חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
ראיתי סרטונים של החלוץ מהליגה הצרפתית השנייה. לא התרשמתי בלשון המעטה. עד 2019 הוא שיחק בליגה הרביעית בארה"ב ואז נתן שנה במוסקרון ומאז בגנגאן לא הייתי משלם עליו בחיים מיליון יורו אפילו
-
David
- מחוזר באירופה
ראיתי את כול החלוצים השוודי נראה הכי מרשים בפער הוא שוחה פה קל ויכול להיות כמו ראדה פריצה רואים עליו שהוא רוצח מול השערApoc כתב: 08 יוני 2022, 19:57David כתב: 08 יוני 2022, 19:33 הייתי הולך על החלוץ אלכסנדר מהליגה השוודית זה חלוץ שנראה רמה מעל יובנביץ ופריצה ביחד חלוץ שמגהץ תליגה קל
ירמייף זה החלוץ השני הכי טוב מהרשימה שהעלתי בנושא סקאוטינג לדעתי אחרי הקולומביאני, הלוואי היה אופציה
אבל זה שחקן שונה לגמרי, והשחקן שמועמד מחזיק בהרבה איכויות שחסרות לנו בקבוצה
מסכים עם הדברים, אבל ההבדל בינינו לבין מכבי ת״א הוא שהם השאירו את השחקנים שלהם עם שכר גבוה שאצלנו לא מתכוונים לשלם. בסוף, כשהם הפסיקו לשלם סכומים גבוהים מאד (למרות שהם לא הפסיקו להיות הישגיים), שחקנים עזבו. זה הגיוני מבחינת אבו פאני וחזיזה לרצות לעזוב, גם כי הם בגיל שזה הצ׳אנס האחרון שלהם לעשות קריירה אירופאית (ואולי לא רק טיול תקופתי) וגם כי מדרגת השכר שלהם לא תהיה כמו של המשתכרים הבכירים ביותר (למרות שהמשמעות שלהם אדירה מכל הבחינות שאפשר לחשוב עליהן). קשה למנוע את זה.Shocking4U כתב: 08 יוני 2022, 19:59 אני לא רוצה שאף שחקן מפתח בקבוצה ימכר אבל אני מבין אם שחקן כמו אבו פאני מאוד רוצה להתקדם ואם תגיע עליו הצעה מספיק אטרקטיבית למה שהמועדון ימכור. מה שאני לא מוכן לקבל זה שבקיץ אחד ימכרו 2 שחקני מפתח והרכב כמו חזיזה ואבו פאני שפותחים בכמעט כל משחק של הקבוצה. זה מבוא להתפרקות מוחלטת של השלד המרכזי של הקבוצה ואובדן אליפות מובטח. מכבי חיפה זה לא מכבי פתח תקווה, אנחנו לא מועדון שצריך למכור כדי להתקיים. אם שחקנים חייבים להתקדם אז זה מובן אבל אסור לעשות פה מכירות חיסול של השחקנים הכי חשובים שלנו במיוחד כשההיצע בשוק הישראלי כל כך דל.
אם תמכור את חזיזה ב800 אלף יורו
1. לא תמצא מחליף ישראלי ברמתו
2. גם הגרסא הפחות מוצלחת שלו שתביא תעלה לך 1.5 מיליון יורו
הצהבת בזמנו החזיקו את השחקני מפתח שלהם בקבוצה על ידי זה שישדרגו אותם והראו להם שהקבוצה כל הזמן תחרותית ושכל מועדון בינוני פלוס באירופה זה לא שדרוג ובנו ככה שושלת של אליפויות והעפלות לאירופה. אין סיבה שאנחנו צריכים לנהוג אחרת.
