חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

נעול
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

שליחה על ידי Shocking4U »

The real Tsepo כתב: 01 פברואר 2024, 23:39
Shocking4U כתב: 01 פברואר 2024, 23:31
The real Tsepo כתב: 01 פברואר 2024, 23:29
אין עם זה שום בעיה, וזו אסטרטגיה נכונה.
מבחינתי אין שום אינדיקציה לזה שהוא יכול להצליח בקבוצה גדולה יותר מקאסה נניח. אצל שניהם רב הנסתר על הגלוי, אבל ההייפ התקשורתי סביבו כאילו מדובר בחלוץ מוכח הוא רחוק מהמציאות.
מסכים אבל מבחינת רכש הוא יותר נוצץ מקאסה בגלל המספרים. עיצבנו אותם עם קאסה אז הם עכשיו הולכים על המטרות שלנו. הרי יש להם זהבי שמשחק כמעט כל משחק 90 דקות ואת תורג׳מן ועכשיו הם החתימו את מלדה אז כמה חלוצים הם באמת צריכים? זה בעיקר החתמה של להראות למי יש גדול יותר, גאווה עצמית ולדפוק את מכבי חיפה.
ואני חושב שזה שהוא נוצץ זה פיקציה. הבן אדם אשכרה נמכר בכמעט 2 מיליון יורו על פאקינג חודשיים של פורמה. כמו שאמרו פה לפני זה לא שחקן שהיה כוכב בנוער ומגשים את עצמו הבוגרים, כל האינדיקציה זה ה9 גולים האלה. זה יכול להיות הצלחה ויכול להיות שלא, אבל בעיניי ממש לא נוצץ.
מבחינתנו זה מצויין שהם פועלים בצורה קפריזית כזו ומתוך עצבים ולא מתוך מחשבה. יש להם דברים כל כך ברורים שהם צריכים יותר שמבחינתנו זה סימן טוב
גם ג׳אבר לא כיכב בנוער ובבוגרת היה פי כמה מוולבלום שהיה כוכב בנוער. ראינו מה כוכבים בנוער סטייל זנטי ויפרח שווים הרבה. מוקדם לקבוע אם הוא half season wonder או לא אבל הרבה יותר מרשים אותי שחקן שעושה את זה בליגת העל משחקן שכיכב בליגת הנוער.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

איך קרה שגם אנחנו וגם הגרמנים היינו צריכים קשר אחורי וחלוץ, אנחנו החתמנו את קאסה חמד, הם את קארצב ומדמון, והלך הרוח זה שאנחנו ניצחנו אותם בחלון הזה?
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

benrey כתב: 02 פברואר 2024, 02:58 איך קרה שגם אנחנו וגם הגרמנים היינו צריכים קשר אחורי וחלוץ, אנחנו החתמנו את קאסה חמד, הם את קארצב ומדמון, והלך הרוח זה שאנחנו ניצחנו אותם בחלון הזה?
הם לא היו צריכים קשר אחורי וחלוץ,
התחושה היא שהם החתימו קשר אחורי וחלוץ כי אנחנו היינו צריכים. מבחינתי זה סימן מעודד
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

Shocking4U כתב: 02 פברואר 2024, 01:32
The real Tsepo כתב: 01 פברואר 2024, 23:39
Shocking4U כתב: 01 פברואר 2024, 23:31
מסכים אבל מבחינת רכש הוא יותר נוצץ מקאסה בגלל המספרים. עיצבנו אותם עם קאסה אז הם עכשיו הולכים על המטרות שלנו. הרי יש להם זהבי שמשחק כמעט כל משחק 90 דקות ואת תורג׳מן ועכשיו הם החתימו את מלדה אז כמה חלוצים הם באמת צריכים? זה בעיקר החתמה של להראות למי יש גדול יותר, גאווה עצמית ולדפוק את מכבי חיפה.
ואני חושב שזה שהוא נוצץ זה פיקציה. הבן אדם אשכרה נמכר בכמעט 2 מיליון יורו על פאקינג חודשיים של פורמה. כמו שאמרו פה לפני זה לא שחקן שהיה כוכב בנוער ומגשים את עצמו הבוגרים, כל האינדיקציה זה ה9 גולים האלה. זה יכול להיות הצלחה ויכול להיות שלא, אבל בעיניי ממש לא נוצץ.
מבחינתנו זה מצויין שהם פועלים בצורה קפריזית כזו ומתוך עצבים ולא מתוך מחשבה. יש להם דברים כל כך ברורים שהם צריכים יותר שמבחינתנו זה סימן טוב
גם ג׳אבר לא כיכב בנוער ובבוגרת היה פי כמה מוולבלום שהיה כוכב בנוער. ראינו מה כוכבים בנוער סטייל זנטי ויפרח שווים הרבה. מוקדם לקבוע אם הוא half season wonder או לא אבל הרבה יותר מרשים אותי שחקן שעושה את זה בליגת העל משחקן שכיכב בליגת הנוער.
אני מסכים איתך שאין נוסחה אחת, והכל יכול להיות בגילאים האלה. אני רק אומר שהעברות בסדר גודל כזה הייתי מצפה שיהיה להן ביסוס מאשר אשכרה, חודשיים טובים. זהו, זה פרק הזמן.
ג׳אבר אגב שחקן שהיה מצויין בנוער (פשוט לא היה כוכב ושם ידוע בגלל שלא היה שחקן התקפה, לרוב זה ככה) הושאל לעפולה, היה שם מעולה וקיבל צ'אנס בהדרגה בבוגרים, בקבוצת הבית שלו. מבחינתי יש פה הרבה יותר בסיס לפוטנציאל הצלחה, פשוט הקהל הרחב לא הכיר את גאבר.
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

