים
חלון נוראי. יורקים דם עד שמצליחים להביא שחקני כנף, אז עכשיו צריך ברגע האחרון למצוא חלוץ?
מילא אם היה למועדון מישהו ברמה סגור ומוכן, אבל לשחרר את פיירו כשאנחנו בשיא הלחץ?
טימטום גדול. גם אם נצליח להביא חלוץ ברמה, עד שהוא יתאקלם ויתרגל לקבוצה ייקח זמן. נקווה שדינדה ימשיך לספק את הסחורה
כי אחרת אנחנו נהיה בבעיה קשה בחוד, וזה עוד בלי להזכיר את כנף שמאל שחסר לנו.
מילא אם היה למועדון מישהו ברמה סגור ומוכן, אבל לשחרר את פיירו כשאנחנו בשיא הלחץ?
טימטום גדול. גם אם נצליח להביא חלוץ ברמה, עד שהוא יתאקלם ויתרגל לקבוצה ייקח זמן. נקווה שדינדה ימשיך לספק את הסחורה
כי אחרת אנחנו נהיה בבעיה קשה בחוד, וזה עוד בלי להזכיר את כנף שמאל שחסר לנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- קודם כל נאמנות
מעניין אם מישהו זוכר את הימים האלו פעם שחיפשנו כנף שמאל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני ו @kevindurant מחפשים חלוצים והבעיה העיקרית זה שכמעט כל החלוצים הטובים והריאליים כבר חתמו בקבוצות אחרות בקיץ הזה. זה אומר או להביא שחקנים בגרף ירידה בקריירה או שחקנים חופשיים שלא עשו פרי סיזן
-
- קפטן ירוק
כן אבל המועדון עצמו ידע על ההצעה הנוכחית כבר מעל שבוע, הרי ידעו גם על קורנו ופעלו מהר מאוד, בגזרת פיירו הם איטים מאודShocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 20:59 אני ו @kevindurant מחפשים חלוצים והבעיה העיקרית זה שכמעט כל החלוצים הטובים והריאליים כבר חתמו בקבוצות אחרות בקיץ הזה. זה אומר או להביא שחקנים בגרף ירידה בקריירה או שחקנים חופשיים שלא עשו פרי סיזן
- Apoc
- יו״ר הבורד
ושיש סיבה שהם חופשיים בשלב הזהShocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 20:59 אני ו @kevindurant מחפשים חלוצים והבעיה העיקרית זה שכמעט כל החלוצים הטובים והריאליים כבר חתמו בקבוצות אחרות בקיץ הזה. זה אומר או להביא שחקנים בגרף ירידה בקריירה או שחקנים חופשיים שלא עשו פרי סיזן
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא חושב שילכו על שחקן חופשי בשלב כזה של החלון. כמו שאמרת, מי שחופשי יש סיבהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:21ושיש סיבה שהם חופשיים בשלב הזהShocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 20:59 אני ו @kevindurant מחפשים חלוצים והבעיה העיקרית זה שכמעט כל החלוצים הטובים והריאליים כבר חתמו בקבוצות אחרות בקיץ הזה. זה אומר או להביא שחקנים בגרף ירידה בקריירה או שחקנים חופשיים שלא עשו פרי סיזן
-
- קפטן ירוק
אני זוכר שברק אמר באחד הראיונות שהוא מחפש שחקן כנף שיכול לשחק גם חלוץ :/
- Apoc
- יו״ר הבורד
כדי שיהיה גם גיבוי לחלוץ שלישי בסגל ויוכל לשחק ליד דינדה/פיירו במערך של שני חלוצים אם אחד מהם נפצע, לא כדי להיות חלוץ ראשון בהרכב
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
העניין הוא שכשאני עובר על החלוצים שיש באירופה אני מוצא גם הרבה כאלה שמשחקים נגיד בליגה שנייה בספרד או בצרפת ואי אפשר באמת להביא אותם בשלב הזה כי החלון שם נסגר אז אף קבוצה לא תסכים למכור שחקן הרכב חשוב שלה ולהשאר בלי תחליף. (חוץ מאיתנו)KevinDurant כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:36לא חושב שילכו על שחקן חופשי בשלב כזה של החלון. כמו שאמרת, מי שחופשי יש סיבהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:21ושיש סיבה שהם חופשיים בשלב הזהShocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 20:59 אני ו @kevindurant מחפשים חלוצים והבעיה העיקרית זה שכמעט כל החלוצים הטובים והריאליים כבר חתמו בקבוצות אחרות בקיץ הזה. זה אומר או להביא שחקנים בגרף ירידה בקריירה או שחקנים חופשיים שלא עשו פרי סיזן
וככל שאני חושב על זה אז גם בקבוצות מליגות שהחלון שם עדיין פתוח לא אמורות להסכים בשלב הזה לוותר על שחקן שלהן כי נשאר להם יום יומיים למצוא תחליף.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
יש קבוצות שכן יוותרו על חלוץ שלישי במיוחד כאלו שהמסגרת היחידה שלהן זה ליגהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:04העניין הוא שכשאני עובר על החלוצים שיש באירופה אני מוצא גם הרבה כאלה שמשחקים נגיד בליגה שנייה בספרד או בצרפת ואי אפשר באמת להביא אותם בשלב הזה כי החלון שם נסגר אז אף קבוצה לא תסכים למכור שחקן הרכב חשוב שלה ולהשאר בלי תחליף. (חוץ מאיתנו)KevinDurant כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:36לא חושב שילכו על שחקן חופשי בשלב כזה של החלון. כמו שאמרת, מי שחופשי יש סיבה
וככל שאני חושב על זה אז גם בקבוצות מליגות שהחלון שם עדיין פתוח לא אמורות להסכים בשלב הזה לוותר על שחקן שלהן כי נשאר להם יום יומיים למצוא תחליף.
