המגן מזמן קיבל סחרחורת vs המנכל מזמן קיבל סחרחורת
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: המגן מזמן קיבל סחרחורת vs המנכל מזמן קיבל סחרחורת
אני לא מבין למה בכלל להשאר לראות את החגיגות שלהם..
משחק לא טוב שלנו.
טוב שזה מתבזבז פה ולא באיזה משחק ליגה חשוב.
ועדיין ביום נוראי שלנו, מכבי ת''א לא הייתה טובה, ואל הצליחה לנצח אותנו ב-90 דק'.
לא אהבתי את ההחלטות של דגו היום, לדעתי הוא לא הגיע מוכן למשחק הזה. ואני לא אתפלא אם מראש הקבוצה סוג של ''הימרה'' על המשחק הזה.
יאללה למשחק הבא.
נ.ב. גארי, אתה מודח.
ג'ודו, אי אפשר להגיד אני לוקח נושא, ולהיעלם. זו אזהרה אחרונה. יש לך את כפ''ס בראשון, והגביע ממשיך להיות שלך. האחריות עליך. גם אם לא תיקח אותה.
ועדיין ביום נוראי שלנו, מכבי ת''א לא הייתה טובה, ואל הצליחה לנצח אותנו ב-90 דק'.
לא אהבתי את ההחלטות של דגו היום, לדעתי הוא לא הגיע מוכן למשחק הזה. ואני לא אתפלא אם מראש הקבוצה סוג של ''הימרה'' על המשחק הזה.
יאללה למשחק הבא.
נ.ב. גארי, אתה מודח.
ג'ודו, אי אפשר להגיד אני לוקח נושא, ולהיעלם. זו אזהרה אחרונה. יש לך את כפ''ס בראשון, והגביע ממשיך להיות שלך. האחריות עליך. גם אם לא תיקח אותה.
למה שחקנים מנסים להתחכם בפנדלים?
מה הבעיה לבעוט פשוט וחזק כמו קורנו וחלאילי?
מזל שזה רק גביע השוקו.
מה הבעיה לבעוט פשוט וחזק כמו קורנו וחלאילי?
מזל שזה רק גביע השוקו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
לא יודע, בכנות המשחק הזה מזיז לי את הביצה, עוד יותר כשזה הפסד מפנדלים ולא ממשחק רגי. אני לוקח מפה בעיקר שמכבי תל אביב קבוצה חלשה להחריד כשאנחנו בחצי הרכב ומזייפים + בלי ליאור ועלי.
יאלה לקחת את האליפות הזאת ולשכוח מהמשחק הזה
יאלה לקחת את האליפות הזאת ולשכוח מהמשחק הזה
הם פחדו להפסיד היום יותר מאשר אנחנו רצינו לנצח. וזה מעיד על באיזה לחץ הם.
יאללה נקסט.
מנהלים - שחררו מנעוץ
יאללה נקסט.
מנהלים - שחררו מנעוץ
תראה אחי, כי כרגע אני שמח שלא בזבזת הקצאה על המשחק הזה. יאללה ( רק) מכבי!רק מכבי כתב: 24 ינואר 2024, 22:40 משחק לא טוב שלנו.
יאללה למשחק הבא.
נ.ב. גארי, אתה מודח.
דגו לא ניסה אפילו לנצח ואני לא מאשים אותו יש לפנינו חודש קשה ועמוס עם משחקים הרבה יותר חשובים.
הצהבת בינוניים להחריד זה מעולה לנו הנצחון הזה שיגרום להם לחשוב שהכל בסדר שבפועל לא
הצהבת בינוניים להחריד זה מעולה לנו הנצחון הזה שיגרום להם לחשוב שהכל בסדר שבפועל לא
קין: הוכחנו פסיכולוגית שאנחנו יכולים לנצח אותם
זה מספר הכל בעיקרון
זה מספר הכל בעיקרון
יכולים לנצח עם 0-0. מרשיםToniKroos כתב: 24 ינואר 2024, 23:06 קין: הוכחנו פסיכולוגית שאנחנו יכולים לנצח אותם
זה מספר הכל בעיקרון
חבל מאוד שדגו זלזל בתואר הזה
סתם לתת להם מומנטום
סתם לתת להם מומנטום
פייר, זה משמק אפילו יותר מעודד מבחינתנו מאשר הניצחון בבלומפילד.
נגד הרכב שבור שלנו, בלי קשר אחד נורמלי, בלי רפאלוב וזה בנוסף לשאר החיסורים שלנו, והם עדיין נראו כמו חרא, כולם מעיפים כדורים לזהבי ומקווים לטוב.
נגד הרכב שבור שלנו, בלי קשר אחד נורמלי, בלי רפאלוב וזה בנוסף לשאר החיסורים שלנו, והם עדיין נראו כמו חרא, כולם מעיפים כדורים לזהבי ומקווים לטוב.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
לא אתפלא אם במכבי ויתרו עליו בכוונה, כדי שקין יישאר וכדי שיוכלו לנצח אותם בליגה (קשה עד בלתי אפשרי גם וגם)
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
!!!רק מכבי כתב: 24 ינואר 2024, 22:40
יאללה למשחק הבא.
נ.ב. גארי, אתה מודח.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
אתה באמת חושב שאם היו מפסידים בגביע הטוטו, אז היו מעיפים את קין? להזכירך הוא בשמינית גמר קונפרנס ליג ומקום ראשון בליגה.MH13 TILL I DIE כתב: 26 ינואר 2024, 15:20 לא אתפלא אם במכבי ויתרו עליו בכוונה, כדי שקין יישאר וכדי שיוכלו לנצח אותם בליגה (קשה עד בלתי אפשרי גם וגם)