בחלון הזה זה כבר לא יקרה אבל בקיץ צריך להתאבד על אצילי וייסמן ונטע בנוסף לשניים/שלושה זרים ברמה גבוהה מאוד
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

GreenGlory כתב: 02 פברואר 2024, 01:15 האוהדים שלנו פה זה משהו מדהים, מדברים על מדמון כמשהו ריסקי מידיי והימור יותר מידיי שהם לא מתלהבים מהחתמה שלו אחרי שהוא חותם שם והפסדנו את המאבק עליו, אם היה חותם אצלינו כנראה הייתם פה מפארים את החתימה, 98 אחוז מאלה שאומרים עכשיו אני שמח שלא הגיע זה הימור גדול מידיי.
העיקר על קאסה שעד לפני שעלה את השם שלו אף אחד לא ידע מיזה ולא היה מזהה אותו ברחוב אחרי שחתם אצלינו אמרתם וואו איזה נוקאאוט החתמה מעולה, כאילו זה שחתם אצלינו זה לא הימור ופתאום זה וואו.
אתם מתנהגים כמו אקסית גרופית, שרודפת אחרייך ואז כשאתה עוזב אותה היא אומרת "בסדר יש עוד מלא כאלו מי הוא בכלל".

מדמון צריך היה להיות פה, הימור או לא הימור זה רכש שהוא נחוץ והפסדנו את הרכש הזה, תפסיקו לייפות את זה במכבסת מילים של "כולה נתן ככה וככה משחקים", "נעלם לשלושה משחקים שלמים הוא לא שווה את זה", לא כי דין דוד ופיירו הבקיעו עשרה גולים בשלוש משחקים האחרונים.
בקיץ אני מתפלל לאלוהים שפיירו יעזוב, אם המלחמה תמשיך כמו שהיא ולא יצליחו להנחית פה חלוץ זר טוב אתם תחזרו בידיוק לנקודה הזאת של זה שמדמון חותם אצלהם ותצאו על אלברמן ותבכו, כשבפועל באותה נקודת זמן אתם מנסים לשכנע את עצמכם למה הוא לא היה שווה את זה ושלא צריך אותו. מי ישמע פיירו ודין דוד הם כל כך טובים שלא צריך כשרונות צעירים בקבוצה.
מסכים. אני חושב שאלברמן עושה מלא טעויות ואנחנו משלמים ונשלם עליהם בזמן הקרוב וגם לטווח הרחוק יותר.
לגרמנים אמנם גם חסר איכות שהם עכשיו משלימים אותה אבל הם עדיין לא מאוזנים.
המזל שלהם שאנחנו מלאי חיסורים ובכלל לא מאוזנים
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

GreenGlory כתב: 02 פברואר 2024, 01:15 האוהדים שלנו פה זה משהו מדהים, מדברים על מדמון כמשהו ריסקי מידיי והימור יותר מידיי שהם לא מתלהבים מהחתמה שלו אחרי שהוא חותם שם והפסדנו את המאבק עליו, אם היה חותם אצלינו כנראה הייתם פה מפארים את החתימה, 98 אחוז מאלה שאומרים עכשיו אני שמח שלא הגיע זה הימור גדול מידיי.
העיקר על קאסה שעד לפני שעלה את השם שלו אף אחד לא ידע מיזה ולא היה מזהה אותו ברחוב אחרי שחתם אצלינו אמרתם וואו איזה נוקאאוט החתמה מעולה, כאילו זה שחתם אצלינו זה לא הימור ופתאום זה וואו.
אתם מתנהגים כמו אקסית גרופית, שרודפת אחרייך ואז כשאתה עוזב אותה היא אומרת "בסדר יש עוד מלא כאלו מי הוא בכלל".

