שמרקו העדיף להמתין לשרי היה עוד מעומדים אבל הוא אמר אני לא מביא סתם להגיד הבאתי והוא חיכה עד ששרי יבוא זה הרבה על מרקו ששרי פהApoc כתב: 09 יוני 2022, 12:57כמעט כל מה שרשמת פה לא נכוןab1729 כתב: 09 יוני 2022, 12:55 זה לא כזה מסובך.
ג'וש - של בלבול, אבל התגלה די במקרה.
עופרי - של בלבול.
פלאניץ' - בכר
שון - בכר, גם התגלה במקרה.
סאן - אף אחד מהם.
רז - חלקית של בלבול.
נטע - אף אחד מהם.
פאני - בכר.
עלי מוחמד - בכר.
ג'אבר - בכר.
שרי - בלבול.
חזיזה - בלבול.
אצילי - בכר.
דוד - בכר.
בקיצור, בלבול אחראי לעופרי, רז, שרי וחזיזה.
בכר לכל השאר.
בלבול בהחלט אחראי על עופרי ארד מהסיבה הפשוטה שהוא זה שנתן לו צ'אנס לשחק, אבל מה הוא קשור לשחקן כמו חזיזה או שרי שמישהו ראה את מרקו עובר במסדרון ואמר לו שומע הבאנו אותם
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
David
- מחוזר באירופה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
- Smurk
- אגדה ירוקה
בלבול מאמן יותר טובDavid כתב: 09 יוני 2022, 12:57הבסיס של בלבול הוא השאיר לבכר תשתית נקייה מפסולת ומה שהיה צריך להביא זה גג 4/3 שחקנים וכך יותר קל להגיע להישגים עם בכר היה מקבל תקבוצה של העשור הכושל בחיים לא היה נותן עבודה כמו בלבול שאני אישית חושב שבלבול מאמן יותר טוב לפעמים תארים מגיעים רק כי המאמן יודע לנצל סיטואציות זה דעתי על בכר שאני לא תופס ממנוlemmacantor כתב: 09 יוני 2022, 12:38 מה הבסיס של בלבול? כל המרכז קישור של בלבול היה נטע. בכר עיבה מאוד את מרכז הקישור ובנה על אבו פאני בין היתר. בלבול לא ספר את אבו פאני. הצב שחקן מרכזי של בכר. יש גם את ג'אבר ומוחמד שהצטרפו העונה. שלא לדבר על פלאניץ' וגולדברג בהגנה.
אם בלבול כזה מאמן גדול, הוא כבר היה מאמן איפשהו.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
אני נדהם מהתגובות של חלק מהאנשים כאן בלי טיפה של הבנה בסיסית.
נונו דה קוסטה שחקן מטורף, גם בגילו הוא 2 רמות מעל הליגה.
מצחיק להגיד אבל המועדון טוען שחזיזה זה רכישה של יעקנלה ולא של מרקוApoc כתב: 09 יוני 2022, 12:37בלבול לא השאיר כלום זה לא הוא שהביא את שרי ואת חזיזה דיי כבר עם השקר הזה מה הוא משלם לכם עמלותJerry כתב: 09 יוני 2022, 12:34אלברמן לא הביא כלום, זה בכר ורק בכר שהוא מאמן היסטורי עם כל הפאקים בו. ולא בושה להודות שבכר נהנה מהשלד שבלבול השאיר, הוא בטח לא בנה הכל מאפסירוק לבן כתב: 09 יוני 2022, 12:29 מדובר בצמד שהביא 2 אליפויות בשנתיים אחרי עשור עם 0 אליפויות. הם הצליחו פה בענק, בלי קשר למה שיהיה בעתיד. זה שיש להם פאשלות לפעמים? נכון. להכליל שהם רוכבים על התשתית של בלבול, ושאין סיבה לסמוך עליהם - זו כבר אג׳נדה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
לא מכיר את השחקן אבל אם זה השוק שפןנים אליו זה עצוב.Undertheknife כתב: 09 יוני 2022, 13:22 אני נדהם מהתגובות של חלק מהאנשים כאן בלי טיפה של הבנה בסיסית.
