ג'וש כהן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: ג'וש כהן - נושא רשמי
בשביל ישראלי הוא די טוב. לא לוקח אף שוער נבחרת על פניו ישראל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
ההרכב שלנו מצוין אז יכול להיות שהוא על הנייר העמדה הראשונה שתעשה בה שינוי אבל אני חושב שיש לנו בעיות דחופות יותר *בסגל* מאשר בהרכב
הייתי שמח שהוא יישאר לעונה-שתיים נוספות כל עוד הוא שומר על רמתו
- Smile
- מנהל הבורד
אין בעיה שישאר. אבל צריך להביא מישהו טוב ממנו או לפחות עם פוטנציאל להיות טוב ממנו.KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 15:52אם אתה יכול להישאר עם ג'וש אתה לא נשאר? אתה מעדיף לשים 2.5 מיליון יורו על קארצב הנגר שיהיה פה קשר חמישי ברוטציה?
לא הייתי שם על קארצב גם מליון יורו, אבל זה כבר לדיון אחר.
ואגב היו מספיק אופציות לעיבוי הקישור גם במחירים נמוכים משמעותית. המועדון פשוט לא רצה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה סתם תירוץ להגיד שיש בעיות בספסל כדי לא להתחזק בעמדת השוער להרכב.KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 17:48ההרכב שלנו מצוין אז יכול להיות שהוא על הנייר העמדה הראשונה שתעשה בה שינוי אבל אני חושב שיש לנו בעיות דחופות יותר *בסגל* מאשר בהרכב
הייתי שמח שהוא יישאר לעונה-שתיים נוספות כל עוד הוא שומר על רמתו
המטרה של מי שאומר את זה היא לשמר את הבינוניות, לא שום מטרה אחרת. יש אנשים שאוהבים את הבינוניות שג'וש מציג, מהסיבות שאמרתי בהודעה הקודמת.
הייתי שמח אם יעשו את השדרוג על העמדה שלו כבר בחלון הקרוב במידה וסונדגרן מקבל אזרחות או אם אפשר להביא את חייקין.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.
שאלה יהיו הבינוניות שלנו
שאלה יהיו הבינוניות שלנו
-
- קפטן ירוק
מתפלא עליך.KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 19:41 לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.
שאלה יהיו הבינוניות שלנו
להגיד שלא חייבים להשתפר בעמדת השוער כי לקחנו איתו 2 אליפויות זה דמגוגיה.
היה מצויין בעונה הראשונה, מאז די בינוני עם עליות ולא מעט נפילות.
לקחנו אליפות גם עם סאן ורז מאיר והיו מספיק "פרשנים" שטענו שהם מספיקים, וראינו איזה שדרוג קיבלנו עם מגינים ברמה הרבה יותר גבוהה.
צריך וחייבים לשאוף ליותר טוב, תחשוב דניאל פרץ במקום ג'וש (לא כמישהו שאפשר להביא, אלא מבחינת הרמה) ותראה איזה שדרוג אתה מקבל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כאילו ששוער ברמתו זה משהו שמוצאים באהלן אהלן.dyarok כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 19:47מתפלא עליך.KevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 19:41 לא ראיתי מחייקין יותר מדי. ג'וש הבינוני לקח פה 2 אליפויות והעפיל לליגת האלופות כשחקן הרכב והיה שחקן משמעותי כל התקופה הזאת.
שאלה יהיו הבינוניות שלנו
להגיד שלא חייבים להשתפר בעמדת השוער כי לקחנו איתו 2 אליפויות זה דמגוגיה.
היה מצויין בעונה הראשונה, מאז די בינוני עם עליות ולא מעט נפילות.
לקחנו אליפות גם עם סאן ורז מאיר והיו מספיק "פרשנים" שטענו שהם מספיקים, וראינו איזה שדרוג קיבלנו עם מגינים ברמה הרבה יותר גבוהה.
צריך וחייבים לשאוף ליותר טוב, תחשוב דניאל פרץ במקום ג'וש (לא כמישהו שאפשר להביא, אלא מבחינת הרמה) ותראה איזה שדרוג אתה מקבל.
סאן מכר אותנו משחק אחרי משחק גם באליפויות שלנו והיה ברור שהוא מושך את הקבוצה למטה ומפריע לקבוצה.
ג'וש שחקן ברמת הקבוצה והוא אחלה לגמרי, אני חותם על שוער ברמתו 5 שנים קדימה.