מדמון צריך היה להיות פה, הימור או לא הימור זה רכש שהוא נחוץ והפסדנו את הרכש הזה, תפסיקו לייפות את זה במכבסת מילים של "כולה נתן ככה וככה משחקים", "נעלם לשלושה משחקים שלמים הוא לא שווה את זה", לא כי דין דוד ופיירו הבקיעו עשרה גולים בשלוש משחקים האחרונים.
בקיץ אני מתפלל לאלוהים שפיירו יעזוב, אם המלחמה תמשיך כמו שהיא ולא יצליחו להנחית פה חלוץ זר טוב אתם תחזרו בידיוק לנקודה הזאת של זה שמדמון חותם אצלהם ותצאו על אלברמן ותבכו, כשבפועל באותה נקודת זמן אתם מנסים לשכנע את עצמכם למה הוא לא היה שווה את זה ושלא צריך אותו. מי ישמע פיירו ודין דוד הם כל כך טובים שלא צריך כשרונות צעירים בקבוצה.
אין בעיה להמר על מדמון במיליון יורו יש בעיה להמר עליו ב2 מיליון זה הנקודה.
זה כמו ללכת אול אין בקזינו במקום הימור מחושב.
ומקצועית זה לא חלוץ שיכול לשחק עם הגב לשער שזה מה שאנחנו צריכים, אנחנו צריכים 9 גדול וחזק שהוא לא נגר כמו פיירו.
לפני כמה שנים הם שילמו על יובנאוביץ 2 מיליון יורו גם זה למשל הייתה העברה מעולה שלהם שהם הרסו אותו שהחזירו את זהבי ב2 מיליון יורו זה סוג החלוץ שאני מצפה שיביאו ושלא ימכרו לנו את התירוץ של המלחמה, זרים באים לארץ וגם לרוסיה אוקראינה ששם יותר מסוכן.
ToniKroos
הענק הירוק
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

נקווה שאצילי באמת יחזור
חוזה ל4 שנים עם שכר יפה הוא פה
צריך גם להחזיר את ברק
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

מה אתה רוצה.
תן לי פה יוזר אחד שאמר את כל הדברים האלה.
האסטרטגיה לקנות שחקנים צעירים שנראה שיש להם פוטנציאל היא מצויינת, וגם לקנות את מדמון זה השקעה טובה כקונספט. אני לא ראיתי שום דבר ממנו מעבר לחודשיים טובים שמצדיקים תג מחיר כזה. האם הייתי שמח לראות אותו אצלנו ? כן, זה תג מחיר שנראה לי מוגזם ומנותק משחקן שבאמת לא הראה פוטנציאל באופן עיקבי.
אף אחד לא חגג פה את ההחתמה של קאסה חוץ מהניצחון הנחמד עליהם ששחקן בחר בנו עם אותם תנאים. בעיניי גם החתמה בתג מחיר מנופח.
אין ספק שחייב חלוץ ברמה גבוהה למכבי חיפה, אף אחד לא מנסה להשלות את עצמו. החומר הנוכחי לא מספיק
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: 02 פברואר 2024, 00:29 עסקה שכנראה תגיע ל-2m יורו על 80% כרטיס. עסקה יקרה.
לא משנה כמה היינו מציעים, מכבי ת"א הייתה מעלה את הרף.
אגב, כשרצינו לשלם על שועה 1.6, שילמנו.

צריך להגיד את האמת, כל עוד זה תחרות במאבק כספי מול מועדונים אחרים על שחקנים תחת חוזה, הם ינצחו. הכיס עמוק יותר.
בניגוד לשחקנים חופשיים סטייל קינדה או סבע שאתה יכול לשכנע אותו בהרבה מובנים, שהם לא כלכליים, ושם לדעתי כיום אנחנו ננצח כמעט כל מאבק על שחקן חופשי.
אם היית בא בתחילת ינואר ממש כשהוא התחיל את הפריצה והיית שם להם על השולחן 1.5 מיליון יורו לקיץ ואומר להם "עכשיו או כלום" היית מייצר עסקה.

כבר אז היו דיבורים על עסקה מולנו אבל עם הצעות די נמוכות ולא הצעה של לבוא ולסגור עסקה.

כמו שאמרת עם שועה, שרצינו אותו סגרנו עסקה מהירה מאוד שאפילו לא יצאה החוצה לתקשורת.
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