לגבי ניקיטה אתה צודק,Apoc כתב: 09 יוני 2022, 12:47בלבול לא הביא את חזיזה ולא את לביא ולא את מנחם ולא את ארד ולא את מאבוקה ולא את שרי ולא את ניקיטה. אתה יכול לשקר כמה שבא לך.רונן22 כתב: 09 יוני 2022, 12:44 בעונה הראשונה היו 8 שחקנים של בלבול בהרכב: כהן, מאבוקה, ארד, מנחם, לביא, חזיזה, שרי, ניקיטה. פאני זה של שחקן המועדו, בכר לא גילה אותו, הוא קיבל אותו מוכן יותר אחרי חצי עונה אצלנו ועונת השאלה בחדרה. אני לא חושב שהעונה היינו לוקחים אליפות בלי נכנסים של בלבול. את מי בכר היה מביא במקום שרי? הוא הביא פעם קשר התקפי זר איכותי? איזה ישראלי? את מי הוא היה מביא במקום כהן? את ינקו/ניצן? את מי הוא היה מביא במקום חזיזה? אה הוא הביא את צ'יבוטה. וכעת הוא רוצה את סייף
הוא מאמן מצוין, לבנות קבוצה הוא לא יודע. בטח ובטח לא לקבוצה לשנים קדימה.
שילמו 400 אלף דולר שחרור מביתר והוא עוד שיחק אצלנו באגף שמאל אצל לוזון ואצל מולנסטיין.
גם לגבי מנחם - הגיע בתקופת רוני לוי מרמת השרון. זה שחקן של רוני.
ארד שחקן נוער לא זוכר מי נתן לו במה.
מאבוקה? חחחח לקחת עליו אחריות זה מביש.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא רק המועדון יענקל’ה אמר את זה בעצמו והתגאה בזהLiberman כתב: 09 יוני 2022, 13:25מצחיק להגיד אבל המועדון טוען שחזיזה זה רכישה של יעקנלה ולא של מרקו
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
גם אני מאוד מתלהב ממנו. אני זוכר אותו מהמשחקים נגדנו בשטרסבורג, הוא היה נפלא. הלוואי ויבוא.Undertheknife כתב: 09 יוני 2022, 13:22 אני נדהם מהתגובות של חלק מהאנשים כאן בלי טיפה של הבנה בסיסית.
זה שחקן שיתפור פה את הליגה.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
לא יודע אם הדיווח עליו נכון אבל דה קוסטה שחקן שחקן.
מעבר לכך אני לא יכול להרחיב אבל הדברים מאוד דינמיים פנימה והחוצה מהקבוצה יש דברים שמתפתחים שמשפיעים על קבלת ההחלטות.
מה גם שהתקציב לרכש מאוד מוגבל לצערי.
מעבר לכך אני לא יכול להרחיב אבל הדברים מאוד דינמיים פנימה והחוצה מהקבוצה יש דברים שמתפתחים שמשפיעים על קבלת ההחלטות.
מה גם שהתקציב לרכש מאוד מוגבל לצערי.
2מיליון יורו לחלוץ כולל שכר זה תקציב שיכול להנחית פה מעל הליגה.
לא זוכר כבר באיזה ראיון לפודקאסט זה עלה (היו 200 בחודש האחרון), אבל בכר/אלברמן אמר שיש פרופיל שאותו מחפשים ושבמידה ויש הזדמנות להביא שחקן איכותי יותר שלא בהכרח תואם את הפרופיל בוחנים איך אפשר לעשות התאמות טקטיות כדי שיהיה כדאי להביא אותו. חושב אפילו שהייתה התייחסות לסוג החלוץ שיבוא והרכש/הטקטיקה המשלימה שצריך לעשות בהתאם להגעה של שחקן כזה, אם רוצים לנצל את ההזדמנות ולהביא אותו.ירוק לבן כתב: 09 יוני 2022, 12:37מחזק. זה כזה ישראלי לשפוט לפי סרטוני יוטיוב מבלי לראות אפילו משחק אחד מלא של השחקן עם הקבוצה. אותי בעיקר מטרידה העובדה שהמועמדים לא דומים אחד לשני. זה מראה שאין למועדון כרגע בהירות לגבי איך רוצים שהקבוצה תשחק בשנה הבאה, ולגבי איך נכון לשפר את הקבוצה משנה שעברה.ברק.י כתב: 09 יוני 2022, 12:30 יש שחקן זר שאנשים פה שמחו כשהגיע?
את פלאניץ׳ קטלו במשחקים הראשונים, משרי התאכזבו שהוא לא פריי, לחוסה זכרו את התקופה בצהוב, כשעלי הגיע דיברו על מחיר גבוה לשחקן שנראה בינוני בבית״ר ועל השחקנים שבאמת נכשלו או סתם היו בינוניים מיותר לדבר.
