ליאור רפאלוב - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: ליאור רפאלוב - נושא רשמי
יניב קטן? איך אפשר להשוות אותו לקטן אחרי שהוא העביר 10 שנים בטופ של בלגיה. כרגע דגו הורג את רפא, שיגע לו את המוח נגד שריף ששם אותו כמגן ב3 בלמים וציפה ממנ לעשות הגנה כאילו הוא ילד בן 16 ואם הוא רוצה להעלות אותו ל5 דקות במשחקים מתים אז עדיף שלא ישחק איתו בכלל. רפא צריך להיות מחליף של שרי, אם לא שם אז לא בכוח
-
- תוקע יתד בהרכב
במגרש הוא סוג של יניב קטן
שחקן ראש קטן. תן לו 3 נקודות והוא מאושר.
אתה יכול להגיד שהיה לו פעם רעב כמו שיש לשחקנים כמו אבו פאני, אצילי חזיזה ושרי?
שחקן ראש קטן. תן לו 3 נקודות והוא מאושר.
אתה יכול להגיד שהיה לו פעם רעב כמו שיש לשחקנים כמו אבו פאני, אצילי חזיזה ושרי?
-
- אלוף המדינה
אם מבחינתך רעב זה לנבוח על השופט ולעשות קולות של גורילה אחרי כל תאקל אז לא אין לו את זה. אבל איפה הוא ואיפה הישראלים שדיברת עליהם מבחינת אופי. הם לא היו שורדים שנתיים בבלגיה בגיל ובסיטואציה שהוא יצא. מבחינתי רעב זה לצאת לבלגיה ולשרוד 10 שנים ובגיל 35 להיות שחקן העונה, לא להישאר לנצח באזור הנוחות ולצעוק שאתה גדול
-
- תוקע יתד בהרכב
שרי לא צועק על השופט ולא עושה קולות של גורילה ותמיד הוא רוצה שהקבוצה תכבוש עוד ועוד
רפאלוב על המגרש הוא לא מנהיג אמיתי ולא ווינר. עקבתי אחריו גם בבלגיה
,הוא שחקן מאוד מוכשר אז יצא לו להבקיע שערים מכריעים ולזכות בתארים, זה לא הופך אותו לווינר או למנהיג במגרש
הוא אולי מנהיג בחדר ההלבשה, כמו קטן ולביא
רפאלוב על המגרש הוא לא מנהיג אמיתי ולא ווינר. עקבתי אחריו גם בבלגיה
,הוא שחקן מאוד מוכשר אז יצא לו להבקיע שערים מכריעים ולזכות בתארים, זה לא הופך אותו לווינר או למנהיג במגרש
הוא אולי מנהיג בחדר ההלבשה, כמו קטן ולביא
-
- אלוף המדינה
לא מדבר על שרי אין לי ספק לגבי האופי שלו מדבר על הישראלים. אצילי במיוחד שיצא לאירופה ואחרי חודש התחיל לבכות לאמא בטלפון. גם חזיזה עם כמה שאני מת עליו מי הוא לעומת רפא? זה כמו להגיד שזנדברג יותר ווינר מתומר חמד שגם הוא מופנם ולא מנסה להרואת את עצמו בכוח. רפא ווינר ענק, איך אפשר להגיד על מישהו שעשה קריירה כזאת שהוא לא ווינר עם עם אופי של תותח על
- Judokan
- סמל ירוק
לא מאמין שאני מסכים עם כל מילה מהמקלדת שלך.Jerry כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 11:01 לא מדבר על שרי אין לי ספק לגבי האופי שלו מדבר על הישראלים. אצילי במיוחד שיצא לאירופה ואחרי חודש התחיל לבכות לאמא בטלפון. גם חזיזה עם כמה שאני מת עליו מי הוא לעומת רפא? זה כמו להגיד שזנדברג יותר ווינר מתומר חמד שגם הוא מופנם ולא מנסה להרואת את עצמו בכוח. רפא ווינר ענק, איך אפשר להגיד על מישהו שעשה קריירה כזאת שהוא לא ווינר עם עם אופי של תותח על
נזרק לסיטואציה מגוכחת שבה הוא צריך לשחק סוג של קשר 50/50, באדיבות דגו.