The real Tsepo כתב: 02 פברואר 2024, 10:45

מה אתה רוצה.
האסטרטגיה לקנות שחקנים צעירים שנראה שיש להם פוטנציאל היא מצויינת, וגם לקנות את מדמון זה השקעה טובה כקונספט. אני לא ראיתי שום דבר ממנו מעבר לחודשיים טובים שמצדיקים תג מחיר כזה. האם הייתי שמח לראות אותו אצלנו ? כן, זה תג מחיר שנראה לי מוגזם ומנותק משחקן שבאמת לא הראה פוטנציאל באופן עיקבי.
אף אחד לא חגג פה את ההחתמה של קאסה חוץ מהניצחון הנחמד עליהם ששחקן בחר בנו עם אותם תנאים. בעיניי גם החתמה בתג מחיר מנופח.
אין ספק שחייב חלוץ ברמה גבוהה למכבי חיפה, אף אחד לא מנסה להשלות את עצמו. החומר הנוכחי לא מספיק
אני אתן לך יותר מיוזר אחד, ואפילו יותר חשוב, אתה אמרת את חלק מהדברים שרשמתי: (כמובן שלא רשמת הכל כי קיבצתי את כל מה שנאמר פה מכמה יוזרים להודעה אחת כדי להבהיר נקודה)
Hulk כתב: 01 פברואר 2024, 23:06 זה השקעה ריסקית מידי על שחקן שנתן חודשיים טובים סך הכול, בניגוד לשועה לדוגמא שהיה פוטנציאל ענק בנוער והאופי הבעייתי היה מה שדפק אותו כאן דובר על שחקן שפרץ משום מקום.
להשקיע במדמון 2 מיליון מרגיש לי כמו להשקיע בביטקוין..
בול
The real Tsepo כתב: 01 פברואר 2024, 22:57 באמת ובתמים שבלי קשר לזה שהוא יחתום אצלם, אני חושב שההייפ סביבו מוגזם לגמרי.
אין שום אינדיקציה מעבר לכ10 משחקי ליגה טובים ו9 שערים (שחלקם גולים יפים מאוד אין מה לומר) שהוא שווה את הדיבור הזה עליו.
לא היה משהו מיוחד בנוער, ואגב, כבר שנים שלושה משחקים שהוא חלש יחסית.
יכול להיות שזו אחלה השקעה, אבל יש לי תחושה שהוא יהיה פלופ. אותו דבר טוקלומטי אגב, הייפ מוגזם.
השקעה ריסקית מידיי נאמרה וגם לזה התייחסתי.
זה שהוא נעלם לשלושה משחקים גם נאמרה על ידך וגם לזה התייחסתי, מי ישמע פיירו ודין דוד הם בשלושה משחקים האחרונים פיפו אינזאגי בפריים שלו, ולא בהפועל חדרה אלא במכבי חיפה.
לקחת שלושה משחקים אחרונים בקבוצה הכי חלשה בליגה שהוא סוחב אותה על הגב שלו אחרי 7-8 משחקים טובים שלו שבלעדיו אין סרט שהם מבקיעים ולהגיד שבגללם הוא הימור שלא שווה את זה, זה לא יותר מאשר גניבת דעת פר אקסלנס כדי לנחם את עצמך ולא יותר.

ולא, אני לא ממציא דברים שנאמרים ונכתבים, אני מתייחס לדברים שאשכרה נרשמו ונכתבו, ביקשת לראות מי אמר את הדברים האלו קיבלת.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

אני אשמח שמישהו יסביר לי למה מדמון ב-1.7 מיליון יורו הוא סיכון גבוה יותר מאשר חלוץ זר ב-1.7 מיליון יורו.
החלוצים הזרים שאפשר (בספק גדול עקב המלחמה) להביא בסכומים האלו הם שחקנים שנתנו עונה אחת טובה בליגה שנייה כמו צרפת, כמו פיירו. זה יכול להצליח ויכול שלא להצליח אבל אני מעדיף חלוץ בן 19 שנותן שליש או חצי עונה טובה בישראל בקבוצה חלשה.

אגב, גם הקבוצה הבלגית מציעה על חלאיילי 7 מיליון יורו אחרי חצי עונה טובה. מה ההבדל? אלה המחירים היום. או שתביא ותהמר על שחקן צעיר בפחות כסף או שלא יהיה לך כסף להביא שחקן מוכח.
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

אליאור כתב: 02 פברואר 2024, 11:35 אני אשמח שמישהו יסביר לי למה מדמון ב-1.7 מיליון יורו הוא סיכון גבוה יותר מאשר חלוץ זר ב-1.7 מיליון יורו.
החלוצים הזרים שאפשר (בספק גדול עקב המלחמה) להביא בסכומים האלו הם שחקנים שנתנו עונה אחת טובה בליגה שנייה כמו צרפת, כמו פיירו. זה יכול להצליח ויכול שלא להצליח אבל אני מעדיף חלוץ בן 19 שנותן שליש או חצי עונה טובה בישראל בקבוצה חלשה.