-
- תוקע יתד בהרכב
לפי הסלב אא"ק הגישו הצעה לצ'לסי על פופאנה (שהוא אופציה ראשונה לפני פיירו) והם ממתינים לתשובה
אם הם מסרבים פיירו חותם באא"ק
אם הם מסרבים פיירו חותם באא"ק
נערך לאחרונה על ידי netanel412 ב 08 ספטמבר 2024, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Apoc
- יו״ר הבורד
א' זה לא נכוןHulk כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:12יש קבוצות שכן יוותרו על חלוץ שלישי במיוחד כאלו שהמסגרת היחידה שלהן זה ליגהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:04העניין הוא שכשאני עובר על החלוצים שיש באירופה אני מוצא גם הרבה כאלה שמשחקים נגיד בליגה שנייה בספרד או בצרפת ואי אפשר באמת להביא אותם בשלב הזה כי החלון שם נסגר אז אף קבוצה לא תסכים למכור שחקן הרכב חשוב שלה ולהשאר בלי תחליף. (חוץ מאיתנו)KevinDurant כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:36
לא חושב שילכו על שחקן חופשי בשלב כזה של החלון. כמו שאמרת, מי שחופשי יש סיבה
ב' אנחנו לא צריכים לכוון לחלוץ שלישי (אלא אם כן זה של קבוצות ממש ענקיות ושם אי אפשר להתחרות ולגרום לו לבוא)
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן אני מסכים אתך. הרבה שחקנים שניסיתי להסתכל עליהם כבר עשו את המעבר השנה.Apoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:04העניין הוא שכשאני עובר על החלוצים שיש באירופה אני מוצא גם הרבה כאלה שמשחקים נגיד בליגה שנייה בספרד או בצרפת ואי אפשר באמת להביא אותם בשלב הזה כי החלון שם נסגר אז אף קבוצה לא תסכים למכור שחקן הרכב חשוב שלה ולהשאר בלי תחליף. (חוץ מאיתנו)KevinDurant כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:36לא חושב שילכו על שחקן חופשי בשלב כזה של החלון. כמו שאמרת, מי שחופשי יש סיבה
- Smile
- מנהל הבורד
אני מקווה שאלברמן מעביר לכם אחוזים מהשכר שלוShocking4U כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 20:59 אני ו @kevindurant מחפשים חלוצים והבעיה העיקרית זה שכמעט כל החלוצים הטובים והריאליים כבר חתמו בקבוצות אחרות בקיץ הזה. זה אומר או להביא שחקנים בגרף ירידה בקריירה או שחקנים חופשיים שלא עשו פרי סיזן
-
- הענק הירוק
חלוץ שלישי מקבוצת אמצע-תחתית בצרפתית ראשונה לדעתי יכול להיות ריאלי.Apoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:13א' זה לא נכוןHulk כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:12יש קבוצות שכן יוותרו על חלוץ שלישי במיוחד כאלו שהמסגרת היחידה שלהן זה ליגהApoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:04
העניין הוא שכשאני עובר על החלוצים שיש באירופה אני מוצא גם הרבה כאלה שמשחקים נגיד בליגה שנייה בספרד או בצרפת ואי אפשר באמת להביא אותם בשלב הזה כי החלון שם נסגר אז אף קבוצה לא תסכים למכור שחקן הרכב חשוב שלה ולהשאר בלי תחליף. (חוץ מאיתנו)
ב' אנחנו לא צריכים לכוון לחלוץ שלישי (אלא אם כן זה של קבוצות ממש ענקיות ושם אי אפשר להתחרות ולגרום לו לבוא)
תמיד יש שחקנים טובים שנפלטים או לא התוכניות כמו שהיה עם סק בזמנו.