ועדיין סה"כ הראה מהלכים יפים, לחץ ובשני מקרים גם הוביל יציאות טובות קדימה.
אבל להפוך אותו לפחות מנהיג מחזיזה או אבו פאני זה אחד הדברים המגוכחים. רפאלוב כל המשחק מדבר עם שחקנים, מנסה להרים כשלא הולך (כמו עם חג'ג' מול חמרון).
או להפוך אותו לשחקן לא ווינר אחרי כל מה שעשה וזכה בקריירה.
-
- תוקע יתד בהרכב
במגרש הוא פחות ווינר מהשחקנים שציינתי
אין לו ולא היה לו מעולם את הרעב והתתרותיות שיש בהם
אני עוקב אחרי מהיום שהוא עלה מהנוער
אין לו ולא היה לו מעולם את הרעב והתתרותיות שיש בהם
אני עוקב אחרי מהיום שהוא עלה מהנוער
-
- תוקע יתד בהרכב
אגב אבו פאני אצילי וחזיזה מהליגה הלאומית הגיעו לפסגת הכדורגל הישראלי
חזיזה עבר פציעות קשות והיה שחקן כושל בהפעל רמת גן. להגיד שאין לו אופי זה מצחיק
רפאלוב במשך 6 שנים היה במכבי חיפה נטו בגלל הכישרון שלו, הוא לא תרם כלום עד עונת הפריצה שלו באליפות השנייה של אלישע לוי
מי יודע איך הקריירה שלו היתה נראית אם היו שולחים אותו להשאלות בלאומית או אפילו בליגת העל
חזיזה עבר פציעות קשות והיה שחקן כושל בהפעל רמת גן. להגיד שאין לו אופי זה מצחיק
רפאלוב במשך 6 שנים היה במכבי חיפה נטו בגלל הכישרון שלו, הוא לא תרם כלום עד עונת הפריצה שלו באליפות השנייה של אלישע לוי
מי יודע איך הקריירה שלו היתה נראית אם היו שולחים אותו להשאלות בלאומית או אפילו בליגת העל
- Judokan
- סמל ירוק
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
על קצת מוזר. הרבה דיבורים ואז פחות רץ ומרוכז במשחק.
כנראה מצפה גם לפתוח מדי פעם
דווקא במשחק הקודם התרומה שלו מהספסל היתה ענקית. התחושה שברטיסלבה ויתרה על המשחק הגיעה הרבה בזכות השליטה שלו במרכז המגרש עם משחק פוזשן מופתי
כנראה מצפה גם לפתוח מדי פעם
דווקא במשחק הקודם התרומה שלו מהספסל היתה ענקית. התחושה שברטיסלבה ויתרה על המשחק הגיעה הרבה בזכות השליטה שלו במרכז המגרש עם משחק פוזשן מופתי
- benrey
- הענק הירוק
אתם ממש מגזימים איתו… לא יודע מה ציפיתם ממנו..
כן היה מעורב במשחק בקצת ששיחק, והוא כן מנהיג.
לא חייב לצעוק ולעשות תנועות עם הידיים כדי להיות מנהיג
כן היה מעורב במשחק בקצת ששיחק, והוא כן מנהיג.
לא חייב לצעוק ולעשות תנועות עם הידיים כדי להיות מנהיג
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
לא נראה ברמה מבחינה פיזית, הוא רץ והכל אבל אתה יודע שלא יצא מזה שום דבר מסוכן. סך הכל לא ציפיתי למשהו יוצא דופן משחקן בגילו. אולי בליגה שישחק כ10 ל20 דקות זה יראה יותר טוב. לשחק באגף נגד מגנים בני 20-30 זה יהיה עוול בשבילו.
-
- הענק הירוק
הוא צריך להיות סופר סאב מהספסל בליגה בעיקר, במשחקים קשים שאתה צריך את השער מול קבוצה מתגוננת הוא אחלה כוח אש מהספסל שיכול להעניש בין אם זה במסירה או כדור חופשי פתאום, אבל לתת לו לשחק בקו זה לעשות לו אבל.
-
- שחקן החודש
הוא צריך לשחק בעמדה של שרי או גג בתור סוג של חלוץ שני, זהו.