אגב, גם הקבוצה הבלגית מציעה על חלאיילי 7 מיליון יורו אחרי חצי עונה טובה. מה ההבדל? אלה המחירים היום. או שתביא ותהמר על שחקן צעיר בפחות כסף או שלא יהיה לך כסף להביא שחקן מוכח.
כי ישראלי שלא מצליח אין לך כמעט לאן למכור, אבל זר שלא מצליח אתה עדיין יכול לדחוף לקבוצת שקר כלשהי
אבל כן, לשים היום 1.7 זה כמו לשים 700-800 (ואפילו פחות) לפני כמה שנים, ככה שעניין הכסף לא אמור להיות רלוונטי פה.
הכל שאלה של אם מכוונים לזר תותח בקיץ ואז מובן למה לא להביא אותו (גם שוראנוב חוזר, ואז הוא יכול להגיע למצב של 3 ברוטציה), או שמתכוונים להמשיך עם פיירו.
נערך לאחרונה על ידי Ganjot ב 02 פברואר 2024, 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

אליאור כתב: 02 פברואר 2024, 11:35 אני אשמח שמישהו יסביר לי למה מדמון ב-1.7 מיליון יורו הוא סיכון גבוה יותר מאשר חלוץ זר ב-1.7 מיליון יורו.

אמנם לא מהות ההודעה, אבל חלאיילי לא השוואה טובה.
חלאיילי שחקן שסומן מגילאים צעירים, עשה הופעות טובות בנבחרות הנוער והצעירה שהצליחו מאד בטורנירים בין לאומיים, המשיך לנבחרת הבוגרים והפך לבאנקר בהרכב של אלופת המדינה, כשהוא נע בין שלוש עמדות: ווינגבק, קיצוני וחלוץ. ההצעות שהגישו עליו בקיץ האחרון הן יותר רלוונטיות להשוואה והן לא הגיעו לסכומים האלו סביר להניח.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

אתם אוהבים לצייר אתזה כאילו פיירו זה הכי טוב שסכום 1.7-2 יכול לקנות וזה ממש לא נכון נתתי את יובנאוביץ כדוגמא שעלה 2 מיליון ומבחינתי זה הסגנון שצריך לכוון אליו.
לגבי מדמון עם אני שם 2 מיליון יורו על שחקן הוא צריך להיות עילוי
למדמון אין תכונות להיות 9 אצלינו והוא יותר שחקן קו ואת זה אנחנו פחות צריכים, טוקלומטי אגב לפחות בעל נתונים פיזיים מתאימים אבל אין שם מספיק כישרון לטעמי.
קאסה עלה בסכום יותר נמוך ונכון שלא ראינו אותו מספיק בליגה אבל זה שחקן שסומן ככישרון ענק, עם נתונים פיזיים חריגים+ אופי טוב ויציב לכן זו עסקה יותר חכמה.
לפני שקופצים תחשבו רגע עם מדמון יכול לפתוח 9 אצלינו במשחק באירופה ולהחזיק כדור או לעשות גול מכלום.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

GreenGlory כתב: 02 פברואר 2024, 11:27
The real Tsepo כתב: 02 פברואר 2024, 10:45

מה אתה רוצה.
אני אתן לך יותר מיוזר אחד, ואפילו יותר חשוב, אתה אמרת את חלק מהדברים שרשמתי: (כמובן שלא רשמת הכל כי קיבצתי את כל מה שנאמר פה מכמה יוזרים להודעה אחת כדי להבהיר נקודה)
Hulk כתב: 01 פברואר 2024, 23:06 זה השקעה ריסקית מידי על שחקן שנתן חודשיים טובים סך הכול, בניגוד לשועה לדוגמא שהיה פוטנציאל ענק בנוער והאופי הבעייתי היה מה שדפק אותו כאן דובר על שחקן שפרץ משום מקום.
להשקיע במדמון 2 מיליון מרגיש לי כמו להשקיע בביטקוין..
בול
The real Tsepo כתב: 01 פברואר 2024, 22:57 באמת ובתמים שבלי קשר לזה שהוא יחתום אצלם, אני חושב שההייפ סביבו מוגזם לגמרי.
אין שום אינדיקציה מעבר לכ10 משחקי ליגה טובים ו9 שערים (שחלקם גולים יפים מאוד אין מה לומר) שהוא שווה את הדיבור הזה עליו.
לא היה משהו מיוחד בנוער, ואגב, כבר שנים שלושה משחקים שהוא חלש יחסית.
יכול להיות שזו אחלה השקעה, אבל יש לי תחושה שהוא יהיה פלופ. אותו דבר טוקלומטי אגב, הייפ מוגזם.
השקעה ריסקית מידיי נאמרה וגם לזה התייחסתי.
זה שהוא נעלם לשלושה משחקים גם נאמרה על ידך וגם לזה התייחסתי, מי ישמע פיירו ודין דוד הם בשלושה משחקים האחרונים פיפו אינזאגי בפריים שלו, ולא בהפועל חדרה אלא במכבי חיפה.
לקחת שלושה משחקים אחרונים בקבוצה הכי חלשה בליגה שהוא סוחב אותה על הגב שלו אחרי 7-8 משחקים טובים שלו שבלעדיו אין סרט שהם מבקיעים ולהגיד שבגללם הוא הימור שלא שווה את זה, זה לא יותר מאשר גניבת דעת פר אקסלנס כדי לנחם את עצמך ולא יותר.

