חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קודם כל נאמנות
Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=482998
היוונים מיישרים קו
היוונים מיישרים קו
- Apoc
- יו״ר הבורד
עוד 9 ימים להביא 3 זרים שעליהם תקום ותיפול העונה
לאן הבאת אותנו אלברמן
לאן הבאת אותנו אלברמן
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
פיירו ב3.5 זה עקיצה
עכשיו צריך לראות מה מביאים במקום
עכשיו צריך לראות מה מביאים במקום
- Smurk
- אגדה ירוקה
מקווה מאוד שבמ.כ מכבי חיפה יודעים לעשות שתי פעולות במקביל ולהתמקד גם בקיצוני זר לאגף שמאל וגם במחליף לפיירו
-
- מכונת תארים
אנחנו במיעוט, אבל אני לגמרי איתך.חזיזוש כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 03:27 כמה זה מכבי חיפה של העשור השחור לפטר את אלברמן ולתת לליאור רפאלוב להיות מנהל מקצועי
כולנו נצטער בדיעבד אם אלברמן לא יהיה פה.
טעויות כאלה ואחרות קורות, בתכלס, במבחן התוצאה מאז שהוא בתפקיד לקחנו 3 אליפויות הגענו לצמפיונס וכל זר כמעט שנחת פה היה סיפור הצלחה, כל ישראלי שרצינו נחת פה ומכרנו שחקנים בסכומים הכי גבוהים בהיסטוריה של המועדון
מבחן התוצאה, אפשר לבלבל את השכל עד מחר מה מי ולמה.
אני לא מתגעגע להחלטות קפריזיות של להעיף אנשים זה דיבור של קניאס. שמח שאלברמן איתנו על אך הקיץ הנוראי
ההסתייגות היחידה שלי היא לגבי רפאלוב - חושב שהוא יכול להתאים, אבל לא מיד רק בגלל שהוא רפאלוב. הוא צריך לפרוש, ללמוד את התפקיד והמערכת ורק אז להיכנס לתפקיד.
הערת צד נוספת על משהו שהוזנח בשיח - יכול מאד להיות שמה שאנחנו צריכים יותר מהכל עבור החלונות הבאים זה עוד סקאוט. בורג עזב את המועדון ולא שמענו על מישהו שנכנס במקומו לתפקיד. אני מאמין שזה השאיר חלך גדול במחלקה הגם ככה קטנה של אלברמן.
-
- קפטן ירוק
לא חושב שאתה במיעוט, אני גם בעד שרפאלוב ילך וילמד לפני שיכנס לתפקיד אם בכלל.ברק.י כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 08:06אנחנו במיעוט, אבל אני לגמרי איתך.חזיזוש כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 03:27 כמה זה מכבי חיפה של העשור השחור לפטר את אלברמן ולתת לליאור רפאלוב להיות מנהל מקצועי
טעויות כאלה ואחרות קורות, בתכלס, במבחן התוצאה מאז שהוא בתפקיד לקחנו 3 אליפויות הגענו לצמפיונס וכל זר כמעט שנחת פה היה סיפור הצלחה, כל ישראלי שרצינו נחת פה ומכרנו שחקנים בסכומים הכי גבוהים בהיסטוריה של המועדון
אני לא מתגעגע להחלטות קפריזיות של להעיף אנשים זה דיבור של קניאס. שמח שאלברמן איתנו על אך הקיץ הנוראי
ההסתייגות היחידה שלי היא לגבי רפאלוב - חושב שהוא יכול להתאים, אבל לא מיד רק בגלל שהוא רפאלוב. הוא צריך לפרוש, ללמוד את התפקיד והמערכת ורק אז להיכנס לתפקיד.
הערת צד נוספת על משהו שהוזנח בשיח - יכול מאד להיות שמה שאנחנו צריכים יותר מהכל עבור החלונות הבאים זה עוד סקאוט. בורג עזב את המועדון ולא שמענו על מישהו שנכנס במקומו לתפקיד. אני מאמין שזה השאיר חלך גדול במחלקה הגם ככה קטנה של אלברמן.