לא מבין את אלה שמעברים עליו ביקורת כל כך נוקבת, הבן אדם נתן קריירה מפוארת בליגה הרבה יותר טובה משלנו, איך אתם מכריזים עליו כלא ווינר או לא תחרותי?
מעבר לזה, הוא כמעט כמו זר שחותם בארץ. זה חתיכת כאפה להסתובב בישראל אחרי כל כך הרבה שנים. כשאני בא לשבוע לבקר לוקח לי 3 ימים רק להתרגל למנטליות הקיצונית והמזג אוויר.
לא מבין את אלה שמעברים עליו ביקורת כל כך נוקבת, הבן אדם נתן קריירה מפוארת בליגה הרבה יותר טובה משלנו, איך אתם מכריזים עליו כלא ווינר או לא תחרותי?
מעבר לזה, הוא כמעט כמו זר שחותם בארץ. זה חתיכת כאפה להסתובב בישראל אחרי כל כך הרבה שנים. כשאני בא לשבוע לבקר לוקח לי 3 ימים רק להתרגל למנטליות הקיצונית והמזג אוויר.
- Liberman
- מנהל הבורד
לא יאמן שמשווים את קטן הפרימדונה לרפאלוב
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- תוקע יתד בהרכב
רפאלוב עד עונת הפריצה שלו שהיתה בערך בגיל 24 היה נחשב לפרימדונה גדולה יותר מקטן. קטן בגיל 17 זיין את הצרפתים
בסדר אז הוא יצאך לבלגיה עם אשתו, גידל שם משפחה והצליח בכדורגל. זה לא הופך אותו לשחקן עם איזה אופי מיוחד
שחקנים שלא שורדיםבחו''ל, זה בגלל הבדידות והגעגועים הביתה ולמשפחה או בגלל חוסר יכולת מקצועית
לרפאלוב יש יכולת מקצועית והוא לא היה בודד שם, משפחתו היתה איתו
קטן ורפאלוב היו בני טיפוחיו של שחר
הקריירה שלהם היתה יכולה להיראות אחרת לגמרי אם הם לא היו מקבלים יחס מועדף ממכבי חיפה
בסדר אז הוא יצאך לבלגיה עם אשתו, גידל שם משפחה והצליח בכדורגל. זה לא הופך אותו לשחקן עם איזה אופי מיוחד
שחקנים שלא שורדיםבחו''ל, זה בגלל הבדידות והגעגועים הביתה ולמשפחה או בגלל חוסר יכולת מקצועית
לרפאלוב יש יכולת מקצועית והוא לא היה בודד שם, משפחתו היתה איתו
קטן ורפאלוב היו בני טיפוחיו של שחר
הקריירה שלהם היתה יכולה להיראות אחרת לגמרי אם הם לא היו מקבלים יחס מועדף ממכבי חיפה
נערך לאחרונה על ידי שוער עולה ב 18 אוגוסט 2023, 08:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Liberman
- מנהל הבורד
זה כל הקטע המצחיק, רק חשבו שהוא פרימדונה, הוא בכלל לא ורואים גם איזו קריירה עשה להפתעת רבים וגם להפתעתי.
פושעי דילן לדין
-
- תוקע יתד בהרכב
הוא היה פרימדונה במגרש. הוא גם מודה בזה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אחלה ליאור,
תשמעו את הסיפורים, הרבה יותר משחקן.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מחצית ראשונה לא טובה. מחצית שנייה השתפר מאוד והיה מעורב ב-2 השערים עם ההרמת קרן הטובה בגול הראשון, והכדור לחלאיילי שבישל לדין.
יש לו רגעי טאצ'ש משאירים אותך עם פה פעור. חבל שלא סיים את הגדור ששואו נתן לו בגול. חתיכת פצצה יצאה לו מהרגל.
אחלה ליאור.
יש לו רגעי טאצ'ש משאירים אותך עם פה פעור. חבל שלא סיים את הגדור ששואו נתן לו בגול. חתיכת פצצה יצאה לו מהרגל.