ולא, אני לא ממציא דברים שנאמרים ונכתבים, אני מתייחס לדברים שאשכרה נרשמו ונכתבו, ביקשת לראות מי אמר את הדברים האלו קיבלת.
שטויות במיץ.
תן לי פה יוזר אחד שעף על ההחתמה של קאסה, רצה את מדמון באופן ברור ועכשיו אומר את הדברים שאני אומר. אחד. בטח שלא הרבה ובטח שלא "אתם" כמו המגמה שאתה מנסה להציג פה.
ואגב אם הוא משחק בקבוצה הכי חלשה בליגה אז יש לו רק מה להרוויח? משחקים שהוא חלש זה מובן מאליו כי הוא בקבוצה חלשה?
אם אתה הולך איתי על הטיעון של רק שלושה משחקים לא טובים, אז אחזיר באותו מטבע ואומר רק 10 משחקים טובים בקריירה.
זו החתמה ריסקית לחלוטין בתג מחיר הזה לעומת מה שהוא הוכיח עד כה. אני עומד מאחורי זה במיליון אחוז.
לא מנחם את עצמי ולא כלום, מעולם לא רשמתי שאני רוצה את מדמון ושצריך להתאבד עליו.
כמו שרשמתי לפני כן, הייתי שמח לראות אותו פה באופי עסקה מאוד מסויים. בוודאי שלא בפרופיל הזה ובהייפ הזה.
וכמו שכבר אמרתי אני לא מחזיק מדין דוד ולא מפיירו בשום צורה אז לא מבין מה אתה מנסה להוכיח
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 02 פברואר 2024, 13:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

תחרות בין דורון לוויס על השאלה האם לוסובוי ינחת היום
דורון אומר שכן וויס אומר סימן שאלה
תמונה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

לגבי מדמון, אלו המחירים בשוק כרגע וצריך להשקיע אותם בשחקנים, גם אם הם מנופחים בגלל התחרות הישירה מול קבוצות אחרות.

השאלה אם זו העמדה שהמועדון רוצה להשקיע בה את הכסף על שחקן לפיתוח כשבטווח הקצת יותר רחוק סביר שמתכננים להריץ את שוראנוב ודהן.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

תשמע, המגמה לקנות שחקנים צעירים ולהמר עליהם היא ברורה והגיונית. אבל, 2 מיליון דולר זה עדיין כסף שלא הגענו אליו בסכום העברות אף פעם, ובסכום הזה אפשר לקנות חלוץ זר שיש אינדיקציה יותר גדולה לזה שהוא יצליח פה, חלוץ יותר מוכח.
לצורך העניין אם אתה שם את עצמך בנעליים של אלברמן, מוכרים את פיירו ויש לך 2 מיליון יורו להוציא על חלוץ/חלוצים. הייתי שם את כל הכסף על מדמון? אני באמת שואל
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

Apoc כתב: 02 פברואר 2024, 12:21 וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
אף אחד לא אמר שהוא נמכר ב8 עדיין, ולא צריך להיות שותפים לאינפלציה הזו בכל מחיר.
מבחינתי המודל האידיאלי של מכבי חיפה זה להוציא סכומים גדולים על שחקנים מוכחים ובעלי ניסיון, או על שחקנים "צעירים" אבל עם מיילג' בליגה סטייל אזולאי.
את ההימור על הצעירים לעשות מתוך כישרונות מהנוער שלנו. זה המודל הבריא והנכון
הסיטואציה היחידה שבה צריך להוציא שני מיליון יורו על שחקן בן 18 זה אם באמת ובתמים יש שם משהו חריג ביותר. אני לא חושב שמדמון הוכיח שהוא כזה, יכול להיות שהוא יהיה אבל בעיניי לא ראינו מספיק.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

משהו מסריח עם הרוסי
היה אמור לנחות בצהריים והטיסה האחרונה מקפריסין ב12:45
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

The real Tsepo כתב: 02 פברואר 2024, 13:08
Apoc כתב: 02 פברואר 2024, 12:21 וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
מבחינתי המודל האידיאלי של מכבי חיפה זה להוציא סכומים גדולים על שחקנים מוכחים ובעלי ניסיון, או על שחקנים "צעירים" אבל עם מיילג' בליגה סטייל אזולאי.
הסיטואציה היחידה שבה צריך להוציא שני מיליון יורו על שחקן בן 18 זה אם באמת ובתמים יש שם משהו חריג ביותר. אני לא חושב שמדמון הוכיח שהוא כזה, יכול להיות שהוא יהיה אבל בעיניי לא ראינו מספיק.
כשקונים שחקן צעיר בהרבה כסף לרוב זה נפילה
בכללי שחקן צעיר שמשלבים אותו בקבוצה ב90% מהמקרים זה נפילה (עוואד וגוזלן וריאן וכאלה)
גם אם הוא נראה מדהים בהתחלה ויש לו טכניקה מרשימה והכל
ככה זה רכש, אתה לא יכול להסתכל על הנפילות ולהגיד "את זה יותר אני לא עושה".
גם יש עוד אלמנטים כמו עם שועה למשל שהוא כישרון מעל הליגה אבל מבחינה מנטלית היה הכי גרוע שהיה פה אז לפחות חתכו עליו עלויות והביאו באמצעותו את עלי מוחמד.