לא שצריך לקפוץ משמחה בעקבות החשיפה של המועמדים, אבל תהיו קצת סבלניים. קצת.
לא אתפלא אם הכוונה הייתה לזה שפירו הוא לא הפרופיל שבכר חיפש, אבל ההזדמנות להביא אותו שווה שינוי של האסטרטגיה על חשבון שחקן כמו דה קוסטה.
לגבי ה-״ירושה״ מבלבול - באופן טבעי, מאמן (כמו שחקן) מחפש קבוצה בעלייה. זה מעיד על ניהול קריירה טוב ולא על חוסר מסוגלות להוביל. בארץ לא היה מאמן שלקח אליפות, לפחות בעשור האחרון, אחרי שהגיע לקבוצה מפורקת. גם בחו״ל מאמנים בכירים בטופ העולמי מעדיפים להגיע לקבוצות שכבר רצות בטופ ולא לכאלה שצריך לשקם. השאלה היא אם הם מצליחים להעלות את הרמה עוד או רק לרכב על גל ההצלחה של המאמן הקודם. בפועל, גם אם בכר לא מושלם, הוא שדרג את הקבוצה אחרי העונה של בלבול והביא אליפות ולכל הפחות שמר על רמת הקבוצה בעונה האחרונה (כשההשוואה לעונה קודם לשלילה היא בעייתית כי הקבוצה רצה רחוק בכל מסגרת אפשרית).
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
אני דווקא מרוצה שהולכים על חלוצים כמו אלה שהוזכרו ולא על כל מיני נו-באדיז כמו דוניו ואזמי ושות'.
אבל הייתי מחכה לראות מי מביאים בפועל. כבר ראינו מספיק פעמים שמוזכרים כל החלון שמות עם רזומה מסוים ובסוף מנחיתים פה איזה מגן אלמוני מאוסטרליה.
אבל הייתי מחכה לראות מי מביאים בפועל. כבר ראינו מספיק פעמים שמוזכרים כל החלון שמות עם רזומה מסוים ובסוף מנחיתים פה איזה מגן אלמוני מאוסטרליה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אגב בנג׳מין טטה שהיה דיווח עליו לפני חודש, היום מדברים עליו בהקשרים של הפריימרשיפ בעלות של 6 מיליון יורו. בקיצור, לא כל דיווח אמין...
וגם ממנו לא התלהבו פה יותר מדי בפורום בלשון המעטהירוק לבן כתב: 09 יוני 2022, 14:07 אגב בנג׳מין טטה שהיה דיווח עליו לפני חודש, היום מדברים עליו בהקשרים של הפריימרשיפ בעלות של 6 מיליון יורו. בקיצור, לא כל דיווח אמין...
וזה שחקן ברזומה נמוך יחסית למה שיש בטורקיה, למי שחשב שקל להביא מליגה טורקית שחקנים למכבי חיפה
אופטימיות במכבי חיפה
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
לא בהכרח.ab1729 כתב: 09 יוני 2022, 10:46 להביא שחקן זר לכאן זה תמיד הימור - לאו דווקא מקצועי, אלא כי קשה לחזות אם יצליחו להשתלב כאן.
אלפונס לא הימור, כי הגיע לכאן בחוזה לחצי עונה, אבל סטריין, פלאניץ' ושרי הוחתמו ל3 שנים.
אני מקווה מאוד שמעבר לניתוח המקצועי, מנסים גם לחזות את היכולת להשתלב כאן.
הדגש לדעתי הוא שחקן שזו לא היציאה הראשונה שלו מחוץ למדינה שלו (כמו סטריין), ורצוי שחקן נשוי.
קרסטאיץ' הביא את יובנוביץ למרות שלא שיחק במועדון צמרת בסרביה, וגם קודם לא היה לו איזה רזומה מדהים.
אבל הוא הכיר היטב את החלוץ, והיה מודע ליכולות שלו.
לכן מכבי חיפה צריכה להחזיק סקאוטרים מקצועיים שנוסעים פיזית ברחבי אירופה, ועוקבים במגרש אחרי שחקנים פוטנציאליים.
ככה עושים מועדונים גדולים.
זה לא חוכמה להחזיק כמה אנליסטים שיעקבו אחרי נתוני שחקנים שמפורסמים בגלוי ברשת.