אחלה ליאור.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מבחינתי לא התחיל טוב תעונה, נראה חלוד גם טכנית ולא רק פיזית.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הענק הירוק
די נו, נתת פרשנות סטייל בן דור שמודה שהוא ״ בקשר טלפוני רציף עם ליאור״. הרמת קרן זה לא באמת בישול. בגול השני למי שצפה היה לו נס משמיים אחריי קבלת החלטות מזעזעת ןאיבוד הכדור הצליח להשיגו, ואז נתן לחלאיילי שהגול השני רשום על ענאן לגמרי. היה נראה רע מאוד עוד מהמשחק מהסלובקים, גם היום בחצי ראשון היה רע ובעיטה חופשית מביכה. אם הוא יכיל שהוא שחקן ספסל שעולה ל10-20 דקות, סבבה. חוששני שהוא יתפוצץ בסוף ויעשה בלאגן. הלוואי ויכיל שהוא לא יותר מראובן עטר בעונת האליפות של אברם.
-
- אלוף המדינה
רפאלוב מצוין לא יודע על מה התלונות. היום שיחק בהרכב הזוי ובכל מקרה עשה פעולות יפות. הוא מגיע כמחליף של שרי והוא יעשה עבודה אש בתפקיד, לא הייתי מביא אף אחד אחר
-
- מחוזר באירופה
אל תשכחו שבמידה מסויימת הוא זר. הוא צריך להתרגל לכדורגל הישראלי שהשתנה ב 12 שנים שהוא לא היה פה
לי בכל מקרה אין לי יותר מדי ציפיות שיצליח כאן. כל עוד האגו לא יהרוס לו ולנו (ואני לא חושב שזה יקרה) בכל בסדר
לי בכל מקרה אין לי יותר מדי ציפיות שיצליח כאן. כל עוד האגו לא יהרוס לו ולנו (ואני לא חושב שזה יקרה) בכל בסדר
-
- גול ראשון בבוגרים
וואלה מקבל ממנו יותר ממה שחשבתי שנקבל
נראה בנתיים אחלה
נראה בנתיים אחלה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
כרגע מבחינת כדורגל לא תורם המון, אבל מרגש לראות את המחוייבות שלו, הרצון והיעדר הפרצופים והיעדר הרצון להיות מרכז ההצגה בכוח.
מבחינתי מה שראיתי אותו עושה עד כה זה להשתחרר עם הכדור ברמה סופר גבוהה, מעבר לזה לא ראיתי המון
אבל אני לא דואג, כל עוד הגישה שלו תמשיך להיות כמו שהיא
מבחינתי מה שראיתי אותו עושה עד כה זה להשתחרר עם הכדור ברמה סופר גבוהה, מעבר לזה לא ראיתי המון
אבל אני לא דואג, כל עוד הגישה שלו תמשיך להיות כמו שהיא
-
- שחקן החודש
מעבר לציפיות שלי בינתיים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא הבנתי את כל ההתנהלות של דגו איתו אתמול.
ליאור עומד על הקו איזה 8 דקות. דגו והצוות לא מחליטים האם להכניס אותו, ואת מי להוציא. ממשיכים להתלבט. וליאור עומד על הקו. בסוף נכנס דקה 88.
מה הטעם בלהכניס אותו בדקה הזאת.
מה גם ששרי באמת היה אאוט. היה חייב לצאת הרבה לפני.
זה היה לא מכבד בכלל כלפי רפאלוב. אבל זה גם נכון לגבי כל שחקן. תמוה מאוד כל מה שהיה שם.
ליאור עומד על הקו איזה 8 דקות. דגו והצוות לא מחליטים האם להכניס אותו, ואת מי להוציא. ממשיכים להתלבט. וליאור עומד על הקו. בסוף נכנס דקה 88.
מה הטעם בלהכניס אותו בדקה הזאת.
מה גם ששרי באמת היה אאוט. היה חייב לצאת הרבה לפני.
זה היה לא מכבד בכלל כלפי רפאלוב. אבל זה גם נכון לגבי כל שחקן. תמוה מאוד כל מה שהיה שם.
-
- הענק הירוק
די נו. ליאור לא סמל ואל תהפכו אותו לכזה. ברור שגם לא היה צריך אותו בחילוף אתמול דקה 85. היה גם חלש מאוד בגביע השוקו בשבת. ידע לברוח מפה יפה וכמעט חתם בגרמניה לפניי כמה שנים. צריך לשפוט אותי מקצועית ועד עכשיו לא הראה כלום.