יש צרכים אחרים בסגל שלנו מלשפר את עמדת השוער מציון 9 לציון 10
-
- קפטן ירוק
אני לא חושב שג'וש הוא ציון 9.
יש לנו צורך דחוף בסגירת חוזים, עיבוי הקישור, אבל גם שדרוג בעמדת השוער במיוחד שככל הנראה ינסה שוב לעבור ל MSL.
לדעתי המועדון "משחק" עם האזרוח של דניאל כדי להביא חיזוק בקישור ואז נצטרך למצוא שוער לשנה הבאה- ולמען הסר ספק- מרציאנו זה לא שוער...
יש לנו צורך דחוף בסגירת חוזים, עיבוי הקישור, אבל גם שדרוג בעמדת השוער במיוחד שככל הנראה ינסה שוב לעבור ל MSL.
לדעתי המועדון "משחק" עם האזרוח של דניאל כדי להביא חיזוק בקישור ואז נצטרך למצוא שוער לשנה הבאה- ולמען הסר ספק- מרציאנו זה לא שוער...
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מגנים יכולים לשדרג אותך הרבה יותר ברמת המשחק של הקבוצה משוער. ג׳וש לא שוער בינוני, הוא שוער טוב מאוד. אם לא דניאל פרץ שהוא פרוספקט משמעותי (וגם לו יש עליות וירידות) הוא השוער הכי טוב בארץ. לדעתי לבזבז עמדה של זר על שוער זה מיותר. לליגה שוער ברמה של ג׳וש זה יותר ממספיק ובפעם האחרונה שבדקתי אנחנו לא מנסים לזכות בליגת האלופות.
תחשבו שעם העמדה של הזר הזה במקום להביא שוער שאולי יהיה קצת יותר טוב מג׳וש (או בסבירות לא נמוכה נפילה) נוכל להביא עוד קשר התקפי שיעזור לשרי או עוד שחקן כנף. זה ישפיע פי כמה על הרמה של הקבוצה משוער זר לדעתי האישית.
תחשבו שעם העמדה של הזר הזה במקום להביא שוער שאולי יהיה קצת יותר טוב מג׳וש (או בסבירות לא נמוכה נפילה) נוכל להביא עוד קשר התקפי שיעזור לשרי או עוד שחקן כנף. זה ישפיע פי כמה על הרמה של הקבוצה משוער זר לדעתי האישית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מאז אניימה, כמה שוערים טובים מג'וש היו בליגת העל?
כמה שוערים מהקבוצות שלקחו פה אליפות טובים מג'וש? ומי?
-
- אלוף המדינה
זרים? יש לפחות 5 מהראש, ישראלים כנראה שאין, שוב כישראלי הוא בסדר וכנראה הכי טוב שאפשר להשיג אבל אם מסתכלים על איפה אפשר להשתפר אז המקום הראשון שנצביע עליו בהרכב זה עמדת השוערKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:21 מאז אניימה, כמה שוערים טובים מג'וש היו בליגת העל?
- hezildo
- מכונת תארים
ג'וש שוער טוב מאוד וחוץ מפרץ אין עוד שוער בארץ שיכול להחליף אותו.
כל עוד הוא נשאר ברמה הזו אין שום צורך להחליף אותו ולבזבז עמדה של זר.
דוראנט, לשאלתך, השוער היחיד שאני זוכר שהיה יותר טוב זה סטויקוביץ'.
אני לא זוכר מי היו השוערים של הצהבת וב"ש באליפויות שלהם מלבד אניימה וראיקוביץ', שהוא בטח לא יותר טוב מג'וש.
אני לא זוכר מי היו השוערים של הצהבת וב"ש באליפויות שלהם מלבד אניימה וראיקוביץ', שהוא בטח לא יותר טוב מג'וש.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
חחחח איזה 5 מהראש?Jerry כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:47זרים? יש לפחות 5 מהראש, ישראלים כנראה שאין, שוב כישראלי הוא בסדר וכנראה הכי טוב שאפשר להשיג אבל אם מסתכלים על איפה אפשר להשתפר אז המקום הראשון שנצביע עליו בהרכב זה עמדת השוערKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:21 מאז אניימה, כמה שוערים טובים מג'וש היו בליגת העל?