עדיף תמיד להסתמך על הכשרונות שלך אם יש כאלה, אבל זה לא אומר שצריך לוותר על שחקנים מבחוץ.
הייתי מביא את טוקלומטי בלי לחשוב פעמיים לצורך העניין גם אם זה היה בעלות של 3 מיליון יורו.
בנוגע למדמון לי נראה שהוא שחקן, לא יודע איך לא שמענו עליו עד עכשיו אבל גם עם קאסה זה היה ככה והעיניים שלי לא משקרות לי.
גם שועה היה שחקן ממבט ראשון והוא נכשל אבל שוב זה כבר עוד אלמנטים שתמיד יכולים לבוא בחשבון ולהטות את ההימור לכאן או לכאן (וזה תמיד יהיה הימור, זה מה שצריך להבין בשורה התחתונה).
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

בכל מקרה מה שהתכוונתי בתגובה הקודמת זה שאם אתה מוכר שחקן ב7-8 מיליון יורו (לדעתי ימכרו ב8 לפי הדיווחים שכל הזמן מעלים את המחיר) בקיץ בוודאות, אז להשכיב 1.7 מיליון יורו על שחקן בתור הימור גם אם זה היה הימור מופרע זה לא כזה נוראי וזה משהו שאפשר לעמוד בו בקלות. אפשר לחשוב שאת ה7-8 של חלאילי יקחו וישימו על שחקן זר שיעלה את המחיר הזה בסכום העברה. לא יעשו את זה. אז תרשו לעצמכם יותר להמר.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

שוב, גם אם היינו מציעים 1.7, מכבי ת''א מעלים את זה ל-2, ואם היינו מציעים 2.1, הם היו אומרים 2.5 וכן הלאה. במועדון הבינו לאן זה הולך, ולכן לדעתי לא עלו בסכומים.

דעתי האישית שאם מדברים על סכומים כאלו, בעייני כבר עדיף להוסיף עוד מיליון יורו ולהביא את טוקלומטי. לסגור עם לוזון על 2.7 על חצי מהכרטיס, פלוס בונוסים במקרה של אליפות או בונוסים אחרים.
במצב של טוקלומטי מול הקהל, זה מוריד את הערך שלו גם בחוץ וגם פנימה. קבוצות בחוץ נרתעות כשהן רואות שחקו צעיר מגיע לכאלה סיטואציות, ולא ישימו עליו כסף גדול, מה גם שלא בטוח שהוא יכול להיראות טוב בפ''ת כמו שזה נראה כרגע, ואתה משאיר ללוזון אפשרות לאקזיט בהמשך, אם יראה פה יכולת טובה וירצה להתקדם.
וטוקלומטי הוא הימור הרבה פחות מסוכן ממדמון שמדובר על שחקן שמעולם לא סומן בגילאי נוער, שחקן שגדל בכלל כשחקן כנף, עשה הסבה לחלוץ, ונתן 7 וחצי משחקים טובים, ואי אפשר להגיד שגם שכשהוא לא כבש ראית ניצוץ שלא קיים במקומות אחרים, היו משחקים שהוא היה מאוד אנמי, אבל ייאמר גם לזכותו שזה טבעי בקבוצה כמו חדרה.
טוקלומטי זה ילד שסומן מגיל צעיר, והראה כבר גם ברמת הנבחרת הצעירה שיש לו מה למכור. ומחלקת הנוער של מכבי פ''ת מוכיחה את עצמה בשנים האחרונות.

בסופו של דבר, הכסף הזה של מדמון לא ייחסך. הוא ייצא במקום אחר. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמועדונים יודעים לזהות מה קורה בעסקאות, והמועדון הבין במקרה הזה שמדמון יילך למכבי ת''א, גם מחדרה שהבינה עד כמה מכבי ת''א תלך רחוק, ולדעתי גם מהסוכנים של מדמון עצמו, שנראה היה שהם מכוונים אותו למכבי ת''א, ואולי מכבי ת''א לחצו גם אותם.
לא ננצח במאבק על כל שחקן, וזה ברור.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

Nirgreen כתב: 02 פברואר 2024, 13:41 משהו מסריח עם הרוסי
שמע, אני לא יודע אם זה מידע שאתה מביא מעצמך או שמישהו מזין אותך בשטויות, אבל אתה סתם כותב פה דברים ומלחיץ אנשים.