-
רונן22
- שחקן העונה
פלופ ודאי. נקווה שהוא יציל אותנו מעצמוShocking4U כתב: 08 יוני 2022, 20:24 ראיתי סרטונים של החלוץ מהליגה הצרפתית השנייה. לא התרשמתי בלשון המעטה. עד 2019 הוא שיחק בליגה הרביעית בארה"ב ואז נתן שנה במוסקרון ומאז בגנגאן לא הייתי משלם עליו בחיים מיליון יורו אפילו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מבחינת השחקנים זה הגיוני אבל לא מבחינת המועדון. צריכה להיות פה החלטת מועדון שרק שחקן אחד מהשניים יכול להימכר (לדעתי סביר יותר שזה יהיה אבו פאני). הצהבת ידעו שנה שעברה שהם נכנסים לשנת חוזה עם דור פרץ ויכלו למכור אותו ולעשות עליו כסף ובחרו בכל זאת להסתכן בזה שהוא יעזוב בחינם מה שהוא אכן עשה כדי להרוויח אותו לעוד עונה ולהתחרות על תארים. אם אתה מוציא גם את אבו פאני וגם את חזיזה מהקבוצה זה פגיעה אנושה בשלד ובמרקם של הקבוצה ברמה שאין לך סיכוי לתקן גם אם תפגע יחסית במחליפים שלהם מה שכמעט ולא סביר. מה גם שאני לא סומך על המועדון שישקיע את הכסף ממכירת השחקנים בחזרה לתוך הקבוצה בצורה של שחקני רכש.ברק.י כתב: 08 יוני 2022, 20:47מסכים עם הדברים, אבל ההבדל בינינו לבין מכבי ת״א הוא שהם השאירו את השחקנים שלהם עם שכר גבוה שאצלנו לא מתכוונים לשלם. בסוף, כשהם הפסיקו לשלם סכומים גבוהים מאד (למרות שהם לא הפסיקו להיות הישגיים), שחקנים עזבו. זה הגיוני מבחינת אבו פאני וחזיזה לרצות לעזוב, גם כי הם בגיל שזה הצ׳אנס האחרון שלהם לעשות קריירה אירופאית (ואולי לא רק טיול תקופתי) וגם כי מדרגת השכר שלהם לא תהיה כמו של המשתכרים הבכירים ביותר (למרות שהמשמעות שלהם אדירה מכל הבחינות שאפשר לחשוב עליהן). קשה למנוע את זה.Shocking4U כתב: 08 יוני 2022, 19:59 אני לא רוצה שאף שחקן מפתח בקבוצה ימכר אבל אני מבין אם שחקן כמו אבו פאני מאוד רוצה להתקדם ואם תגיע עליו הצעה מספיק אטרקטיבית למה שהמועדון ימכור. מה שאני לא מוכן לקבל זה שבקיץ אחד ימכרו 2 שחקני מפתח והרכב כמו חזיזה ואבו פאני שפותחים בכמעט כל משחק של הקבוצה. זה מבוא להתפרקות מוחלטת של השלד המרכזי של הקבוצה ואובדן אליפות מובטח. מכבי חיפה זה לא מכבי פתח תקווה, אנחנו לא מועדון שצריך למכור כדי להתקיים. אם שחקנים חייבים להתקדם אז זה מובן אבל אסור לעשות פה מכירות חיסול של השחקנים הכי חשובים שלנו במיוחד כשההיצע בשוק הישראלי כל כך דל.
אם תמכור את חזיזה ב800 אלף יורו
1. לא תמצא מחליף ישראלי ברמתו
2. גם הגרסא הפחות מוצלחת שלו שתביא תעלה לך 1.5 מיליון יורו
הצהבת בזמנו החזיקו את השחקני מפתח שלהם בקבוצה על ידי זה שישדרגו אותם והראו להם שהקבוצה כל הזמן תחרותית ושכל מועדון בינוני פלוס באירופה זה לא שדרוג ובנו ככה שושלת של אליפויות והעפלות לאירופה. אין סיבה שאנחנו צריכים לנהוג אחרת.