ברור, אני לא מבין למה להחליף שחקן כמוהו. זה כמו שאחרי כל 3 משחקים לא טובים יש פה אנשים שרוצים להחליף את חזיזה ושרי.hezildo כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:55 ג'וש שוער טוב מאוד וחוץ מפרץ אין עוד שוער בארץ שיכול להחליף אותו.
גם לסטויקוביץ' היו לא מעט טעויות, מיותר לבזבז מקום של זר על שוער כשיש שוער כמו ג'וש כמו שרשמת, בטח עם כל הבעיות בסגל
-
- הענק הירוק
בהנחה ואין שוער ישראלי ריאלי מלבד חייקין שאף אחד לא יודע מה רמתו, האם מישהו פה מוכן לוותר על זר אחד מההרכב בשביל שוער זר ושיוחלף בישראלי?
יש מגן ימני ישראלי במקום סונדגרן? בלם במקום דילן?קשר במקום במקום שרי?
בגלל זה אני חושב שזה או גוש או חייקין אולי מחלקת הסקאוטינג תבוא עם איזה הברקה…
יש מגן ימני ישראלי במקום סונדגרן? בלם במקום דילן?קשר במקום במקום שרי?
בגלל זה אני חושב שזה או גוש או חייקין אולי מחלקת הסקאוטינג תבוא עם איזה הברקה…
- hezildo
- מכונת תארים
דוראנט, הבעיות כרגע בסגל הן רק בעיות של עומק, אין לנו עמדה ספציפית שיש בה שחקן שמוריד את כל הרמה של הקבוצה.
באופן עקרוני אני מעדיף לא לבזבז זר על עמדת השוער בתנאי שיש שוער ישראלי סביר+ והגנה חזקה. כמובן שעדיף לשאוף לשוער
כמה שיותר טוב, אבל יש רצוי ויש מצוי.
דרך אגב, סטויקו טעה כמו שכל שוער טועה, לא היו לו פאלטות יוצאות דופן ויכולת לסמוך עליו בכל משחק, בדיוק כמו על ג'וש.
מה ששיגע אותי אצל דוידוביץ' זה גם הקצרים בראש וגם משחק הגובה שלו, שלא השתפר בכלל בכל התקופה שלו אצלנו.
באופן עקרוני אני מעדיף לא לבזבז זר על עמדת השוער בתנאי שיש שוער ישראלי סביר+ והגנה חזקה. כמובן שעדיף לשאוף לשוער
כמה שיותר טוב, אבל יש רצוי ויש מצוי.
דרך אגב, סטויקו טעה כמו שכל שוער טועה, לא היו לו פאלטות יוצאות דופן ויכולת לסמוך עליו בכל משחק, בדיוק כמו על ג'וש.
מה ששיגע אותי אצל דוידוביץ' זה גם הקצרים בראש וגם משחק הגובה שלו, שלא השתפר בכלל בכל התקופה שלו אצלנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- אלוף המדינה
ראיקוביץ', זובאס, שטקוס, סטויקו, עם החמישי נתקעתי אבל הרעיון מובן, כשדניאל יקבל אזרחות זה יהיה חשוב להביא שוער זר ואולי בקיץ זר נוסף במקום סק אם הוא לא ישתלב יותר טובKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:57חחחח איזה 5 מהראש?Jerry כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:47זרים? יש לפחות 5 מהראש, ישראלים כנראה שאין, שוב כישראלי הוא בסדר וכנראה הכי טוב שאפשר להשיג אבל אם מסתכלים על איפה אפשר להשתפר אז המקום הראשון שנצביע עליו בהרכב זה עמדת השוערKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:21 מאז אניימה, כמה שוערים טובים מג'וש היו בליגת העל?
ברור, אני לא מבין למה להחליף שחקן כמוהו. זה כמו שאחרי כל 3 משחקים לא טובים יש פה אנשים שרוצים להחליף את חזיזה ושרי.hezildo כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:55 ג'וש שוער טוב מאוד וחוץ מפרץ אין עוד שוער בארץ שיכול להחליף אותו.
גם לסטויקוביץ' היו לא מעט טעויות, מיותר לבזבז מקום של זר על שוער כשיש שוער כמו ג'וש כמו שרשמת, בטח עם כל הבעיות בסגל
-
- הענק הירוק
דרך אגב גם לא מסכים שגוש כזה חלש ברמה האירופאית, ראיתי השנה שוערים שהיינו מתלהבים עם היו מביאים אותם מבחינת הפרופיל, והם די בינוניים כמו ואצליק של אולימפיאקוס, ובוריאן של הכוכב (שמכר אותם)שוערי נבחרת צ’כיה וקנדה כן?