אלברמן עשה עבודה מצויינת אבל נראה שהזחיחות עלתה לו לראש(ולאישתו)
בינתיים כבר קיץ שני שהוא נוראי
-
- הענק הירוק
-
- קודם כל נאמנות
מדויק הוא כבר שנתיים ישן על ענןgreenguy כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 09:12לא חושב שאתה במיעוט, אני גם בעד שרפאלוב ילך וילמד לפני שיכנס לתפקיד אם בכלל.ברק.י כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 08:06אנחנו במיעוט, אבל אני לגמרי איתך.חזיזוש כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 03:27 כמה זה מכבי חיפה של העשור השחור לפטר את אלברמן ולתת לליאור רפאלוב להיות מנהל מקצועי
אלברמן עשה עבודה מצויינת אבל נראה שהזחיחות עלתה לו לראש(ולאישתו)
בינתיים כבר קיץ שני שהוא נוראי
- Smurk
- אגדה ירוקה
היום ה-9.9.24 שהם 9 ימים לסגירת החלון, הרחמן הוא ינחית כאן שלושה זרים אכזריים שיחזירו את האליפות לכרמל במהרה בימינו אמן.
- Smurk
- אגדה ירוקה
דודו התחיל להדליף שיכניסו את היד לכיס
-
- הענק הירוק
למה אנשים רושמים שקיץ שני שאלברמן נכשל?
בפועל היה לו רק קיץ אחד טוב בכל התקופה שלו, להזכיכרכם גם מול קרבאח הודחנו בסיבוב ראשון כשהגענו לשם עם שון גולדברג מגן שמאלי ורמי גרשון בהרכב לדעתי.
זה שהצליחו להסיק מסקנות קיץ אחרי שצריך להגיע מוכנים למוקדמות (מי היה מאמין, כאילו זה לא משהו שכל שנה מעל לעשור רושמים בפורום הזה / mhfc), זה נחמד ויפה, אבל זה גם הודאה בכישלון שלהם באותו קיץ עם קרבאח.
בפועל היה פה קיץ אחד טוב נראה לי ב4-5 שנים האחרונות.
להביא בלמים טובים זה לא כזה מסובך, כל בלם שהוא קצת מהיר וחזק מפרק פה את הליגה
אגב, בכל הזמן של אלברמן הוא לא הצליח להביא שחקן התקפה אחד ברמה אפילו. פיירו עם כל התרומה שלו הוא לא שחקן שמישהו פה נהנה לראות.
אני בספק שמשהו ישתנה הפעם והוא יביא איזה חלוץ זר אגזר, אבל הלוואי ואתבדה.
בפועל היה לו רק קיץ אחד טוב בכל התקופה שלו, להזכיכרכם גם מול קרבאח הודחנו בסיבוב ראשון כשהגענו לשם עם שון גולדברג מגן שמאלי ורמי גרשון בהרכב לדעתי.
זה שהצליחו להסיק מסקנות קיץ אחרי שצריך להגיע מוכנים למוקדמות (מי היה מאמין, כאילו זה לא משהו שכל שנה מעל לעשור רושמים בפורום הזה / mhfc), זה נחמד ויפה, אבל זה גם הודאה בכישלון שלהם באותו קיץ עם קרבאח.
בפועל היה פה קיץ אחד טוב נראה לי ב4-5 שנים האחרונות.
להביא בלמים טובים זה לא כזה מסובך, כל בלם שהוא קצת מהיר וחזק מפרק פה את הליגה
אגב, בכל הזמן של אלברמן הוא לא הצליח להביא שחקן התקפה אחד ברמה אפילו. פיירו עם כל התרומה שלו הוא לא שחקן שמישהו פה נהנה לראות.