ליגה שנייה תמיד מזכיר את אדריסיו מאיפה הוא בא גרמנית שנייה לא?נקווה שהכוכבים יסתדרו לנו בשמיים ויבוא מפלץ
-
nivke
- הופעת בכורה בבוגרים
בוא נגיד ככה חוץ מאיתנו, מכבי תל אביב ובאר שבע אין קהוצה ישראלית ששורדת בליגה הצקפתית השניה. אז קצת כבוד... כבר קבעו שהוא פלופ
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אידריסו היה סוס מת לגמרי. זו השחלת סוכן. אין קשר מאיפה בא.greenguy כתב: 08 יוני 2022, 21:26 ליגה שנייה תמיד מזכיר את אדריסיו מאיפה הוא בא גרמנית שנייה לא?נקווה שהכוכבים יסתדרו לנו בשמיים ויבוא מפלץ
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
אידריסו הגיע בגיל 34greenguy כתב: 08 יוני 2022, 21:26 ליגה שנייה תמיד מזכיר את אדריסיו מאיפה הוא בא גרמנית שנייה לא?נקווה שהכוכבים יסתדרו לנו בשמיים ויבוא מפלץ
דווקא פיירו נראה שחקן מעניין, גבוה ופיזי ויחסית מהיר ולא מסורבל ביחס לנתונים הפיזיים שלו.
אם זה החלוץ הכי טוב שאפשר להביא בסכומים האלה? כנראה שלא, אבל לדעתי הוא יכול להתאים.
אם זה החלוץ הכי טוב שאפשר להביא בסכומים האלה? כנראה שלא, אבל לדעתי הוא יכול להתאים.
-
Jerry
- אלוף המדינה
בדקתי על החלוץ קצת, ממש לא התרשמתי, לא מתאים לקבוצה ולליגה הישראלית בכלל. מקווה מאוד שלא ישימו עליו הרבה כסף ושלא יגיע בכלל חייב לפגוע בול בחלוץ זר השנה, לא חושב שדוד ישחזר את העונה הקודמת מבחינת מספרים. למה בכר לא מחפש חלוצים זריזים וטכניים? עובדתית שחקנים כאלו מצליחים בכדורגל הישראלי, על כל פריצה ופלט יש מיליון קראמר ופרישקין
נערך לאחרונה על ידי Jerry ב 08 יוני 2022, 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה בדקת שתף אותנוJerry כתב: 08 יוני 2022, 22:28 בדקתי על החלוץ קצת, ממש לא התרשמתי, לא מתאים לקבוצה ולליגה הישראלית בכלל. מקווה מאוד שלא ישימו עליו הרבה כסף ושלא יגיע בכלל חייב לפגוע בול בחלוץ זר השנה, לא חושב שדוד ישחזר את העונה הקודמת מבחינת מספרים
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אני לא מכיר את השחקן, אבל הסגנון שמחפשים הוא טוב לדעתי. חסר לנו חלוץ בסגנון הזה - עוצמתי, גבוה, עם שליטה בכדור ויכולת סיום מול השער.
-
Jerry
- אלוף המדינה
זה הזוי, בכר עצמו אמר שהוא לא מחפש שחקן כזה, והדגיש את הסגנון של פקהארט כדוגמה, פקהארט חלוץ מעולה שנתן כמות דו ספרתית של גולים בליגות טובות כמו פולין ויוון והוא נראה כמו עב"ם בבאר שבע כי שחקנים כאלו לא מתאימים לכדורגל הישראלי. איך שחקן כזה ישתלב אצלנו ואיך הוא יעזור מול דוד שהוכיח את עצמו העונה בתוך הרחבה? הייתי רוצה חלוץ טכני וזריז, מישהו בסגנון של דמארי בשנים הטובות שלו. מקווה שלפחות יחזירו את רוקאביצה, המצב הגופני שלו מדאיג אבל כעתודה מהספסל הוא יהיה יותר מבסדרירוק לבן כתב: 08 יוני 2022, 22:32 אני לא מכיר את השחקן, אבל הסגנון שמחפשים הוא טוב לדעתי. חסר לנו חלוץ בסגנון הזה - עוצמתי, גבוה, עם שליטה בכדור ויכולת סיום מול השער.