-
- מכונת תארים
ג׳וש ממש לא שוער בינוני והעובדה שהוא ישראלי הופכת אותו לבעל ערך הרבה יותר. יחד עם זאת, בהסתכלות על ההרכב, אם צריך להגיד מה העמדה הבאה שצריך לשדרג כדי שהקבוצה תשתפר, אז זו עמדת השוער.
זה לא בהכרח הופך הישארות של ג׳וש לצעד שמונע התקדמות. זה תלוי איזה זר אחר יביאו. אם זה מאפשר להביא שחקן שדה זר ברמה גבוהה לעמדה אחת, נניח, 10/קיצוני או 8/10, ההתקדמות יכולה להיות גם גדולה יותר.
זה לא בהכרח הופך הישארות של ג׳וש לצעד שמונע התקדמות. זה תלוי איזה זר אחר יביאו. אם זה מאפשר להביא שחקן שדה זר ברמה גבוהה לעמדה אחת, נניח, 10/קיצוני או 8/10, ההתקדמות יכולה להיות גם גדולה יותר.
-
- אלוף המדינה
אחי מה ראית אותם בשני משחקים מה זאת השטות הזאת, בכל מקרה נבחרות זה לא מעניין בטח נבחרת קנדה זה שאלפונסו דיוויס משחק שם זה לא אומר שהם אימפריה, אדליי הגמור הזה מהפועל ירושלים משחק בנבחרת ניגריה שיש לה שחקנים מפרמיירליג וזה לא אומר כלום.
לא ברור ההתגוננות, אף אחד כאן לא חושב שג'וש פח או נער מקהלה כמו שרונן אוהב להגיד, אבל לעונה הבאה צריך לחשוב על שוער זר שייקח את הקבוצה עוד רמה קדימה. מבחינתי ג'וש כרגע הוא כמו רז בעונה שעברה, עושה את העבודה יופי ומעל המצופה אבל אפשר לשאוף ליותר
-
- הענק הירוק
אבל בשביל זה אתה רוצה לשדרג את העמדה של השוער, בשביל המסגרות האירופאיות, שבמשחקים המכריעים אל העפלה לצמפיונס לא יהיו לך פאלטות, והבאתי לך כדוגמא שני שוערים בכירים בהרבה מגוש שהיו חלק לא קטן בהדחות של הקבוצה שלהם השנה.Jerry כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 00:33אחי מה ראית אותם בשני משחקים מה זאת השטות הזאת, בכל מקרה נבחרות זה לא מעניין בטח נבחרת קנדה זה שאלפונסו דיוויס משחק שם זה לא אומר שהם אימפריה, אדליי הגמור הזה מהפועל ירושלים משחק בנבחרת ניגריה שיש לה שחקנים מפרמיירליג וזה לא אומר כלום.
לא ברור ההתגוננות, אף אחד כאן לא חושב שג'וש פח או נער מקהלה כמו שרונן אוהב להגיד, אבל לעונה הבאה צריך לחשוב על שוער זר שייקח את הקבוצה עוד רמה קדימה. מבחינתי ג'וש כרגע הוא כמו רז בעונה שעברה, עושה את העבודה יופי ומעל המצופה אבל אפשר לשאוף ליותר
יש פה מגמה מאז השער שגוש ססג מול בש לפרק אותו, לא אומר שהוא שוער מצוין אבל כשאני מסתכל מה יותר משמעותי מגן זר סטייל קורנו/דניאל או קשר כמו שרי שאני יודע שאין בנמצא ישראלי שיכול לספק לי רמה קרובה אפילו לשחקנים האלו או שוער בינוני עדיף שוער בינוני.
ואם או למרות גוש כן הגענו לתקרה פחות או יותר של קבוצה ישראלית(אליפות+ העפלה לצמפיונס) ובלעדי כל אחד מהזרים שלנו ואיוש של ישראלי בעמדות האלו הנקודת תורפה היו גדולות יותר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ג׳וש יותר טוב מזובאס, שטקוס וסטויקו שהיה לא יציב בתקופה שלו פה.Jerry כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 23:09ראיקוביץ', זובאס, שטקוס, סטויקו, עם החמישי נתקעתי אבל הרעיון מובן, כשדניאל יקבל אזרחות זה יהיה חשוב להביא שוער זר ואולי בקיץ זר נוסף במקום סק אם הוא לא ישתלב יותר טובKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:57חחחח איזה 5 מהראש?