את זה גם אפוק ואלכס יכולים לעשות בהצלחה רבה, ואפילו בלי לקבל שכר...
אל תלכלך,יום-טוב שוקרון כתב: 09 יוני 2022, 14:19לא בהכרח.ab1729 כתב: 09 יוני 2022, 10:46 להביא שחקן זר לכאן זה תמיד הימור - לאו דווקא מקצועי, אלא כי קשה לחזות אם יצליחו להשתלב כאן.
אלפונס לא הימור, כי הגיע לכאן בחוזה לחצי עונה, אבל סטריין, פלאניץ' ושרי הוחתמו ל3 שנים.
הדגש לדעתי הוא שחקן שזו לא היציאה הראשונה שלו מחוץ למדינה שלו (כמו סטריין), ורצוי שחקן נשוי.
קרסטאיץ' הביא את יובנוביץ למרות שלא שיחק במועדון צמרת בסרביה, וגם קודם לא היה לו איזה רזומה מדהים.
לכן מכבי חיפה צריכה להחזיק סקאוטרים מקצועיים שנוסעים פיזית ברחבי אירופה, ועוקבים במגרש אחרי שחקנים פוטנציאליים.
יש לך את מאור בורג שקיבל את התפקיד לאחר בדיקות קפדניות והבנה שרק צירופו תמנע המשך מחאה. אין מינוי ראוי מזה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
לא כתבתי בשום מקום על זה ששחקן שיחק או לא שיחק בקבוצת צמרת או רזומה מקצועי. דיברתי רק על הפן האישי-חברתי.יום-טוב שוקרון כתב: 09 יוני 2022, 14:19לא בהכרח.ab1729 כתב: 09 יוני 2022, 10:46 להביא שחקן זר לכאן זה תמיד הימור - לאו דווקא מקצועי, אלא כי קשה לחזות אם יצליחו להשתלב כאן.
אני לא חושב שלקרסטאיץ' היה ידע מיוחד בנוגע ליכולות המקצועיות של יובנוביץ - בכל זאת, מדובר בחלוץ בכיר בליגה הסרבית הראשונה ושחקן סגל נבחרת סרביה.
היתרון שלו היה בכך שהכיר את השחקן, וכנראה ידע טוב יותר מדוע יובאנוביץ' נכשל בספרד ושזה לא רלוונטי כרגע.
אני לא חושב שסקאוטרים בשטח רלוונטיים לשחקנים בכירים בליגה הסרבית הראשונה. כל המשחקים של יובאנוביץ' זמינים בקלות.
סקאוטר בשטח נותן אפשרות לגלות שחקנים מליגות נמוכות, או שחקנים בליגות לא מערביות.
כמובן שנוכחות בחו"ל גם מאפשרת להכיר טוב יותר את השוק מהתקשורת \ אנשי מקצוע מקומיים.
היום כבר לא שולחים סקאוטים לעקוב אחרי שחקנים מהליגות המוכרות. יש בהם צורך לטורנירים של צעירים בכל מיני יבשות כמו אפריקה או אם מחפשים שחקנים מליגות ממש נמוכות.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
מועדונים שולחים סקאוטים למגרשים. גם המועדונים הגדולים ביותר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
תלוי איזה מגרשים כמו שאמרתי. הרבה קבוצות הפסיקו לעשות את זה כי הכל זמין דרך instat.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
גם במשחק צמרת בפורטוגל.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
עוד בורג׳ כזה ואבדנו.יום-טוב שוקרון כתב: 09 יוני 2022, 14:42 אתה מתכוון בורג, האויב הגדול של האנושות מהסדרות של STAR TREK?![]()
איך אתה מדבר על חבר שלך?!Undertheknife כתב: 09 יוני 2022, 15:18עוד בורג׳ כזה ואבדנו.יום-טוב שוקרון כתב: 09 יוני 2022, 14:42 אתה מתכוון בורג, האויב הגדול של האנושות מהסדרות של STAR TREK?![]()
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
המועדון דווקא שולח מדי פעם את הסקאוטים למשחקים בחו״ל. פשוט בדרך כלל לא ישלחו למשחק בודד בגלל שזה לא משתלם כלכלית אלא שולחים אותם לצפות בטורנירים של נבחרות באפריקה וכו׳.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
קוראים לסקאוט הזה יעקובו איגביני.