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אני מאוד מאמין בגמישות ויכולת לשחק ביותר מסגנון אחד. חלוץ מהסגנון הזה יכול לאפשר לנו לשבור לחץ גבוה בחלק מהמשחקים, והוא יכול לשחק גם כחלוץ ליד חלוץ מהיר.Jerry כתב: 08 יוני 2022, 22:34זה הזוי, בכר עצמו אמר שהוא לא מחפש שחקן כזה, והדגיש את הסגנון של פקהארט כדוגמה, פקהארט חלוץ מעולה שנתן כמות דו ספרתית של גולים בליגות טובות כמו פולין ויוון והוא נראה כמו עב"ם בבאר שבע כי שחקנים כאלו לא מתאימים לכדורגל הישראלי. איך שחקן כזה ישתלב אצלנו ואיך הוא יעזור מול דוד שהוכיח את עצמו העונה בתוך הרחבה? הייתי רוצה חלוץ טכני וזריז, מישהו בסגנון של דמארי בשנים הטובות שלו. מקווה שלפחות יחזירו את רוקאביצה, המצב הגופני שלו מדאיג אבל כעתודה מהספסל הוא יהיה יותר מבסדרירוק לבן כתב: 08 יוני 2022, 22:32 אני לא מכיר את השחקן, אבל הסגנון שמחפשים הוא טוב לדעתי. חסר לנו חלוץ בסגנון הזה - עוצמתי, גבוה, עם שליטה בכדור ויכולת סיום מול השער.
בכל אופן אני סומך על בכר. הוא יודע מה חסר לקבוצה חלוץ זר אכזר דינדה וחלוץ שלישי ברמת הניקיטה זה ממש סבבה.
את האמת שהיכולת של פלאניץ מדאיגה אותי אני מת עליו אבל נגד הצהבת ובמשחקים קיצביים קשה לו
הכי דחוף לי באופן אישי כרגע זה שני מגינים איכותיים. סאן במקסימום הוא איש גדר
את האמת שהיכולת של פלאניץ מדאיגה אותי אני מת עליו אבל נגד הצהבת ובמשחקים קיצביים קשה לו
הכי דחוף לי באופן אישי כרגע זה שני מגינים איכותיים. סאן במקסימום הוא איש גדר
ודווקא החלוץ הזה בכלל לא נראה כבד,הטכניקה שלו נראית סבבה. אי אפשר לדעת אם הוא יהיה טוב או לא זה תלוי בהמון דברים מסביב,אבל דווקא אצילי ושרי יכולים לחגוג עם אחד כזה
-
רונן22
- שחקן העונה
מאוד משעשע ה''סומך על בכר'' הזה כשמדובר ברכש
תבדקו את הרזומה שלו ברכש, יש לו הרבה יותר נפילות מאשר הצלחות. לא סומך על בכר ולא סומך על גל. חובת ההוכחה על שניהם
תבדקו את הרזומה שלו ברכש, יש לו הרבה יותר נפילות מאשר הצלחות. לא סומך על בכר ולא סומך על גל. חובת ההוכחה על שניהם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לא אמר שהוא בהכרח לא מחפש שחקן כזה אלא שלא תמיד זה מתאים לכל סגנון משחק. למשל אם אתה משחק עם 2 שחקני כנפיים עם רגל הפוכה שנכנסים לאמצע ובועטים אז חלוץ כמו פקהארט פחות אפקטיבי כי אין מי שיכניס לו כדורים.Jerry כתב: 08 יוני 2022, 22:34זה הזוי, בכר עצמו אמר שהוא לא מחפש שחקן כזה, והדגיש את הסגנון של פקהארט כדוגמה, פקהארט חלוץ מעולה שנתן כמות דו ספרתית של גולים בליגות טובות כמו פולין ויוון והוא נראה כמו עב"ם בבאר שבע כי שחקנים כאלו לא מתאימים לכדורגל הישראלי. איך שחקן כזה ישתלב אצלנו ואיך הוא יעזור מול דוד שהוכיח את עצמו העונה בתוך הרחבה? הייתי רוצה חלוץ טכני וזריז, מישהו בסגנון של דמארי בשנים הטובות שלו. מקווה שלפחות יחזירו את רוקאביצה, המצב הגופני שלו מדאיג אבל כעתודה מהספסל הוא יהיה יותר מבסדרירוק לבן כתב: 08 יוני 2022, 22:32 אני לא מכיר את השחקן, אבל הסגנון שמחפשים הוא טוב לדעתי. חסר לנו חלוץ בסגנון הזה - עוצמתי, גבוה, עם שליטה בכדור ויכולת סיום מול השער.