אני בספק שמשהו ישתנה הפעם והוא יביא איזה חלוץ זר אגזר, אבל הלוואי ואתבדה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
מרגיש לי שהעזיבה של פיירו גנבה את כל הפוקוס מהחיפושים אחרי קיצוני שמאלי. בעיניי הרבה הרבה יותר חשוב לפגוע ולהשקיע בקיצוני
- The real Tsepo
- שחקן העונה
-
- סמל ירוק
-
- קפטן ירוק
אני לא אופטימי כל עוד אלברמן בראש מערך ההבאת השחקנים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- קפטן ירוק
פיירו ב 3.5 מיליון זו עקיצה בתחילת החלון. כמה ימים לפני סוף החלון ואחרי ששחקנים משמעותיים עזבו אותנו בשנה האחרונה- זו כריתה של עוד איבר חשוב במערך.
החולה אולי עדיין חי, אבל כבר בקושי מתפקד.
החורים בסגל ידועים.
שחקן זר שיגיע לוקח לו זמן להתאקלם- שחקן זר שיגיע אחרי שהליגה התחילה, לא ברור טיב ההכנה שעשה ובאיזה כושר מגיע- זה אסון.
תזכרו כמה זמן לקח לקולאוטי להתחבר.
שכחתם את תקרת ההוצאה והשכר של המועדון? מחלקת "פערים"?
הקבוצה שתשחק השנה היא חדשה לגמרי, אנחנו מחזור שלישי בליגה ואין הרכב סגור- זו התנהלות של סכנין ואשדוד או לוזוניה של השנה שבתחילת עונה אפשר לפרק כי הן מגיעות עם חצי קבוצה.
-
- מכונת תארים
אני בטוח שיגיעו שלושה זרים חדשים (כולל סברינה) עד סוף החלון
השאלה אם הם יהיו ברירות מחדל או לא
השאלה אם הם יהיו ברירות מחדל או לא
-
- סמל ירוק
למה לא להביא את תאי בריבו?
-
- קודם כל נאמנות
- DelPiero
- הענק הירוק
העקיצה היא שוב של שחרdyarok כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 11:43פיירו ב 3.5 מיליון זו עקיצה בתחילת החלון. כמה ימים לפני סוף החלון ואחרי ששחקנים משמעותיים עזבו אותנו בשנה האחרונה- זו כריתה של עוד איבר חשוב במערך.
החולה אולי עדיין חי, אבל כבר בקושי מתפקד.
החורים בסגל ידועים.
שחקן זר שיגיע לוקח לו זמן להתאקלם- שחקן זר שיגיע אחרי שהליגה התחילה, לא ברור טיב ההכנה שעשה ובאיזה כושר מגיע- זה אסון.
תזכרו כמה זמן לקח לקולאוטי להתחבר.
שכחתם את תקרת ההוצאה והשכר של המועדון? מחלקת "פערים"?
הקבוצה שתשחק השנה היא חדשה לגמרי, אנחנו מחזור שלישי בליגה ואין הרכב סגור- זו התנהלות של סכנין ואשדוד או לוזוניה של השנה שבתחילת עונה אפשר לפרק כי הן מגיעות עם חצי קבוצה.
כמה כסף הוא כבר הכניס על הקיץ הזה ? מי צריך אירופה בכלל
-
- סמל ירוק
כי ישלמו לו פה יותר אולי, לא יודע. סתם העלתי רעיון.ירוק רפואי כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 12:46הבן אדם בטירוף בארצות הברית למה שיבוא לפה?? ולמה שימכרו לך אותו?
- Smurk
- אגדה ירוקה
שווה להרים סקר של כמה זרים יגיעו עד תום החלון
-
- סמל ירוק
מה שצריך לעשות זה להביא בכסף הזה גם חלוץ וגם את אליאסי. הייתי שובר עליו את הקופה. שוער לעשר שנים.
-
- שחקן העונה
אקספוסיטו הזה רלוונטי עדיין?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קודם כל נאמנות
שחקן!