- Judokan
- סמל ירוק
זה תלוי בקבוצה, אתה יכול למצוא קבוצות בסגנון הזה, שמכירה כזו ב1.5-2 מיליון יורו מסדרת להן תקציב, והן יכולות לקדם במקום זה שחקן אחר ברוטציה.Apoc כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:04העניין הוא שכשאני עובר על החלוצים שיש באירופה אני מוצא גם הרבה כאלה שמשחקים נגיד בליגה שנייה בספרד או בצרפת ואי אפשר באמת להביא אותם בשלב הזה כי החלון שם נסגר אז אף קבוצה לא תסכים למכור שחקן הרכב חשוב שלה ולהשאר בלי תחליף. (חוץ מאיתנו)KevinDurant כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 21:36לא חושב שילכו על שחקן חופשי בשלב כזה של החלון. כמו שאמרת, מי שחופשי יש סיבה
בייחוד בקבוצות אמצע טבלה שאין להן שאיפות לעלות ולא בסיכון גבוה לרדת.
המקבילה של הקבוצות בישראל שמוכרות שחקן לגדולות ביום האחרון של חלון ההעברות.
אבל זה שום חוזר ללהפוך את העסקה לכזו שלא יוכלו לסרב לה, מה שאנחנו כמובן בחיים לא נעשה
-
- קפטן ירוק
הרכש החדש סברינה אמור לנחות ברביעי, לגבי כנף שמאל יש 2 מועמדים שאחד מהם במשא מתן מתקדם עם המועדון.
בגזרת פיירו יהיה התפתחות עד מחר בלילה לכאן או לכאן.
בגזרת פיירו יהיה התפתחות עד מחר בלילה לכאן או לכאן.
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- הענק הירוק
שחקן כנף שיודע לשחק גם חלוץ, שנה לסיום חוזה לא בתוכניות של ברוז: https://www.transfermarkt.com/kamal-sow ... ler/564489
-
- קודם כל נאמנות
לא יודע מי יגיע ואיך יגמר החלון הזה, אני רק יודע שאלברמן צריך לסיים את תפקידו בסיום העונה.
קיץ שני שהוא מנוהל ולא מנהל, מגיב למהלכים ולא יוזם
יש מישהו שהייתי הולך עליו לתפקיד הזה, ליאור רפאלוב.
חושב שהוא יכול לעשות עבודה טובה מאוד ולהרים את המועדון מכל הבחינות.
- Smurk
- אגדה ירוקה
שחקן עם שני שערי ליגה ב-4 העונות האחרונות?Hulk כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:28 שחקן כנף שיודע לשחק גם חלוץ, שנה לסיום חוזה לא בתוכניות של ברוז: https://www.transfermarkt.com/kamal-sow ... ler/564489
-
- קפטן ירוק
רעיון טוב ליאור אבל צריך ללכת ללמוד קצת לפני אבל לגמרי רואה אותו בשנתיים הקרובות תופס את המקום של אלברמןירוק רפואי כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 22:44 לא יודע מי יגיע ואיך יגמר החלון הזה, אני רק יודע שאלברמן צריך לסיים את תפקידו בסיום העונה.
-
- הענק הירוק
כמה זה מכבי חיפה של העשור השחור לפטר את אלברמן ולתת לליאור רפאלוב להיות מנהל מקצועי
כולנו נצטער בדיעבד אם אלברמן לא יהיה פה.
טעויות כאלה ואחרות קורות, בתכלס, במבחן התוצאה מאז שהוא בתפקיד לקחנו 3 אליפויות הגענו לצמפיונס וכל זר כמעט שנחת פה היה סיפור הצלחה, כל ישראלי שרצינו נחת פה ומכרנו שחקנים בסכומים הכי גבוהים בהיסטוריה של המועדון
מבחן התוצאה, אפשר לבלבל את השכל עד מחר מה מי ולמה.
אני לא מתגעגע להחלטות קפריזיות של להעיף אנשים זה דיבור של קניאס. שמח שאלברמן איתנו על אך הקיץ הנוראי
כולנו נצטער בדיעבד אם אלברמן לא יהיה פה.
טעויות כאלה ואחרות קורות, בתכלס, במבחן התוצאה מאז שהוא בתפקיד לקחנו 3 אליפויות הגענו לצמפיונס וכל זר כמעט שנחת פה היה סיפור הצלחה, כל ישראלי שרצינו נחת פה ומכרנו שחקנים בסכומים הכי גבוהים בהיסטוריה של המועדון
מבחן התוצאה, אפשר לבלבל את השכל עד מחר מה מי ולמה.
אני לא מתגעגע להחלטות קפריזיות של להעיף אנשים זה דיבור של קניאס. שמח שאלברמן איתנו על אך הקיץ הנוראי