השוערים היחידים שהיו יותר טובים ממנו בשנים האחרונות זה ראיקוביץ של העונות האחרונות בצהבת ודניאל פרץ לדעתי בשיאו יותר טוב ממנו אבל גם יש לו עדיין לא מעט שטויות של שוער צעיר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה לא עניין של התגוננות אלא עניין של תעדוף. לדעתי שוער כמו ג׳וש הוא לגמרי מספיק טוב כשוער כדי להיות שוער במכבי חיפה והרבה יותר חכם להשקיע עמדה של זר בשחקנים שאתה לא יכול להביא כשחקנים ישראלים כמו קשר התקפי נוסף, קשר אמצע נוסף ברמה וכו׳ וזה הרבה יותר ישפר את הסגל של הקבוצה משוער שיהיה קצת יותר טוב מג׳וש בכדורי גובה.Jerry כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 00:33אחי מה ראית אותם בשני משחקים מה זאת השטות הזאת, בכל מקרה נבחרות זה לא מעניין בטח נבחרת קנדה זה שאלפונסו דיוויס משחק שם זה לא אומר שהם אימפריה, אדליי הגמור הזה מהפועל ירושלים משחק בנבחרת ניגריה שיש לה שחקנים מפרמיירליג וזה לא אומר כלום.
-
- מחוזר באירופה
איזה זר היית מוציא במקומו?Jerry כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 00:33אחי מה ראית אותם בשני משחקים מה זאת השטות הזאת, בכל מקרה נבחרות זה לא מעניין בטח נבחרת קנדה זה שאלפונסו דיוויס משחק שם זה לא אומר שהם אימפריה, אדליי הגמור הזה מהפועל ירושלים משחק בנבחרת ניגריה שיש לה שחקנים מפרמיירליג וזה לא אומר כלום.
- Apoc
- יו״ר הבורד
שורה תחתונה ג'וש זה שוער שטועה כדרך קבע במיוחד במשחקים גדולים בליגה. יש לו גם משחק רגל דיי גרוע שמקשה עלינו ביציאה ממשחק לחץ.
אפשר וצריך להתחזק על העמדה שלו והפחד להשתדרג מגיע מאותו מקום של אלה שטענו שאסור לגעת בעמדה של רז מאיר.
אפשר וצריך להתחזק על העמדה שלו והפחד להשתדרג מגיע מאותו מקום של אלה שטענו שאסור לגעת בעמדה של רז מאיר.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
ג'וש יותר טוב מזובאס ושטקוס וגם מראיקוביץ' ששיחק פה, הוא טעה הרבה ושילמו עליו המון שכר לימודJerry כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 23:09ראיקוביץ', זובאס, שטקוס, סטויקו, עם החמישי נתקעתי אבל הרעיון מובן, כשדניאל יקבל אזרחות זה יהיה חשוב להביא שוער זר ואולי בקיץ זר נוסף במקום סק אם הוא לא ישתלב יותר טובKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:57חחחח איזה 5 מהראש?
שורה תחתונה ג'וש שוער יציב שמביא נק' ומביא ביטחון לי כאוהד. אין שוער שלא טועה פעם-פעמיים בעונה. הוא שוט סטופר ברמה הגבוהה ביותר ויש לו בעיה במשחק הגובה כמו כל שוער בערך.
להשוות בינו לבין רז מאיר וסאן מנחם זו גניבת דעת ברמות הגבוהות ביותר
- Apoc
- יו״ר הבורד
בין ג'וש לראיקוביץ', שטקוס, סטויקוביץ' וכל אלה מפריד אוקיינוס. הוא לא ברמות האלה בכלל, לטעון שהוא יותר טוב מהרמות האלה זה לראות כדורגל ולא להבין מה רואים.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 13:55ג'וש יותר טוב מזובאס ושטקוס וגם מראיקוביץ' ששיחק פה, הוא טעה הרבה ושילמו עליו המון שכר לימודJerry כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 23:09ראיקוביץ', זובאס, שטקוס, סטויקו, עם החמישי נתקעתי אבל הרעיון מובן, כשדניאל יקבל אזרחות זה יהיה חשוב להביא שוער זר ואולי בקיץ זר נוסף במקום סק אם הוא לא ישתלב יותר טובKevinDurant כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 22:57
חחחח איזה 5 מהראש?