-
David
- מחוזר באירופה
פה לא צריך לסמוך על בכר מי שמביא תרשימה לשולחן זה אלברמן ועליו צריך לסמוך ברכשרונן22 כתב: 08 יוני 2022, 23:25 מאוד משעשע ה''סומך על בכר'' הזה כשמדובר ברכש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא ראיתי שאף אחד מדבר על זה פה אבל פיירו היה בחוץ 10 חודשים עם פציעת ברך בעונת 19/20. אחרי מה שהיה עם סטריין באמת רוצים להסתכן עם שחקן שפספס כמעט עונה שלמה עם פציעה כזאת קשה?
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
עכשיו כל הזמן נדמה לי שמדברים על דל פיירו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
די שיפסיקו למכור לנו את הלוקשים האלה.
שחקן בן 27 שכל הקריירה שלו העביר במועדונים קטנים, בדיוק כמו אלפונס.
לו היה בו משהו מיוחד, מזמן היה נחטף לקבוצה בכירה.
זה בטח לא החלוץ האכזר מעל הליגה שכולנו פיללנו אליו.
לא מתרשם בכלל מ 15 השערים שלו
בליגה הצרפתית השנייה, אפילו דוניו יכול להגיע לכמות כזו, אם יקבל את הדקות.
יאללה שילך לקריית שמונה, איזי שרזצקי יחגוג עליו.
"קניתי אותו ב-40 שקל, מכרתי אותו ב-700 אלף..."
שחקן בן 27 שכל הקריירה שלו העביר במועדונים קטנים, בדיוק כמו אלפונס.
לו היה בו משהו מיוחד, מזמן היה נחטף לקבוצה בכירה.
זה בטח לא החלוץ האכזר מעל הליגה שכולנו פיללנו אליו.
לא מתרשם בכלל מ 15 השערים שלו
בליגה הצרפתית השנייה, אפילו דוניו יכול להגיע לכמות כזו, אם יקבל את הדקות.
יאללה שילך לקריית שמונה, איזי שרזצקי יחגוג עליו.
"קניתי אותו ב-40 שקל, מכרתי אותו ב-700 אלף..."
דוניו לא מסוגל לשחק יותר מ 10 משחקים בליגה רצינית כי כולם היו עולים על הפלופ הזה.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
בקיצור, פיירו הזה זה אחד המועמדים ופשוט השם שלו יצא החוצה לתקשורת אז חוגגים עליו, לא חושב שהוא קרוב כמו השבדי לדוגמה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
מחזקKevinDurant כתב: 09 יוני 2022, 07:46 בקיצור, פיירו הזה זה אחד המועמדים ופשוט השם שלו יצא החוצה לתקשורת אז חוגגים עליו, לא חושב שהוא קרוב כמו השבדי לדוגמה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
בן דור: פיירו דורש מעל 400 אלף אירו, המועדון שלו דורש מעל מיליון אירו דמי מעבר (הוא בשנת חוזה)
מקווה שילכו על זה
מקווה שילכו על זה
אופטימיות במכבי חיפה
אתה רוצה שהוא יגיע ?Apoc כתב: 09 יוני 2022, 09:15 בן דור: פיירו דורש מעל 400 אלף אירו, המועדון שלו דורש מעל מיליון אירו דמי מעבר (הוא בשנת חוזה)
מקווה שילכו על זה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
רונן22
- שחקן העונה
חח מיליון יורו רכישה פלוס 400 אלף יורו שכר על חלוץ בן 27 עם עונה אחת טובה, וזה לא שהוא שיחק בליגות טובות . גם אם הוא מוכשר, משהו אצלו לא יציב בראש. בדיחה
זה שחקן שבמקרה הכי טוב יתן אצלנו עונה אחת טובה מבחינת תפוקה. במקרה הכי טוב הוא יגמור אצלנו כמו שהחלוץ הצ'כי גמר אצל בכר בבאר שבע. כישלון ידוע מראש
זה שחקן שבמקרה הכי טוב יתן אצלנו עונה אחת טובה מבחינת תפוקה. במקרה הכי טוב הוא יגמור אצלנו כמו שהחלוץ הצ'כי גמר אצל בכר בבאר שבע. כישלון ידוע מראש
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 09 יוני 2022, 10:00, נערך 4 פעמים בסך הכל.