אתמול כתבת שהוא נוחת אתמול ב20:30, וזה לא היה נכון.
עכשיו אתה כותב שהוא לא נחת, בזמן שהוא בארץ כבר.

בלי פאניקה מיותרת.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 25 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

רק מכבי כתב: 02 פברואר 2024, 13:56
שמע, אני לא יודע אם זה מידע שאתה מביא מעצמך או שמישהו מזין אותך בשטויות, אבל אתה סתם כותב פה דברים ומלחיץ אנשים.

בלי פאניקה מיותרת.
אל תתייחס אליו
מי לוקח אותו ברצינות
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

רק מכבי כתב: 02 פברואר 2024, 13:56

בלי פאניקה מיותרת.
אין לו מושג, אני עדיין לא מבין איך אנשים בפורום (לא אתה ספציפית אבל יש כאלה) שעדיין מאמינים לו ואני בפורום הרבה זמן כדי להבין את זה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק

Apoc כתב: 02 פברואר 2024, 13:42
The real Tsepo כתב: 02 פברואר 2024, 13:08
אני לא מבין את זה
כשקונים שחקן צעיר בהרבה כסף לרוב זה נפילה
בכללי שחקן צעיר שמשלבים אותו בקבוצה ב90% מהמקרים זה נפילה (עוואד וגוזלן וריאן וכאלה)
גם אם הוא נראה מדהים בהתחלה ויש לו טכניקה מרשימה והכל
ככה זה רכש, אתה לא יכול להסתכל על הנפילות ולהגיד "את זה יותר אני לא עושה".
גם יש עוד אלמנטים כמו עם שועה למשל שהוא כישרון מעל הליגה אבל מבחינה מנטלית היה הכי גרוע שהיה פה אז לפחות חתכו עליו עלויות והביאו באמצעותו את עלי מוחמד.

עדיף תמיד להסתמך על הכשרונות שלך אם יש כאלה, אבל זה לא אומר שצריך לוותר על שחקנים מבחוץ.
הייתי מביא את טוקלומטי בלי לחשוב פעמיים לצורך העניין גם אם זה היה בעלות של 3 מיליון יורו.
בנוגע למדמון לי נראה שהוא שחקן, לא יודע איך לא שמענו עליו עד עכשיו אבל גם עם קאסה זה היה ככה והעיניים שלי לא משקרות לי.
גם שועה היה שחקן ממבט ראשון והוא נכשל אבל שוב זה כבר עוד אלמנטים שתמיד יכולים לבוא בחשבון ולהטות את ההימור לכאן או לכאן (וזה תמיד יהיה הימור, זה מה שצריך להבין בשורה התחתונה).
אני חלילה לא מוותר על כשרונות מבחוץ, אני רק אומר שמבחינתי הסטנדרט להביא שחקן בשני מיליון יורו בגיל 18 צריך להיות יותר גבוה מ10 משחקי בוגרים טובים. זה צריך להיות משהו חריג או מוכח יותר בטווח הרחוק.
גם קאסה לדעתי זו עסקה מנופחת.
אני לא אומר לא להשקיע, אני פשוט חושב שכדי להוציא סכומים כאלה צריך להיות משהו חריג כמו שחקן שתמיד סומן ככוכב, עולה לבוגרים וישר משתלב בקלות, או שחקן שלצורך העניין נותן כבר עונה עונה וחצי מצויינות בבוגרים. הסטנדרט של 10 משחקים, טובים ככל שיהיו הוא נמוך מידי.
אני ממש הייתי מעדיף להביא את אזולאי מנתניה בסכום כזה, זה שחקן שראיתי אותו הרבה, הוא ממשיך להשתפר ממשיך להציג רמה גבוהה והוא גם יחסית צעיר. הוא עומד בסימוני וי בסיסיים.
גם טוקלומטי לצורך העניין, שלדעתי הוא קצת אוברייטד, יש לו קייס יותר טוב. שחקן שמסומן כבר שנים, עוצמות פיזיות ושילוב טוב בבוגרים. אלו אינדיקציות שיותר נכון לשלם עבורן סכומים גדולים כאלה
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

מה שאני מנסה להגיד וגם היה לי ויכוח על זה עם דוראנט (לגבי התחרות על השחקנים) הוא שלמכבי תל אביב יש יתרון מובנה עלינו של עוד 20 מיליון שקל בתקציב, שזה בערך עוד 20 אחוז. כדי להיות קבוצה טובה יותר מהם אנחנו צריכים להתנהל טוב יותר. אני יכול להבין את ההחלטה לא להביא את מדמון אבל אני באופן אישי חושב שזו טעות מאחר ויהיה לנו קשה להביא חלוץ זר איכותי בקיץ.
נעול