ברור, אני לא מבין למה להחליף שחקן כמוהו. זה כמו שאחרי כל 3 משחקים לא טובים יש פה אנשים שרוצים להחליף את חזיזה ושרי.
שורה תחתונה ג'וש שוער יציב שמביא נק' ומביא ביטחון לי כאוהד. אין שוער שלא טועה פעם-פעמיים בעונה. הוא שוט סטופר ברמה הגבוהה ביותר ויש לו בעיה במשחק הגובה כמו כל שוער בערך.
שורה תחתונה זה שוער שלא מביא נקודות ועושה טעות קריטית אשכרה כמעט בכל משחק גדול.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
איזה טעות הוא עשה בקמפיין של הצמפיונס?Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:12בין ג'וש לראיקוביץ', שטקוס, סטויקוביץ' וכל אלה מפריד אוקיינוס. הוא לא ברמות האלה בכלל, לטעון שהוא יותר טוב מהרמות האלה זה לראות כדורגל ולא להבין מה רואים.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 13:55ג'וש יותר טוב מזובאס ושטקוס וגם מראיקוביץ' ששיחק פה, הוא טעה הרבה ושילמו עליו המון שכר לימוד
שורה תחתונה זה שוער שלא מביא נקודות ועושה טעות קריטית אשכרה כמעט בכל משחק גדול.
שורפים את גוש בגלל המשחק מול בש ושני גולים מול הגרמנים עונה שעברה.
משחק הרגל שלו באמת לא טוב אבל הוא לא השוער היחיד עם משחק רגל רע, לדונארומה יש משחק רגל ברמה של איתמר ישראלי והוא עדיין אחד השוערים הטובים בעולם.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מה זה נקרא "לשרוף" אותו?
לא מתלהבים מהבינוניות שהוא מציג פה להוציא את עונת הבכורה.
זה דבר רע לרצות להשתפר? אתם אוהדים של מכבי, לא?
לעניין, יש לו משחק רגל גרוע וכל משחק גדול בליגה הוא עושה את אותה טעות ביציאה לכדור גובה שהוא לא מצליח להדוף או לקלוט כמו שצריך.
נגד ב"ש, נגד מכבי ת"א, שוב נגד ב"ש, שוב נגד מכבי ת"א. זה לא מספיק טוב בשביל מכבי חיפה וזאת המציאות.
אפשרי להשתדרג מאוד על העמדה שלו, יותר מכל עמדה אחרת.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
אבל בשביל להשתדרג אתה צריך לוותר על זר בעמדה אחרת, הנזק שתעשה יהיה משמועתי יותר מלהישאר עם גוש.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:23מה זה נקרא "לשרוף" אותו?
לעניין, יש לו משחק רגל גרוע וכל משחק גדול בליגה הוא עושה את אותה טעות ביציאה לכדור גובה שהוא לא מצליח להדוף או לקלוט כמו שצריך.
נגד ב"ש, נגד מכבי ת"א, שוב נגד ב"ש, שוב נגד מכבי ת"א. זה לא מספיק טוב בשביל מכבי חיפה וזאת המציאות.
זה לא שיש אופציה להביא את דניאל פרץ ומישהו פה מתנגד, זה פשוט ניהול סיכונים וההבנה שלא תוכל לסגור אף אחד מעמדות של הזרים בישראלי שיהווה תחליף הולם וגוש זה הרע במיעוטו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אחרי שסונדגרן יקבל אזרחות יהיה לך כבר כל כך הרבה מקומות לזרים שזה בשום מצב לא "לוותר על זר".Hulk כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:28אבל בשביל להשתדרג אתה צריך לוותר על זר בעמדה אחרת, הנזק שתעשה יהיה משמועתי יותר מלהישאר עם גוש.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:23מה זה נקרא "לשרוף" אותו?
זה לא שיש אופציה להביא את דניאל פרץ ומישהו פה מתנגד, זה פשוט ניהול סיכונים וההבנה שלא תוכל לסגור אף אחד מעמדות של הזרים בישראלי שיהווה תחליף הולם וגוש זה הרע במיעוטו.
ואפשר לבחון את אופציית חייקין.
כלומר, אין בעיה להשתדרג על העמדה של ג'וש.
אופטימיות במכבי חיפה